tetka mu jaše kurac

Bio sam introvertni štreber kao klinac, veoma tih i nisam imao prijatelje van škole. Često sam čak preskakao školu i provodio vreme u kući go. Maštao bih o nekoj devojci koja upravo dolazi do mojih vrata i ja bih se na to javio go i pozvao je da uđe LOL. Još uvek sam bio u srednjoj školi nakon što sam napunio 18 godina i još uvek sam bio nevin. Nikada čak nisam išao na sastanak!

Jednog takvog dana dok sam maštao sam i go u kući (znam da delujem kao luzer ali jbg), moja tetka koja je bila kod nas privremeno posle razvoda, došla je ranije sa posla. Bio sam u svojoj sobi i drkao dok sam čitao erotsku priču (i zamišljao kako jebem, naravno). Moja zadnjica je bila okrenuta prema vratima.

Tetka je inače veoma tiha osoba, sitnije građe osim velikog para kokosa koji joj je punio grudnjak. Primetio sam njenu senku kada je ušla na vrata. Brzo sam pokušao da se pokrijem i poklopim laptop.

„Daj da vidim šta to čitaš“, rekla je ljutito!

Uzela je laptop jednom rukom, a drugom povukla plahtu otkrivajući moj kurac. Brzo je prelistala priču i bacila laptop na krevet. Pitala je da li sam zbog toga ostao kod kuće tj pobegao iz škole. Objasnio sam da sam imao jaku glavobolju i došao sam kući ranije. Samo se nasmejala i rekla nešto o tome da zna koja me glava zapravo boli.

Njen pogled se preselio na moj penis koji je još uvek bio izložen i sada ponovo postajao tvrd. Molio sam je da nikome ništa ne govori. Naredila mi je da se istuširam i vratim u krevet ako me zaista boli glava. Postiđen, zamolio sam je da ne govori ništa dok sam se sabrao i krenuo pod tuš. Nisam ni pokušao da pokrijem svoj još uvek polu tvrdi kurac. Otišla je u svoju sobu ne govoreći ništa drugo.

Kada sam završio sa tuširanjem brzo sam se obrisao i vratio u krevet. Hteo sam da budem dobar i nadao se da će držati jezik za zubima. Ponovo je došla u moju sobu nekoliko minuta kasnije i nosila je bade mantil sa peškirom oko kose. Prokomentarisala je da sam se veoma kratko tuširao i da verovatno nisam završio ono što sam započeo.

Pročitajte i ...  Tetkina Intimna Potreba

Zbunjen njenim zapažanjem, sramežljivo sam rekao da nisam. Prišla je i sela pored mene na krevet, polako povukla čaršav i pitala da li želim da nastavim da završim a da će mi ona rado pomoći. Nisam bio siguran šta da radim, ali moj kurac jeste. Odmah sam postao tvrd, a ona je to videla ispod moje pidžame. Stavila je ruku na njega i nasmešila se – „Neću reći nikome, ako ti ne kažeš.“ tetka mu liže glavić

Izustio sam „OK“ dok je ona izvlačila moju erekciju i nežno spustila usta na nju, poljubivši me u glavić. U tom trenutku je isplazila jezik i lizala otvor mog penisa, a zatim lizala osovinu do kraja i ponovo gore pre nego što je pokrila ustima. Ovo je bilo fantastično! Ali kao neiskusan i nevin momak pubertetlija, ja nisam imao moć trajanja i suzdržao sam se svega 60ak sekundi. Nekoliko poteza moje tetke bilo je sve što je trebalo i bio sam spreman da svršim u njena usta.

Promrmljao sam „oh, svršiću“, ona je uklonila usta i nastavila da mi drka kurac rukom dok sam bljuvao kao mini vulkan na svoj stomak i njenu ruku. Nastavila je pumpati moju osovinu dok nisam završio sa stenjanjem, a zatim mi je utrljala spermu u stomak. U to vreme moja ruka je našla put između njenih kolena a ona je raširila noge i dozvolila mi da je opipam. Kada sam došao do njene mace, protresla se, stegnula bedra i zaključala moju ruku tamo. Mislio sam da sam nešto pogrešio, pa sam se izvinio na šta je ona odgovorila „ne, u redu je, slobodno nastavi.“

Nakon par minuta mog džaranja njene pičke ustala je i pokazala mi se gola u punom sjaju. Nagnuo sam se i približio se govoreći – „tetka, jebeno si prelepa.“ Hteo sam da protrljam lice između njenih nogu. Rekla je da želi da joj poližem pičku, ali sam joj tada stidljivo priznao da nikada ranije nisam radio ništa sa devojkom.

Pročitajte i ...  Zlatica

Rekla je da je to očekivala i da će me naučiti. Popela se preko mene tako da su me njene noge opkolile, i spustila je pičku na moje lice. Uputila me je da počnem tako što ću joj oblizati usmine i ona će me usmeravati. Počeo sam da ližem gore-dole oko njenih spoljašnjih usmina, radosno ih ljubeći. sa tetkom u pozi 69

Ponovo je uzela moj kurac u usta i počela da stenje dok ga je usisavala. Kao odgovor na zadovoljstvo počeo sam da ližem dublje i da skupljam njene sokove u svoja usta. Nisam bio siguran šta da radim sa ukusom, ali nije bilo važno jer mi se kurac osećao tako dobro da sam nastavio da je ližem. Zavukao sam jezik duboko u nju i ona se podigla i ta rupa je bila na mom nosu. Zatim mi je nabila pičku na usta govoreći mi da ne prestajem, „samo isplazi svoj jezik“, rekla je.

Zgrabila je moj tvrdi kurac i počela da mi drka dok je nastavila da melje svoju macu i dupe po mojim nevinim ustima. Isplazio sam jezik kao što je rekla, a ona je trljala svoju macu po njemu dok nije vrisnula. Njena ruka je ponovo napustila moj kurac i nastavila je da melje svoju picu po mojim ustima. Sve je to bilo novo i uzbudljivo za mene i uživao sam u svemu tome. Hej, ovaj štreber je konačno dobio pičku i ništa drugo nije bilo važn!

Zatim je spustila glavu na moj kurac i nastavila da ga proždire. Nastavila je da njiše glavom gore-dole sve dok nisam morao da joj kažem da prestane jer je bilo previše intenzivno. Sišla je, okrenula se i ležala pored mene neko vreme. Razgovarali smo dok je ona milovala moje telo i ponovo mi je hvatala kurac dok sam se igrao sa njenim sisama. Rekla je da ovo nikada niko ne sme saznati.

Pročitajte i ...  Mamine natopljene gaćice 1

Nakon nekog vremena milujući moj tvrdi penis rekla je da je bolje da završimo stvari pre nego što bilo ko dođe kući. Spomenuo sam da bih zaista voleo da „uđem unutra.“ Popela se ponovo na mene i omotala svoje velike sise oko mene rekavši da će morati da uzme kondome ako želim da je tucam. tetka mu jaše kurac

Bio sam tužan zbog toga pa je ona gledajući me snuždenom namestila svoje telo preko mene i iznenada nasela na moj kurac! Oči su htele da mi izlete iz glave a kurac je u tom trenutku odmah bio na ivici orgazma! Počela je da me jaše ali samo kratko jer je bilo jasno da samo što nisam svršio. Ipak, to se vodi kao zvanična penetracija, tako da je mrak bio skinut!

Sišla je sa mene i počela da mi drka kurac svojim sisama sve dok ih nisam prošarao svojim semenom. Otišla je iz moje sobe ubrzo nakon toga, a ja sam utonuo u dubok san ne probudivši se do sledećeg jutra na vreme za školu.

Bilo je planirano porodično putovanje kod moje bake baš za taj vikend. Moja tetka nije išla. Znao sam šta bih radije radio. Definitivno sam morao da „učim“ ceo vikend! Svratila je u moju sobu na odlasku na posao, a ja sam joj pomenuo da neću ići kod bake tog vikenda. Ona se nasmešila govoreći „družimo se čim dođem sa posla lepi moj.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)