mama drolja zeljna sinove sperme kurca

mama drolja zeljna sinove sperme kurca

Puno toga se desilo u zadnje vreme. Ivan je bio nekako omamljen sledece jutro. Znao je da to nije bio san…Bilo je neverovatno, ali ne, to nije bio san. Prvi put mu se desilo da je krivio sebe. Skoro mu se ucinilo da je iskoristio rodenu majku. Bilo je vidljivo da je popila previše sinoc i on je bio taj koji je bio trezan i koji ju je mogao zaustaviti pre nego što su otišli predaleko. Nažalost nije se poneo kako moral nalaže i sada se bojao da ce ga majka zamrziti.

Te su mu misli jurile kroz glavu dok je silazio dole na dorucak. Kao i uvek, njegova majka je spremala dorucak a otac je citao novine. Tiho je ušao i seo za stol. Kad se majka okrenula prema njemu, nije mogao da protumaci njeno lice. Da li je bila ljuta, tužna, ili joj je bilo sasvim ok ono što se desilo?

„Zar neceš ni dobro jutro da kažeš?“ rece majka.

Branko je spustio novine, pogledao u Ivana i nastavio da cita.

„Dobro jutro.“ rece Ivan nekako bezvoljno.

„Hvala ti za predivno vece Ivane. Bio si savršeni džentlmen.“

Ivan je pogledao iznenadeno majku. Iskoristio sam je, naveo sam je da mi puši kurac i bio sam džentlmen? pomislio je.

Mirjana je spustila jaja i kobasicu na stol i sela da doruckuje. „Ivane imaš li malo vremena veceras? Morali bi da porazgovaramo o nekim stvarima.“

Uhh, pomislio je Ivan, sad sam nadrljao. „Može mama.“

mama drolja zeljna sinove sperme kurca„Dobro. Moram da žurim.. imamo sastanak uskoro. Ok, vidimo se ljubavi,“ rece Mirjana i poljubi Branka u obraz.

Tada se nagnula prema Ivanu, prvo se okrenula prema Branku da pogleda da li su mu novine još uvek ispred lica, onda je poljubila Ivana u usta. To je bilo sve samo ne majcinski poljubac. Njene usne su bile meke, vlažne, i vrele, i nadasve prepune obecanja. Njen jezik je dotakao njegove usne momentalno.

Usprkos tom što je Ivan sedio za stolom, preko puta svoga oca, uzvartio je majci poljubac, otvarajuci usta kako bi primio majcin jezik. Elektricitet kao da je prostrujio njegovim telom.

Mirjana se povukla brzo, i rekla, „Vidimo se veceras dušo mamina.“

Ivan je bio toliko rastrojen. Pomišljao bi KAKO JE ISKORISTIO ROÐENU MAJKU!!! Ali, ona se nije ni malo ljutila na njega. Zapravo, još uvek je mogao osetiti njene usne na svojima. Sledece što je pomislio bilo je to kako ce mu reci da je sve što se sinoc desilo bilo greška i kako se tako nešto nece više ponavljati. To je bio najgori scenario koji je mogao da zamisli. Kada je pomislio na to, sve mu se skupilo i imao je osecaj da ce zaplakati..

Bio je toliko rasrojen da je zaradio kaznu i morao ostati duže u školi i propustio je trening.

Kad je došao kuci, skoro da mu je laknulo što majka još nije došla kuci. Proveo je vreme u sobi radeci domacu zadacu, istovremeno je brinuo u vezi s njihovim razgovorom koji trebaju imati veceras.

Pročitajte i ...  Mamica Đavolica 3

Vecera je protekla u relativnoj tišini. Ivanov otac je pricao o nekim istraživanjima koja su namenjena njegovoj školi. To bi znacilo da ce on morai biti na putu nekoliko meseci ovog ljeta.

Ivan je pogledao majku, i na njenom licu video lagani i oprezan osmeh.

Posle vecere, Branko je otišao u svoju radnu sobu, a Mirjana je sredivAla sude. Ivan je sedio u sobi i gledao TV.

„Ivane, jel imaš vremena da porazgovaramo sada?“ upita ga je majka koja je ušla u sobu nekoliko minuta kasnije.

„Nisam slobodan, ali sam razuman,“ našalio se. Majka se nije smešila.

„Možda je bolje da odemo u sobu u podrumu, tamo cemo imati malo više privatnosti.“

„Ok,“ Ivan je požurio i pretekao majku dsa što pre stigne dole. Ušli su oboje i ona je zakljucala sobu.

Mirjana je sela na krevet i rukom okazala Ivanu da sedne do nje. Kad je seo, majka se privukla bliže do njega i uzela mu ruku u svoju. „Ivane,“ rekla je“ Ti dobro znaš de je ono što smo uradili juce, i dan pre toga, bilo veoma opasno, ustvari pogrešno.“

Ivanu se se oci napunile suzama.

„Da,“ prošaputao je. „Žao mi je,“ dodao jejoš uvek ga je proganjao osecaj krivice da je iskoristio rodenu majku na nacin na koji nikada ne bi smeo ni pomisliti.

Mirjana je iznenadeno pogldala u sina „Nema cega da ti bude žao. Oboje smo odrasli ljudi… i ja tebe odsada smatram odraslom osobom… i zato bi trebali znati bolje.“

Ivan je zacutio.

„Ako cemo i dalje ponavljati slicne stvari, trebali bi biti jako, ali stvarno jako oprezni. Ako nas tvoj otac uhvati…pa, stvarno ne znam šta da mislim u vezi s tim.“

„Ha?“ Rece Ivan skroz iznenaden.

„Pa rekla sam da moramo biti oprezni ako cemo opet…“

Prekinuo je u pola recenice i reko, „Misliš da… da… da bi mogli opet… ti i ja… ma znaš.“

„Pa da, ali ne možemo ici dalje nego što smo vec otišli. Mislila sam, ne možemo.. ici skroz do kraja.“

„Stvarno?“ Ivanu su oci bile poput tanjira koliko ih je otvorio. „Puš.. ceš mi.. znaš vec..“

„Da,“ rece Mirjana, i pocrveni tada.

„O moj bože, mama. Ivana je ovo skroz iznenadilo toliko da mu je suza krenula iz oka. „Pomislio sam… pomislio sam da ceš reci…“

„Da ceš reci da više ne možemo nastaviti sa ovim?“

„Da.“

„Pa, veruj mi, pomislila sam i na to. Ono što smo uradili u najmanju ruku bila je ludost. Ali kad sam dublje razmislila o tome, cinilo se kao da ima smisla. Vidiš sine… sa mojim libidom, teško da cu naci nekoga poput Stanka opet. U odnosu na ovo što smo nas dvoje uradili, još jedna afera bila bi daleko opasnija. Mislim na emotivne zavrzlame, mogucnost raznih bolesti i ko zna šta sve ne. Ono što ja i ti radimo cini se nekako bezopasno… sve dok imamo neke granice. Znam da to zvuci ludo, i opasno kao što i jeste, ali bilo šta drugo bilo bi opasnije puno.“

Pročitajte i ...  Pohotna mamica

Ivan se odjednom zakocio. Nije znao šta da kaže. U jednu ruku hteo je da kao malo dete skace od srece. U drugu ruku, majka ga je sada tretirala kao odraslu osobu i odabrao je da se suzdrži od veselja te vrste.

„Sada me poljubi.“

Sa širokim osmehom na licu, Ivan se nagnuo prema majci i poljubio joj usne nežno. Stavila je ruku na njegoc+vu glavu i privukla ga jace na svoje usne.

Ivan je iskoristio priliku i dodirnuo majcinu dojku. Kada je uzdahnula, protumacio je to kao znak odobravanja i uhvatio ju je celim dlanom. Uskoro su se oboje uvijali na krevetu i žvalili kao dvoje napaljenih tinejdžera. Ivan je napipao otvo u njenoj bluzi i uvukao ruku unutra. Zastenjala je kada je zavukao ruku ispod grudnjaka.

Zvuci njih dvoje kako se ljube ispunjavali su inace tihu sobu.

Medutim, kad je Ivan spustio ruku na majcinu butinu, zgrabila ga je za ruku i odmajnula se od njega.

„Pazi na ponašanje, to se ne sme,“ rekla je sa osmehom. „Sada imam još nekog posla da uradim. „Svraticu kod tebe u sobu da te ušuškam kad ti otac zaspi.“

S poljupcem koji mu je uputila, Mirjana se ustala i ostavila sina u podrumu sa dignutim kurcem.

Ivana je skoro izludilo iscekivanje, dok je ležao gol u kreveti cekavši majku „da ga ušuška.“ Kurac mu je vec bio dignut i pravio je šator ispod plahte. Bojao se da ce svršiti ako ga dodirne. Kad je konacno ugledao vrata kako se otvarao mogao je da odahne.

Mirjana je ušla u sobu na sebi je imala rozi bade mantil. Bio je svezan oko struka, držeci tako materijal da se ne otvori.

Ivan nije skidao oci sa majke koja mu se približavala. Mogao ja da vidi njene dojke koje su se neometano njihale dok je hodala, govoreci mu kako ne nosi grudnjak. Bradavice su joj vec bile ocvrsnule, jer su vidljivo probijale kroz platno. Kurac mu se zadrmao, i malko sperme mu je kapnulo na stomak.

„Uhh, mislila sam da nikada nece zaspati,“ Mirjana rece kako je prilazila krevetu i sela.
Tada je pogledala dole i pogledala dignutu plahtu i rekla „Ocigledno je da ti je drago što me vidiš.“

„Da,“ rece Ivan. Gledao je majku kako ga hvata za kurac. „Uhhh!“ uzdahnuo je.

„Mama..pazi malo…,“ upozorio ju je sin.

Spustila se niže i sklupcala se izmedu njegovih nogu. Tada je obe ruke nežno stavila ne njegov pulsirajuci kurac pomerajuci ih gore dole.

„Mama.. mogu li.. mogu li videti.. tvoje dojke,“ zamucao je Ivan.

Mirjana je pogledala u sina i nasmešila se. „Naravno, ne vidim razloga zašto ne. S tim recima pustila je da joj mantil padne sa ramena do laktova otkrivajuci i oslobadajuci obe dojke sinovom pogledu. Tada je rukama skupila dojke jednu uz drugu.

„O bože,“ uzdahnuo je. Savršen pogled je imao pred sobom.

Mirjana ih je uzela i podigla se obe ruke, nudivši ih tako svome rodenom sinu. „Bradavice su mi jako osetljive,“ rekla je i uvrnula ih izmedu palca i kažiprsta. Zatvorila je oci i maleni uzdah joj se izvukao. Kad ih je opet otvorila video joj se neki požudni pogled u ocima. „Sada želim da ti pušim kurac ljubavi mamina. želim tvoju spermu u svojim ustima, treba mi to.“ S tim recima spustila se niže isplazila jezik. Prvo ga je oblizala od korena do vrha. Zatim je jezikom kružila po glavicu. Tada je uvukla glavic u usta.

Pročitajte i ...  Mamin godišnji 2

Ivan je cvrsto zatvorio oci, ocajnicki se trudeci da ne svrši. Mogao je da oseti majcin jezik kako kruži po glavicu.

Tada mu je nežno zubima stinula glavic. „Uhhh, majko,“ zastenjao je Ivan.

Polako, Mirjana ga je uvacila sve dublje u usta. Kad joj je došao do grla, zastala je i otvorila usta koliko je mogla da udahne zraka, u zatim si ga nabila duboko u grlo.

„Uhhhh, božeeeeeeee!!!!!!“ vrisnuo je Ivan. Mogao je osetiti kako mu sperma juri iz glavica u mamino grlo.

Odjednom, ništa ga nije sprecavalo. Odigao se kukovima sa kreveta, gurao je majci kurac doboko u usta, tacnije jebao ju je u usta dok mu se sperma u potocima slivala niz njeno grlo.

Kad je Mirjana shvatila da joj sin šprica spermu u grlo, brzo se povukla nazad. Nije htela da joj sva sperma sklizne niz grlo, jer tada je ne bi mogla osetiti, njen okus koji je toliko volela, želela, trebala.

Umesto toga želela ju je u ustima, gde je mogla uživati u njoj. Zgrabila ga je za kurac i divljacki mu ga drkala. To je Ivanu bilo previše i sperma je potekla majci u usta u nekoliko talasa, puneci joj usta. Zatvorila je usta oko glavica kako bi se osigurala da joj ništa nece pobeci, nijednu kap sperme nije želela da propusti.

Kad je i zadnja kap sperme izašla muckala je spermu u ustima kao da ispire zube posle pranja.

Tada je polako pocela da guta, kao bi što duže uživala u osecaju koji joj je pružala gusta sperma dok je u malim gutljajima klizila niz njeno grlo u svom putovanje do njenog stomaka. Bila je vrela, i nekako gorko slatkog okusa.. ali što joj je najvažnije od svega bila je to sperma iz jaja njenoh+g sina, njegov sok. Pocela je da se grci i da svršava dok je gutala spermu. Ivan je mogao da oseti kako se majcino telo grci dok ga potresa orgazam… Jednostavno je uživao u orgazmu koji je pružao majci, ženi koja mu je toliko toga pružila dosad.

Maglovito mu je bilo secanje na nju dok mu je nežno poljubila usne pre nego što je izašla iz sobe…

Mirjani je svakim ovakvim trenutkom postajalo sve jasnije kako je postala drolja koja je gladna sinovog kurca, ali pre svega koliko je ovisna postajala o njegovoj spermi i kako je morala što cešce da je ima u sebi, zahtevajuci od sina da je puni kad god stigne, ali nekako još nije bila spremna da mu otvori svoje butine i ponudi mu svoje medunožje….

mama drolja zeljna sinove sperme kurca

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)