sinov veliki kurac

Dozvolite mi da se predstavim, zovem se Mirjana i samohrana sam majka koja živi sa svojim 18-godišnjim sinom Marinom. Podnela sam zahtev za razvod od Marinovog oca kada je još bio veoma mlad, uhvatila sam ga kako spava sa drugom i to je bio kraj naše veze. Srećom, bio je veoma bogat čovek, tako da sam mogla da se usredsredim na odgajanje Marina bez potrebe da radim.

Imam samo 39 godina, tako da sam mnogo mlađa u poređenju sa većinom roditelja od Marinovih prijatelja a i vrlo sam svesna da me zovu „MILF“. Svaka majka koja kaže da joj to smeta nije normalna. Imam dosta slobodnog vremena i provodim ga u teretani radeći na svom telu a volim da to i pokažem.

U poslednje vreme imam mnogo ‘tabu’ misli o svom sinu koje ne mogu da se otrgnem iz glave. Znam da to nije u redu, ali nisam bila sa muškarcem još od njegovog oca, a žena ima svoje potrebe. Dozvolite mi da vam kažem malo o mom sinu. Marin igra fudbal od svoje pete godine i sjajno mu ide. On je trenutno u završnoj godini srednje škole i na prekretnici je da li da krene ozbiljno u fudbalske vode ili da upiše fakultet.

Marin je veoma zgodne snažne građe, stalno ide u teretanu i vežba svoje fudbalske veštine. Često hoda po kući samo u šortsu bez majice i mislim da ne shvata koliko me to frustrira u seksualnom smislu. On je tako sjajno dete, puno ljubavi i poštovanja, on je ceo moj svet.
___________________________________________________

Sedela sam na kiši i gledala fudbalsku utakmicu mog sina, pljuštalo je ceo dan, ali dok nema munje i gromova, utakmice se ne otkazuju. Nažalost, gube sa 4-0, što je još gore. Odjednom sam čula da devojke ispred mene pominju ime mog sina i počinju da se smeškaju. Mogla sam samo da zamislim šta su pričale, moj sin je veoma zgodan i popularan pa pretpostavljam da je bio sa bar nekoliko devojaka.

Utakmica se konačno završila i moj sin mi je prišao sav blatnjav i namršten. „Sve je u redu sine, pobedićete sledeći put.“

„Ne znam baš… dobro su nas razbili.“ on je odgovorio.

„Ma dobro, idemo kući i spremiću nam lepu večeru!“

Otišli ​​smo do mog auta i shvatila sam da je previše blatnjav i da bi napravio nered ako bi takav ušao u moj auto. „Marine, moraćeš da izuješ patike i čarape, prekrivene su blatom.“ On se složio i počeo da odvezuje svoje kopačke i skida čarape. Tada sam shvatila da je i njegov šorts bio previše mokar i blatnjav. „Bolje skini i šorts, prljav je do zla Boga.“

Pročitajte i ...  Mama i Sin Taboo

„Ma neka je, očistiću sedišta kad dođemo kući.“ on je odgovorio.

„Gluposti, ovaj auto je nov i ne rizikujem, sad skini šorts i bolje skini i tu majicu, kao da si se valjao u blatu.“

„Dobro, dobro.“ nevoljno je pristao.

Krenuo je prema zadnjem delu automobila a ja sam se okrenula da mu dam privatnost. Međutim, videla sam ga u retrovizoru i nisam mogla a da ne zavirim dok skida majicu i šorts. Nosio je bele bokserice i prilepile su se za njegovu čvrstu zategnutu guzu. Vratio se do prednjeg dela i spremao se da otvori suvozačka vrata kada sam ga zaustavila.

„Sine, izgleda da su ti se i gaće natopile i neću da te sramotim tako što ću te naterati da i njih skineš, ali u kolima je peškir i bolje je da te osušimo pre nego što uđemo.“

„Mama šta ti je… skoro sam go ovde, ne želim da me iko vidi!“

„O dušo, pogledaj okolo, svi ostali su otišli. Mi smo jedini ostali …“

Pogledao je oko sebe i slegnuo ramenima u znak slaganja. Zgrabila sam peškir iz prtljažnika i počela da mu brišem leđa. „Mama, mogu sam da se osušim, ti možeš da sedneš u kola.“ I dalje je padala kiša, a mi smo se sklonili ispod vrata prtljažnika.

„Smiri se, mnogo je lakše da te neko drugi osuši, nego da sam pokušavaš da osušiš leđa, a sada stani mirno i prestani da se svađaš.“

Uzdahnuo je i nevoljno prestao da prigovara. Prošla sam mu peškirom kroz tamnu kosu, masirajući mu skalp dugim noktima kroz peškir. Polako sam pomerila peškir do njegovog vrata i leđa, diveći se njegovim utegnutim mišićima. Stigla sam do njegovog donjeg dela leđa i konačno počela da mu sušim gaće koje su mu se zalepile za zadnjicu.

„Vau, kako su ti se gaće toliko natopile?“

„Da, tamo je bilo zaista klizavo.“ rekao je.

U suštini sam ga samo hvatala za dupe kroz peškir i polako pomerala ruke gore-dole. Lagala bih ako bih rekla da nisam počela da se uzbuđujem. Odjednom sam shvatila da trošim previše vremena fokusirajući se na njegovu zategnutu zadnjicu, pa sam pomerila peškir niz njegova mišićava bedra i noge.

Pročitajte i ...  Sjećanje

„Dobro, okreni se da te obrišem i od napred.“

„Mislim da ne treba… moj prednji deo je prilično suv.“

„Marine, znam da si nestrpljiv da krenemo, ali ne želim da se razboliš, sada se okreni da možemo da završimo.“

Polako se okrenuo prema meni, a moje oči su se odmah spustile na njegovo međunožje. Ceo prednji deo njegovih gaća bio je providan od vlage, i jasno sam mogla da vidim ceo njegov penis i jaja. Pogledala sam mu lice i samo je zurio u zemlju, previše posramljen da me pogleda u oči. Srce mi je počelo lupati sto na sat i morala sam da odvojim trenutak da se saberem. Polako sam pomerila peškir prema njegovim grudima, ruke su počele da mi se tresu. sinov veliki kurac

Pomerila sam peškir duž njegovih tvrdih grudi, nežno ih stežući dok sam ih sušila. Spuštajući ruke dalje do njegovog stomaka, polako sam se sagnula i pogledala u njegovo lice. Njegove oči su bile prikovane za moje grudi. Pogledala sam dole i primetila da mi se bela bluza pokvasila i da mi je crni grudnjak bio potpuno vidljiv. Znam da nije bilo u redu, ali saznanje da mi je buljio u grudi zaista me je napalilo.

Završila sam sa sušenjem njegovih grudi i stomaka i sagnula se na kolena da mu osušim donji deo tela. Sada sam bila u visini očiju sa njegovom muškošću i shvatila sam da će biti teška situacija osušiti njegove gaće bez kontakta sa njegovim penisom. Takođe nisam mogla a da ne primetim da mu je kurac bio sve veći.

Izgledalo je kao da je sada skoro potpuno uspravan, osovina njegovog penisa je sada bila napeta uz njegove uske gaće, a glava je izgledala kao da pokušava da pobegne sa vrha njegovog pojasa. Bila sam šokirana veličinom, on definitivno nije nasledio veličinu na svog oca.

Tišina između nas je počela da čini stvari neprijatnim, pa sam se osećala kao da moram da je prekinem. Bila sam blizu toga da kažem nešto o tome koliko je veliki, ali sam odlučila da bi to bilo neprikladno. „U redu dušo, skoro smo gotovi.“

Počela sam da mu brišem gaće peškirom, počevši od one strane na kojoj mu penis nije bio ispupčen. Zgrabila sam mu jaja kroz peškir i nežno ih masirala peškirom da ih dobro osušim. Dok sam ga hvatala za jaja, primetila sam da se malo migoljio. Konačno sam premestila peškir na drugu stranu njegovih gaća gdje je njegov masivni penis bio napet uz nogu.

Pročitajte i ...  Sekretarica koja obara sa nogu

Stavila sam peškir preko njegove mlade kurčine i počela da ga klizim gore-dole po njegovom razjarenom penisu. Prošlo je toliko vremena otkako sam poslednji put dodirnula penis, iako ga nisam direktno dodirivala, i dalje sam osećala drhtavicu niz kičmu. Bila sam toliko usredsređena na njegov prelepi kurac, da sam shvatila da sam nehotice drkala penis sopstvenom sinu.

Brzo sam izašla iz transa i spustila se do njegovih butina. Osećala sam se loše … ja sam mu bila majka za ime Boga. „Hmm, u redu Marine, mislim da si spreman da sada uskočiš u auto.“

On je potpuno zanemeo i brzo je uskočio na suvozačevo sedište. Sedeo je tamo pokrivajući svoj penis, ali njegove ruke su mogle da pokriju samo delić. Nasmejala sam se u sebi znajući da još uvek mogu da podignem kitu tako mladom pastuvu, makar on bio i moj sin tinejdžer.

Ušli smo u garažu i primetila sam da šepajući hoda do vrata. „Šta nije u redu, da li si se povredio tokom utakmice?“

„Da, mislim da sam istegao mišić ili tako nešto, ubija me butina.“

Ovo je bila savršena prilika za mene. Prošla sam nekoliko kurseva za maserke pre nekoliko godina, ali nikada nisam završila do kraja. Međutim, još uvek sam imala sto za masažu postavljen u podrumu.

„Pa dušo, znaš da sam prilično dobra sa rukama, zašto mi ne dozvoliš da te izmasiram?“

„Zapravo… mislim da bi to bilo sjajno…“

„Biće mi zadovoljstvo! Zašto ne baciš gaće u korpu za veš i staviš peškir oko sebe? Nađemo se u podrumu.“

„U redu, hvala mama… dolazim odmah.“

KRAJ 1. Dela!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)