tetka jaše kurac svog sestrića

Ovo se dogodilo ne tako davno. Imao sam tada dvadeset godina i upravo sam stigao kući na letnji odmor sa fakulteta. Jednog od tih dana početkom leta moja majka je rekla da moja tetka Suzana želi da svratim kod nje. Mislio sam da je to malo čudno. Tetku nisam video nekoliko godina. Ona je mlađa sestra moje mame. Pretpostavljam da je imala oko trideset i pet godina. Najviše sam o njoj znao iz kevinih priča i mislim da su je smatrali crnom ovcom u porodici. Nikada se nije udavala i bila je pomalo divlja u svojim dvadesetima.

Provozao sam se jedne subote i pozvonio na vrata Suzine kuće. Kada su se vrata otvorila, bio sam šokiran. Moja tetka je nosila usku majicu i vrlo mali šorc. Bez previše buljenja, mogao sam da primetim famozni „camel toe“. Suzana me snažno zagrlila i poželela dobrodošlicu. Mislio sam da će moja tetka objasniti zašto je želela da me vidi ali nikada mi nije rečen razlog. Umesto toga, ponudila mi je pivo i seli smo na kauč da razgovaramo. tetkina sočna pička u helankama

Tetka je želela da zna sve o mom životu. Šta studiram, da li imam devojku, bilo šta o tome šta sam radio, Suza je morala da zna. Tetka mi je rekla vrlo malo o svom ličnom životu. Rekla mi je samo gde radi i da trenutno u njenom životu nema muškaraca. Moram priznati da nisam mnogo čuo o tome šta mi je tetka govorila. Umesto toga ja sam odmeravao njeno telo.

Moja tetka je imala smeđu kosu koja joj je padala do ramena. Tetka je volela da pokaže svoje sise, u to sam bio siguran. Tog dana nije nosila grudnjak i bradavice su joj bile tvrde. Morao sam da obuzdam svoje potrebe i momentalnu želju da joj pomilujem grudi.

Popio sam pivo i otišao sam do frižidera da uzmem još jedno. Otvorio sam vrata i osetio da Tetka stoji iza mene. Stavila je ruke oko mog struka i stisnula me. To svakako nisam očekivao. Osetio sam njene bradavice kako mi bockaju leđa.

Pročitajte i ...  Napaljena teta

„Toliko si mi nedostajao,“ rekla je.

Uspeo sam da se okrenem i suočim sa Tetkom. Podigla je pogled ka meni a onda stavila ruke oko mog vrata. Tetka je povukla moje lice i poljubili smo se. Nisam se borio protiv toga, posebno jer mesecima usled spremanja ispita nisam imao seks. Stavio sam ruke na njenu majicu i stisnuo njene divne sise. Činilo se da ju je to razradilo.

Moja tetka je tada obema rukama protrljala moje međunožje. Nije bilo potrebno mnogo da moj kurac počne da raste. Tetka se odvojila od mene. Odvela me je nazad u svoju spavaću sobu. Stajao sam i gledao kako tetka skida ono malo odeće koju je imala na sebi. Prokletstvo, Tetka je imala neverovatno zategnuto telo. Kao što rekoh, nije mogla biti više od 15ak godina starija od mene, ali je delovala još mlađe.

Njene stidne dlake bile su uredno sređene tik iznad klitorisa. A te sise su izgledale živahno. Pratio sam je i skinuo se. Moj kurac se oslobodio i Tetka je pružila ruku sa ivice kreveta. Uzela me je u jednu ruku i privela usnama. Moj kurac je ubrzo završio u njenim ustima – ceo! Nije bilo sumnje u to, Tetka je žudela za mojim kurcem. Da li baš mojim ili bilo kojim, ali drago mi je bilo da je baš moj bio u njenim toplim, mokrim, iskusnim ustima. duboko u tetkinim ustima

Gledala je u moje lice kao da mi pokazuje da se zarijem grublje i dublje. Primala me je sa lakoćom. Njen izraz lica je ubrzo postao takav kao da je čekala da je uzmem i upotrebim njenu pičku. Privukao sam tetku do ivice kreveta. Podigao sam joj noge, savio joj kolena i namestio sam glavić na njen otvor. Jednim glatkim pokretom zabio sam kurac skroz u tetkinu rupu.

Pročitajte i ...  Incest Orgije

Vrisnula je, kao da nije očekivala da ću nastaviti u grubom ritmu. Zakopao sam kurac u tetku i onda ga držao tamo. Osećao sam kako se tetkini mišići stežu, a zatim opuštaju. Tetka je dahtala dok je stiskala moj debeli kurac. Nakon nekoliko sekundi počeo sam da dajem svojoj tetki penis za kojim je žudela. Gurnuo sam joj noge napred, a zatim joj nahranio pičku svojim mladim kurcem. Nikada nisam čuo ženu da zavija kao Suza tog dana.

Molila me je da je jebem kao neka jeftina drolja. Njena pohlepna pica je muzla moj kurac. Nisam je štedeo jer sam osetio da drugačije ni ne želi.

„Jače, jače, ah ah ahhhh…“

Njeno telo se treslo od udara koje je primala. Tucao sam je prilično dugo. Oboje smo se znojili od našeg intenzivnog jebanja. „Molim te, moram da osetim da svršavaš u meni!“ Nadao sam se da je moja tetka na nekoj vrsti kontracepcije, u suprotnom mi sigurno ne bi tražila to. Uradio sam kako je tražila. Proveli smo spojeni još nekoliko minuta i onda nisam mogao više da izdržim. Poslao sam mlaz svoje sperme duboko u tetkino telo.

Tetka me je uhvatila u dobrom danu. Bio sam pun sperme. Pustio sam tetkine noge i polako sam izvukao svoj istrošeni kurac iz njene rupe.

„Uhhh… jebeno dugo nisam osetila ovo“, rekla mi je.

Pridružio sam se Tetki na krevetu i rukom uhvatio njene sise. Mislim da je imala još nekoliko malih orgazama. Kada se smirila, ustala je i otišla da se očisti. Vratila se nekoliko minuta kasnije.

Morao sam da pitam da li je bila na piluli. „Ne moraš da brineš, sve je kako treba.“ Ispustio sam uzdah olakšanja. Tetka se nagnula i poljubila me u usta. Sagnula se potom dole i stisnula moj kurac. U formi kakvoj sam bio, moj penis je odmah počeo da raste. Tetka mi je drkala kurac gore-dole i ubrzo sam ponovo uspeo da se očvrsnem.

Pročitajte i ...  Ludi Dan Kod Tetke

Kada sam ponovo bio u erekciji, Tetka je nasela na moj kurac. Polako se spustila na mene i ja sam je još jednom napunio kurcem. Mogao sam rukama da masiram čvrste sise moje tetke. Tetka se u početku ljuljala gore-dole, ali je ubrzo počela i da jaše. Ovaj put je ona radila sav posao. Stiskao sam njenu čvrstu zadnjicu dok je Tetka uzimala penis koji joj je očigledno bio preko potreban. tetka jaše kurac svog sestrića

Pre nego smo se smirili, ja sam još jednom svršio duboko u utrobu svoje mlade tetke. Tetka mi je priznala kasnije tog dana da je planirala da me zavede i da imamo seks.

**

Taj letnji raspust je proleteo. Bio sam kod Tetka onoliko često koliko sam mogao. Voleo bih da sam izbrojao koliko sam puta svršio u tetkinu pičku. Tetka je molila za moju spermu i dao sam joj veliku dozu. Na kraju kada sam morao da se vratim na fakultet, Tetka mi je rekla da je zaljubljena u mene. Želela je da se brzo vratim.

Nisam mogao da se nateram da kažem da volim svoju tetku zauzvrat. Seks je bio fantastičan, naravno. Ali jednostavno nisam mogao da shvatim kako bismo mogli da uspostavimo dugoročnu vezu kada smo tako blizak rod. Ali jedno je bilo sigurno, a to je da me čeka tetkina pica svaki put kad dođem kući.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)