ćerka masturbira pored mame

Ušla sam u kupatilo samo u gaćicama i grudnjaku. Mama je stajala pod tušem, voda joj je padala niz njena leđa. Oči su joj bile zatvorene – jednostavno je uživala u toplini. Gledajući je, počela sam da se ježim. Imala je dugu plavu kosu koja joj se spuštala niz ramena. Iako sam je mogla videti samo sa strane, znala sam da ima pomalo iskrivljen osmeh. Njene grudi su izgledale vanvremenske, identične, okrugle i krupne, sa malim bradavicama i pegama na grudima.

Njeno telo se sastojalo od malog struka i čvrste sočne guze. A njena pica, bila sam začuđena kada sam videla, bila je potpuno obrijana. Mama je otvorila oči i zbunjena upitala: „Niki, šta radiš ovde?“ Stavila je ruku preko grudi, a drugu preko svoje mace. mama se tušira

Izvinila sam se i istrčala iz kupatila. Zatvorila sam vrata svoje sobe i skočila na krevet. Zatvarajući oči, ponovo sam je zamislila, tačno onako kako je stajala pod tušem, a zatim sam je zamislila kako masturbira. Bilo je to previše za mene pa sam masturbirala zajedno s njom u svojim mislima dok nisam svršila.

Možda imam već 20 godina i odrasla sam žena, ali žudela sam za mamom najmanje tri godine. Do sada nisam uradila baš ništa po tom pitanju. Ali tog oktobra 2020. već neko vreme smo bile u izolaciji zbog COVID-a. Nisam videla nikog drugog uživo sem nje. Očekujem da možete zamisliti kako je to imati MILF za mamu i biti sama sa njom po ceo dan.

***

Nekoliko dana posle tuširanja o čemu očigledno nisam želela da pričam a ni ona nije to pominjala, ja sam bila ispružena na sofi, mama je bila u svojoj stolici, i mi smo gledale nešto na TV-u oko 22 sata noću. Samo sam imala bade mantil, kao i obično pred spavanje. Mama je bila normalno obučena, bluza i šorts.

Pročitajte i ...  Moja seka Margit

Kada se navršilo 22 sata, prešla je na svoju omiljenu seriju. Zatvorila sam oči i u narednih nekoliko minuta pretvarala sam se da sam zaspala, ležeći na leđima, lagano sam se okrenula prema mami. Provirila sam kroz jedva otvorene kapke i videla da mama gleda TV.

Pustila sam da mi se ogrtač otvori, jedna strana pala je iza mene, druga preko ivice sofe. Bila sam u suštini gola. Čekala sam oko dva minuta i ponovo provirila. Mama je povremeno gledala u mene i u TV. Nastavila sam da se pretvaram da spavam, sporo i ujednačeno dišući, i pomerila sam ruku na svoju picu. Lakat mi je ležao na kuku, a druga ruka neko vreme počivala na grudima.

Konačno sam prešla neprimetno prstima preko svoje pice, prsti su se potpuno opustili i počela sam tada primetno i nežno da trljam. Pokušala sam da to izgleda kao nešto što bi odrasla osoba uradila tokom vlažnog sna. U svakom slučaju, ruka mi je trljala klitoris do te mere da sam na kraju osetila blago špricanje sokove iz moje vagine.

Ovo me je strahovito uzbudilo i koliko god sam pokušavala da ostanem hladna, ruka je počela brže da trlja osetljivo mesto. Bojala sam se da makar malo otvorim oči, jer me mama sada sigurno posmatra. Masturbirala sam još brže, sada sa dva prsta u pički. Osećala sam kako se orgazam gradi i više nije bilo povratka. ćerka masturbira pored mame

Špricala sam po celoj ruci. Oči su mi ostale zatvorene, ali je moja pica špricala dobrih deset sekundi tokom kojih sam mislila da neće prestati, iako je, naravno, uskoro prestalo. Izvukla sam prste iz natopljene pičke, ali sam ostavila ruku na pici i nastavila da se pretvaram da spavam.

Pročitajte i ...  Mamine Bliznakinje

Mama sve ovo vreme nije ništa rekla ili uradila. Nisam imala pojma šta ona misli o tome što sam uradila. Posle par minuta, jedva sam otvorila kapak i videla da me gleda, smešeći se, nagnute glave na jednu stranu. To može značiti bilo šta. Na kraju sam čula da se TV gasi i mama je prišla do mene, kratko stajala pored, a onda je povukla ogrtač preko mog golog tela. Ugasila je svetlo i otišla u krevet.

Ležala sam deset minuta pre nego što sam ustala i otišla u kupatilo, a onda sam legla. Lepo sam se naspavala. Mama ništa nije rekla o prethodnoj večeri kada smo se sutradan srele u kuhinji. Samo smo se ljubazno nasmešile jedna drugoj i komentarisale poslove po kući ili vremenske prilike, dakle uobičajene stvari. Vrlo normalno.

Ipak, da li je znala da sam zapravo bila budna kada sam masturbirala? Da sam bila budna kada me je pokrila ogrtačem i otišla? Bilo mi je neprijatno, ali i uzbuđeno, a moja maca bi često lagano zadrhtala pri sećanju.

Masturbirala sam pod tušem skoro svaki dan, razmišljajući o toj noći i sa svoje tačke gledišta i sa mamine. Jedne od narednih noći sam uradila otprilike istu stvar, ali drskije. Mama je pustila svoju seriju oko 22:30 i nakon nekoliko minuta, prevrnula sam se na leđa, zatvorenih očiju, i otvorila svoj ogrtač tako da sam bila očigledno gola. Moja pica je bila uobičajeno natopljena.

Čekala sam da mama nešto kaže, ali ona nije ni reč rekla. Počela sam da masturbiram. Jednostavno sam kliznula prstima u svoju picu i počela da uživam u tome. Bez pretvaranja da spavam! Mama i dalje ništa nije rekla. Stavila sam drugu ruku na svoje sise i malo ih protrljala, trljajući brže, napetost u mojoj pički je rasla dok nisam ponovo svršila na ruku i okupala je svojim sokićima. ćerka masturbira na stomaku

Pročitajte i ...  Poslijepodnevno veselje

Mnogo prskanja kasnije, moja maca je bila gotova i pustila sam ruku da padne na stranu. Nekoliko minuta tišine nakon toga, mama je isključila seriju, zatvorila moj ogrtač preko mene, ugasila svetlo i otišla u krevet. Nisam imala pojma šta da radim sa tim. Očigledno sam BUDNA masturbirala pred svojom majkom, koja ništa nije rekla i, u suštini, ništa nije uradila povodom toga.

Da li treba da budem još očigledniji? Oči širom otvorene možda? Šta je mama radila posle, ako je išta i radila? Dobro pitanje. Potrčala sam gore i stala pored vrata njene spavaće sobe. Iznutra se čulo slabo, tiho zujanje. Ne bih mogla da se zakunem ali delovalo je da moja mama koristi vibrator, i to odmah posle gledanja mene kako masturbiram.

Vratila sam se u svoju sobu i razmislila o tome. Zaspala sam bez pravog odgovora, ali izgledalo je kao da je mama volela da me gleda. Ili grešim?

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)