debela mama jaše sina

Od tada je prošlo oko mesec i po dana. Sve je bilo normalno. Moja mama nikada nije rekla Denisu za ono što sam video i nikada više nismo razgovarali o tome. Te noći sam ih još jednom čuo kako se jebu. Bilo mi je napaljivo koliko često moja mama želi da bude jebana. Odlučio sam da budem hrabriji. Od one noći kad su me umalo uhvatili nisam otvarao vrata ni provirivao unutra. Ali to veče je bila noć kada sam odlučio pokušati ponovo.

Polako sam otvorio vrata kao prošli put, veoma oprezno, i pogledao kroz mali otvor između vrata i zida. Ovog puta moj pogled je bio mnogo bolji. Moja mama se nabijala unazad u psećoj pozi. Sve što sam mogao da pomislim bilo je VAU. Sve ovo vreme bio sam fokusiran na njene sise, ali njeno dupe je bilo nešto posebno.

Svaki put kada bi se zgrčila, njeno dupe bi se ispunilo celulitom. Hteo sam da uletim i zgrabim ga. Dobro se iskusno nabijala. Gledao sam i žestoko drkao kurac. Njeno poskakivanje je bio neverovatan prizor. Izgledalo je kao žele. Denisove ruke prišle su joj do dupeta i držale se za njega dok ga je tresla.

Njene ogromne sise su skoro doticale krevet pod njom. Ustuknuo sam iako sam se uplašio da ćemo ponovo uspostaviti kontakt očima. Ušao sam u kupatilo i drkao razmišljajući o onome što sam upravo video.

***

Sledećeg dana sam otišao u kuhinju, a mama je sedela za stolom. „Marko, sedi molim te.“ seo sam. „Slušaj, ovo je veoma neprijatno, ali ne mogu više da sve to držim u sebi, samo mi je sve teže i teže reći. Dakle, videla sam te sinoć.“

Moje srce je zastalo u trenutku!

„Ne znam koliko dugo si bio tamo i zašto si bio tamo, ali ovaj put nije moja krivica. Bila sam u privatnosti svoje sobe a ti nisi poštovao moju privatnost. Zašto si nas gledao?“

Nisam odgovorio.

„Sine odgovori mi.“

„Dobro mama… gledao sam.“

„Jao znala sam… Ali zašto?“

„Ne znam, nadvladala me radoznalost i zavirio sam jebote.“

„Znao si vrlo dobro šta se tamo dešava, zašto si gledao?“

„Rekao sam da ne znam mama.“

„Da nisi možda namerno gledao kroz prozor i onog dana?“

„Nisam.“ – rekao sam neuverljivo.

„Marko, ne znam šta se dešava, ali ako to ne budeš kontrolisao, moraćeš da se iseliš. Zašto bi uopšte želeo da me gledaš kako radim te stvari?“

Pročitajte i ...  Moja mama moja zena iz snova

„Ne znam“ to je bilo sve što sam mogao da odgovorim.

„Da li moram da brinem za tebe svaki put kada sam sa Denisom?“

„Ma jebeš Denisa!“

„Izvini? Kako to pričaš o mom momku?“

„Daj mama, stvarno sada, dosta njega, ne mogu da ga podnesem. Smarač sa malom kitom.“

„Marko, prestaćeš da tako pričaš ovog trenutka! A da ne govorim da ne bi ni znao da ima mali kurac da nas ne špijuniraš kao neko derište.“

„Znači priznaješ.“

„Ma šta hoćeš ti od mene!?!

Prešli smo tačku normalnosti odavno… Morao sam nešto pokušati. „Mama, želim da imaš nekog većeg, nekog ko će te zaista zadovoljiti.“

„Marko, ja sam tvoja majka. Kako možeš to da mi kažeš.“

„Zato što mama, treba ti pravi muškarac.“

„Aha, a ti si baš pravi muškarac?“

„Svakako sam veći muškarac od onog matorca.“

„Vreme je da odeš!“

„Ti dakle biraš njega umesto mene?“

„Prešao si svaku granicu.“

„Mislim da si samo ljuta jer duboko u sebi želiš pravog muškarca.“

„Dosta. Izađi!“

Ustao sam, ali nisam otišao. Umesto toga, svukao sam pantalone. Već sam bio tvrd od naše rasprave. Moj kurac je iskočio. Bio je duži od Denisovog i veoma debeo. Nije skrenula pogled.

„Jebeš Denisa mama, treba ti pravi kurac … ovakav. Mlad i tvrd!“

Hodao sam pravo, nekoliko centimetara od njenog tela. Uhvatio sam je za ruku i stavio je na moj kurac. Nije se opirala. „Sine… lep je.“

„Rekao sam ti mama, treba ti pravi kurac, a ne onaj mator, veruj mi.“

Počela je da mi ga drka. Bilo je tako dobro. Oduvek sam želeo to. Nisam mogao da verujem da se to zaista dešava. Pomerio sam ruke na mamine grudi. Toliko sam dugo sanjao da ih zgrabim. Bile su veoma mekane i sočne. Osećao sam se kao da ću odmah svršiti. Znao sam da ionako neću dugo izdržati s mamom koja mi drka kurac.

„Mama, uspori ili ću svršiti.“

„Šta je sine, zar pravi muškarac ne može brzo da se oporavi i da bude ponovo jebeno tvrd?“ Bila je u pravu sa sve prljavim rečnikom koji je koristila. Nastavio sam da joj stiskam sise sve dok nisam osetio eksploziju. Okrenuo sam se tako da moj penis nije usmeren prema njoj pa sam svršio pravo na pod.

Pročitajte i ...  Daliborka

„To ćemo kasnije očistiti.“

„Mama, možeš li da skineš sve sa sebe, želim da dodirnem te velike sise bez ikakve odeće.“ Odmaknula se i navukla košulju preko glave. Njen stari grudnjak prekriven cvećem bio je izložen. Njen dekolte se preliva preko njega i njen veliki stomak se preliva preko pantalona. Ispružila je ruku i skinula grudnjak.

Dotrčao sam i nabio jednu bradavicu u usta. Sada sam po prvi put mogao da joj vidim celu areolu. Bila je ogromna. Veći od limenke kole i tamna. Stavio sam je u usta. Čekao sam tako dugo da posisam te opuštene sise. Za to vreme ona je skidala ostatak odeće a ja sam ponovo postao tvrd. Pomerao sam kukove levo i desno tako da mi se kurac sudarao sa njenim nogama pokazujući joj da sam ponovo tvrd.

„Ovaj put ide u mene“ odgurnula me od svoje opuštene sise i povukla pantalone.

Njene sise su skoro dotakle pod kao i ona. Sada je stajala preda mnom potpuno gola. Sise skoro na njenom pupku, stomak lep i veliki, njena pica je imala uredne dlake na njoj, bedra prekrivena celulitom. Spustio sam se na kolena i prošao jezikom do njene pice. Volela je to što sam joj radio. Ispružio sam ruku, samo malo i zgrabio donji deo njenih sisa i lizao sam njenu pičku.

„Marko, treba mi taj debeli kurac duboko i odmah.“ debela mama jaše sina

Ležao sam na podu sa svojim penisom uperenim u plafon čekajući da ona dođe i sedne na njega. Ona je prišla do mene i čučnula nad mojom kitom. Njene sise su mi dodirivale stomak i to me je izluđivalo. Hteo sam da uđem u svoju majku. Hteo sam da osetim njenu picu na svom debelom kurcu. Spustila se i sela mi na kitu. Ona je bila topla i mokra. Nije bila previše uska, ali to mi nije smetalo.

Uzela mi je ceo kurac i zatvorila oči od zadovoljstva. Naslonila se i počela da poskakuje gore-dole po njemu. Njene sise su poludele. Išle su levo desno, ako bi odskočila dovoljno visoko, podigle bi se i udarile je, a zatim bi se srušile. To je bila najneverovatnija stvar koju sam ikada video. Trudio sam se da me to previše ne napali jer bih eksplodirao baš tog trenutka. Posegnuo sam iza nje i zgrabio je za dupe. To je bilo dovoljno da me gurne preko granice. Izvukao sam kurac iz majke i pucao.

Pročitajte i ...  Majčine greške - VII dio

„Sine Marko… opet?“

„Mama, tako me jebeno pališ… Ne mogu da verujem da se ovo dešava.“

Ustala je i okrenula se. Njeno veličanstveno veliko dupe od celulita je bilo izloženo. Povukla se unazad dok nije prešla preko mog lica, a zatim sela. Veliko dupe moje majke mi je bilo na licu. Počeo sam da ližem njenu macu koja mi je bila na ustima. Pomerala se tako da je trljala svoj anus i pičku po mom licu. Nagnula se napred i uzela moj penis u usta. debela mam i sin poza 69

Osetio sam njene velike opuštene grudi uz svoj torzo. Dok je sisala moj kurac, skakala je dupetom gore-dole na mom licu. Njeni ogromni guzovi su se srušili na moje lice. Ponovo sam bio tvrd u njenim ustima. Pička moje mame je bila slana i slatka u isto vreme. Počeo sam da jebem jezikom njenu rupu. Činilo se da joj se ovo dopalo jer je brže udarila dupe u moje lice i počela brže da mi siše kurac.

Odjednom sam dobio stezanje jezika od strane vaginalnih zidova moje mame. Doveo sam je do orgazma. Počela je da usporava i njeno dupe je prestalo da udara o moje lice. „Sada me pojebi poslednji put.“ Naslonila je zglobove na kuhinjski sto i nagnula se. Njene sise su visile dole ispred stola kao i njen veliki stomak. Njeno ogromno dupe me je čekalo.

Uradio sam kako je rekla. Naciljao sam kurac u njenu rupu, zgrabio je za bokove i ušao duboko i u jednom potezu. Išao sam brzo, najbrže što sam se mogao. Mislim, kada svršiš 2 puta, treći put ti omogućava da se malo više zabaviš. Njeno dupe je bilo na sve strane. Stenjala je svaki put kad sam nabio kurac u nju. Držao sam ovaj ritam pet minuta, a onda su se ulazna vrata otvorila i Denis je ugledao pravo u nas.

***

Nisam svršio taj treći put… ali mi je bilo drago što je Denis zauvek otišao i nije se vraćao…

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)