mama uhvaćena kako masturbira

Moja mama nije najlepša mama ikada, ali za mene je najlepša žena na svetu. Zove se Branka i ima trideset i devet godina. Ima ravnu zlatno plavu kosu, smeđe oči i prelepe pune usne. Mama takođe ima najlepši osmeh koji sam ikada video. Svoje savršeno telo održava u formi tako što ide u teretanu 3 dana u nedelji. Mama je odrasla u ono slobodnije vreme, a pošto su njeni roditelji bili nudisti, postala je izuzetno otvorena i pomalo divlja.

Mama me je rodila pre svoje dvadesete godine, a ona i njen dugogodišnji dečko su se rastali kada sam imao samo četiri godine. Koliko se sećam, uvek sam bio blizak sa mamom kao i ona sa mnom. Njen dodir, njen fin miris i osećaj kada se savršenim grudima pritiska uz mene kada smo se grlili ili kada me je ljubila uzbuđivali su me još od malih nogu.

To veče je bila neobično topla letnja noć i jednostavno nisam mogao da zaspim. Pogledao sam na sat i bilo je skoro dva ujutru. Osećao sam se malo napaljeno pa sam spustio ruku niz telo do kurca i počeo sam da masturbiram. Bilo je to najbolje što sam mogao sebi da učinim u ovakvoj noći.

Vrata moje spavaće sobe greškom su ostala malo otvorena. Dok sam uživao u sesiji letnjeg noćnog drkanja, mislio sam da čujem stenjanje iz susedne sobe. Jedina druga osoba u kući bila je moja mama i spavala je u sobi pored moje tako da je to moglo biti samo njeno stenjanje. Sada sam se pitao da li je sanjala jedan od onih erotskih snova ili nešto slično.

Nakon što sam čuo njeno stenjanje nekoliko minuta sam još drkao kurac, a potom sam odlučio da idom istražiti te tajanstvene zvukove. Mislio sam da nije erotski san, možda je to bila noćna mora koju je imala i da bih možda trebao da je probudim. Izašao sam iz svoje spavaće sobe i krenuo hodnikom do njene sobe.

Kada sam stigao do njenih vrata, video sam da ih je ostavila malo odškrinuta, zbog čega sam mogao da čujem njeno stenjanje, a takođe sam shvatio da svetlost dopire iz sobe. Još malo sam otvorio vrata i gurnuo glavu da vidim da li je mama dobro. Ono što sam video me je zaprepastilo. Njena lampa je gorela i osvetljavala je.

Pročitajte i ...  Gresi Moje Majke

Ležala je potpuno gola i čitala nešto što je ličilo na porno časopis. Oči su joj bile polu zatvorene i vibratorom je tucala svoju pičku. Ukočio sam se na mestu ne mogavši da odvratim pogled od nje. Stenjala je i govorila stvari koje nisam mogao razumeti dok je gurala mali vibrator u pičku a drugom rukom je štipala bradavice. mama uhvaćena kako masturbira

„Mmm, da da… ufff… jebi je…“ – to su bile jedine stvari koje sam mogao da razaberem iz njenog mrmljanja.

Moj kurac je sada bio tvrd kao kamen i pre nego što sam to shvatio, ruka mi je bila u boksericama i igrala se sa mojom kitom dok sam posmatrao mamu. Srce mi je ubrzano kucalo, a usta su mi postajala suva dok sam drkao i gledao mamu. Ne znam da li sam pravio buku ili ne, ali mama je počela da otvara oči i pogledala je ka mestu gde sam stajao i virio kroz vrata njene spavaće sobe.

Nije u prvi mah skontala ali je posle par sekundi raskolačila očima kada je shvatila da ja – njen rođeni sin – stojim pred njenom sobom gledam je i drkam kurac. Mogli ste da vidite izraz užasa na njenom licu jer je uhvaćena na delu.

„Sranje“ rekla je dok je pokušavala da prikrije svoju golotinju.

Još uvek sam bio skamenjen na mestu bez ideje šta da radim ili kažem. Tada su moja stopala dobila neku svoju volju dok sam podizao bokserice i zalupio sam vrata za sobom bežeći u svoju sobu. Ležao sam ispod pokrivača u svom krevetu nekoliko minuta, a moja mama se još nije pojavila da bi vikala na mene što sam je špjunirao, a imala je svo pravo ovoga sveta da bude uzjebana na mene.

Moje srce i um su još uvek bili zbunjeni zbog scene koju sam video da moja mama radi. Moj penis je ponovo dobio svoju tvrdoću i moja ruka je ponovo bila unutar mojih bokserica. Dok sam drkao video sam kako se vrata moje spavaće sobe polako otvaraju sve dok nisu bila potpuno otvorena, a mama je prišla i stala pored mog kreveta. Navukla je kratku svilenu spavaćicu koja je više pokazivala nego skrivala.

„Mama izvini, nisam želeo da te… čuo sam zvukove i pomislio sam da ti možda treba neka pomoć, da imaš košmare.“ brbljao sam kao navijen dok se ona naginjala preko mene i osećao sam njen miris u nozdrvama. Zatim je skinula pokrivač sa mene, uhvatila moje bokserice i povukla ih dole. mama guta sinov penis

Pročitajte i ...  Jebao sam Svoju Zagorelu Majku 3. Deo

Moj tvrdi kurac je sada bio izložen i gledao sam kako je oblizala usne, a zatim ugrizla donju usnu dok su joj oči blistale i zurile u moj nikad tvrđi kurac. Bez upozorenja ona je ispustila pljuvačku iz svojih usta na moj glavić, razmazala je rukom a potom ga obgrlila usnama! Bilo je tako iznenada da sam osetio struju uzbuđenja kako prolazi duž moje kičme i sliva se kroz celo telo. Sisala ga je svega par minuta a potom se podigla i ožvalila me kao nijedna žena pre nje.

„U redu je dušo. Na neki način mi je drago što si me uhvatio na delu… vidim da ti se svidelo. Hajde, vraćamo se u moju sobu.“ vodila me je niz hodnik do njene sobe i njenog kreveta.

Kada sam bio na njenom krevetu, puzala je preko mene na drugu stranu kreveta. Osećao sam kako mi njene bradavice hvataju butine i podigao sam njenu slabašnu svilenu spavaćicu što je ona prihvatila i pomogla mi da joj je skinem. Mama je tada stavila jednu ruku pod moju glavu dok je druga ruka došla do moje leve bradavice snažno je štipajući kažiprstom i palcem. Njena tvrda desna bradavica me bockala u moj levi obraz. Mama je prelazila rukom gore-dole po mojim grudima milujući me.

„Ti si mene video.. a sada mama želi da gleda kako se igraš sa tim tvojim finim tvrdim kurcem!“ Rekla je sa osmehom na lepom licu.

Uradio sam kako je tražila i počeo da ga drkam gore-dole, pokušavajući da ne drkam brzo jer sam znao da neću dugo izdržati pre nego što ispucam sperma svuda. Mama je tada počela da me ljubi u čelo, obraz i nos i dalje gledajući moj kurac. Zatim je uhvatila svoju sisu i usmerila bradavicu dole na moja natečena jaja, nežno ih je masirala sisama i pažljivo ih stiskala dok sam i dalje drkao za nju.

„Mama… uskoro ću da svršim.“ Zastenjao sam. „Svrši za mene, svrši za mamu.“ Rekla je sa licem tako blizu mom da sam mogao da osetim njen topli dah na svom licu. Deset sekundi kasnije sperma je izletela iz mog penisa i sletela na njene grudi. Mama me je opet poljubila u usta dok je prevlačila jezik preko mog i vrtela ga u mojim ustima pre nego što je ponovo prekinula naš poljubac.

Pročitajte i ...  Brat je Samo Radoznao

„Sada je moj red dušo.“ Prošaputala je. „Moraš mi pomoći… uzmi taj svoj prelepi mladi kurac i gurni ga duboko u moju pičku.“ Nasmejala se dok je ležala na leđima povlačeći me preko sebe.

Zbunjen, pomalo uplašen, ali jebeno napaljen, doveo sam kurac do ulaza u njenu sada natopljenu pičku. „Sad jebi moju pičku sine! Izjebi me!“ Zapovedila je. jebanje mame u pičku kurvetina

Stavio sam levu ruku na njen ravan stomak i gurnuo kurac duboko u njenu picu u jednom potezu. Moja sperma je i dalje bila na njenim sisama koje sam grabio i razmazivao seme po njima dok sam tucao svoju mamu – napaljenu kučku. Mogao sam da osetim miris njenih sokova kako mi pune nozdrve.

Dok sam gurao kurac u nju brzo, duboko i snažno koliko sam mogao mama je rukom drndala svoj klitoris. „To je to dušo, nastavi i nemoj jebeno stati!“ Ponovo je zapovedala. „Svršiću sine… svršiću na tvoj kurac…“ Mama je povikala dok joj se telo kočilo i orgazam je izbijao iz nje. To je bilo i za mene previše pa sam ubrzo nakon nje i ja počeo da svršavam ali ovaj put ne NA mamu, već U mamu!

Posle minuta njeno telo je počelo da se opušta u krevetu i ona je pustila čaršav. Mama me je uhvatila za potiljak i povukla dok se nismo našli licem u lice. Snažno me je poljubila u usne.

„To je bilo tako jebeno dobro sine.“ Nasmejala se. „Od sada spavaš u mom krevetu i ja ću te naučiti svemu što treba da znaš o tome da mi udovoljiš. Ali za prvi put je bilo i više nego dobro!“ rekla je mama sa ogromnim osmehom na licu i očima koje su blistale kao zvezde.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)