brat tuca nevinu sestru

Moja mlađa sestra je uvek nekako baš mene najviše gotivila i volela. Čak i kada smo bili klinci činilo se da je bila najsrećnija samo kada je bila u mom naručju ili kada je provodila vreme sa mnom. Bio sam 4 godine stariji od nje. U vreme kada se ova priča odigrala imao sam 22, a ona 18. Kako je odrastala, nastavila je da mene pita za savete i cenila je moje mišljenje.

Moja sestra, Isidora, imala je veoma lepu figuru, blistavo lice, sa prelepim očima zbog kojih ste stalno želeli da gledate u njihove dubine što duže možete. Krećući se niz telo, imala je veoma čvrste grudi koje su bile savršene veličine, ne toliko velike da bi izgledale lažno, taman, savršene.

Imala je i duge, gipke noge. Imala je telo koje je moglo da izludi svakog muškarca. Osim mene. Uvek sam gledao svoju sestru kao, pa, svoju sestru. Nisam ni sanjao da će me drugačije gledati, ili da ću i ja jednog dana drugačije gledati na nju. Zapravo, nikada nisam mogao da shvatim zašto bi bilo koja žena bacila oko na mene. Po mom mišljenju, bio sam samo prosečan. Srednje građe, zelenih očiju. Ništa posebno, ali možda sam previše skroman. U svakom slučaju, pređimo na priču.

Bio je kraj jednog potpuno prosečnog dana sredinom leta, kuća je bila tiha dok sam se tuširao pre nego što sam otišao u krevet. Za mene je tuširanje pre spavanja veoma opuštajuće, tako da je postalo deo moje rutine svake večeri, pre nego što odem u krevet. Izašao sam i obukao sivu majicu i šorts (iz nekog razloga sam uvek više voleo da spavam u običnoj odeći nego u pidžami). Otišao sam do sestrine sobe da joj dam poljubac za laku noć u čelo kao i svako veče.

Me đutim, dok sam se približavao primetio sam da joj je svetlo već ugašeno, pa sam zaključio da je ranije zaspala. To bi se povremeno dešavalo, a kada bi se desilo, ipak bi je poljubio za laku noć, samo da bih bio siguran da ima miran san. Polako sam otvorio vrata i počeo da se šunjam. Baš kad sam hteo da je poljubim, ona je otvorila oči i progovorila: „Odlazi.“

Pročitajte i ...  Sestra mi poklonila iznenađenje

Ukočio sam se, a srce mi se trglo od ovih reči. Nikada mi nije rekla ništa loše, čak ni slučajno. Stajao sam tamo, ne znajući šta da uradim ili da kažem, pa sam otišao.

**

Tokom narednih nekoliko dana padao sam sve dublje i dublje u depresiju dok je moja sestra nastavila da me ignoriše i da hladnim očima gleda kroz mene. Pitao sam se šta je za ime sveta moglo da izazove tako iznenadnu promenu u mojoj maloj Isidori. Čak je i moja tadašnja devojka raskinula sa mnom jer sam jednostavno bio previše depresivan.

Dok sam ležao u svom krevetu, shvatio sam da mi treba Isidora isto onoliko koliko sam uvek mislio da sam ja njoj potreban. Uvek sam mislio da je ona ta krhka kojoj je potrebna moja zaštita, ali bez nje sam bio olupina. Odlučio sam da ovo moram da popravim, da saznam zašto je tako hladna prema meni.

Kako se dan bližio kraju i moja sestra se spremala za krevet, ušao sam u njenu sobu i zatvorio vrata za sobom. Gledala me je sa iznenađenjem na trenutak, a onda se njen izraz lica ponovo promenio u ravnodušnost i skrenula je pažnju sa mene na zid.

„Šta hoćeš?“

Otišao sam do njenog kreveta i seo na ivicu. „Isidora… Zašto…. si tako hladna prema meni u poslednje vreme?“ Nije dala nikakav odgovor. Uzdahnuo sam i stavio nežnu ruku na njenu butinu, ne na seksualni način naravno, već brižno. „Molim te Isidora… plašiš me…“ Video da se bori da zadrži hladnokrvno ponašanje, i konačno se otvorila. Njeno lice je eksplodiralo u kombinaciji suza, brige i krivice. Zagrlio sam je i privio je uz grudi, ljuljajući je napred-nazad.

„Ššššš..… Isidora.… ne plači.… molim te.… samo mi reci šta je bilo.“

Klimnula je glavom i polako se smirivala dok nije bila spremna da prizna: „Ja… ja sam…“ Duboko je pocrvenela. „Mazila sam se i… odjednom sam počela da mislim na tebe i… doživela sam najbolji orgazam koji sam ikada imala! Jebiga, bila sam uplašena. Ja sam jebeno bolesna. Odlučila sam da je najbolje da te izbegavam i ne pričam sa tobom iz straha da ćeš nekako saznati.… saznati da sam jebeni perverznjak.“ poljubio sestru u usne

Pročitajte i ...  Sexy Sestrica

Ona je posramljeno skrenula pogled, a ja sam zurio u nju sa mešavinom šoka i sažaljenja. Nežno sam joj prislonio usne na čelo i umirujuće se osmehnuo. „Moja mala Isidora perverznjak? Nikada.“ Pogledala je prema meni i malo se nasmešila, ponovo me zagrlivši. Pomislio sam na trenutak – Moja seka me voli, i to ne samo kao brata. Voli me na način na koji žena voli muškarca.

Lagano sam progutao pljuvačku od nervoze zbog onoga što sam nameravao da uradim. Odjednom je osetila meki dodir mojih prstiju na svojoj bradi, podigavši svoje lice ka mom i pritisnuvši moje usne svojima. Poljubio sam je sa mirnom, dubokom strašću, više nego što sam ikada znao da osećam prema svojoj sestri. Oči su joj se na trenutak raširile pre nego što je oklevajući počela da uzvraća poljubac.

Poljubac se produbljivao i eskalirao sve dok moje ruke nisu bile oko njenog struka, a njene bile čvrsto obmotane oko mog vrata, naši jezici u dubini usta jedno drugog, istražujući i jureći. Puzio sam preko nje, a ona nije učinila ništa da se odupre. Zavukla je ruke ispod tkanine moje majice i osetila moja topla prsa.

Pomerio sam ruke ispod njene spavaćice i osetio glatku, gipku kožu njenog stomaka, prateći prstom oko njenog pupka, čineći je da zadrhti od osetljivosti i uzbuđenja. Polako sam uhvatio njenu spavaćicu i podigao je preko njene glave, ne žureći. Želeo sam da ovo traje. Podigla je ruke da mi to lako omogući. Sada sam prvi put ugledao njene gole grudi, od čega sam odmah postao tvrđi od granita.

Bile su čak savršenije nego što sam mogao da zamislim. Okrugle, oblikovane savršeno i elastične, otkrio sam to dok sam ih nežno hvatao. Uvrtao sam njene čvrste, uzbuđene bradavice između prstiju i nagnuo se da uzmem njenu levu bradavicu u usta, tiho sišući dok sam drugu veoma nežno štipao, nateravši je da tiho zaplače od zadovoljstva. Brzo sam se kretao niz njeno telo, postajući sve uzbuđeniji zbog onoga što se dešava.

Pročitajte i ...  Mali Lazar - Sin i Nećak 2. Deo

Stigao sam do njenog struka, skinuo joj gaćice, bacio ih iza sebe i nežno raširio njene noge, otkrivajući njeno međunožje koje je curilo od divnih aromatičnih sokova. Malo sam obliznuo usne pre nego što sam zaronio i oblizao njenu mladu pičku, žurno vukući jezik gore-dole po njenim glatkim usminama, zadirkujući njen klitoris jezikom, navodeći je da je skoro vrisnula od ekstaze. brat tuca nevinu sestru

Nisam mogao više da čekam. Povukao sam se i strgao sopstvenu odeću, dopuzao sam do nje i pritisnuo svoj kurac zalizan od pre-sperme, do njenog ulaza. Trljao sam ga gore-dole neko vreme, zbog čega je stenjala od iščekivanja. Nasmejao sam joj se i počeo da ulazim u nju, polako, upijajući osećaj celim telom. Znao sam, naravno, da će kao nevina devojka biti uska, ali nikada nisam očekivao tako zategnut ulaz.

Kada sam konačno bio ceo u njoj, počeo sam da ulazim i izlazim iz nje, kao dobro podmazana mašina, moj tempo se stalno povećavao. Počeo sam da je tucam sve jače i jače. Sa svakim udarcem ispuštala je oštar krik bola pomešan sa zadovoljstvom. Oba naša tela su do tog trenutka bila oblivena znojem a krevet je povremeno škripeo od siline nabijanja.

Osetio sam kako mi se orgazam brzo približava, kao voz koji juri, i otvorio sam oči u strahu. „Isidora… svršiću….“

„DA!!“ Vikala je i brzo obavila noge oko mog struka, sprečavajući me da i pomislim da se izvučem pre ejakulacije. Moje vruće seme počelo je da šiklja iz mene i da se uliva u nju, ispunjavajući je do te mere da je curilo iz nje i formiralo malu lokvicu moje sperme i njenih sokova na krevetu ispod nas.

Nisu razmenjene reči dok sam izlazio iz nje, dahćući. Jednostavno smo ležali, razmišljali, i na kraju smo zajedno zaspali, ne kao brat i sestra, već kao ljubavnici.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)