Napunio sam mamina usta socnom spermom

Napunio sam mamina usta socnom spermom

Alarm je probudio Ivana sledece jutro. Zaspao je odmah cim je majka otišla. Trebalo mu je malo vremena da razbistri glavu. Kad se malo razbudio, dešavanja od predhodne noci su mu navrla u glavu. Prisetio se Marijine ljutnje, ali mu je daleko jaca bilo secanje na ono što mu je rodena majka uradila. Još je mogao osetiti njene usne na svojima i njenu ruku na svom kurcu. Kada je pogledao prema dole, mogao je videti spermu koja jse osušila na njegovom kurcu i na stidnim dlacicama. Kurac mu se tada trgnuo i cinilo mu se kao da ce opet poceti da mu se diže.

Morao je da se ustane i krene u školu, jedva se nekako ustao s kreveta i odvukao u kupatilo pod tuš.

Nekoliko minutra kasnije, sa osecanjem svežine sišao je dole. Video je oca za stolom gde doruckuje koji je kao i obicno citao novine. Majka mu je bila za šporetom i pekla palacinke. Sa velikim osecajem neugode ušao je u kuhinju.

„Dobro jutro Tata.. Mama.“

Otac mu je rekao dobro jutro ne podizavši pogled sa novina. Majka se okrenula i pogledala ga. Pogled joj je bio zabrinut i to se i videlo. Ivan je pogledao u nju nekako prazno. Nije mogao da skonta kako se ona oseca zbog onoga što se desilo prošle noci…. usprkos osecaju neugode, opet je razmišljao o majcinom poljupcu i mekim usnama. Odmah se nasmešio. Tada je video da se i majka smeši. Tada su oboje pogledali u njegovog oca, ali on nije obracao pažnju na njih i dalje citajuci novine.

Mirjana je prišla stolu sa brdom palacinki na tanjiru i stavila ih na stol. „Da li ste ti i Marija planirali nešto veceras jer je Valentinovo.“

Ivana je to pitanje iznenadilo. Imao je rezervacije za njih dvoje, ali je racunao da nema ništa od toga. „Ne verujem. Posle sin… uhhh. Nisam siguran da ce moci veceras..“

„Šteta. Sigurna sam da ti otac nije ništa planirao za nas veceras.“ Mirjana je pogledala muža i videla mu pogled.

„Izvini,“ rece Branko. „Da li trebaš nešto?“

„Ma ne, u redu je,“ nema veze, rece ona. Ali nije bilo u redu. Ali, bilo je ocekivano. Pogledala je u Ivana opet. „A ako te Marija zezne i ne dode,“ nasmeši se mama, „Ja sam slobodna… a imam i novu crvenu haljinu da obucem.“

Ivan se odmah priseti mamine crvene haljine i kako je izgledala u njoj. „Uhh..hvala mama… Saznacu kasnije pa ti javim.“

„Pa, nazovi me i javi mi što pre budeš znao.“

„Može, rece Ivan, dok je grabio palacinke. Iznenada se ponadao da je Marija još uvek ljuta na njega.

U školi, Ivan je našao Mariju. „Hej,“ rece on.

Pogledala ga je prezrivo i nije uopšte reagovala dok je gledala knjige po torbi.

„Slušaj, ono sinoc, žao mi je.. to nije bilo namerno.. „Kada je video da ona ne odgovara, pitao ju je, “ Da li ceš uopšte razgovarati samnom ikada više?“

Marija se okrenula prema njemu. „Nocas je bilo… to je bilA najgora noc u mom životu. Ne mogu uopšte tvojoj majci da pogledam u oci.“

„Ali ona je ok sada, i ne smeta joj.“

„Ali meni nije ok. Previše mi je cudno. Mislim da treba malo da predahnemo i pauziramo malo.“

„U redu,“ rece Ivan. „Ako ti tako misliš, tako ce i biti.“

„Da, tako mislim,“ rece Marija i otrca od njega što je brže mogla.

Srecom je toliko brzo otišla i nije mogla videti osmeh na Ivanovom licu dok je tražio majcin broj u mobitelu.

„Spremna sam uskoro,“ rece mama kad je Ivan pokucao na vrata njene spavace sobe.

„Bicu dole. Imamo deset minuta do stignemo u restoran. „Ivan je otišao sa majcinih vrata i sišao dole. Video je oca u dnevnoj sobi.

„Hvala ti puno što ceš izvesti majku na veceru umesto mene veceras. Izgleda da sam upskao stvar opet,“ rece Branko.

„Nema problema tata. Svejedno nemam s kim izaci veceras.“

„Ali da znaš, cenim to što si me izvukao iz frke veceras. Ipak, istina je, da bi ona radije izašla sa tobom veceras nego samnom. Ja sam neverovatno dosadan. Prišao mu je i stavio mu novcanicu od 200 kuna u ruku.

„Uhh, hvala ti tata,“ rece Ivan i stavi novac u džep.

U tom trenutku Ivanu se ucinilo da je cuo nešto i okrenuo se. Širom je otvorio oci kad je ugledao majku kako stoji gore u svojoj novoj crvenoj haljini. Kosa joj je bila sveže sredena… skoro kao da je išla u salon danas…a na usnama je imala prelepi crveni karmin koji je pratio boju njene haljine. Haljina na njoj je izgledala više seksi nego ikada. Napunio sam mamina usta socnom spermomOtvor na haljini joj se spuštao dosta nisko naglašavajuci tako njen dekolte. Haljina joj se spuštala do oko sredine njenih butina. A dole je imala najlonke ili carape se gacicama, toliko ipak nije mogao da vidi. Na nogama je imala odgovarajuce cipele, a nosila je i crvenu torbicu.

„Da li ti se još uvek svidja haljina“ upitala ga je mama, okrenuvši se oko sebe, tako mu izložila pogledu i guzu.

Ivan je bio ocaran, bilo mu je ocigledno da ispod haljine nema ništa, kao onda u trgovini kad su kupovali. Tu je dobio odgovor na pitanje, najlonke je nosila, one koje su išle skoro do guzova, video je to kad se okretala jer se haljina blago podigla tada. Osetilo je kako mu se kurac budi.

„Draga, izgledaš prelepo,“ rece Branko. Nastvljajuci da cita novine.

Mirjana je prevrnula ocima na Brankovu izjavu, gledajuci u sina koji je pokretima glave gore dole odobravao maminu haljinu. „Treba da krenemo. Nemoj nas cekati Branko,“ rekla je i uhvatila sina pod ruku dok su izlazili iz sobe.

Branko je samo nešto promrmljao.

Ivan se nije secao kada je bio toliko uzbuden kao da ide na sastanak svog života. I on je to i smatrao sastankom. Imao je pod rukom najlepšu devojku, ženu… Kad su ušli u restoran, primetio je zavidne poglede muškaraca, ali i nekih žena. Došao je ponosno do stola sa majkom i seli su.

Mirjana je narucila cašu vina za sebe i kolu za Ivana. Tada se okrenula Ivanu. „Ivane, izvini još jednom za to što sam ušla u sobu dok ste vas dvoje bili tamo. To stvarno nije bilo u redu. Nadam se da mi možeš oprostiti.“

Pročitajte i ...  Mamin godišnji

Ivan je pogledao majku i taj pogled mu je rastopio srce. Njene oci su mu bile kao bazen pun vode i zamišljao je kako se davi u njemu.

„Ustvari mama, radije bih bio sa tobom nego sa Marijom.“

„Ne moraš to da kažeš. Znam da bi radije bio sa svojom devojkom nego sa svojom matorom mamom.“

„Da ti kažem nešto sada, kao prvo, ti si daleko od toga da si stara. Pre bih rekao da si sada na vrhuncu i u svojim najboljim godinama. „Zapamtio je njihov razgovor o ženama kada su u tim godinama u svom seksualnom vrhuncu.

„Hvala ti dušo, to je ono što bi svaka žena volela da cuje.

„A kao drugo, Marija mi više nije devojka.“

„Ohhh, Žao mi je,“ slagala je tada.

„Možda je tako i najbolje. Ona je samo uzimala…uvek je htela da ja radim stvari za nju, ali nikad tu nije bilo reciprociteta.“

Mirjana se nagnula i uhvatila sina za ruku. „Neke žene su takve. Ne shvataju šta imaju dok to ne izgube.“ Gledala ga je u oci s nekakvim znacenjem, kao da je sa deckom, a ne sa sinom. „Ipak, znam da ti je ona bila, samo seksualni ventil… ništa više.“

„Mamaaa,“ reca Ivan i zacrveni se na njen reci.

„Veceras me zovi Mirjana.. molim te.“

“ U redu Mirjana.“ nasmejao se Ivan.

Ona je uvek samo htela da joj ja… da je … da je ustima zadovoljim tamo dole, pokazivavši ocima na majcino medunožje, ali nikada nije htela da i mene tako zadovolji.“
Ivan je malo zastao, pogledao okolo, i tiho rekao: „Istina je da i ja to volim da radim. Ono vece se taman spremala da i ona mene zadovolji pre nego što si… pa, pre nego što je otišla.“

„Izvini još jednom,“ rece mama nasmejavši se stidljivo.

„Kao što sam vec rekao radije bih bio sa tobom veceras. Zar ti nisam rekao da ti ta haljina dobro stoji.“

„Da, jesi. Ali možeš mi govoriti koliko god želiš. Malo mi je uska… a i ove bretelice ne ostaju na ramenu uvek.“

Jedna naramenica joj je pala sa ramena, niz ruku, do lakta. Dozvoljavajuci platnu koje bilo na njenim dojkama da samlko spusti sa jedne malo niže.

„Bojim se da ce nešto da mi ispadne ako ne budem pazila.“

Ivan je podigao pogled i nasmijao se umesto odgovora.

Kaoko je noc zalazila u sitnije sate, Mirjana je pila sve više i više vina, skoro kao da je trebala hrabrosti za ovo što radi, postajala je tako sve opijenija. Više nije obracala pažnju na naramenicu koja joj je spala.

Ali, Ivan jeste. Gledao je kako malo po malo njena platno spada sa dojke i pocelo je nazirati smedi obris majcine bradavice. Uživao je u pogledu na majcine dojke jer su bile snežno bele boje. U jednom trenutku, se toliko jako nasmijala, da se platno spustilo još niže, tako da joj je sada cela bradavica ispala van. Ivan je gledao i nije mogao da veruje, s teškocom je progutao slinu. Divio se kako je lepa bradavica, veliki smedi krug sa dosta velikim cvoricom na vrhu. MAjka to nije primecivala. Ali kad je video konobara da prilazi stolu šapnuo joj je, „Mama, braa.. bradavica ti je ispala.“

Mirjana je pogledala dole i nasmijala se, onda je opušteno puvukla bretelicu prema gore.

Kada je konobar doneo njihovu hranu i otišao, nastala je mala pauza u razgovoru. Dok je Ivan jeo svoj odrezak, osetio je majcino stopalo kako mu dira golu nogu. To nije bilo slucajno jer nije imala cipelu na sebi. Ivanov kurac je postao tvrd cim je video majcinu dojku celu golu, u restoranu, medu ljudima. Pulsirao mu je u gacama.

Pojeli su veceri u relativnoj tišini. Cim su platili racun.. Mirjana je inzistirala da plati.. Ivan je uzeo majku pod ruku i išli su prema autu. Seo je na mesto vozaca i i stavio kljuc u bravicu.

„Ivane,“ Mirjana se nagnula prema sinu, „Htela sam da ti kažem koliko mi je bilo lepo ovo Valentinovo . Ne mogu uopšte da se setim kad sam ga bolje provela.“ Nagnula se još malo i stavila ruku na sinov obraz. Zatim se nagnula još malo i stavila svoje usne na sinove.

Ivan je uzdahnuo i usne su im se spojile.

Osetio je majcin jezik na svojim usnama i otvorio ih da ga pusti u svoja usta., A zatim je gurnuo njen jezik nazad sa svojim u ušao u njena usta. Bio je njen red da uzdahne i pocela je da mu cucla jezik. Dotaknuo je rukom njeno rame i osetio bretelu pod prstima.

Neprimetno je je spustio da klizne niz ruku do lakta. Tako da je desna strana na kojoj je bilo malo platna na njenoj dojci sada bila bez toga, otkrivši tako ne samo bradavicu nego celu dojku. Ako je Mirjana i znala, nije uopšte obracala pažnju dok se poljubac jako produžio, davavši jedno drugom dosta vremena da istraže usta.

KAd su se zadihani razdvojili, Mirjana se nasmešila sinu. „Hvala ti sine,“ rece ona opet. Sela je u svoje sedište ostavljajuci jednu sisu otkrivenu skroz. UŽivajuci u pogledu na veliku mlecno belu sisu svoje majke i njenu smedu bradavicu, razmišljao je da li da joj kaže ili ne. Odlucio je da ostavi stvari kakve jesu i da uživa u pogledu. Zaustavio se na parkingu na glavnoj ulici.

Kad se parkirao osetio je majcinu ruku na svojoj butini.

Kad ju je pogledao, gledala je napred sa zadovoljnim osmehom na licu. Pogledao je dole i opet ugledao golu sisu i uzbudenje mu je udarilo u glavu. Ostatak puta Ivan je jedva mogao da zadrži pogled na cest. Oco su mu stalno bežale prema majcinoj delimicnoj golotinji. Kako su prolazili ulicama, svetla bandera i svetala ostalih vozila obasjavale su majcinu mlecno belu veliku sisu. Nekoliko puta kada su vozila stala uz njihovo, da li na semaforima ili u vožnji bio je u iskušenju da kaže maji da joj je sisa ispala iz haljine, jer su vozaci pogledavali prema njima. Ipak je prevladala mladalacka napaljenost i zadržao je reci za sebe.

Pročitajte i ...  Prvi put sa kevom part 1

Tada su konacno došli do kuce. Parkirao je na prilazu kuce. Ivan je izašao i otvorio majci vrata da izade, kao pravi džentlmen.

„UUpsss,“ rece Mirjana kad je izašla iz auta.“ Izgleda da me sise ne slušaju, same žele na slobodu,“ rece ona kao da to pre nije primetila.

„Što se mene tice ne moraš je pokrivati, ostavi je vani,“ našalio se Ivan.

„Dobro,“ rece ona, i ostavivši sisu tako slobodnu i otvorenu za poglede dok su koracali prema kuci.

Ivan je bio van sebe od uzbudenja tada, gledao je majcinu sisu kako se slobodno klati dok hodaju i uživao u tome. Nije znao šta ce se desiti kad udu u kucu, ali samo što nije eksplodirao.

Kad su došli do vrata, Mirjana se okrenula prema Ivanu i pritisnula ga tako golom sisom. .“Poljubi me,“ prošaputala je tada.

I jeste, ljubio ju je dugo i jako. Ruke su mu bile oko njenih leda i privukao ju je sebi. Dok je jezik njegove majke ulazio u njegova usta, ruke su mu klizile niz njena leda, dok se nisu našle na majcinim guzovima koje je haljina jedva prekrivala.. Zastao je, cekajuci njeno odustajanje od svega. Jedno što se tada desilo je to da je majka uzdahnula. Stisnuo joj je rukama guzove, potvrdujuci tako da nije nosila gacice.

Skoro je svršio tada dok je bio pritisnut uz majku, stisnuo se još jace uz nju pritiskajuci svoj kurac uz donji deo njenog stomaka.

„Bolje je da se sklonimo sa trema, i da udemo u kucu, ne bi baš bilo pametno da neko od komšija vidi polu golu majku kako se žvali sa rodenim sinom koji joj pri tom joj gnjeci guzove, zar ne?“. rece MirjaNA.

Ivan je otvorio vrata, Mirjana se spotakla, i oboje su uteturali u kucu.

Mirjana se poluglano nasmijala, i naslonila na Ivana. Stavila je prst nežno na njegove usne i rekla „Psssst.“ Nasmijala se opet i sagnula se kako bi skinula štikle koje je nosila. „Tako, sad bi trebalo da mogu da hodam.“

Ivan je bio previše uzbuden da bi odgovorio na to.

„Dodi,“ rekla mu je majka, i povela ga u sobu. „Idem samo da proverim šta ti otac radi i vracam se odmah.“

Ivan je skoro drhtao gledajuci majku kako odlazi. Seo je na krevet, u mraku i nije mogao da veruje da se sve ovo njemu dešava, i to sa ROÐENOM MAJKOM?!!

Posle 15ak minuta, zapitao se oce se majka vratiti ili ne.

Krenuo se da se ustane i da je potraži, ali ona je u tom trenutku ulazila u sobu.

Nosila je belu bluzu i kratku suknjicu u kojoj ju je sin uhvatio kada je pušila Stanku. Jedina razlika je bila što joj kosa nije bila vezana u pletenice.

„Žao mi je što što nisi dobio od Marije sinoc šta si hteo, ali možda majka može da ti pomogne malo bolje.“

Ivanu je odzvanjalo u ušima na njene reci, jer nije mogao da veruje šta njegova mu nudi njegova rodena majka.. Trebalo mu je malo vremena da odgovori, ali njene usne su vec dotakle njegove u tom trenutku. Duboko je uzdahnuo i otvorio usta.

Trenutak kasnije, osetio je kako ga majka uzima za ruku i vodi do tkaninom prekrivenih sisa.

„Mamaaaaaa,“ uzdahnuo je u njena usta.

Odmaknula se mali i rekla, „Mirjana.“ Tada je pocela da otkopcava bluzu.

Ivanu je kurac poskakivao kako je otkopcavala dugmad, jedno po jedno. Gledao ju je u neverici kako je jedno po jedno dugme otkocavala i rastvarala bluzu.

„Ljubi mi sise, cuclaj ih, dodji da te majka podoji kao kad si mali bio, tako želim da ih sisaš,“ prošaputala je ona privlaceci mu glavu svojoj sisi.

Ivan je poslušao i poceo da cucla, skoro da je svršio u gace tada. Njegove usne su proždirale bradavicu, pre nego što je prešao na drugu, dok je svo vreme stiskao i mesio sise., izazivavši tako stenjanje kod majke, i glavu pognutu u nazad, dok joj se rodeni sin zadovoljavao sa sisama, što do pre nekoliko meseci nije mogla ni zamisliti.

Kad je bio gotov, obe bradavice su joj bile tvrde kao kamen, a sa njih je kapala slina njegova. Pokušavao je doci do daha.

Polako, mamine sise ce tu biti i sutra za tebe,“ rece Mirjana.

Mirjana se nasmešila sinu i poljubila ga je opet. Tada mu je šapnula, „Sada cu da ti popušim kurcinu.“

Ivan nije mogao da veruje šta je cuo, pa je pomislio da možda nije dobro cuo. Pogledao je u majku upitno.

„Rekla sam da cu sada da ti pušim kurac.“

Tada je stvarno trebalo truda da se suzdrži i da na svrši na majcine reci, koje nikada ne bi trebalo majka sa sinom da koristi.

Mirjana ga je nežno odgurnula i posegnula za njegovim hlacama. U sekundi je zrela žena svukla i hlace i gace do njegovih stopala.

Izvukla mu je jednu po jednu nogu iz nogavica, pravivši tako sebi mesta da su uvuce medu njegove noge.

Tada je uhvatila njegov kurac u ruke, nije mogla da veruje koliki je. Pogledala je prema sinu i rekla, „Reci mi šta hoceš. Volela bih da to cujem.“

Ivanu su se usta osušila, polizao je usne i progutao slinu. Glas mu je zvucao kao da cvili. „Puš.. puši mi kurac,“ šapnuo je.

Mirjana se nasmijala i rekla, „Reci mi još. Koristi slobodno zloceste reci s mamom.“

„OHHH bože mama, popuši mi kurcinu.“

„MMMm, Uzdahnula je Mirjana, cucnula je pomaknula se prema sinovoj kurcini. Držala je sinov kurac u ruci i pogledala ga. „Boga mi mog duži je i deblji nego Stankov, ne mogu da veujem da sam takav kurac imala u kuci a ja tražila dalje,“ razmišljala je naglas. Zatim je prišla bliže glavom i pocela da ga liže.

„Bože mama… ne mogu… ne mogu izdržati više..AAAHHH,“ Stanjao je Ivan.

Mirjana je zgrabila koren kurca i jako ga stisnula. Držala je cvrsto sve dok pulsiranje nije prestalo i sperma se vratila nazad..

Pročitajte i ...  Imam 25 godina a moja mama 50

Ivan je gledao majku u divljenju. Nije znao da je to moguce.; sprecila ga je da svrši.

Posle nekoliko trenutaka, Mirjana je nastavila da liže sinu kurac. Jezikom je šarala gore dole po kurcu dok ga je cvrsto držala rukom, kako bi ako treba opet ga stisnula i tako sprecila da svrši prerano. Bila je pažljiva kako mu ne bi dodirnula glavic.

Ivan je poludeo od želje za majkom. „Molim te mama.. izvini, Mirjana,“ zastenjao je i uhvatio je za glavu.

„Reci mi šta želiš.“
„Želim da mi pušiš kurac,“ rekao je samouverenije nego prvi put.

„Nekako nisam baš uverena u to“

„Daj jebo te, puši mi kurcinu,“ rekao je i povukao joj glavu na kurac nabivši joj ga tako u usta.

Mirjana je glasno stenjala, otvaravši usta s vremena na vreme, kako bi na tren pauzirala od pušenja kurca rodenom sinu, u kojem je uživala, ne toliko kao sa Stankom, ovo joj je bilo nešto posebno.
„Puši mu kurcinu kurvetino,“ Rece ivan majcishvatajuci polako šta voli i kakve reci voli njegova majka u seksu. Polako je upoznavao i ovu njenu stranu koju do sada nije video..

„Stvarno si dobra pušacica kuraca, sada ima stalno da mi pušiš kurvo jedna“. Cuo je reci kako mu izlaze iz usta pre nego što bi ih nmogao spreciti. Odjednom se sledio, pitajuci se kako ce majka da reaguje. Još uvek se secao šamara…

Mirjana je zastala i pogledala sina, u njenim ocima se tada videla samo požuda. Zastenjala je i uzela glavic i pocela da ga sisa.

„U jebo te,“ zastenjao je i Ivan. Uhvatio je majku za glavu i poceo da joj nabija kurac, jebavajuci je tako u usta. „Puši ga, puši ga, pusi mi, sinu svom, puši mi droljo jedna, sinu kurac pušiš.“. Bilo je ovo kao u njegovom snu.

Ove reci su zapalile Mirjanu, lansirale su je do zvezda. Glasno je zastenjela dok joj je sinov kurac još bio u ustima. Tada ga je pogledala.Pocela je rukom da mu drka dok joj je samo sinov glavic bio u ustima. Duboko je udahnula i uvukla sinov kurac koliko god je mogla dublje u usta.

Ivan je samo mogao da gleda i da se divi kako mu kurac cantimetar po cantimetar nestaje duboko u majcinim ustima, sve dok njene usne nisu dotakle njegove stidne dlacice. Njene oci su još uvek bile na njegovima dok joj je kurac bio duboko u ustima, gledala ga je direktno u oci. Bilo je ocigledno da je bio težak zadatak da joj njegov veliki kurac ude skroz u grlo, jer nikada toliki nije ni videla a kamoli imala ga u ustima.

Taj prizor je bio previše za Ivana, osecao je kako mu se jaja pune spermom i morao je da zatvori oci ili da rizikuje da svrši. Mogao je da oseti stezanje majcinih mišica kako joj je kurac ulazio dublje u grlo. Bilo je to iskustvo kakvo nikad do sada nije imao.

Mirjana je držala sinov kurac duboko u grlu koliko god je mogla pre nego što ga je vadila van kako bi mogla da udahne zraka.

I onda ga je opet uvlacila duboko u grlo. Iznova i iznova ga je uvlacila duboko u svoje grlo, sinova duga kurcina je dolazila do mesta gde ni Stankov kurac nije mogao da dotakne. Nije joj samo dužina predstavljala problem, bila je to i debljina.

Bilo je to toliko napaljujuce za nju jer je i ona htela da malo odgodi orgazam.

Ivan ju je držao za glavu, pomažuci joj i tako joj nabijajuci glavu na svoj kurac.

Hteo je da to potraje zauvek ali nije više mogao da izdrži. „Maa… Mirjana, ne mogu još dugo izdržati,“ upozorio ju je.

Mirjana je odgovorila tako što je zatvorila oci i glasno uzdisala. Uvukla si ga je duboko u grlo. Osetila je da ce uskoro da svrši, izvukla ga je van ostavivši samo glavic u ustima. Dok je drugom rukom ubrzano mu ga drkala.
„Uhhh, bože,,ahhhhh, evo ga, svršavammmmmmm, aaahhhh!!!“ U jajima je imao osecaj kao da ce da eksplodiraju. Svršavao je u valovima i sperma je samo nadolazila iz njega.

Mirjanina usta su se punila spermom.

Mirjana je držala usta otvorena dozvoljavajuci sinu da se prazni u njih. Svideo joj se ukus njegove slatke sperme.

Sad su joj stvarno vec usta bila puna sinove sperme, brzo je izvukla kurac iz usta zatvarajuci usta kako joj ne bi izašla sperma van.

Ivan je pogledao dole prema majci nekako maglovitog pogleda. Zatim je video kako je otvorila usta. Bilo je ponovo kao da proživljava san. Morao je to biti san, nije znao kako bi si to drugacije objasnio. Mogao je da vidi kako joj se skoro sperma preliva iz njenih usta, bila su toliko puna da je bilo kao da malo jezero sperme ima u ustima. Mali baloncic sperme izašao joj je iz usta na uglu usana i iscurio joj niz obraz.

Mirjana je zatvorila usta i poceka da guta spermu….prvi…drugi…treci gutljaj.

Posle treceg gutljaja, nagnula se napred, i stisnula sina cvrsto. Njeni dugi nokti su se zarili u njega dok je njeno telo lagano protresla kao neka struja.

Ivan je oduševljeno pogledao majku dok ju je pogadao orgazam od gutanja njegove guste sperme. Skoro je skliznula na pod od siline kojim ju je orgazam pogodio. Cinilo se da vecno traju grcevi kojima je svršavala…mnogo duže nego bilo koji orgazam dotad.

Jednostavno m ožda zbog toga što ovo nije isto sa nekim drugim, jer ovaj put je sinov kurac imala u ustima.

Mirjana se konacno uspravila. Obrisala je usta, a ruka joj je drhtala i ustala je. Zateturala se malo dok nije uhvatila ravnotežu. „sine, moraš u krevet. Sutra rano ideš u školu..“

Za trenutak se stresao dok je gledao majku golu kako odlazi iz sobe.

Mirjana je dobro znala da se približava trenutak kada ce se potpuno predati rodjenom sinu, kada ce biti JEBENAA!!!

Napunio sam mamina usta socnom spermom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)