liže sočnu maminu pičku

Sledećeg dana bilo je normalno sve do oko 17 časova. Radila sam kućne poslove, gledala TV i igrala se sa telefonom. Mama je radila sve što mame rade. Oko 17 časova došla sam u dnevnu sobu i videla je kako briše prašinu. Nosila je tanak džemper koji nisam ranije videla. Bio je veoma nisko isečen i pokazivao priličnu količinu dekoltea, dovoljno da zadrhtim.

Mama se sagnula preko stola da obriše prašinu i džemper je pao napred, a otvor mi je predstavljao njene sise. Prvo sam videla jednu sisu pa drugu, a ne obe odjednom, usled njenog pomeranja. Ali bilo je opasno uzbudljivo videti mamine grudi tako izložene. Delovalo je da ih namerno prikazuje.

Njene bradavice su bile sitnije, ali su bile jasno vidljive kroz tkaninu. Onda bi džemper ponovo pao napred i ja bih još jednom pogledala njene gole sise. Bile su neverovatno primamljive. Mamine grudi su izgledale… ne znam, punačke bi bila prava reč. Bradavice koje kao da su molile da ih ljubim. Sjajna koža željna milovanja.

Kada je skrenula pogled sa mene tako da sam bila okrenuta njenoj guzi, prišla sam joj iza leđa i, zagrlivši je, poljubila sam je u vrat. „Prelepa si mama. Izgledaš preukusno.“ Njena glava je pala nazad na moje rame i poljubila sam je u uho, usisala resicu. Moje ruke su se podigle ispod njenog džempera i obuhvatile njene grudi. Osetila sam njene bradavice i protrljala ih, osetivši kako se stvrdnjavaju.

„Dušo“, rekla je mama, „ne smemo ovo da radimo. Znaš to, zar ne?“ Rekla je, ali njena guza se gurala uz mene. Da, nosile smo odeću, ali ipak. Poljubila sam je ponovo u vrat i još malo joj grickala uvo. Ispustila je tihi jauk. „O, dušo, razmisli samo o tome. Kako bi to bilo pogrešno.“ Njena ruka je skliznula između nas i masirala mi je picu kroz helanke.

Njene reči i postupci bili su potpuno nepovezani. Pritisnula sam sise u njena leđa. Niko od nas nije progovorio, ali je nastavila da trlja dok sam ja nastavila da je ljubim po vratu i ramenu i trljam joj grudi. Okrenula se prema meni. Držala sam ruke ispod njenog džempera i gurnula ga prema gore, pružajući sebi dojku za sisanje. sisa mamine bradavice

Pročitajte i ...  Mama

Moje usne su progutale bradavicu. Koristila sam jezik maksimalno. „Ohhhh“, bilo je sve što je rekla. Stavila mi je ruku iza glave i privila me čvršće uz sebe. Otvorila sam usta i uzela grudi koliko sam mogla. Jezik mi je pljuskao po njenoj bradavici. Jedva smo stigle do kauča. Ali nešto se promenilo tokom tog putovanja od par metara.

„Ne, ne možemo“, rekla je. „Želim, ali ne možemo.“

„Naravno da možemo“, rekaLA sam, trljajući joj grudi kroz džemper. „Molim TE!“

Čuvši me, mama se odmaknula od mene i skinula pantalone i gaćice i, nakon kratkog razmišljanja, džemper. Bila je gola. „Slušaj“, rekla je smešeći se, „možemo da masturbiramo zajedno.“

Ovo je bilo daleko od onoga što sam htela, ali veliki korak u odnosu šta je govorila minut ranije. Skinula sam se i sela na kauč naspram nje. U početku je bila stidljiva. Sedela je sa obe noge na podu, spojenih nogu, i oprezno trljala dojke. Ja sam, sa druge strane, sedela sa obe noge prema njoj i rukom na svojoj pički.

Mama je znala kuda smo krenule i polako je stavila obe noge na kauč, podignutih kolena. Polako, baš polako, razdvojila je stopala i pokazala mi svoju besprekornu picu. Imala je prst u ustima koji je lizala nesvesno. Ali nije ništa govorila. Trljala sam svoju macu polako, što sam sporije mogla. Zaista nisam želela da prskam prebrzo. Mama je izvadila prst iz usta i stavila ga na macu, prateći linije usmina. Milovala je gore-dole, često je prestajala da trlja klitoris, a zatim je počela još da pomera prst gore-dole. trlja ćerkin klitoris

„Sigurna si da ne želiš da trljaš moju pičkicu mama“, upitala sam. „Samo da je dodirneš makar?“

Nije baš bila sigurna, ali ugrizla se za donju usnu. Njen prst je brže prelazio preko klitorisa. Konačno je kleknula i nagnula se preko mene. Njeno lice je bilo nekoliko centimetara daleko. Uzela je prst kojim je trljala svoju macu i njime povukla liniju na mojoj pički. Prestala sam da trljam da bi ona preuzela, dugim potezima gore-dole po dužini, zaustavljajući se ponekad kao što je radila na svom klitorisu, ali sada se zaustavljajući na tom najosetljivijem delu mog klitorisa pri vrhu.

Pročitajte i ...  Bratov Fetiš Stopala

Trljala ga je u krug. Iscurilo je malo soka i mama ga je razmazala po mojoj pički. Bilo je klizavo, glatko, a osećaj je bio veoma erotičan. Bila sam u iskušenju da ponovo počnem da masturbiram, ali sam odustala. Mama, čije lice je još uvek bilo nekoliko centimetara udaljeno od moje pičke, prišla je još bliže i stavila vrh jezika na to meko, osetljivo mesto. Njene obrve su se podigle dok je uzimala moje arome u usta.

Usisala je moj klit. Njena usta su uzimala sve više i više moje pice, njena glava se klatila, njena ruka oko mojih sisa. S vremena na vreme bi prestala da sisa i samo bi lizala moj klitoris. Njene oči su se prikovale za moje kada je to učinila i ja sam pokušala da je pogledam. Međutim, spustila je pogled kada me je lizala. Bila sam blizu svršavanja i nisam bila sigurna da li treba nešto da kažem.

Kukovi su mi se kretali i disala sam brže. Odvojila je usta od mene na petnaest sekundi i prstima je pumpala moju macu, a onda su me njene usne ponovo obuhvatile. Njena glava je dvaput klimnula i ja sam svršila. Mamine oči su se raširile dok sam joj brizgavala sokove u usta. Pokušala je da ih guta, ali joj je deo pobegao iz usta i spustio joj se niz bradu. Ona je igrivo držala usta na mojoj pički dok nisam imala više sperme za dati.

Sela je uspravno, ponovo progutala i rekla: „U redu, to je bilo jednom i dovoljno je. Ne možemo to više nikada.“

Moja maca je bila crvena. Mama je, međutim, i dalje izgledala nezadovoljeno. Grudi su joj bile rumene. Pogledala sam njene grudi, njene bradavice tvrde, i picu koja je bila toliko mokra da je curila. „Samo se zavali na trenutak, da nešto vidim“, rekla sam.

Slegnula je ramenima i sela nazad, skupljenih nogu, pravo prema meni. Nagnula sam se napred i razdvojila joj noge i odmah počela da joj ližem klitoris. Nisam htela da joj dam vremena da prigovori. Možda je u početku bilo malo nelagodno, ali ona se smirila za nekoliko sekundi i stavila ruke na moju glavu. liže sočnu maminu pičku

Pročitajte i ...  Zabranjena Igra

Ja sam jezikom lizala prostor između njene mace i njenog šupka, obožavajući stenjanje koje sam slušala. Poljubila sam je tamo, a zatim pomerila usne do njene pičke i zadirkivala njen klitoris. Mama je gnječila svoje grudi i spustila ruku na mesto gde su bila moja usta. Polizala sam joj prste i klitoris. Dok je trljala klitoris, gurnula sam jezik u njenu picu, a zatim ga zamenila sa dva prsta. Bila je neverovatno mokra.

Nakon par minuta, nisam rekla ništa, ali sam se popela na nju i ona se pomerila niz kauč da legne ravno, sa mojim nogama između njenih. Uhvatila me je i usmerila svoju macu. Glatko sam kliznula pored nje. Mama je zarežala, što sam shvatila kao dobar znak. Trljala sam svoju pičku o njenu. Nastavila je da masturbira, prsti su joj klizili duž klitorisa, dodirujući i moju picu usput.

„Da dušo, da! Jebi me!“

Moja pička je udarala po maminoj pički. Mama je zabacila glavu i vikala: „Oh, jebote, oooohhh!“ Moje ruke su bile oko njenih leđa i čvrsto sam je privukla, njene grudi mekane ispod mojih sisa. Još šire je raširila noge. Jebala sam je žestoko.

„Svršiću uskoro“, rekla je mama.

Njeni sokovi curili su na sve strane. Ona me je poljubila, a ja sam joj uzvratila. „To je možda bilo pogrešno, ali bilo je zaista sjajno“, rekla je ona par sekundi nakon orgazma. „Ti se jebaš užasno dobro za devojku koja je hetero.“

To je možda bilo pitanje, ali nisam htela da se zanosim. „Pa“, rekla sam, „imala sam malo iskustva. Ali niko nije bio tako dobar kao ti mama.“

Mama se nasmešila i zatvorila oči. Gledala sam u njene grudi dok je disala. Zaljubljena u nju i njeno telo.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)