drugarica puši kitu svom sinu

Karolina je otišla do ormara i pogledala u pod u potrazi za labavom daskom. Bilo je teško naći, ali je uspela i podigla ju je pomoću šrafcigera. Posegnula je u otvoreni pod i uzela malu kutiju. Vratila se u sredinu spavaće sobe, gde je bilo dosta svetla, i sela na pod da pregleda kutiju.

Kada je otvorila kutiju, videla je drugu knjigu. Bila je stara i izgužvana. To je bila instrukcija za seks. Prelistavala je stranice knjige i videla sve različite načine na koje može doći do zavođenja. Bilo je raznih slika koje prikazuju različite seksualne položaje i kako ih treba uraditi. Postojale su i različite tehnike za oralni seks.

Nastavila je da lista i našla je na veliki foto album. Pogledala je unutra. Imao je nedavne slike Jasne, njenog muža i njenog sina. Sve slike su snimljene u zimskom domu. Sve slike su bile nevine. Međutim, što je više Karolina listala stranice, slike su počele da izgledaju skandaloznije.

Karolinino je srce zamalo stalo kada je na fotografijama videla gole slike Jasninog tela. Pozirala je gola u spavaćoj sobi i po kući. Karolina je ostala bez daha kada je videla gole slike Jasninog sina. Poslednji šok je usledio kada je Karolina okrenula stranicu i videla slike na kojima Jasna izvodi oralni seks na svom sinu. drugarica puši kitu svom sinu

Bilo je nekoliko eksplicitnih slika oralnog seksa. Zatim je bilo nekoliko slika Jasne i njenog sina kako se seksaju u glavnoj spavaćoj sobi, na krevetu u kome je Karolina spavala noću. Zalupila je foto album! Nije mogla više da gleda. Njen stomak je bio u čvorovima, a um joj se vrteo.

Pojavila su se pitanja. Kako je njena najbolja prijateljica mogla da uradi tako nešto? To nije osoba koju poznaje! Uprkos šoku, u njenoj pičkici je osećala peckanje koje je odbijalo da nestane. Bilo je bolno i žudela je za zadovoljenjem.

Nakon nekoliko minuta, konačno se prepustila željama i posegnula je u svoju haljinu da protrlja svoju macu. Nije bilo dovoljno. Naslonila se leđima na krevet dok je sedela na podu. Ponovo je otvorila foto album. Gledala je slike Jasne gole, izgledajući kao potpuna drolja. Ponovo je prelistala stranice i pogledala slike na kojima Jasna siše kurac svog sina.

Pročitajte i ...  Užitak

Svršila je.
***
Sledeći dan.

Bio je to još jedan dan kućne izolacije. Hladno zimsko vreme se nastavilo. Nije bilo šanse da izađu napolje. Karolina je sredinom popodneva obukla odeću za vežbanje i krenula prema kućnoj teretani. Nikola je već bio tamo koristeći bicikl za vežbanje. Bio je obliven znojem. Nasmejali su se jedno drugom.

Karolini je bilo nezgodno da se istegne i zagreje ispred njega, ali nije bilo mnogo izbora. Kada je bila spremna, sela je na bicikl za vežbanje pored njega.

„Koliko si prešao do sada?“

„Oko 4 kilometara.“

Karolina je počela da pomera stopala na mašini za vežbanje. „Impresivno. Dobro za tebe. Imaću sreće ako uradim pola toga.“

„To je zato što si uvek u svojoj sobi“, odgovorio je Nikola. „Nedovoljno se krećeš.“

„U pravu si. Moji bokovi i butine to počinju da pokazuju. Verovatno sam se ugojila dobrih 5 kila od kako smo ovde.“

„Pa, hajde da to sredimo. Hajde mama, idemo brže!“ Nikola je brzo pomerao noge na biciklu za vežbanje. Bicikl je bio doveden do krajnjih granica, a Karolina se trudila da održi korak.

„Ne mogu!“ odgovorila je, ubrzavajući.

„Naravno da možeš! Brže! Dovedi te noge u formu!“

Znoj se slio sa Nikolinog lica dok je išao punom brzinom na biciklu. Karolina se trudila da održi korak sa tempom i ohrabrenjem svog sina. Vozila je sobni bicikl koliko je mogla. Znoj joj je lio sa čela. Posle nekoliko napornih minuta intenzivnog vežbanja, njeno telo je pokazalo svoje godine i noge su joj se potpuno zaustavile.

Zastenjala je dok je silazila s bicikla da legne na pod. Noge su joj bile ispružene. Nikola je sišao sa bicikla i odmah sišao da joj pomogne. Stavio je ruke na njene noge, nesiguran šta da radi.

„Da li si dobro?“ upitao je zabrinuto.

„Ubijaju me noge. Biću dobro.“

„Izvini mama. Samo sam se malo šalio.“

„Pomozi mi da ustanem.“

„Mislim da je bolje da ostaneš na podu neko vreme“, odgovorio je Nikola. „Izgleda da imaš grč ili nešto slično.”

Pročitajte i ...  Mama Zaklina mnogo voli Kurac

Karolina je ostala na podu. „Idi ti. Uskoro ću biti dobro. Dugo nisam tako vežbala.“

„Verovatno ćeš sutra imati upalu mišića.”

„U mojim godinama, upala će trajati nedelju dana.“

Nikola je pogledao prema drugoj sobi. „Zašto ne bismo ušli u hidromasažnu kadu? Pomoći će ti sa bolovima. Uz to, dugujem ti masažu.“

„Da, kako da ne“, našalila se ona.

Pomogao je majci da ustane i otišli su do hidromasažne kade. Uključio je sistem grejanja i aktivirao kadu. Karolina je skinula patike i čarape. Zatim je sela na ivicu hidromasažne kade i stavila noge u toplu vodu. Nakon trenutka opuštanja, Nikola je posegnuo da masira majčine noge.

„Ma ne treba Nidžo“, rekla je. „Samo sam se šalila. Ne treba mi masaža. Biću dobro.“

„U redu je. Ja sam kriv što si se preopteretila.“

Nikola je svojim snažnim rukama masirao njene noge. Posegnuo je u vodu i masirao joj bolne listove, čineći je još opuštenijom.

„To je dobar osećaj. Prošlo je mnogo vremena otkako sam bila na masaži. Nisam znala da su tvoje ruke tako talentovane.“

„Samo se opusti.“

Karolina je htela da zastenje svaki put kada bi njen sin stisnuo njene bolne noge. Zatvorila je oči i njen um je počeo da luta pre nego što se vratila u stvarnost. Otvorila je oči i pogledala svog zgodnog sina.

„Stvarno moram više da vežbam“, primetila je Karolina. „Bila sam u odličnoj formi kada sam bila tvojih godina.“

„Šta te sprečava?“

Razmislila je na trenutak. „Previše radim. Posao je zapravo sve što radim. Danas ponovo radim na svojoj knjizi.“

„Ne moraš sada da napišeš celu stvar. Ne razumem zašto toliko žuriš. Većini autora su potrebni meseci ili godine da napišu roman.“

„Znam. Ali ovo je nešto što moram da uradim. To je ono što je pisanje priče zapravo – obaveza prema sebi da izneseš reči i ideje.“

Nikola je nastavio da masira noge svoje majke. Ruke su mu se kretale gore-dole. „Pa onda pretpostavljam da tvoja priča dobro ide“, rekao je.

Pročitajte i ...  Boka

„Bolje nego što sam očekivala. Ustvari sam naučila mnogo o sebi u tom procesu.“

„Zaista? Na primer?“

„Veruj mi, ne želiš da znaš“, osmehnula se.

Nikola je nastavio sa masažom. „Mislim da znam šta je.“

„Znaš?“ upitala je Karolina, podižući obrvu.

„To ima veze sa onim erotskim pričama koje si čitala, zar ne?“

„Šta hoćeš da kažeš?“

Nikola se nasmešio: „Znam mnogo o ženama. Ranije si spomenula da želiš da dodaš romantiku svojoj priči i da čitaš Jasnine erotske knjige. Od tada imaš sjaj na licu kad god te vidim oko kuće. Izgledaš kao zadovoljna žena. To je suptilno, ali se da primetiti. Pretpostavljam da si pronašla interesovanje za lagane ljubavne priče.“

„Nisam znala da si stručnjak za žene srednjih godina.”

„Ja sam stručnjak za sve vrste žena“, ponovo se osmehnuo.

„Ehh kad bi samo znao…“

„Šta to treba da znači?“

„To znači da nemaš pojma o čemu pričaš“, odgovorila je Karolina. „Žene su mnogo komplikovanije nego što misliš.”

Nikola je nastavio da masira noge svoje majke. Izraz njegovog lica pokazao je intrigu prema zagonetnim komentarima njegove majke. „Što me onda ne prosvetliš o ženama? upitao je. „Sada si me zainteresovala.“

Karolina se zamislila na trenutak. „Pa, ono što ja kažem je – nemoj se iznenaditi ako žene imaju iste prljave fantazije kao i muškarci.“

„Da li to uključuje i tebe?“ upitao je oprezno.

„Možda i mene.“

Nikoline ruke su odjednom prestale da masiraju. Odmaknuo je ruke jer su bile potpuno iscrpljene od duge masaže. „Moje ruke su gotove“, rekao je. „ Nadam se da si uživala u toj masaži.“

„Jesam. Bilo je prijatno… I uzbuđujuće“, rekla je prijateljski namignuvši svome sinu.

KRAJ 5. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)