lezbo lizanje napaljene sekice

Jelena je spustila pogled na još uvek izloženu pičku svoje seke. ‘Vau. Zaista si svršila na ovaj prizor … «rekla je Jelena dok je Lana polako ispravljala svoju pidžamicu. Pretpostavljam da je Lana potvrdno klimnula glavom.

‘Ali nisi mi rekla kako ti svršiš? Samo sisajući mu kurac? ‘ upitala je Lana. „Ne, ponekad se igram sa sobom dok to radim; uglavnom posle kada sam u svojoj sobi. ‘ Odgovorila je Jelena dok je polako ustajala s kreveta. ‘Pa, pitam se … Ako je to u redu sa bratom, bilo bi u redu i sa sestrom, zar ne?’ Rekla je Lana koračajući prema Jeleni.

‘Šta bi bilo u redu?’ Pitala je Jelena, istinski iznenađena. Očarana je gledala kako joj je sestrica skida gornji deo i otkriva svoje lepe sisice. ‘Tako sam jebeno napaljena Jeco. Kladim se da si i ti. Dozvoli mi da ti pomognem da i ti svršiš. To takođe nije prevara, zar ne? ‘ Stojeći direktno ispred Jelene, Lana je uzela ruke svoje velike sestre i premestila ih na svoje sise.

Jelena nije pružila otpor. Lana se približila još bliže i šapnula joj nešto na uho. Mogao sam da čujem svaku reč. Moj kurac je već bio tvrd. Da li sam umro i otišao na nebo? „Daj da ti poližem pičku seko“, šapnula je Jeleni u uho. Jelena je uzdahnula kad je osetila Lanine grudi. Lana je stavila ruke na sestrino dupe i počela da joj gnječi guzove, posežući okolo i pipajući joj gaćice koje su bile natopljene.

Jelena nije odgovorila, nije dala dozvolu, ali bilo je jasno da želi da je seka liže. Lana je povela svoju stariju sestru do stolice i polako joj spustila gaćice. Jelena je započela rečenicu; ‘Lana …’, ali nikada je nije završila. U ovom trenutku su bile potpuno nesvesne mog prisustva; Posmatrao sam svaki njihov pokret.

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 6. Deo

seka joj liže pičkicuLana je posela Jelenu na ivicu stolice i raširila joj noge. Jelenina divna pica bila mi je u potpunosti izložena. Bila je to najsavršenija pičkica koju sam ikad video: uredna i ošišana izloženih mesnatih ružičastih usana, poluotvorenih, blago blistavih vlažnih. Tada mi je Lanina glava zaklonila pogled dok je dugačkim potezima počela lizati Jeleninu picu gore-dole.

Jelena je zabacila glavu u zanosu dok ju je mlađa sestra lizala, sisala i ljubila joj vaginu. Ubrzano je dahtala; Mislim da je Lana potom ubacila prst; možda dva, ali nisam mogao najjasnoje da vidim. Jelena je jednim potezom uklonila odeću sa sebe. I tu su bile Jelenine prelepe sise. Ne ‘velike’, ali predivne … stajale su čvrsto i ponosno, sa povećim i ukrućenim ružičastim bradavicama.

Stiskala ih je i štipala dok joj je Lana jela pičku; pokušala je ponovo da progovori ali nije uspela. „Lana … Ohhhhh, ohhhhh, seko ….“ Želeo sam da vidim detalje koji su se odvijali u mojoj stolici, ali smatrao sam se srećnim i podsetio se da je pogled odavde sasvim dovoljan. Lana i njeno savršeno dupe istrćeno prema meni; na kolenima ispred Jeleninih dugačkih ljupkih nogu široko raširenih;

Moje dve seke su uživale u incestnom lezbo seksu, a ja sam imao sedište u prvom redu. Bože kako sam želeo da mogu da ih pojebem. Jelena se tresla u stolici dok je svršavala, gurajući Laninu glavu u prepone uz gunđanje. Bradavice su joj postale smeđe i tvrđe; Lana je posegnula da se igra sa njima dok je dovodila sestru do vrhunca. lezbo lizanje napaljene sekice

Dok je doživljavala orgazam, lice joj se zgrčilo u nešto što je izgledalo kao agonija. Ali znao sam bolje. Na trenutak sam pomislio da bi mogla da vrišti, ali umesto toga zadržala je dah. Crvenog lica, pala je potpuno mlitava u stolici. Lana se sagnula da je poljubi i rekla nešto što nisam uspeo da razaznam. Jelena je spustila ruku, uzela Lanino lice i poljubila je.

Pročitajte i ...  Mlada Balerina Ivana

 

KRAJ 3. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napaljene nevaljale

Aaaaaaaa nemoj :)