jebanje tetke dok mama sluša

To nije bila ništa drugo do porodična obaveza. Moja majka je insistirala da uzmem nekoliko dana odmora da odem da vidim njenu sestru, moju tetku Danicu. Imao sam jutarnji let do nje i posle par sati bio sam kod njene kuće. Bila je baš onakva kuća kakva sam i mislio da će biti: bela, sa puno cveća po dvorištu koje je sama negovala i lepo sređenim travnjakom. Bile su tu zavese od bele čipke, dobro uglačan nameštaj i sve druge stvari koje biste očekivali da ćete naći u domu 55-godišnje domaćice koja je nedavno postala udovica.

Ja sam tada imao 30 ali tetka Danica i ja nismo imali mnogo zajedničkog i nismo bili u redovnom kontaktu osim božićnih i rođendanskih čestitki koje je slala svake godine. Činilo se da joj je baš drago što me vidi, a delovala je prilično usamljena otkako je teča umro. Međutim, kada smo sedeli u njenoj savršenoj dnevnoj sobi, razgovor je utihnuo i potom zamro. Na kraju me je zamolila da prenoćim, ali sam joj rekao da sam već rezervisao hotelsku sobu. Ipak, nastavila je da insistira, a ja sam konačno popustio.

„Jedno veče“, pomislio sam. „Ništa strašno.“

Pa šta ako je hotelska soba već plaćena? Mogao sam to priuštiti. Pokazala mi je sobu koju ću koristiti, a mi smo seli na krevet i pokušali da razgovaramo. Uzela me je za ruku i rekla mi da ličim na svog oca. Bio sam srećan jer je važio za zgodnog muškarca. Preminuo je pre nekoliko godina i mnogo mi je nedostajao.

Dok smo razgovarali, tetka Danica je stalno držala svoju ruku u mojoj, a onda mi je rekla nešto što me je zaista šokiralo. Rekla je da su, kada su se ona i njen muž preselili ovde, daleko od ostatka porodice pre svih tih godina, to uradili da bi prekinuli aferu koju je imala sa mojim ocem. Njen muž joj je oprostio, ali je insistirao da se odseli dovoljno daleko da se iskušenje ne bi ponovilo.

Nisam mogao da verujem, ali tetka Danica se zaklela da je to istina. Bio sam besan. Hladno sam povukao ruku od njene i odbio bilo šta da kažem. Konačno je ustala, uzela bežični telefon sa stola preko puta sobe, okrenula broj i pružila mi ga.

„Evo. Pitaj svoju majku.“

Malo sam ćaskao sa svojom majkom pre nego što sam uspeo da dođem do stvari. „Da dragi, sve je to istina“, rekla je moja majka veselim glasom kada sam joj postavio grozno pitanje. „Nikad mi nije smetalo, ali tvoj otac se osećao toliko krivim, a tvoj teča je bio toliko besan, da smo se svi složili da je preseljenje najbolja moguća stvar za sve. To je glavni razlog zašto sam želela da vidiš tetku Danicu. Mislila sam da treba da znaš, i dobro da ti je rekla. Takođe sam želela da uradiš nešto za nju sada kada je izgubila teču. Stvarno ih je volela oboje i sada joj je srce slomljeno opet.“

Pročitajte i ...  Savršen Poklon Ćerki za Rođendan 2. Deo

Bio sam još šokiran puta dva. „Ne misliš valjda ono što ja mislim da misliš“, rekao sam.

„Naravno da mislim. Pošto je tvoj otac otišao, ti si prirodan izbor da zauzmeš njegovo mesto. Zato budi dobar dečko i usreći svoju tetku. Potreban si joj.“

Spustio sam slušalicu u neverici.

„Je li ti rekla?“ pitala je moja tetka.

„Rekla mi je“, rekao sam, spuštajući telefon na krevet. tetka u seksi crnom donjem vešu

Zaokupljen telefonskim pozivom, nisam primetio da je tetka Danica otkopčala i skinula svoju konzervativnu haljinu i okačila je na vešalicu na zadnjoj strani vrata. Ono što je ispod njega nosila definitivno nije odgovaralo mojim očekivanjima za ženu njenih godina: crni grudnjak i grimizne tange koje su jedva prikrivale njen savršeno obrijanu ribicu. Ponovo je sela pored mene i počela metodično da trlja moju polu erekciju kroz pantalone.

Da kažem da se nisam napalio bi bila laž. Nije da sam ikada na tetku gledao kao na neku seksualnu osobu, ali njena požuda je bila toliko jasno vidljiva da mi je kurac rastao iz sekunde u sekundu Skinuo sam se i pustio tetku da gleda moje telo, uključujući i moj paket. Bila je veoma pohvalna na moj račun zbog čega sam se osećao dobro.

Pretpostavljam da je prošlo dosta vremena otkako je imala kurac u ustima, jer me je praktično napala i sisala ga kao izgladnela žena. Njena tehnika nije bila tako sjajna, ali dovoljna da me još više napali. Kada je tetka Danica progutala moj prvi gusti nalet sperme, znao sam da mi treba više. Gurnuo sam je nazad na krevet, spustio grudnjak i počeo da joj sisam bradavice.

Pročitajte i ...  Perverzna Drolja - Moja Tetka

Tada sam se bacio na njenu pičku i počeo da je ližem i pljujem po njoj. Sve što je rekla bilo je: „Kakav otac takav sin.“

Njeno telo je bilo odlično za ženu njenih godina, i samo sam je neko vreme posmatrao od vrha do pete. Onda sam je uzjahao i polako gurnuo kurac. Otvorila se da me primi, i bilo je nekako čudno i seksi i intimno i nastrano sve u isto vreme. Pomisao da jebem sopstvenu tetku odrazilo se na moj kurac u njoj i morao sam da je tucam polako da ne bih svršio prerano.

Upravo tada je zazvonio telefon. Dao sam sve od sebe da nastavim jebati tetku Danicu i ignorisati to, ali na moje zaprepašćenje, moja tetka se javila. Onda je umesto da ga isključi, odgovorila i pozdravila moju mamu! jebanje tetke dok mama sluša

„Da. Da, jebe me…“ rekla je u telefon. „Upravo sada… ufff….“

Bio sam toliko zbunjen, nisam znao da li da je nastavim da jebem ili ne, ali moje telo je odlučilo za mene, nateravši me da je nastavim tucati. Tetka Danica je gunđala u slušalicu sa svakim udarcem, a zatim je rekla, „Bolje da – uh! — pustim te da razgovaraš s njim“, i prinela je telefon mom licu.

„Da li je dobar osećaj?“ promrmljao mi je na uho glas moje majke.

Ovo je bilo najperverznije od svega ostalog što se do sada dogodilo. Bilo je dovoljno čudno što sam se jebao sa sopstvenom tetkom, ali sada je moja majka razgovarala sa mnom telefonom, postavljajući mi pitanja o tome. Ipak, moje telo je nastavilo jebanje, zabijajući se u tetkinu pičku: „Da mama, prelepo je… sjajno prima moj… kurac!“ Nikada u životu nisam rekao svojoj majci reč „kurac.“

„Uhhh pričaj sine… pričaj mami kako je divno jebeš.“

Tada sam ubrzao tempo i govorio: „Volim da jebem tetku Danicu. Njena pička je tako lepa i mokra oko mog kurca. Moja jaja lupaju o nju pri svakom udarcu .Čuješ li kako krevet škripi?“

Moja majka se tiho nasmejala. „Čujem čujem sine. Zvuči kao da radiš stvarno dobar posao.“

Pri svojoj poslednjoj svesnoj misli, stavio sam telefon na zvučnik i spustio ga na krevet kako bi moja majka mogla da sluša celu stvar. Onda sam stvarno uključio snagu i brzinu tako da je tetka mogla da oseti moj kurac duboko u sebi. Lupala je bokovima gore-dole i tresla se o mene, pokušavajući da dođe do cilja pre nego što sam eksplodirao u njoj. jebanje rođene tetke i svršavanje u nju

Pročitajte i ...  Ništa sladje od moje tetka Vide

Konačno, zacvilila je „Svršavam, svršavam –.“

Gurnuo sam kurac do kraja i držao ga tamo, preplavljen osećajem njene pulsirajuće pičke koja mi stiska kurac iznova i iznova. Bilo je kao da je bio u njenim ustima, samo još više zadovoljavajuće. Mogao sam da vidim zašto moj otac nije mogao da se kontroliše, i na trenutak mi je u mislima bljesnula majka, pitajući se da li joj je pička stezala kurac na isti način kao i njenoj sestri. Kada je tetkin vrhunac konačno prošao, podigao sam slušalicu: „Kako ti se to dopalo? pitala je moja majka.

Previše sam dahtao da bih dobro govorio, ali sam rekao: „Bilo je sjajno.“ Onda sam sakupio dovoljno daha i hrabrosti da joj postavim još jedno užasno pitanje: „Da li se tvoja pička steže na muškarcu kad svršavaš, kao što to radi tvoja sestra?“

„Da sine… ipak smo mi rođene sestre“, rekla je moja majka.

To je bilo previše za mene. Osetio sam kako mi se jaja čvrsto privlače uz karlicu i kako mi je glava kurca izbijala, počeo sam da je punim.

Čuo sam majčin glas kako me pita za detalje, ali sam bio previše zaokupljen i bez daha da bih bilo šta rekao. Dok sam se oporavio, samo mi je rekla zbogom i da se dobro naspavam. Tetka i ja smo te noći delili njen krevet, pošto je u njemu bilo više mesta. Ponovo sam je jebao kada me je probudila u sred noći penjajući se na mene, pa opet polako i lenjo ujutru. Čak mi je i pokazala kakva je ona sjajna pusačica kad nije bila toliko žurba.

Rekao sam joj zbogom kada je trebalo da ide, a ona me je slatko poljubila, ne dajući da joj suze pobegnu niz obraze. Obećao sam da ću se vratiti da je posetim kad budem mogao.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)