sisa sinov kurac pod ćebetom

Nikola je izgledao zatečeno: „To je zanimljiv izbor reči.“

„Ako te zanima šta radim u poslednje vreme, čitala sam priče o incestu u svojoj spavaćoj sobi. Dosta ih ima. Neke su romantične, neke nisu. U većini ima mnogo opasno jakog seksa. U početku me je šokiralo, ali sada mi se sviđa. Pretpostavljam da je to moj novi fetiš.“

Nikolina vilica je zamalo ispala kada je čuo majčino otkrovenje. Karolina se nasmešila na neprocenjivu reakciju svog sina. „Ti… hmm… to je zanimljivo…“ Nikola je mucao.

„Da li si ikada imao takve fantazije? Istraživala sam malo na… internetu i to. To je uglavnom pojava koja se veže za muškarce.“

Nakratko je spustio pogled: „Kontam da jesam. Ali davno.“

„Stvarno?“ pitala je radoznalo. „Nešto posebno?“

Odjednom je izgledao posramljeno. „Ne baš.“

„Ne treba se stideti Nikola. To su sasvim normalna osećanja. Ne bi trebalo da osuđujemo jedni druge zbog nečega poput ovoga.“

„Da, slažem se.“

„Treba mi dugo tuširanje. Hvala na masaži sine.“

Karolina je izašla iz hidromasažne kade dok joj je voda sa nogu kapala svuda. Sinu je dala jednostavan poljubac u obraz, a oni su se nakratko pogledali u oči. Okrenula se i zgrabila obližnji peškir da osuši donju polovinu tela, a zatim je otišla.

Poglavlje 4: Između majki i sinova

Te noći.

Došlo je do nestanka struje. Bilo je to prvi put da nisu imali struju od početka putovanja. Večerali su uz svetlost sveća i nekoliko baterijskih lampi. Temperatura u kući polako je počela da opada, posebno sa snežnom olujom napolju. Nosili su deblju odeću da bi se ugrejali. Karolinina soba bila je osvetljena svetlošću sveća i lampom.

Pokušala je da radi na svojoj priči jer joj je baterija na laptopu bila napunjena. Kao i uvek, pored sebe je imala niz erotskih priča. Uzela je priručnik za seks i pogledala ga. Onda se zapitala da li je Jasna koristila te iste tehnike na svom sinu. Karolina je ponovo prelistala Jasnin foto album.

Izgledalo je kao da je Jasna koristila seksualne tehnike iz knjige na svom sinu. Bilo je jako čudno, ali neodoljivo. Bilo je nemoralno, ali je izgledalo tako ispravno. Njene oči proučavale su različite slike. Izgubila je pojam koliko ih je puta pogledala. Prizor stvarnog incesta bio je šokantan. Uvek je vlažila između nogu dok gleda slike. Pogledala je priručnik za seks još nekoliko puta, a onda je pokušala da se vrati na posao.
***
22:43 te noći.

Pročitajte i ...  Mali Lazar - Sin i Nećak 2. Deo

Kuća je iz sata u sat postajala sve hladnija. Čula je Nikoline korake niz hodnik dok je koristio kupatilo i odlazio u svoju spavaću sobu. Čula je kako zatvara vrata. Oči su je bolele i odlučila je da se pripremi za spavanje. Donela je lampu u svoje kupatilo i umila se hladnom vodom. Skinula je odeću i pregledala svoje nago telo samo uz svetlost lampe.

Njeno telo je počelo da izgleda staro, i počelo je da se opušta, posebno oko njenih grudi i zadnjeg dela. Ali ne budite prevareni – i dalje je izgledala veoma poželjno. Zatim je obukla spavaćicu. Karolininim telom je prostrujao impuls. Bila je hladna noć i trebao joj je neko da drži. Prošlo je mnogo vremena otkako nije bila u vezi. Nije bila romantična sa nekim mesecima. Skoro da ju je nasmejala pomisao da je baš kao ženski lik u ‘Zimi ekstaze i zadovoljstva’.

Tada ju je pobudilo pomisao da bi mogla počiniti incest kao glavni lik. Podigla je prednji deo spavaćice i pogledala svoju pičku u ogledalu. Bila je mokra i očajnički joj je trebala muška pažnja. Karolina je pogledala svoje lice u ogledalu. Bila je lepa. I bila je usamljena.
***
Karolina je uzela lampu i izašla iz kupatila. Išla je niz hodnik prema Nikolinoj sobi. Ispod vrata nije bilo svetla, što je značilo da je legao da spava. Lagano je pokucala na vrata, znajući da Nikola još nije zaspao. Nikola joj je rekao da uđe. Kada je Karolina ušla u mračnu spavaću sobu, videla je svog sina pomoću svoje lampe. Bio je ispod svog debelog ćebeta i izgledalo je kao da je upravo završio sa oblačenjem odeće. Pored njegovog kreveta bila je kutija maramice. Imala je ideju šta to radi tu, ali nije bila sigurna.

„Da li ti treba nešto?“ upitao je iz svog kreveta.

„Moja soba je ledena. Bila sam usamljena. Da li ti smeta ako večeras spavam u tvom krevetu?“

Kroz mrak je videla izraz oklevanja na njegovom licu. „Naravno mama. Ako želiš…“

Karolina je prišla ka krevetu svog sina i stavila lampu na obližnji pult. Zavukla se ispod njegovog debelog ćebeta i legla pored njega.

Pročitajte i ...  Dnevnik Moje Bratanice 2. Deo

„Hvala. Tako si sladak.“

„Nema problema.“

„I ćebe ti je tako toplo“, primetila je. „Trebalo je ovo da uradim ranije.“

„Mogla si.“

Lampa je još uvek bila upaljena, a Karolina se ušuškala u toplom krevetu pored svog sina. Ruke su joj se kretale dok joj je bilo udobno, i osetila je prazan komad maramice ispod ćebeta. Podigla ga je i držala pod svetlom.

„Šta je ovo?“

„Ništa. Ponekad imam alergijice.“

„Sine… Jesi li se, znaš.. dirao?“

„Ne“, rekao je u odbrani. „Naravno da nisam.“

Uputila mu je majčinski pogled. „Nemoj da se stidiš. To je sasvim prirodno. Posebno za mladića tvojih godina.“

Osetio se sigurnom pored nje uz taj njen mio glas.

„U redu… možda jesam…“, nevoljno je priznao. „Kako sam mogao da znam da ćeš doći u moju sobu?“

„Izvini na upadu.“

„U redu je. Malo je neprijatno, ali preživeću.“

Karolina mu se osmehnula u skorom mraku. „Pa, o čemu si razmišljao? Nešto dobro?“

„Sada me već ozbiljno stavljaš u neprijatnu poziciju.”

„Jesi li mislio na mene?“ upitala je tiho. „Da li si razmišljao o tome da mi masiraš noge kao ranije? U redu je ako jesi. Samo sam radoznala.“

„Bićeš ljuta ako kažem da jesam?“

„Naravno da ne.“

„Imaš lepe noge mama“, odgovorio je neodređeno.

Karolina je posegnula ispod ćebeta i dodirnula ruku svog sina, nežno je milujući. „Imaš lepe ruke.“

„Šta mi radimo?“

„Noć je ledeno hladna“, rekla je. „Usamljena sam. Dugo nisam bila sa muškarcem. Protekle nedelje sam žestoko masturbirala uz priče o incestu. Proučavala sam i priručnik o seksu koji sam željna da isprobam. Ako si zainteresovan, možemo zajedno da istražimo nove stvari. Ako ne, razumem.“

Karolina ga je čvršće držala za ruku i nagnula se ka njemu da ga nežno poljubi u obraz. Zatim je pomerila glavu dole, ispod velikog ćebeta. Držala je ćebe preko glave dok je spuštala telo. Posegnula je u njegove bokserice i dodirnula njegov penis koji je bio polu uspravljen.

Nije mogla da ga vidi zbog mraka, jer je bila ispod ćebeta. Ali ruke su joj nežno trljale, i zamislila je kako mu kurac izgleda. Poljubila ga je u glavić. Osetila je da je Nikola nervozan zbog njegovog blagog migoljenja u krevetu. I ona je bila nervozna. Karolina je dala glavici penisa još jedan meki poljubac.

Zatim lizanje. Vrh njenog jezika nakratko se zavrteo oko glave njegovog penisa. Lepo je polizala tvrdu osovinu. Uživala je u lizanju. Volela je da ga natera da se migolji. Sa tvrdim penisom i dalje u ruci, setila se svih saveta za oralni seks koje je pročitala u priručniku za seks. Otvorila je usta i uzela ceo glavić. sisa sinov kurac pod ćebetom

Pročitajte i ...  Uspavani Zgodni Tvrdi Brat

Čvrsto je obmotala usne oko sina, a zatim je sisala. Njena usta su se spuštala centimetar po centimetar. Imala je na umu svaki savet iz priručnika. Karolini je to bio prvi put sa sinom i želela je da bude posebno. Njena leva ruka držala je osnovu njegovog penisa. Druga ruka je trljala osovinu u pokretu gore-dole.

Karolina se setila svih saveta za oralni seks koje je čitala. Svojim jezikom, usnama i rukom dodirnula je sva njegova mesta zadovoljstva. Stenjala je sa tvrdim penisom u ustima, znajući da se muškarcima sviđa zvuk sisanja.

„O bože… mama…“

Čuvši kako je Nikola stenjao, dobila je trzaj niz kičmu dok je nastavila da siše. Bio je to oštar podsetnik na čin incesta koji je činila, krajnji taboo. O bože…moj rođeni sin… Umesto da ustukne, samo je jače sisala i brže klimala glavom. Nikada u svom životu nije bila tako uzbuđena.

Njena pica se osećala kao da gori. Između njenih nogu bila je mala reka vaginalnih tečnosti. Karolina je nastavila da sisa kurac svog sina i osetila je sve znake predstojećeg muškog orgazma. Htela je da ga natera da svrši. Očajnički je želela da okusi njegovu spermu. Ali onda je shvatila da im je to bio prvi put zajedno i da je moralo biti posebno, baš kao u svim pričama o incestu koje je čitala. Odlučila je da uspori, trudeći se da zadrži kontrolu. Zadatak je bio težak jer su je hormoni i požuda obuzeli.. ali kao i svakoj majci, cilj je bio da usreći svog sina – bez žurbe.

KRAJ 6. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)