mama cerka sin fantastica sex avantura

mama cerka sin fantastica sex avantura

Razmišljajući o tome šta od naših krevetskih avantura da vam poverim odlučila sam se za par jebačina gde smo svo troje baš bili otkačili…

Jednom prilikom, dok sam sedela samo u baden-matilu za trpezarijskim stolom ušla je ćerka i rekala “Ala ti mama uživaš…“! Pošto sam čitala knjigu, nisam odmah primetila da ona nešto smera i da je već napaljena. “Da, da… malo odmaram…. Baš sam opuštena.” A ona se nasmejala i odmah se zavukla ispod stola!

Kako sam sedela posle tuširanja bez gaćica raširenih i dignutih nogu na stolici, osetila sam njene prstiće kako mi šire usmine i jezik koji mi odmah prekriva međunožje i lapće kliću! Momentalno sam se strahovito uzbudila, najviše zato što je to bilo iznenada, jer obično smo zajedno pokretali sex atmosferu!!!

Ona mi je još više raskrečila noge, a ja sam se spustila još niže na stolici, tako da je počela da me liže celom dužinom počevši od čmara pa do kliće.

Ostavila sam knjigu i prepustila se ćerkinom jeziku i razmišljala kako je brzo postala vrlo vješta lezbo-ljubavnica. Otkako smo je uvukli u sex trougao, moja ćerka Nina ponovo se naglo zainteresovala za isti spol. Otvoreno je priznavala da je biseksualka. Ja dotad niosam mnogo marila za žene, ali ćerku nisam mogla odbiti. Ni kad je tražila lizanje, ni kad je veliokodušno lizala moje međunožje u beskrajniom seansama.

Kad nije bilo sina kući nas dve smo se bacale jedna na drugu. Nabavile smo veliki dildo sa kaišićima za pričvršćivanje na telo i one duge dvostruke dildoe i onda smo se prepuštale beskrajnim orgijama gdje je ona, pa onda ja igrala ulogu “muškarca”. Ali nije zaboravljala s kime se nalazi.

Pročitajte i ...  Moja Slatka Ćerkica Martina

Pokazivala mi je šta s njom rade njeni muškarci, zabijala dildo u mene i pričala: “Ovako me jebe dečko…. Ovako mi ga zabija… je li ti dobro…. A mamice…. Kako te jebe tvoja kćerka ? A ja sam svršavala u rafalu. Onda bi ona zatražila: “Pojebi me dupe, mama…. Polako…. Prvo mi poliži čmar pa me jebi….” A zatim smo obe padale u trans.

Imale smo jednu perverznu igricu, obe smo je volele.

mama cerka sin fantastica sex avanturaPrvo bi ona čučnula meni na lice, a ja sam morala jako isplaziti jezik. Volela je da se šupkom nabija na moj jezik i da istoremeno drka kliću. I tako bi mi se nabijala dok ne svrši. Onda je nudila isto to meni. Ona je čak mene hvatala za bokove i žestoko mi nabijala jezik u šupak dok sam čučala iznad nje. Ova igrica nas je žestoko palila pa smo već sledeću partiju gurale između nas onaj veliki, dugi lezbijski dildo i po čitav sat trljale međunožja držeći taj gumeni kurac u sebi.

Ovaj puta je smislila da se zavuče ispod stola i opali mi liz. Posle nekih desetak minuta kad sam bila pred samim svršavanjem ušao je sin. To me je tek uzbudilo, a i ćerka je počela da me liže kao sumanuta gurajući mi jezik naizmenično u čmar i moju već preterano vlažnu pičku. Sin je videvši šta se događa jednostavno došao do mene razgrnuo moj ogrtač ostavivši me golu, uhvatio me za glavu i nabio mi svoju kurčinu u usta.

Počela sam da svršavam i da mu pušim kao luda! Primetivši to ćerka mi je zabila jedan prst u anus, a dva u pizdu jako mi ližući kliću. Ni sad neznam koliko dugo sam svršavala, non stop sam se sva tresla! Ćerka se izvukla ispod stola i rekla: „Brate, mamu smo sredili. Sad hoću da te jebem, lezi na pod“. Legao je izvadivši kurac iz mojih usta. Sestra ga je opkoračila okrenuvši mu leđa i odjednom mu se nabila na kurac do jaja!

Pročitajte i ...  Mama i ja nakon vojske

Počela je da mu se nabija na kurac kao divlja.

Gledajući svoju rođenu ćerku kako se nabija svom rođenom bratu, tj mom rođenom sinu na karu ponovo sam se jako napalila. Okrenuta prema njima ponovo sam jako raskrečila noge i počela da trljam svoje međunožje. Znala sam da vole da me gledaju kad se raskrečim i drkam. Širila sam noge i usmine da vide sve unutra. A onda sam širila i guzove i pokazivala im šupak obrubrljen gustim crnim dlačicama.

Aleksandar je volio da liže te dlake, a zatim da ih maže vazelinom i zavlači glavić u tu “malu šumicu” kako je zvao moj čmar. A ja sam ih nadraživala zavlačeći prste u pičku i šupak uživajući neizmjerno. „To mama drkaj svoju pičokaru, dok se ja nabijam na bratovljev kurac, drkaj mama drkaj…“ govorila je Nina i nabijala se.

Aleksandar ju je držao otraga za sise i podizao je sa sebe pa opet nabijao gnječeći njene bradavice. Sve to nije potrajalo dugo, možda dvadesetak minuta. Sin se u jednom momentu malte ne proderao: „Jooooooooj…. Svršiću… al’ je dobro!” Ćerka je rekla „Evo i ja ću… još malo…. Samo da se još malo nabijem…. Ooooooh!“ Ja sam ubrzala ritam jer mi je orgazam već neko vreme visio u vazduhu!

Čini mi se da smo svršavali sto godina,a zatim se stropoštali na krevet i zaspali zajedno.

Ujutro me probudilo golicanje među nogama. Kako sam izranjala iz sna shvatila sam da me oboje ližu. Jedan jezik sam osetila na klitorisu, a drugi preko guzova da bi se zatim zavukao u moj čmar. Moja deca su mi radila najperverzniji liz koji sam mogla zamisliti. A već su znali šta volim. «Golubići moji…. šta to radite mami… oh…. kakav divan početak dana…» javila sam se.

Pročitajte i ...  Brižna majka

«Oooooo ,,, mama je budna…. braco onda možemo početi.» rekla je ćerka. «Mama pripremili smo ti jedan program za dobro jutro.» Otvorila sam oči i ugledala ih oboje kako sada kleče na krevetu pored mene. Sin je lagano drkao već dignuti kurac, a ćerka je isto to radila sa već pričvršćenim dildom koji je stršao kao koplje. «Mama… sada ćeš u sendvič…. Oboje ćemo da te jebemo istovremeno…

Ti možeš samo da biraš, hoćeš li u čmar dildo ili pravi kurac» objašnjavala je ćerka. Dvumila sam se trenutak. «Ajde sine ti mi ga stavi u dupe… znam da voliš da me jebeš u šupak… Eto, prvo ćemo tako.» rekla sam brzo. Nina je odmah legla na leđa, a ja sam je opkoračila i natakla se na veliki dildo. Mala droljica je uzela najveći od 27 cm, ali sam već bila sva mokra i lako se nabila do kraja. Počela sam da miješam iznad ćerke, a ona je …

mama cerka sin fantastica sex avantura

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

7 thoughts on “Mama i ćerka”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)