lizanje sekine sočne pice

S obzirom da sam već mesec dana bio bez devojke, na godišnju proslavu moje firme morao sam da odem sâm. To mi nikako nije odgovaralo i nisam znao šta da radim, jer su svi zaposleni uglavnom dolazili sa lepšim polovinama. Zvao sam par prijateljica da krenu sa mnom ali, na moju žalost, sve su bile zauzete. Pored svega, pre nego što sam krenuo, morao sam da svratim i do sestre jer joj muž nije kući i neće se vratiti još desetak dana, a sa nekim mora da se posavetuje u vezi sa ni sam ne znam čim.

Sestra se udala prošle godine za jednog bogatog tipa koji je više vremena provodio po službenim putevima nego kod kuće, tako da je ona često bila sama. Ipak, on joj je priuštio sve što je poželela, od raskošne gajbe i dobrih kolica do raznoraznih firmiranih krpica.

Bila je samo godinu dana starija od mene i oduvek smo bili prilično bliski i otvoreno razgovarali o svemu, pa i prelazili granicu bratsko sestrinskog odnosa razgovarajući i o seksu. Govorila mi je o tome kakav joj je muž u krevetu i šta sve rade kada se on vrati s puta i uželi svoje slatke ženice. Volela je da zna sve i o mom seksualnom zivotu i ja sam joj sve govorio koju sam, kada i na koji način povalio.

Sestra je izgledala stvarno strava i verujem da nije bilo muškarca koji je ne bi poželeo. Duga talasasta kosa, lepo lice i usne, strava noge, struk, bokovi i guza, čvrste grudi četvorka, kako mi je ona govorila. Ma, jednom rečju strava pička. guzata jebozovna seka

Često sam joj u šali govorio da bih se, kada bih odvojio samo jedno tako dobro parče kao što je ona, posle toga smirio i oženio. Ona se na to samo smeškala, a ja sam nastavljao kako su uvek sve super pičke zauzete i nedostižne. Ljubeći me u obraz odgovarala bi mi da se možda ne trudim dovoljno i da ni jedna nije nedostižna ako budem uporan.

To popodne sam pre zabave svratio kod nje. Ona mi se nešto žalila kako joj je stalno dosadno, kako je onaj njen stalno na putu, kako nigde ne izlazi i u tom trenutku meni pade na pamet jedna ideja i ja joj predložim da pođe sa mnom na zabavu i da se možemo lepo provesti i ona sa oduševljenjem prihvati.
– Brzo ću se spremiti – reče i ulete u drugu sobu.

Ja sam gledao u sat i bio zadovoljan što ću imati društvo na zabavi, i to kakvo društvo. Svi će mi zavideti na ovakvom komadu, bez obzira što mi je sestra, a možda ću i par koleginica koje su mi se sviđale učiniti ljubomornim. U tom svom razmišljanju sam ustao i počeo da šetam po sobi.

Vrata od sobe u kojoj se sestra spremala bila su otvorena i ja mahinalno pogledah. Sestra je bila samo u tangicama i gore je imala brus koji je upravo nameravala da skine.

– Baš si zločest, ne viri.
– Ne stidiš se, valjda, od brata? – rekoh bezveze.
– Naravno da se ne stidim. Ispred tebe mogu i gola da šetam. Pa ja sam ti sestra, ne bi se valjda naložio na mene?
– Ma samo požuri, zakasnićemo. A pokazaćeš mi se gola kasnije kada se vratimo.
– Važi – reče. – A sada se okreni ako misliš da stignemo na vreme.

Okrenuo sam se, ali ove njene reči kao da mi upališe neku lampicu u glavi i počeh u sebi da se divim njenoj figuri. Pogotovo kada je posle par minuta bila spremna i stala ispred mene. Blago sam zviznuo kada sam je ugledao u ovom izdanju.

Uska pripijena mini haljinica, bez rukava, koja je jasno isticala sve njene atribute.
– Stvarno izgledaš seksi u tom izdanju.
– Hvala. A bilo je i krajnje vreme da negde izvedeš sestru, pa maker to bila i zabava u tvojoj firmi. – Kako izgledaš, plašim se da mi to ne postane navika – rekoh u šali.

 

Uhvati me pod ruku i krenusmo.
Zabava je bila sasvim okej. Puno hrane i pića, dobra muzika i dosta plesa. Gotovo sve kolege su blenule u moju sestru i mene i dobacivale mi u šali da ovakav komad ne treba da ispuštam, blago meni i slične gluposti. Plesao sam sa sestrom celo vreme, nekako sav ponosan i pun sebe. U jednom trenutku mi priđe jedan kolega i, već vidno pripit, mi reče:
– Pazite se vas dvoje. Znaš onu staru izreku, brat sestri najbolje smesti.

Na moju sreću niko ga nije čuo. Kada sam nakon toga ponovo zaplesao, sada već neki teški sentiš, sa sestrom ona me upita šta mi je kolega rekao.
– Ma ništa, bezveze.
– Čula sam ga, da znaš.
– Ma, pusti. Vidiš da je pijan.
– Nisi se valjda ti nešto hvalisao u vezi sa mnom.
– Ma daj, šta pričaš?! – rekoh iznenađeno.

U tom trenutku svetla se prigušiše i sada su svi plesali pripijeni jedno uz drugo. I sestra priđe skroz uz mene i zagrli me oko vrata prislanjajući svoj obraz uz moj vrat i obraz. U trenutku mi posta nelagodno jer sam jasno osetio njene čvrste sise na sebi, ali ta nelagodnost brzo prođe i posta mi prilično prijatno. Kao da sam se za trenutak zaneo i počeh da šaram rukama po njenim leđima. Ona potom odvoji samo glavu od mog vrata, dok su nam tela i dalje bila prilepljena i pogleda me u oči.

Pročitajte i ...  Ja i Mama na Prvoj Pomoći

U tom trenutku sam umirio svoje ruke i nekoliko trenutaka smo se gledali u oči. Ona mi onda ponovo priđe i reče na uvo:
– Baš mi je drago što si me pozvao, ovako se nisam odavno provodila.
– Dobro ili loše? – upitah.
– Dobro, naravno – reče i nasmeja se.
– Drago mi je da ti se sviđa – dodao sam ozbiljno.
– Hoćeš da mi obećaš nešto?
– Naravno, sestrice – rekoh.
– Znaš da sam često sama i da ne izlazim. Hoćeš li da mi obećaš da ćeš od sada malo češće da me izvodiš?
– Obećavam, sestrice. Znaš da si mi ti najvažnija od sve rodbine.

Sada smo nekako počeli da bivamo sve ozbiljniji, sve iskreniji i opušteniji.
– … I najlepša, naravno – rekoh posle kraćeg oklevanja.
– Ne misliš, valjda, da sam samo najlepša?

Nisam znao šta bi htela još da čuje i posle kraćeg razmišljanja rekoh:
– I najzgodnija, naravno.
– Ma daj, reci iskreno šta misliš. Da sam dobra pička… Pa, mi bar oduvek pričamo otvoreno.

Na trenutak sam je pogledao u oči, potom klimnuo glavom i rekao:
– Sestrice, ne da si dobra, nego si najbolja pička koju znam.
– Hej, pa ti si to počeo da se ložiš na mene.
– Pa, jesam ti brat, ali sam i živo biće.

Ona me nežno poljubi u vrat, pa potom u obraz i nasloni ponovo glavu na moj vrat, sada me gotovo mazeći po kosi.

I ja sam ponovo počeo da šaram rukama po njenim leđima i počeo da osećam neverovatno uzbuđenje prema svojoj sestri. Kurac mi se tako ukrutio, da ga je sestra mogla osetiti na sebi. Sva srća da se muzika ubrzo utišala ali se, ponovo na moju sreću, svetla nisu pojačavala, tako da smo se razdvojili jedno od drugog. Sestra me je primila za ruku i krenusmo do šanka. Pokušavao sam da se setim kada smo se zadnji put držali za ruke.

Za šankom smo popili još par pića i maksimalno se opustili. Bio sam siguran da nas više niko i ne primećuje i polako sam počeo da dodirujem sestru po ruci, golom ramenu, štipkajući je po obrazu i vrat i sklanjajući joj kosu iza uva. Pričali smo, zezali se i smejali i ona je tom prilikom naslanjala ruke na moje grudi i na trenutke me sasvim otvoreno mazila po obrazu i vratu i spuštala svoju šaku preko moje.

Uzbuđenje u meni je raslo iz trenutka u trenutak sve više i više. Počeo sam da je gledam ne samo kao sestru. Hvatao sam je oko struka i naslanjao na sebe, jasno osećajući njene grudi i ljubeći je u obraz. I piće nas je malo uhvatilo tako da ona u jednom trenutku reče:
– Stvarno nismo normalni! Ako nastavimo ovako, još ćemo se i poševiti.
Smejao sam se i rekao joj:
– Pa, znaš da ja znam sve što voliš da ti radi onaj tvoj… Kad je kući, naravno. Stvarno nije normalan kada ostavlja ovakvo meso samo… Joooj, da ja imam ovakvu žensku… Šta bih joj radio! A i ti znaš sve ono što ja volim.

U tom trenutku se svetla pojačaše i nesumnjivo je bilo da je vreme za fajront. Posle izvesnog vremena kolege počeše polako da se razilaze. I mi slegnusmo ramenima, sestra me uhvati pod ruku i krenusmo ka izlazu. Na putu do njenog stana smo razmenjivali samo kratke poglede i pevušili neke lagane melodije od malopre.

Kada smo ušli kod nje u stan, ona predloži da naspem još po jedno piće što ja rado prihvatih.

Nazdravismo gledajući se u oči, kad ona reče:
– Idem da se presvučem, ali ovog puta nemoj da budeš zlošest i da viriš.
– Pa, zar nisi danas rekla da se ne stidiš ispred brata i da bi mogla i gola da šetaš ispred mene.
– Da, ali mislila sam da ne možeš da se naložiš na sestru… A večeras si bio zloća.
– Hoćeš da kažeš da sam se naložio.
– Pa… Mmmm…
– Pa, ako ćemo tako i ti si se na mene primila.
– Pa ne bih baš to rekla tim rečima.
– Nego kojim? – upitah.
– Pa, jeste mi bilo lepo u tvojoj blizini i jeste mi prijalo kada si me dodirivao, ali…
– Hej, hej, pa nećemo valjda da se foliramo mi, mi koji smo otvoreni oduvek. Nego znaš šta, sestrice?
– Reci, bato.
– Da mi testiramo jedno drugo? Da vidimo koja je to granica paljenja kod nas.
– A šta ako budemo poželeli da se poševimo? – upita i okrenu se.

Pročitajte i ...  Mama i Ja na Moru 2. Deo

Prišao sam joj otpozadi i položio ruku na njen struk. Pogledala me je preko ramena.
– Možda će to da bude vrhunac naše bliskosti.
I dalje me je gledala u oči i ja priđoh skroz uz nju. Rukom sam počeo da je mazim po struku i da je pomeram naviše, prema njenim grudima.
– Naložio si se? – upita me.

Potvrdno sam klimnuo glavom i prišao joj još bliže položivši šaku na njenu levu sisu, dok smo se i dalje gledali u oči.
– Možda ne bi bilo ništa strašno da se poljubimo – rekoh, dok sam i drugu ruku spuštao na njenu drugu sisu i polako počeo da ih stiskam.
– Zar ti nije dovoljno što diraš sestri grudi?
– Znam da to voliš – rekoh, dok sam usnama krenuo prema njenim i lagano ih poljubio.

U tom trenutku mi se učinilo da ću se raspući od uzbuđenja. Usne su nam se za trenutak razdvojile i ona me uhvati rukom preko njenog ramena za glavu i usne nam se ponovo spojiše, ali ovaj put njen jezik završi u mojim ustima. Ni moj jezik nije gubio vreme i nastavismo da se ljubimo dugo i sočno, dok sam joj ja sve vreme stiskao grudi a ona me mazila po vratu i kosi.

Okrenuo sam je prema sebi i nastavismo da se ljubimo. Sada sam šarao rukama po njenim leđima; spustio sam ih na njenu guzu i počeo da je stiskam, a ona me je i dalje mazila po vratu i kosi. Onda ona razdvoji svoje usne od mojih i ponovo se pogledasmo u oči. Teško smo disali od uzbuđenja.
– Možda ne bi bilo ništa strašno da se skinemo – rekoh joj.
– Zar ti nije dovoljno što se ljubimo i što sestri stiskaš grudi i guzu?
– Ali, ja znam šta bi moja sestrica sada volela.
– Pa reci mi šta bi tvoja sestrica sada volela.

Ponovo smo se poljubili.
– Moja sestrica bi sada volela da joj brat skine ovu haljinicu.
Onda sam joj polako povukao haljinicu naniže i njene predivne sise mi se ukazaše. Položio sam dlanove na njih i odmah počeo da joj ližem bradavice, dok sam joj haljinicu spustio skroz do poda i ona osta samo u tangama. I ona je bila napaljena maksimalno tako da me upita:
– Šta bih sada volela?
– Sada bi volela da ti se brat svuče…
Dok sam govorio, svlačio sam se i ostao samo u boksericama. Kurac je pretio da ih pocepa…
– … i da te uzme u naručje.

lizanje sekine sočne piceUzeo sam je u naručje i ponovo smo počeli da se ljubimo, dok sam je nosio ka ležaju. Položio sam je na ležaj, legao preko nje i nastavio da je ljubim. Sada sam usne spuštao preko vrata i njenih grudi sve niže.
– Sada bi volela da ti brat pocepa gaćice i da poliže sestri pičkicu.

Ubrzo je od njenih tangica ostala samo pocepana krpica. Pička joj je bila sva obrijana i iz nje je gotovo curilo koliko je bila vlažna. Kada sam sjurio svoje usne na nju ništa više nije moglo da me odvoji od sestrine pičkice. Dahtala je kao luda, dok sam ja koristio sve svoje znanje da bi joj bilo što žešće.

Kada je počela da svršava, zaurlala je i stisnula mi glavu među svoje međunožje tako da, i da sam hteo, ne bih mogao da se odvojim od nje. Kada se malo umirila polizao sam joj pičkicu još par puta i podigao se ponovo na nju ljubeći je u usta.

Ljubila me je toliko halapljivo i ja kao da sam počeo da ostajem bez daha.
– Ti baš znaš šta ti sestra voli. A, zloćo?
– Naravno da znam, seko, a i ti znaš šta tvoj bata voli.
– Naravno, zloćo. Sada bi voleo da ti ga seka popuši.

Okrenuo sam je na sebe i nastavismo da se ljubimo, a onda ona polako poče da se spušta niže. Pomogao sam joj da mi skine bokserice i moj piton iskoči kao strela. Iskolačila je oči kada ga je ugledala i odmah ga primila u ruku i počela da ga drka.
– Jao, bato, kada si mi rekao da ti je veliki, mislila sam da se samo hvališ – priča mi dok me gleda u oči.
– Uzmi ga, seko. Uzmi ga, sestrice.

Tada ga ona stavlja u usta i počinje da puši nadrkavajući ga istovremeno. Gledamo se u oči i ja kao da gubim razum. Hvatam je za glavu i navlačim na kurac. Pokrećemo se, i ja i ona, sve brže. Meni se uzbuđenje udvostručilo time što gledam kako mi kurac nestaje u sestrinim ustima.
– Blizu sam…

Pročitajte i ...  Jebačina sa sekom na plaži

Gotov sam i ona to oseća, ali se ne smiruje i ne vadi ga iz usta. Počinjem da svršavam trzajući se i urlajući kao nenormalan, dok štrcam spermu u njena usta i po njenom licu.
– Aaahhh… Seko… Sestrice… Tooo! – urlam. seka mu guta spermu

Podižem je i ljubim u usta osećajući ukus svoje sperme na njima, ali to mi ni najmanje ne smeta. Podbočeni smo i okrenuti jedno prema drugom. Nastavljamo da se ljubimo, sada sasvim lagano.
Mazim je po licu i kosi, a ona mene po grudima.
– Ništa nije strašno što smo zadovoljili jedno drugo? – pita me.
– Je l’ ti bilo lepo, sestrice?
– Mmm… – reče i poljubi me. – Znaš da sam ponekad razmišljala o ovome.
– O čemu?
– Pa, o nama dvoma, na ovaj način.

Bio sam iznenađen i rekoh:
– Znaš i sam kada je nešto zabranjeno da je najslađe.
Poljubio sam je i ponovo počeo da je mazim.
– Jesu li tvoja razmišljanja išla samo dovde ili si išla i dalje? – nastavih.
– Stvarno si zloća.

Ponovo smo počeli da se uzbuđujemo.
– Hoćeš li mi reći jesu li tvoja razmišljanja išla i dalje?
Trenutak je oklevala, a onda reče:
– Pa, naravno da su išla i dalje.

Počeli smo sve žešće da se mazimo i ponovo da duboko dišemo.
– Kada sam se mazila i zamišljala kako me brat ševi, svršavala sam kao nikada… Čak i kada me onaj moj tuca, ponekad sam zamišljala kako mi ti to radiš.

Mazim joj grudi i pitam:
– Pa, zašto mi to nisi rekla?
– A zašto da ti kažem? Ni sada ne bi ništa preduzeo, da te ja nisam navela na to.
– Jaoj, sestrice, sestrice… Pa valjda znaš kakve sam ti komplimente uvek delio i kakvo mišljenje imam o tebi.

Uzbuđujem se još više i ponovo je ljubim.
– Hoćeš da ti obećam nešto? – stiskam joj sise i guzu. – Hoćes da ti obećam nešto, sestrice?

Klima glavom, hvata me za kurac i počinje da mi drka. Kurac mi je već čvrst kao kamen.
– Obećavam ti, sestrice, da ću ti sve nadoknaditi.

Izdižem se i okrećem prema njenoj pičkici i ponovo počinjem da joj je ljubim hvatajući je za guzu i šireći joj noge, dok ona počinje još žešće da mi drka.

Okrećem je na sebe i sada smo u pozi 69. Pičkica joj je tačno ispred mog lica. Jednom rukom je hvatam oko struka, a drugom joj širim guzove i zabijam jezik u već vlažnu pičkicu. Osećam kako kurac stavlja u usta i počinje da puši. Ponovo neopisiv osećaj uzbuđenja. Nastavljamo tako da se zadovoljavamo nekoliko minuta.

Onda ona ustaje sa mene i okreće se. Opkoračuje me i gleda u oči, dok mi je kurac prilepljen uz njenu guzu otpozadi. Spušta se na mene i ljubi me, dok je ja jednom rukom držim za guzu, a drugom za sisu. Ponovo podiže glavu i gleda me oči, dok lagano podiže guzu sa mene. Mahinalno uzimam kurac u ruku i mazim je po pičkici. Usta su nam poluotvorena dok se i dalje gledamo.
– Šta misliš, bato? Govori šta misliš…
– Sedi, sestrice. Opusti se i uživajmo oboje…

Kurac joj je već nacentriran. Nisam ni čekao njenu reakciju, već sam je lagano nabio i uterao kurac do kraja, na šta ona duboko uzdahnu.

Širom iskolačenih očiju me je gledala.
– Obećao sam ti, sestrice, da ću ti sve nadoknaditi…
Počeo sam da se pokrećem u njoj. Samo je za trenutak bila u čudu, a onda reče:
– Onda me jebi, bato… Jebi me! Jebi me!

seka mu se nabija na kuracPočela sve žešće da se nabija na kurac. Jebemo se tako sigurno desetak minuta, a onda se okrećemo tako da sam sada ja na njoj. Zabijam joj ga žestoko, stiskam joj sise, stavljam prste u usta, ližem je i ljubim. Sve vreme mi govori:
– To, bato! Tooo! Jebi me! Jebi svoju sestru… Jebi svoju sestricu… Tako je… Tooo…

U seksu imam prilično iskustva, ali ovakvu jebačinu još nisam imao. Gotovo smo mokri od znoja i osećam da sam blizu, da ne mogu još dugo… Još malo, još malo… Ubeđujem sebe… Ona govori:
– Znaš da imam spiralu… Znaš…

Ovo kao da mi pali dodatnu lampicu i pokrećem se još žešće i ona počinje da svršava gotovo urlajući.

Ne moram više ništa da čekam… Ne moram više ni ja da se suzdržavam… Jebem sestru, jebem svoju sestricu i sperma mi kreće iz malog mozga. Gotovo da cičim od uzbuđenja i punim joj pičku. Svršavam u svojoj sestrici kao što nikada pre nisam svršio.

Od ovakvog orgazma kao da gubim razum, trzajući se u njoj dok su nam usta spojena i čini se nerazdvojiva…

Kada smo se umirili, ona reče:
– Znaš, onaj tvoj kolega je bio u pravu.
Upitno sam je pogledao.
– Brat sestri najbolje smesti, reče ona kroz smeh.

besplatan sms
3 thoughts on “Poveo sam Sestru na Poslovnu Večeru”
  1. […] Ja sam Mario, imam 23 godine i dolazim iz jednog veceg grada u Srbiji i ovo je moja prica. Naime, ja imam mamu koja se zove Branka i koja me je dobila u kasnim tridesetim godinama .. Sada ima 60 godina i u mojim ocima – nije se menjala. Oduvek punacka, sa velikim sisama koje vise, dupe ogromno, stomak kojoj joj ostao od kad je mene rodila. Otac, nije vredan pomena. Tu je a kao i da nije. Radio je preko, propio se, bio kratko sa nama i vratio se u Rusiju. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)