mama mu sisa kurac duboko

Marija i njen sin Darko bili su na aerodromu. Njen muž, 60 godina star Milutin, bio je uspešan biznismen multimilioner. Njegova građevinska kompanija imala je ugovore širom zemlje. U poslednje vreme, posao se proširio na međunarodnom nivou i Milutin je uvek putovao, ponekad nedeljama i mesecima. Leteo je za Dubai kako bi obezbedio ugovor o izgradnji puta.

Udala se za njega kada je imala 20 godina, a on je tada bio mladi građevinski inženjer. Njihovo jedino dete, Darko, rođen je 2 godine kasnije. Darko je bio zadužen za poslovanja određenih ćerki firmi. Oženjen je Žanom i nemaju dece. Postojale su glasine da je Milutin imao aferu, ali Marija nikada nije o tračevima pričala sa njim.

Kada je najavljen let njegovog oca, Darko se zapitao da li prisustvuje prilično hladnom pozdravljanju između svojih roditelja. Dok se u užasnom beogradskom saobraćaju vraćao do stana svojih roditelja, Darko je primetio da je njegova majka previše tiha.

„Nešto nije u redu mama“, upitao je.

„Kako to misliš“, uzvratila je.

„Primetio sam da si prilično tiha.“

„Ma“, rekla je gledajući ga. „Razmišljala sam da li da se preselimo u Dubai ako ugovor tvog oca bude uspešan. Ali nebitno sad to, reci mi, šta radiš posle? Hoćeš da mi praviš društvo neko vreme?“

„Naravno, sve za tebe mama“, odgovorio je. „Žana danas ima sastanak neki bitan, a ja sam ionako planirao da večeram sam negde.“

„Jadni moj, tvoja žena bi trebalo da se brine o tebi“, uzvratila je Marija.

„Ma neka nje. Rado bih proveo vreme sa tobom“, osmehnuo joj se.

Bilo je kasno uveče kada su stigli u stan. „Napravi sebi piće dok se presvučem“, rekla je, odlazeći u svoju sobu.

„U redu, nešto za tebe?“

„Ne, kasnije ću uzeti nešto sebi“, odgovorila je Marija.

Darko je seo na sofu i razgledao dnevnu sobu. Imao je dobar odnos sa svojim ocem, ali je Marija bila ta koja mu je bila najbliža, čak i kada je bio dete. Voleo ju je i ponekad se pitao da li je potajno zaljubljen u nju, ne kao sin u majku već kao u ženu. To je bila fantazija koju je držao zaključanom duboko u zabiti svog uma. Darko se takođe pitao da li ima problema između njegove mame i tate. Posle godina i decenica braka, ništa ne bi trebalo da bude problem, pomislio je.

„Oh, tu si“, rekla je Marija dok je ulazila u dnevnu sobu.

Darko nije bio u stanu svojih roditelja već neko vreme. Obično se sastaje sa majkom na ručku u restoranima. Izgledala je lepo i privlačno u svojoj kućnoj odeći – satenskoj bluzi i dugoj suknji.

„Bože mama, super izgledaš, mogao bih da se zaljubim u ovu ženu bilo kada“, zadirkivao ju je.

„Kladim se da to kažeš svakoj u suknji“, nasmejala se.

Sela je i prekrstila noge. U tišini kasne večeri, Darko je instinktivno znao da njegova majka želi nešto da mu kaže. „Šta je između tebe i tate?“

“Ha… toliko je očigledno. Jedva da više razgovaramo. Jel misliš da nešto nije u redu sa mnom? Jesam li dovoljno lepa?“ pitala je Marija.

„Zašto to kažeš? Izgledaš prelepo, ne razumem“, odgovorio je Darko. Darko je osetio tugu u Marijinom glasu i ustao je, prišao i seo pored nje.

Pročitajte i ...  Incest Orgije

„Znam da se tvoj otac viđa sa nekim drugim, ljudi pričaju i osećam se kao budala“, rekla je.

„Daj bre mama, ne postoji niko ko bi mogao da ti drži sveću“, odgovorio je Darko.

Nasmejala mu se i on je primetio blistanje suza na njenim donjim kapcima. Zagrlio ju je čvrsto. „Tu sam za tebe… uvek… volim te“, rekao je, ljubeći je u obraz i osetio svežinu njenog mirisa.

Marija je bila zatečena zaštitničkim činom svog sina i okrenula se prema njemu. Bio je to onaj poseban trenutak u vremenu između muškarca i žene, a ne između majke i sina i to ih je progutalo. Odjednom su njegove usne nežno bile na njenim. Iznenađena, Marija je nepomično sedela u njegovom naručju.

Darko ju je odmah pustio i promucao: „Tako mi je žao, molim te, oprosti mi.“

Osetila je kako drhti od očaja i užasa. Marija je osetila njegovu ljubav i brigu za nju i njena ruka se podigla i dodirnula njegovo lice. „U redu je“, tiho je rekla Marija. „Razumem i volim te.“ Nije znala zašto, ali mu je uzvratila poljubac. Bio je to poljubac ljubavi i gubitak nevinosti.

„I ja tebe volim“, rekao je nežno.

Njena usta su se otvorila i on je duboko ušao u njih svojim jezikom. Majka i sin su se strastveno poljubili. Marija je osetila kako joj sinove ruke sežu ispod zadnjeg dela bluze. Bile su na njenom golom mesu. Darkovi prsti su se tresli dok joj je skidao grudnjak. Njegove ruke su se pomerile napred i dodirnule njene grudi. Marija je zadrhtala i zastenjala. Usne su im se spojile dok je Darko mesio majčine grudi. sisanje maminih tvrdih bradavica

Darko je potom podigao majčinu bluzu. Bio je to prvi put otkako je bio beba, da je Darko ili bilo koji muškarac, osim njenog muža, video Marijine grudi. Držao ih je i obožavao. Marija je položila svoje telo na naslon sofe, zabacivši glavu unazad. Darko je otkopčao majčinu bluzu i skinuo je sa njenih ramena. Usledio je grudnjak. Mariji se telo nehotice grčilo dok je njen sin ljubio i nežno sisao njene bradavice.

Darko je bio van sebe, nesposoban da razmišlja racionalno. Ustao je i brzo spustio pantalone. Penis mu je bio slobodan, tvrd i čvrst. Stojeći ispred Marije, uzeo je njene ruke i stavio ih, okružujući svoj kurac. Marija je zadržala pulsirajuću toplinu i podigla pogled. Darko je pomerio majčinu ruku, pokretom milovanja.

‘Želi da mu ga drkam’, shvatila je u sebi..

Darko je stajao na kolenima koja su se tresla dok je navodio majku da ga pomazi. Povikao je: „Drkaj jače mama.“ Mama ga je čvrsto stegnula i počela žestoko da mu drka prelep mlad kurac. Ejakulirao je posle svega minut dva i to na mamine grudi. Kada se sve završilo, pao je na kolena, gledajući potočiće sperme kako cure niz njene grudi na njen stomak.

Marija je sedela, preneražena, nesposobna da shvati šta se zaista dogodilo. Njeni prsti su bili lepljivi od semena njenog sina. Darko je ustao i otišao do sobe svoje majke. Vratio se sa peškirom i obrisao vlagu sa njenog tela. Podigao je pantalone.

Pročitajte i ...  Mamina Osveta

„Moram da idem sada. Hoćeš li biti dobro“, upitao ju je.

„Molim te samo idi, želim da budem sama“, odgovorila je.

Darko se sagnuo da joj poljubi usta, ali ona je okrenula lice. Poljubio ju je u obraz.

***

Od te noći u stanu nisu razgovarali jedno s drugim naredna tri dana. Milutin je nazvao kancelariju da obavesti da je ugovor obezbeđen i da će sutradan leteti kući. Pod izgovorom očeve objave, Darko je pozvao Mariju da je obavesti i da će svratiti oko 22h te večeri. Marija je nastavila da gleda u sat. Mali sat pored kreveta pokazivao je 21.43. Ležala je skoro sat vremena, a um joj je bio u dubokom nemiru. Bila je puna slutnje.

Od kada je Darko nazvao da je obavesti da će doći, počela je da se oseća uznemireno, nesigurna u svoja osećanja ili šta će se dogoditi kada Darko dođe. Čula je zvuk njegovog automobila. Ušao je u njenu sobu i seo na ivicu njenog kreveta. Marija se okrenula i pogledala svog sina. Ispružila je desnu ruku i Darko je uzeo, milujući njenu mekoću dlana i prstiju.

„Nedostaješ mi“, rekao je Darko, ljubeći majku u ruku.

„Šta će biti s nama?“

„Ne znam mama, ti si mi najbitnija. Ništa se ne menja što se mene tiče“, rekao je nežno je gledajući.

„Ono što se dogodilo je bilo pogrešno. Mogla sam i trebala sam da se zaustavim“, odgovorila je Marija.

„Možda si mogla da me odbiješ, ali ja sam te želeo“, rekao je.

„Tvoj otac će se vratiti sutra, ovo se završava odmah“, rekla je Marija.

Darko je stavio ruku na otkriveni deo njene noge i nežno je pomazio, gurajući njenu noćnu haljinu ka bokovima. Marijine oči bile su uprte u lice njenog sina kada je razvezao čvor njene haljine. Pojas se olabavio. Darko je dodirnuo majčin sada otkriven stomak, njeno bledo meso otkrilo je bele gaćice i grudnjak koji su prikrivali njene ženske tajne.

„Mama, opasno me uzbuđuješ“, rekao je Darko dok joj je masirao stomak.

Darko se privukao na krevet i spustio glavu na njene grudi. Gurnuo je vezice grudnjaka sa njenih ramena i povukao ga nadole. Naizmenično je ljubio njene gole bradavice i sisao ih. Mariji je glava pala na njen jastuk. Izuzetan osećaj sinovih usana na njenim bradavicama naterao ju je da otvori usta u tihom stenjanju od zadovoljstva.

Darko se podigao i skinuo košulju. Otkopčao je Marijin grudnjak dok mu je ona otkopčavala kaiš. Dok je Marija milovala sina po grudima i stomaku, Darko je držao majčine grudi. Osetio je kako su joj isturene bradavice očvrsnule. Darko je gurnuo farmerke niz bokove i izašao iz njih. Već je bio ukočen kada je Marija držala njegov penis u ruci. mama mu sisa kurac duboko

Povukla ga je da legne pored nje. Stavio je nogu uz njene bokove i poljubio joj grudi dok mu je Marija mazila penis. Zastenjao je dok mu je Marija jezikom olizala tvrdo meso. Očekivao je šta će se sledeće dogoditi i tiho je zavapio kada su njene meke usne uzele njegov penis u usta. Darko je držao majku za glavu kad je počela da ga guta.

Pročitajte i ...  I bake masturbiraju

Milovala mu je jaja dok mu je sisala i mljackala preko kurca. Darko je znao da mu je pre-sperma iscurela i da ju je majka probala. Ustao je i krenuo pored nje. Darko je svukao Marijine gaćice. Kleknula je i čučnula na kolenima. Krenuo je iza nje. Marija je već bila mokra kada je Darko prislonio lice na dolinu njene zadnjice.

Polizao joj je međunožje i okusio njenu vlažnost. Marija je uzdahnula glasno kada je Darko gurnuo jezik u njenu vaginu. Ali nije više želeo da čeka! Držeći je za bokove, Darko je uzjahao svoju majku. Sa lakoćom je prodro u nju. Zvuk pljuskanja mesa odjeknuo je dok ju je Darko jebao s leđa. Marija je vikala: „Darko, oh dušo, sine moj…“

Darko se izvukao i Marija je legla na leđa. Prekrstila je noge da bi zagrlila sina dok je ulazio u nju u misionarskom položaju. Njegova usta su bila na njenima. Podigao se sa nje i bokovi su im bili spojeni. Marija je pogledala svog sina i osetila kao da pokušava da se gurne što je dublje mogao u njeno telo. Čini se da stalni udar njegovih jaja u susret njenom telu postaje sve glasniji kako je on zaranjao u nju. jebe mamu u misionarskom položaju

Darko je bio nezasit. Isto tako i Marija. Otrgla se od njega i naterala ga da legne. Popela se na njega. Dok se jebala s njim, njegove ruke su uhvatile i gnječili njene obešene grudi. Čini se da je vreme stalo dok su zadovoljavali svoju potrebu da konzumiraju svoju novopronađenu nezakonitu ljubav jedno prema drugom. Uzeo ju je ležeći postrance, pritiskajući joj butine, tako da je Marija mogla da oseti širinu njegove pulsirajuće muškosti. Marija je mogla da oseti da Darko dostiže svoj vrhunac. Morala je da ga upozori.

„Ne svršavaj u mene“, rekla je.

„Znam mamu… ne brini“, odgovorio je.

Izvukao se i ejakulirao na njenu zadnjicu. Darko je namazao svoju spermu na njen anus. Dodir njegove ruke na njenom braon otvoru izazvao je da podrhtavanje u njenom telu. Njen sin nikada ranije nije osetio tako potpuno ispunjenje, čak ni sa svojom ženom. Nakon svega, Marija je utrljala lepljivi sekret svog sina na drhtavu zadnjicu.

Znala je koliko je blizu bilo da svrši u nju. Još uvek itekako plodna i sposobna da zatrudni, mogla bi bez problema da začne sinovo dete. Grešna pomisao ju je vratila u stvarnost. Uživala je u njegovom vođenju ljubavi. Bio je to afrodizijak za koji nikada nije ni mislila da je moguć.

Čula je tada zvuk tuša iz svog kupatila. Pitala se šta Darko oseća i kako će sve to proći.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

12 thoughts on “Mama i Sin – Trenutak u Večnosti”
  1. Divna ljubavna prica,greh i strast ali i duboke emocije. Ukoliko se dogodi ne treba pobeci od toga i kajati se citav zivot jer se nije zajednicki uzivalo u zabranjenom vocu i dvostrukoj ljubavi izmedju majke i sina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)