izjebao rođenu majku

Napolju, Peđa je parkirao svoj auto u ulici pored svoje. Iako joj se javio, želeo je da uđe u kuću i dodatno iznenaditi mamu, ne dajući joj mogućnost da ugleda farove u prozoru. Ali onda je njegovo iznenađenje postalo nebitno kada je ušao unutra, ugledao sveću i pročitao maminu poruku za koju je pomislio da je napisana njemu!

Peđa je znao da su mu roditelji svingeri jer je jednom prilikom pronašao kutiju za cipele sa eksplicitnim porukama ne samo od svog tate, već i drugih muškaraca, pa čak i žena sa kojima su se igrali njegova mama i tata. Bilo je čak i nekoliko slika njegove mame, jedna sa četiri kite oko lica, dok joj je sperma curila na lice i jezik. Možda su se sada kada je kuća bila prazna, Peđa i Helena ponovo zajebavali? Možda se nešto desilo i htela je da pojebe sina?

Ko je on bio da je odbije, onu o kojoj je maštao već nekoliko godina? Sve ove misli izazvale su da se njegova mlada kurčina napuni krvlju dok je pomerao svoj ukrućeni penis u pantalonama. Nasmejao se u sebi čuvši novogodišnje i božićne melodije koje su dopirale sa zvučnika.

Peđa je izašao iz kuhinje i ugledao maminu odeću na podu i počeo da se zahvaljuje svojim srećnim zvezdama što je odlučio da dođe kući ranije. Pomislio je da je pita kako je ona znala da je on toliko dugo želi, ali perverzni porivi ispunili su mu um dok se njegova sopstvena odeća pridružila njenoj na podu.

Peđa je podigao grudnjak sa poda i zamislio svoje ruke kako stiskaju prelepe mamine grudi. Pred ulazom u roditeljsku spavaću sobu, pokupio je mokre gaćice, ližući ukusan sok i udišući opojnu aromu. Peđa je podigao pogled i umalo svršio po tepihu kada je video svoju mamu raširenu na krevetu, zatvorenih očiju i sanjivog izraza na licu. Približio se njoj, a njegova ukočena erekcija ga je vodila. liže maminu mokru pičku

Pročitajte i ...  Znatizeljna mama i njene incest ispovesti

Koliko god da je želeo da je pojebe, kao što ga je ona molila da uradi u svojoj poruci, odlučio je da prvo pojede njenu pičku. Pitao se šta će mu reći kada oseti njegov jezik u sebi. Legao je na krevet, pazeći da drži kitu čvrsto i zaronio lice među njene noge. Iako su njena dva muškarca bila drugačije oblikovana, Peđa sa mnogo širim ramenima, Helena je bila toliko gladna seksa da nije primetila razliku.

„Mmmmm! Daaaa dragii … mmmmmmmm pojedi moju mokru pičku!“

Peđa je bio iznenađen ali oduševljen što je mama pričala tako prljave stvari. „Da dušo, pojedi maminu pičku i nateraj me da svršim po celom tvom licu.“ On je ćutao i nastavio da je liže, gurnuvši par prstiju u njenu medenu rupu da masira njenu G-tačku. Njen oštar ukus bio je najbolji koji je ikada imao, a to ga je u kombinaciji sa oblizavanjem njenih usmina i sondiranjem njegovim jezikom uzbuđivalo maksimalno.

Primetio je da su majčine noge počele da se trzaju, da se njeno dupe podiže, i da mu gura svoje sparno jezgro u usta. „O dušo, činiš da se mama oseća tako JEBENO dobro! OOOOooohhhhhh! O, jebi me jezikom i prstima, jebi me!“

Helenine zategnute noge počele su da stežu glavu njenog sina dok su trnci orgazma ponovo nastajali u njoj. „OOOOOhh, DUŠO, MAMA ĆE DA SVRŠI …. AHHH HAH, HAH, HAH! AHHH!!!!!“ Ona je vrisnula svoj drugi orgazam!

Inače bi tako snažan talas uzbuđenja zahtevao trenutak ili dva da se odmori i sabere, ali potpuno je ušla u ovu stvar igranja uloga zamišljajući kako bi zaista izgledalo imati seks sa sinom. Sve ove misli su jurile kroz njen um samo da bi se isključile jer je vrelina u njenim nedrima zahtevala hitnu pažnju kako bi se ugušilo njeno plameno uzbuđenje.

Pročitajte i ...  Mama Plaća Cijenu

„Predraže, jebi me sada, molim te, gurni taj predivan tvrd kurac u mene!“ Peđa ju je čuo, znao je da je Predrag (iako njegovo puno ime) ime kojim ga nikada nije zvala, ali on je odavno ušao u stanje gde je izgubio svaku kontrolu nad svojim telom. Podigao se, nabijajući svoj penis koji je goreo u njenoj klizavoj pički, a zatim se žestoko zario do jaja. Grickajući njeno uho, Peđa se zahvalio svojoj mami na divnoj dobrodošlici kući.

„Mmmm… Mama, ti si jebeno fantastična, ovo je mnogo bolje od svega što sam ikada sanjao…“ Njegov penis je počeo da razvaljuje njenu željnu pičku gladnu kite. Bio je toliko zapaljen od požude da je znao da mu neće trebati dugo da unese galon sperme u nju. izjebao rođenu majku

Postepeno je svest zahvatila Helenina čula. Uprkos tome, ovaj povratak u stvarnost bio je kao vožnja po gustoj magli. Znala je da nešto nije u redu čak i dok su joj leđa svaki put savijala u susret sa Peđinim pendrekom. Osetila je kako se ogromna glava njegove kite počela širiti i sa tim je magla konačno sagorela… ali sudar je sada bio neizbežan.

„Ohhhh MAMA, SVRŠIĆU, MAMA, Aaaaaaahhhh!!!“

Bujice vrele sperme izjurile su iz njegove glave penisa i prskale po blistavim zidovima vagine njegove majke. Kombinovana pena njihovog soka se prosula iz njenog vrućeg ružičastog ulaza i nakupila se na krevetu pod njima.

Drhteći od uzbuđenja, Helena je otvorila oči i pritom konačno shvatila da je njena fantazijska jebačina igranje uloga sa mužem postala neočekivana stvarnost!

„Peđa??!! O BOŽE! Šta to radiš Peđa … ne bi trebao … Peđa sine!“

Pročitajte i ...  I Mama Voli Porniće 1. Deo

„Opusti se mama… Srećan Božić…“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)