mama zajahala sinov penis

Karolina je pustila penis svog sina sa usana i uspravno sela na njegova bedra. Odgurnula je ćebe i Nikola je mogao da je vidi. Uspostavili su kontakt očima dok je nosila spavaćicu, a Nikolin tvrdi penis je još uvek bio izložen.

„Kako se osećaš?“ upitala je majka svog sina tihim, majčinskim tonom. „Da li idemo predaleko? Jesam li prešla liniju?“

„Ne. Nisi mama. Toliko sam tvrd da boli.“

„Da li treba da se pobrinem za to umesto tebe?“

„Više od svega na svetu.“

„U redu sine. I meni je očajnički potrebno oslobađanje.“

Karolina je zgrabila donji deo svoje spavaćice i povukla je iznad glave. Bacila ju je na pod, ostavljajući se potpuno gola svom sinu. To je bila najranjivija stvar koju je ikada osećala u svom životu. Gledala je Nikoline oči kako lutaju po njenom golom telu. Svetlo lampe je bilo više nego dovoljno da Nikola dobro vidi njenu golotinju.

Njene opuštene, bujne grudi bile su potpuno otkrivene. Njene velike smeđe bradavice su se stvrdnule. Njena pičkica je bila u potpunosti izložena. Neverovatno je postala mokra kada je videla da je Nikola toliko želi. Masirala je svoje grudi i igrala se tvrdim bradavicama kako bi ga još više uzbudila.

Kada su se navikli na golotinju, ona je prstima držala sinov tvrdi penis uspravno. Ona se pozicionirala preko tvrdog penis i polako je spustila svoje telo. Držali su kontakt očima sve vreme. Nikada nisu skrenuli pogled jedno sa drugog, čak ni kada je vrh njegove erekcije dodirivao njene usne.

Spustila se još niže, dozvoljavajući tvrdom kurcu svog rođenog sina da prodre u njenu picu. Tiho je stenjala. Spustila se još, dozvoljavajući penis da uđe u nju dublje, sve dok nije bio skroz unutra. Karolinino telo je sedelo na međunožju njenog sina, sa njegovim tvrdim penisom zakopanim u nju.

„Mmmm… divno se oseća u meni“, zastenjala je. „Mi smo savršeni par.“

Pre nego što je uspeo da odgovori, Karolina je stisnula mišiće vagine, baš kao što je pročitala u priručniku, što je izazvalo da njen sin glasno uzdahne. Nastavila je da steže vaginalne mišiće što je jače mogla, i polako je otpustila stisak kako bi mogli da imaju seks. Dok se njeno telo prilagođavalo njegovoj veličini, Karolina je posegnula ispod sinove majice da mu protrlja stomak.

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 1. Deo

Ruke su joj se pomerile nagore i milovala je njegove gole grudi. Nikola je uzvratio uslugu, dohvativši se da pomiluje majčine grudi, stisne ih i igra se sa njenim tvrdim smeđim bradavicama. Karolinino telo je počelo da se kreće seksualnim pokretom. Polako je zajahala penis svog sina, pitajući se da li se ovo zaista dešava. mama zajahala sinov penis

Pogled u oči njenog sina dao joj je do znanja da to nije bio san. Osećajući njegov penis u vrućoj pički dao joj je do znanja da je to stvarnost.

„O bože… mama. Samo tako“, zastenjao je Nikola.

To što ga čuje kako je zove ‘mama’ samo je dodalo zadovoljstvo. To je bio krajnji taboo, a ona ga je činila sa njim. Bila je to nemoralna veza, a ona je volela svaku sekundu. Njena pica je postala još više natopljena. Jahala ga je jače, a jače mu je i stisnula grudi na lice.

„Nazovi me ponovo mama“, rekla je sa požudom u glasu. „Zovi me opet svojom majkom.“

„Uhhh… Jebi me mama. Jaši me mama…“

Taboo se osećao nadrealno dok je Karolina nastavila da jaše kurac svog sina. Bilo je to baš kao priče o incestu o kojima je maštala, samo što je postalo stvarnost. Osećala se kao da živi seksualni san. Vrištala je iz sveg glasa nastavljajući da ga jaše.

Nastavili su da uspostavljaju kontakt očima. Nastavili su da trljaju tela jedno o drugo. Nikoline ruke su nastavile da stiskaju majčine sise. Karolina je još jednom stisnula mišiće vagine. Stisak je bio čvrst. Reakcija na Nikolinom licu dala joj je do znanja da deluje. Pogledala ga je u oči i videla njegov izraz potpune neverice.

Nastavila je da steže mišiće vagine dok ga je jahala, i ubrzo se njegovo telo izvilo, a usta su mu se raširila.

Pucao je gomilu sperme u majčinu pičku… u vaginu iz koje je i sam izašao i ugledao svetlost dana po prvi put.

Pročitajte i ...  Mamino i Sestrino Rivalstvo

Karolina je osetila njegovu ejakulaciju i po pokretu njegovog tela mogla je da zaključi da je u stanju ogromnog orgazma. Nastavila je da steže svoju macu dok ga je jahala, muzeći ga za sve što je imao. Ubrzo se pojavio intenzivan osećaj peckanja između Karolininih nogu. Njena pica je bila u plamenu. Besno je trljala klitoris. Svršila je sa sinom. Zajedno su doživeli orgazam.

Leđa su joj se silovito izvila. Njeni mišići vagine i nogu su se skupili. Vrištala je iz sveg glasa od snažnog orgazmičkog osećaja. Bili su u zabačenom kraju, pa joj nije bilo važno koliko je glasna. Nastavila je da vrišti i viče dok su svršavali.

Kada se sve završilo, Karolina se srušila na svog sina. Plahta je bila natopljena njihovim orgazmičkim tečnostima. Teško su disali. Na njihovim telima se formirao znoj uprkos hladnoj okolini. Karolina je ponovo pokazala znake svesti, a zahvalnost je izrazila tako što je Nikoli dala nežan poljubac u usne, a zatim još jedan. Zatim su se međusobno strastveno ljubili vlažnim jezikom.

„Volim te“, rekla je. „Uvek jesam. I uvek ću.“

„Znam… i ja tebe volim… mama“, odgovorio je Nikola, dajući joj još jedan poljubac u usne.

Te noći su se držali zajedno. Grejali su jedno drugo po hladnom vremenu. Dok su spavali sanjali su da vode ljubav, a kada su se probudili – nastavili su da vode ljubav.
***
EPILOG

Sredina januara.

Karolina je bila u svojoj kancelariji u kampusu. Bilo je kasno popodne i ona je već završila sa nastavom prvog semestra. Sa dodatnim vremenom koje je imala, Karolina je nastavila da radi na svom romanu. Prošlo je trideset minuta, a iz hodnika su se čuli koraci. Karolina je podigla pogled i videla Jasnu kako stoji na vratima.

„Uvek si bila vredan radnik,“ zaigrano je primetila Jasna.

Karolina zaigrano sleže ramenima. „Šta da kažem, volim svoj posao.“

„To niko ne može poreći. Bila si ‘Profesorka godine’ mnogo puta. Ali izgledaš previše udubljena na tom računaru da bi slala mejlove studentima ili radila na novom nastavnom planu i programu. Pretpostavljam da radiš na svom romanu?“

Pročitajte i ...  Mama - Dvostruka Penetracija

„Dobra pretpostavka.“

„Kako ide?“ upitala je Jasna.

„Odlično. Kontaktirala sam nekoliko izdavača u vezi sa onim što sam do sada napisala. Još ništa nisam čula, nikakve vesti. Držim fige.“

„Ti si dobar pisac. Sigurna sam da ćeš dobiti solidnu ponudu.“

„Hvala“, odgovorila je Karolina. „I još jednom hvala što si mi dozvolila da koristim vaš zimski dom. Bilo je tako zabavno. Tako sam se lepo provela.“

Jasna se nasmešila: „Ma bilo je moje zadovoljstvo. Trebalo bi da idem sada. Ostaviću te sa tvojom pričom.“

„Sačekaj… Prvo želim da ti pokažem nešto“, rekla je Karolina, posegnuvši za telefonom da bi pristupila svojim slikama. Nakon što je brzo pregledala njene slike, Karolina se na trenutak zamislila. „Nema veze, pretpostavljam da ih nemam sa sobom“, lagala je Karolina. „Možda ću ti pokazati neki drugi put.”

„Radujem se tome. Uostalom, mislim da znam o čemu se radi. Još ti nije prijatno da pričaš o tome. Možda se možemo naći na ručku kasnije ove nedelje da razgovaramo o tome. Možemo da podelimo priče sa zimskog raspusta.“

„Volela bih to“, osmehnula se Karolina. „To zvuči divno.“

„Odlično. Poslaću ti poruku kasnije večeras da se dogovorite. Ćaos draga.“

„Zdravo.“

Nakon što je Jasna otišla, Karolina je ponovo skrenula pažnju na slike na svom telefonu. Bili su to goli selfiji koje je snimila sa Nikolom. Gole slike su slikane u različitim prostorijama zimskog doma. Većina slika je bila njihovo ljubljenje.

Druge slike su bile eksplicitnije, sa slikama Karoline koja izvodi oralni seks na Nikoli. Bilo je i slika na kojima se seksaju.

Karolina je ugasila računar i krenula kući. Njena pica je postajala sve vlažnija. Očajnički joj je bila potrebna pažnja njenog sina.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)