tetka ga drži za kurac

Bio sam tada četvrti razred srednje škole. Nisam bio najpopularniji momak u školi, ali sam imao određenog uspeha. Imao sam devojku s vremena na vreme, ali u tom momentu sam bio sam i usamljen. Kurvice po školi su mislile da je zabavno zadirkivati nas jadne momke dok nam jaja nisu bila spremna da eksplodiraju.

To je bio jedan od tih dana. Jedva sam čekao da se vratim kući iz škole i da se popnem u svoju sobu. Boleo me kurac od napetosti i trebalo mi je olakšanje. Bio je toliko tvrd da je pulsirao, a nošenje uskih farmerki samo je pogoršalo situaciju.

Već sam imao vozačku dozvolu pa sam parkirao pored ivičnjaka i uleteo u kuću. Mame nije bilo nigde pa sam odjurio pravo do svoje sobe. Zatvorio sam vrata za sobom i bacio knjige na pod. Skinuo sam pantalone i bacio ih u stranu. Već sam se osećao malo bolje kad sam izašao iz tih prokletih farmerki.

Pao sam na krevet i razmišljao o sisama drugih učenica dok sam izvlačio kurac iz donjeg veša i polako ga drkao. Bio sam toliko zadubljen u svoju fantaziju da nisam čuo korake na stepenicama. Izgubio sam se u mašti kada su se vrata moje sobe polako otvorila. I dalje sam žestko drkao kada sam je čuo da je progovorila.

„Jao izvini… Nisam htela da prekidam“, rekla je tetka Marija dok je ulazila unutra.

Sedeo sam uspravno u svom krevetu grabeći sve što sam mogao da nađem da pokrijem moj natečeni kurac. „Zar nisi čula za kucanje tetka!??“ Moje lice je menjalo različite nijanse crvene boje. Bio sam užasnut što me mamina sestra uhvatila kako drkam. Nisam imao pojma da će ona doći u posetu, posebno jer se uvek najavljivala par dana ranije.

„Oh, izvini još jednom dragi… ja… ne moraš da kriješ tog lepotana“, iznenada je promenila ton svog glasa. „Savršeno je prirodno da momak tvojih godina uživa kao i ti sada“, nastavila je dok je prilazila bliže krevetu.

Pročitajte i ...  Moja Tetka je Droljetina!

Bio sam zamrznut u mestu. Nisam znao šta da radim niti šta da kažem kad se tetka Marija sagnula i povukla jastuk kojim sam uspeo da se pokrijem. Evo me, go i nabreknut ispred rođene tetke! Želeo sam da pronađem rupu u koju bih mogao da upadnem, ali u isto vreme, činilo se da moj penis postaje sve tvrđi. Nisam imao kontrolu nad njim.

Sa ove distance posle dosta godina, moram da priznam; Tetka Marija je bila jedna zgodna riba, za svoje godine naravno. Njene sise uopšte nisu bile spuštene i održala se u stvarno dobroj formi. „Nemoj da te prekidam… slobodno nastavi“, rekla je… kao da sam mogao da nastavim dok me jebeno posmatra!

Sedeo sam i buljio u nju iznenađen. Moj kurac se trzao, moleći da ga neko pomiluje. „Hajde. Želim da te gledam kako uživaš. Očigledno ti je to baš baš potrebno.“ Bila je itekako u pravu u vezi toga.

„Ja-ja- ne mogu. Ne mogu tetka dok… dok me gledaš“, promucao sam. tetka ga drži za kurac

Tada je njen osmeh prerastao u strogi zajeban izraz. „Slušaj… Ako ne uradiš to što tražim, reći ću tvojoj majci da sam te uhvatila da radiš te bludne radnje dok sam ja u poseti“, zapretila je i ljutito sela pored mene na krevetu. „Sada… baš kao što si ranije uživao… nastavi“, nagovarala me je dok je uzimala moju ruku i spuštala je na moj kurac.

Obmotala je prste oko mojih i počela polako da se kreće gore-dole. Nakon nekoliko poteza, sklonila je svoju ruku i samo je posmatrala. „Tako.. to je moj napaljeni dobar dečko. Pokaži tetki kako se igraš sa sobom. Imaš prelepi kurac…“

Pročitajte i ...  Mamin i Tetkin Plan

U početku sam bio svestan onoga što radim, ali ubrzo je moja potreba pobedila i drkao sam sve brže i bez stida. Moja ruka je bila čvrsto stegnuta dok sam leteo gore-dole sa njom. Bio sam još napaljeniji nego kad sam se vratio iz škole. Gledanje tetke Marije me je napalilo više nego što su to radile moje drugarice droljice. Taman kad sam se spremao da svršim, zgrabila me je za ruku i povukla je.

„Dosta je bilo lepi moj. Dođi sada ovamo i stani ispred mene.“

Bio sam u šoku! Moja jaja su ključala i bio sam tako blizu svršavanja. Nisam znao šta je imala na umu, ali ako bi to značilo da svršim, uradio bih sve što je tražila. Ustao sam iz kreveta i stao ispred nje. Moj penis je poskakivao ispred mene dok sam se kretao. Pre-sperma je blistala na vrhu dok sam zauzeo mesto koje je naznačila ispred nje.

Trebalo je da me bude sramota da stojim ovako pred njom, ali me je to još više napalilo. Hteo sam da moja tetka vidi moj tvrdi kurac. Želeo sam da vidi šta mi je uradila. „Mmmm jebote, tako fin i mlad komad“, rekla je dok sam stajao ispred nje. Pre nego što sam uspeo da odgovorim, uzela je moj penis u jednu ruku i liznula pre-spermu sa vrha. „Nemoj da svršavaš dok ti ja ne kažem“, rekla je neposredno pre nego što joj je jezik skliznuo niz moju kurčinu. tetka mu sisa kurac

Kolena su mi klecala i teško sam disao. Stavio sam joj ruke na potiljak kako bih se učvrstio dok me je uzimala duboko u grlo. Osetio sam kako mi njen dah golica stidne dlake. Nisam mogao dugo da izdržim. Ova veličanstvena žena me je oduševila. Ispružila je drugu ruku i počela da mi mazi jaja. Čvrsto sam je uhvatio za potiljak trudeći se da ne eksplodiram.

Pročitajte i ...  Nezaboravno Leto kod Bake

Njeno umeće i veština oduševili su me… mada ja nisam ni znao za bolje, instinkt mi je govorio da je ova žena nešto posebno! Povremeno bi se odaljavala ali bi ubrzo usledio jebozovan pogled ka meni i obilno pljuvanje na moju pečurku pre nego bi se vratila da mi ga sisa. Čupao sam je za ofarbanu plavu kosu dok sam hodao po ivici orgazma. Trnci su mi obuzeli čitavo jebeno telo!

„Da li si spreman?“ upitala je dolazeći još jednom nakratko na vazduh.

„Tetka JEBENO DA!“ zastenjao sam.

„Onda oslobodi svoju prelepu spermu.. napoji svoju žednu tetku,“ naredila je dok je ponovo uzimala moj kurac u grlo.

Čupao sam je za kosu dok sam punio spermom u njena usta. Moj penis je pulsirao iznova i iznova dok je sisala i gutala svaku kap koju sam imao da joj ponudim. Taj orgazam mi je i dan danas, posle toliko godina, i dalje jedan od onih koje najviše pamtim.

Kada je bila sigurna da mi je iscedila svaku kap, ustala je i poljubila me, puštajući mi da osetim ukus na njenim usnama. Prekinuvši od poljupca i krenuvši ka vratima, okrenula se i rekla: „Ovo će da ostane naša tajna. Jel jasno?“ Poslušno sam klimnuo glavnom i pao na krevet.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)