debela mama se jebe na bazenu

Provirio sam kroz polu otvorena vrata. Bila mi je okrenuta leđima. Bila je odevena od struka nadole. Imala je široke helanke veličine 3XL. Salo sa leđa joj se pomalo prelilo preko helanki. Iznad struka nije bilo odeće. Umirao sam od želje da se okrene i pokaže mi one divovske sise o kojima sam sanjao.

Njena leđa su takođe imala nabore sa obe strane kada je držala ruke pored sebe. Počela je da se okreće. Povukao sam se malo pazeći da nisam na vidiku. Okrenula se i njene divovske sise su se zaljuljale. Vau, bile su neverovatne! Ove sise nisu bile san svakog muškarca, i ja to razumem. Ove sise su bile ogromne, mekane, oklembešene i imale su nešto više godina, 50 godina da budem precizan i posle dvoje dece jasno je damaju čvrstinu i da je gravitacija radila svoje. mamine ogromne sisetine

Areole su bile tamne i moglo se reći da su prilično velike iako se videla samo polovina. Krenula je za grudnjakom. Bio je to grudnjak zastaleg modela – babast. Koža je ubrzo postala zategnuta velikim grudnjakom koji je pokrivao veći deo sise. Nije oblačilaa grudnjak kao normalna osoba. Prvo je provukla ruku kroz bratelu, zatim je podigla levu dojku u grudnjak, a onda je isto uradila i sa drugom, dakle nameštala ih je i skrivala koliko je mogla.

Bile su toliko velike i opuštene da je zapravo morala da ih podigne u grudnjak. Kad su bile u grudnjaku izgledale su veoma zbijene i jednako masivne. „Marko, jesi li spreman da kreneš?“ povikala je.

Udaljavao sam se brzim tihim koracima od njene sobe sve dok nisam bio na dobroj udaljenosti i rekao: „Da mama, spreman.“

Dakle, sada ste shvatili poentu – ja Marko špjuniram svoju mamu dok se oblači. Jbg, kako ne bi? Ona ima najveće sise koje sam ikada video i radoznalost me je nadjačala i jednog dana sam zavirio u njenu sobu i video ih. Jednom kada sam ih video bio sam opsednut. Ima nešto u vezi sa velikim parom opuštenih sisa što me pokreće. Ustvari izgledaju još veće kada su u grudnjaku jer su zbijene.

Znam da je pogrešno špijunirati je tako, ali za njene sise vredi biti i uhvaćen. Ne špijuniram je samo dok se presvlači, već sam je špijunirao i kad je imala seks. Ona se zabavlja sa tim momkom Denisom već oko 3 godine. Naravno da ga mrzim jer on ima te ogromne sise na licu kada poželi.

Denis je takođe u ranim 50-ima. Ćelav je, sa stomakom, nije ono baš debeo, ali prosto ga ima. Lično mislim da mama može boljeg da nađe, ali kao što ste skontali ni ona sama nije mršava i zategnuta. Kao što sam ranije rekao, ona je prilično velika. Rekao bih preko 100kg.

Pročitajte i ...  Mama Uhvaćena dok Masturbira

Jedne noći dok sam prolazio pored njene spavaće sobe čuo sam kako stenje. Ostao sam pored njenih vrata, slušao i ubrzo shvatio da ima seks. Ostao sam na vratima sve vreme i slušao dok nisu završili. Sledeći put kada sam ih čuo želeo sam i da vidim, slušanje mi nije bilo dovoljno. Pokušao sam sa vratima i bila su otključana. Tiho sam i lagano otvorio vrata i provirio kroz prorez. Pogledao sam i video leđa Denisa između nogu moje mame.

Nisam mogao mnogo da vidim jer vrata nisu bila dovoljno otvorena, ali sam video polovinu Denisovog tela i veliku butinu moje mame u vazduhu. Tucao ju je u pozi misionarskoj. Toliko sam se trudio da vidim njenu ogromnu sisu kako poskakuje dok ju je jebao. U pokušaju da bolje vidim, udario sam kolenom u zid. Oni su stali, a ja sam se povukao. Vratio sam se u svoju sobu. Uvek sam bio previše uplašen da ponovo otvorim vrata nakon tog trenutka kad su me umalo uhvatili kako ih gledam.

Kad god smo išli na odmor, uživao bih u svakom minutu mame u kupaćem kostimu. Naravno, nosila je konzervativni kostim. Kada bismo išli na bazen ili more, ona bi takođe dodala suknju oko svog struka tako da je pokrivala više njenih nogu. Međutim, kada smo bili u hotelskoj sobi, samo smo se spremali, ona nije imala suknju i guzovi bi joj virili iz njenog kupaćeg. Mogli ste da vidite celulit na njenoj guzici i butinama i to me je tako jebeno uzbudilo. U kupaćem kostimu ste mogli da vidite koliko su njene sise bile opuštene jer ih nije dobro držao. Drkao bih svaki odmor pod tušem misleći na njih.

Međutim, dosta o prošlosti, cela poenta ove priče je ono što se nedavno desilo. Dakle, pre otprilike 2 meseca sam došao kući jer mi se nije dalo da idem na jedan od mojih predavanja. Bio sam pred diplomiranjem na fakultetu i samo sam želeo da to već bude gotovo, tako da nisam išao na svako predavanje jer me je opasno smaralo.

Moja mama i Denisov auto su bili na prilazu, znao sam da su kod kuće. Ušao sam u svoju sobu, stavio ranac na pod i otišao do kreveta. Dok sam to radio prošao sam pored prozora i nešto mi je zapalo za oko. Ispred bazena su bili Denis i moja mama. Denis je bio potpuno go, a moja mama je bila između njegovih nogu i sisala mu kurac!

Pročitajte i ...  Jebao sam svoju mamu nimfomanku

Spustio sam se na pod i virio kroz prozor da bolje vidim. Imala je ruke na njegovim butinama i klatila je glavom gore-dole na njegovom kurcu. Odmah sam postao tvrd. Gledao sam oduševljeno dok je gutala taj matori kurac. Nakon što je sisala njegov ne baš obdaren kurac dobrih 5 minuta, povukla je kupaći kostim u stranu izvodeći svoju picu i skočila na njegov kurac u pozi obrnute kaubojke. debela mama se jebe na bazenu

Sada je bila okrenuta prema mom prozoru jašući njegov kurac. Po izrazu njenog lica to joj se dopadalo. Denis je posegnuo rukama i počeo da joj trlja sise kroz kupaći kostim. Želeo sam da je skine. Bilo je tako napaljivo gledati je kako jaše njegov kurac. Moja mama je nagnula glavu unazad od zadovoljstva. Kad se vratila unapred, otvorila je oči i susreli su nam se pogledi. Ukočio sam se, srce mi je iskočilo iz grudi. Nisam znao šta da radim, nisam se pomerio.

Posle nečega što je izgledalo kao večnost, skinula se sa Denisa i pokrila se peškirom. Ušla je unutra, uz njegovu zbunjenost i bes jer ga je zaustavila. Nisam znao šta da radim. Da li je dolazila po mene? Da li je htela da me ubije? Sledeće što znam da je bila pred vratima sa peškirom omotanim oko kupaćeg kostima.

„Marko sine, tako mi je žao što si to upravo video. Ja sam užasna majka. Kako sam uopšte mogla da radim to na otvorenom. Nisam znala da si došao ovako rano. Molim te oprosti mi sine.“

Nisam mogao da verujem, ona mi se izvinjavala! Onda sam shvatio da je to zato što nije imala pojma da ih špjuniram, ona je mislila da sam ih prosto zatekao u šoku. „U redu je mama, ti si odrasla osoba, imaš pravo na zabavu.“

„Žao mi je sine.“ Sela je na moj krevet.

Pokušao sam da malo osvetlim situaciju, „Hej, bar si imala kupaći na sebi.“

Nasmejala se: „Da, uplašio bi se da si video svoju mamu i njene matore spuštene sise.“

Nasmejao sam se i pomazio po ramenu, „Daj bre mama, nema ništa loše sa opuštenim sisama.“ Nije imala pojma koliko zaista znam o njenim sisama i koliko ih želim. „Možda bi trebalo da izađeš i da se vratiš nazad, Denis je verovatno zbunjen i ljut.“

„Mislim da ne bi trebalo da mu kažemo. On će se prestrašiti znajući da si video. Vidimo se kasnije na večeri.“

Kasnije te noći bio sam u dnevnoj sobi i gledao neku seriju. Moja sestra je bila u kod prijatelja, a Denis je bio u poseti svojoj majci. Moja mama je ušla i sela. „Zašto gledaš tu seriju, tako je dosadna.“

Pročitajte i ...  Mamin Skriveni Album Deo Drugi

„Prilično je dosadna, ali da budem iskren gledam zbog nje.“

Kristina Hendriks je bila na ekranu. „Oh, ona je velika gore, ha.“

„Moglo bi se reći da jeste.“

„Vidiš sine, ono što momci ne shvataju je da ovako izgledaju zaista lepo, ali kada izađu iz grudnjaka, odmah padaju. Gledaj, ona je verovatno u 40-ima, nema šanse da su gore, a muškarci jednostavno ne vole kada padaju.“

„Zapravo mama, ona ima gole slike na internetu, i prilično su joj živahne, ako me razumeš.“

„Da? Bože, danas se svako skida go. Možeš li mi ih pokazati. Želim da se uverim lično.“

Otišao sam na internet na telefonu i pokazao slike mami. „Da, vidiš, gole iako ne izgledaju ni približno tako velike kao u seriji. Da ima baš baš velike grudi, više bi se spustile.“

„Izvini mama, ne mogu svi da imaju džinovske grudi kao ti.“

Nasmejala se.“Drago mi je da smo i dalje dobro posle današnje situacije.“

„Naravno mama.“

Nagnula se i zagrlila me. Zagrlio sam je a pogled mi je skrenuo do njenog velikog dekoltea koji se pokazivao.

„Momak si koji je ljubitelj velikih sisa dakle.“

Pocrveneo sam, uhvatila me je kako gledam. „Drži se manjih Marko, kažem ti, ne želiš ih ovako velike.“

Ne znam šta me je spopalo, ali prirodno je samo izašlo iz mene: „Da želim ih.“

Pogledala me je zbunjeno. „Jesi li dobro?“

„Da naravno mama.“

„Dobro, jer ću shvatiti ono što si rekao kao da voliš velike sise, a ne MOJE velike sise jer bi to bilo baš čudno.“

„Da da, to je ono što sam mislio.“ – pokušao sam se izvući.

„U redu Marko, idem u krevet.“

Gledao sam njeno veliko dupe i telo kako se penju uz stepenice. Nisam gubio vreme u izvlačenju svog debelog kurca i odmah sam krenuo da masturbiram. Zamišljao sam svoju mamu kako se nabija na mene a ja zakopavam svoje lice između svojih ogromnih sisa dok jaše moj kurac. Stomak mi je ubrzo bio prekriven spermom, pre nego sam otišao da se operem i da nastavim da gledam seriju.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)