Prvo pusenje - mama i sin (inc)

Prvo pusenje - mama i sin (inc)Lagano sam mu sisala kurac. Totalno posvecena i oprezna. Bio je tako tvrd, velik i debeo. Mirisao je na svez komad mesa koji moras posedovati. Pustao je svoje lepljive sokove, koje sam sa uzivanjem razmazivala po glavicu koji je bio izuzetno osetljiv. Po njegovoj tvrdoci znala sam da ovo nece dugo trajati, i zaizta sam se trudila da ne zbrzam.

Svaka sekunda je bitna a ja vrela matora napaljena kuja, zeljna mladog kurca. Kada osetim da krece pulsiranje, pustim ga, odmaknem i milujem pogledom. Nezno masiranje jaja, moj jezik po neravninama … I ogromna pribranost da ne naskocim na njega, nabijem se do kraja i pokvarim ovu nasu malu igru.

Kladili smo se u lizanje pice da cu izdrzati da ga ne pojebem. I morala sam. Tako sam zelela da osetim njegov jezik na sada vec vreloj ulepljenoj picki. Mirisi pusenja su se sirili oko nas i samo otezavali mi da ostanem pribrana.

Nije se pomerao. Oci su mu bile zatvorene, culo se samo njegovo duboko disanje.

Bio je na samoj granici …

Po grcenju u stomaku i ja sam bila. Apstinencija je ucinila svoje i tako sam ga zelela. Celo telo je vristao DAJ MI GA!

Spustila sam usne na njega, jezikom pocela poznati ples .. Prepustila sam se sijasetu prejakih osecanja, pocela da mumlam i neobuzdano ga zavlacim sve dublje u grlo.

Eksplodirao je!

Uhvatio me je za kosu i tucao u usta sve dok mi nije sasuo zadnji kap semena … Tek kada sam sve progutala, pustila sam ga da isklizne iz mojih usta.

– Mama, ovo je bilo fenomenalno! Moje prvo pusenje. Mama hvala ti …

Pročitajte i ...  Mama Silva

 

S.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Prvo pusenje – mama i sin (inc)”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)