noge mama tetka incest fetis

Zovem se Miša i od malih nogu sam počeo da pokazujem interesovanje za ženske noge. Još kao mali sam voleo da se zavlačim ispod stola i dodirujem raznim ženama noge. Ne sećam se kome sam sve to radio ali nisam tada razmišljao da će mi to prerasti u fetiš. U taj lepi fetiš. Samo se sećam da mi tada nije bilo bitno da li su ženske noge bose, u čarapama, štiklama…ni sad mi nije mnogo bitno. Da ne dužim mnogo, idemo na ispovest.

Glavne akterke ove ispovesti su moja majka Sneža i moja tetka Ceca. Majka sada ima preko 60 godina, a tetka 70. Njihov glavni adut: noge i stopala. Glavni adut njihovog „aduta“: najlon čarape. Ljubitelj njhovih aduta: mamin sin i tetkin sestrić tj. JA. Mesta dogadjaja: kuhinja našeg stana i tetkin stan. Moje starosno doba dogadjaja: pubertet i 20. godina. Razlog ovih dogadjaja: fetiš na ženske noge i stopala i incest sklonost.

Dogadjaj prvi:

noge mama tetka incest fetisMama Sneža je sedela u kuhinji i pila svoju jutarnju kafu u spavaćici i klompama. Nije nosila nikakve čarape iako je često znala da obuje neke obične pamučne po kući ili najlon čarape za posao, izlaske i slično. Ustao sam nekako ranije i video da je ona u kuhinji i da ispija kafu. To doba puberteta je za mene bilo jako uzbudljivo, počeo sam da zamišljam žene i njihove noge i stopala. Prva na „udaru“ je bila mama. Uvek je imala jako lepe noge i lepa negovana stopala. Kad se skocka, njene noge su bivale jako erotično i izazovno. Danima i danima sam skupljao hrabrost kako bi joj dirao te njene lepe noge. Moja „piša“ kao da mi je govorila: ajde uradi to. Zadovolji svoju potrebu, razumeće mama. Jesi joj sin ali imaš sklonosti ka ženskim nogama i incestu. Dobro poslušaću „pišu“. Ulazim u kuhinju i posle pozdrava sa mama Snežom prelazim na „stvar“.

„Mama jel mogu nešto da te zamolim ali molim te nemoj da se ljutiš?“.

„Kaži sine“ reče mama.

“ Jel mogu da ti diram noge?“ upitam konačno.

Mama podiže obrve i oči začudjeno.“Noge?“ upita.

„Da mama…imaš mnogo lepe noge.“

„Uh sine….nisam to očekivala da ćeš me pitati.A zašto sine?“ upita mama začudjeno gledajući me u oči.

Ponovih odgovor: „Mama imaš mnogo lepe noge.“

Mama Sneža je bila par sekundi kao hipnotisana. „Joj sine tebe je počeo da drma pubertet. Nisam ni bila nešto spremna za to. Ti želiš da meni diraš noge? Pa….jel ta „želja“ baš jaka?“.

„Mama znam da ti je ovo sve čudno, ali imam veliku želju“ priznam konačno posle toliko vremena. Mama je još par minuta oklevala i čudila se a ja sam ponavljao moje priznanje. Popustila je jer je uvidela da sam zaista „ozbiljan“.

“ Sine dobro…pustiću te ali malo…malo. Ovo nije dobro nikako i molim te bolje nekoj devojci to radi a ne rodjenoj majci. Drma te taj pubertet…ali ajde neka ti bude…ali malo“.

Pročitajte i ...  Napaljen na mamu

Bio sam sav presrećan.“Dobro mama, neka bude tako“ kažem uzbudjeno.

“ Mama jel možeš da mi pružiš noge?“ pitam.

„Uh….ajde evo ti“ kaže mama malo nevoljno.

„Hvala mama“ odgovorim. Mama Sneža je pružila noge koje su bile u klompama ka meni i iste sam stavio na moje noge, onako uzduž kako bih mogao da ih diram. Prvo sam joj izuo klompe da bih imao i stopala.

“ Zašto mi skidaš klompe?“ pita mama.

„Pa da ne smetaju stopalima.“

„Dobro ajde.“ kaže mama malo začudjeno.

Mama Snežine noge su bile gole, počinjem da ih diram. Spuštam ruke na njena kolena i počnem dirati duž celih nogu. Diram kolena, diram potkolenice i listove i diram mamina stopala. Prste takodje diram i prelazim preko laka na noktima. Vidim mamine hrapave gole tabane. Nežno ih diram kako ne bih zagolicao mamu. Diram dalje stopala, diram listove, potkolenice, diram mamina kolena i diram mamine butine.

„Sine jel dosta?“ pita mama.

„Još veoma malo mama molim te“.

„Uh….sine ajde još jedan taj „krug“ i dosta. Malo mi je neprijatno“ zamoli mama Sneža.

“ Dobro mama, još jednom i kraj“ kažem. Diram mamine noge od butina, dodirujem cele butine, diram mamina kolena, diram potkolenice, diram mamine listove, diram mamina stopala, prelazim preko prstiju i jaka noktiju i dolazim do hrapavih tabana maminih. Nežno stavljam ruke na tabane mamine da ih ne bi golicao. Prelazim preko njih…Moje diranje maminih nogu se završilo.

“ Sine dosta je bilo, dozvolila sam ti i to je to. Nije mi baš bilo prijatno, ali ajde vidim da te pubertet drma i vidim ti facu kako ti je nekako…cudnjikava. Više nećemo ovo raditi. Dobio si jednom i dosta. Nadji devojku koja će ti ovo dozvoliti uvek a ne mene tvoju rodjenu majku.“ kaže mama onako kao da je „naredila“.

„Dobro mama i hvala ti što si mi ovo dozvolila“ kažem onako uzbudjeno.

“ Dobro sine, toga više nema. Vidiš da ti se i piša digla.“ Uvideh kod mene erekciju.

“ Sine razumem te potpuno, ali ovo je sad bilo i nikad više. Radi ovo sa devojkom nekom“ kaže mama savetodavno. Meni je srce bilo puno jer sam mami dirao noge njene i ispunio želju koju sam dugo čekao. Noge i stopala mama Sneže su uspešno bile dirane.

Dogadjaj drugi:

Imao sam 20 godina. Zvoni fiksni, javljam se i tetka Ceca sa druge strane. Da ne dužim mnogo, zove me da joj odnesem ono što je mama spremila za nju. Otišao sam kod tetke i brzo stigao. Usput sam se razmišljao: da li je došao trenutak da tetka Ceci diram noge i stopala? Videćemo…
Dolazim kod tetke i prvo videh: nosi suknju u crne najlon čarape hulahop. A uvek je imala takve crne tanke providne. I bila je…bosa. Posle vidim…sama je. Odlična prilika za diranje nogu i stopala tetka Cece.
Popili smo kafu i dosta se ispričali.

Pročitajte i ...  Voli da me gleda sa drugima

“ Tetka moram ti nešto reći“ kažem.

„Kaži Mišo“ reče tetka.

“ Imaš lepe noge tetka“ kažem svoje priznanje.

„Hahaha…joj hvala ti Mišo“ kaže tetka kroz smeh.

„Jel mogu da te nešto zamolim ali da se ne naljutiš molim te?“ upitah.

„Pa reci“ kaže tetka Ceca.

„Jel mogu da ti diram i mazim noge?“ upitah konačno.

„Joj Mišo….pa….čekaj veliki si ti. To bi trebao nekoj devojci da radiš“ kaže tetka.

„Znam tetka ali molim te samo ovaj put mi dozvoli. Mnogo lepe noge imaš i te čarape ti lepo stoje“ kažem u jednom dahu. Posle kraće pauze i ubedjivanja, tetka Ceca pristade da joj diram noge u najlon čarapama.

“ Dobro Mišo ajde neka ti bude, ali samo ovaj put jel važi?“

„Važi“ odgovorih.
Tetka je sela pored mene i pružila mi jednu nogu. Počeo sam da joj diram i mazim njenu nogu u najlon čarapama. Bile su toliko glatke čak i u najlonkama, da nisam mogao verovati da tetka, iako starija žena ima tako dobre noge i stopala. Dirao sam njeno koleno, butinu, list i stopalo koje je imalo hrapav taban koji se osetio čak i ispod najlon čarapa.

„Joj bre Mišo šta mi to radiš“ kaže tetka Ceca kroz smeh. Nasmejem se i kažem: „Imaš mnogo lepe noge i stopala, prelepo je sve.“

„Mišo aj stani samo da te pitam nešto“. Stao sam ali nisam spuštao njenu nogu.

„Kaži“.

“ Jel to tvoje diranje kako ti kažeš? To voliš da radiš?“ pita tetka Ceca.

„Da to baš volim da diram i da mazim lepe noge i stopala. Tvoje su baš lepe i gole i u čarapama“. kažem onako srećno tetka Ceci.

„Joj bre Mišo pa nisam nikada očekivala da ćeš ovo da mi radiš.Ali dobro….“ kaže tetka kroz smeh ponovo.

“ Jel mogu da nastavim?“ pitam tetku.

„Hhahaha…ajde nastavi“ kaže tetka. Nastavio sam da diram tetkinu nogu. Diram butinu, koleno, list, stopalo njeno koje je imao hrapav taban. Diranje tetkinih nogu je ostvarenje mog sna. Tetka je nekoliko puta mrdala prstima stopala kad sam joj dirao stopalo.

„Jel može sad druga noga?“ pitam.

“ Joj…joj bre Mišo….evo ajde“ kaže tetka Ceca pružajući mi drugu nogu za diranje. Počinjem da diram drugu nogu u najlon čarapi. Diram butinu, diram koleno, diram list, diram njeno stopalo i hrapav taban sve zajedno sa najlon čarapom. Tetka je tu malo nezgodnije sedela pa sam joj predložio:“ Vidim da nezgodno sediš, ajde da ti diram obe noge, ali ako može bez čarapa.“ predložim tetki.

„Hahahah joj bre Mišo sad još treba da skidam čarape. Pa zar ovo nije dosta? Mišo jel ćeš tada završiti?“ pita tetka Ceca kroz smeh.

Pročitajte i ...  Počelo je Kao Mali Fetiš 1. Deo

“ Da još to sa obe noge bez čarapa i gotovo“ kažem joj.

“ Znači skinem čarape, dam ti obe noge da diraš, kako ti kažeš i to je to?“ pita tetka.

„Da još to i kraj“ kažem.

„Jooojj hahaha….ajde neka ti bude….idem da skinem čarape“.

Tetka Ceca je otišla u svoju sobu kako bi skinula najlon čarape i omogućila mi da joj diram lepe gole noge i lepa gola stopala. Kratko se zadržala i vratila se bez čarapa i bosih golih nogu.

„Mišo evo skinula sam čarape….evo ti noge i sad radi ono što si rekao. I ajde završavaj to tvoje diranje“ kaže tetka. Pruža mi gole noge kako bih nastavio diranje. Njene gole noge su bile toliko glatke, da nisam osetio ni jednu jedinu dlačicu. Ni moja mama Sneža nema ovako totalno glatke noge.

“ Tetka ovo su možda najlepše noge koje sam dirao. Ni jednu dlačicu nemaš.“ kažem pohvalno.

“ Jao Mišo hvala ti puno, ali ajde završavaj“ zamoli tetka. Dirao sam tetkine obe noge tako da sam morao osetiti svaki delić golih tetkinih nogu. Butine sam dirao cele, njena kolena, potkolenice gore i dole sam dirao uzbudjeno. Stopala su bila na kraju. Tu sam morao da osetim i prstiće i njene tabane. Tabani su bili hrapavi ali ne toliko kao kod mame. Tetka je mrdala prstićima kad sam joj dodirivao taban i petu.

“ Mišo jel dosta bre više?“ pita tetka Ceca. Ja onda podignem malo više njena stopala i kažem joj: „Ok kraj je ali ajde za kraj samo malo mrdaj prstima“.

„Hahahahahaha…..jao Mišo……hahahahah…evo mrdam“ kaže tetka smejući se. Mrdala je prstima dok sam joj u visu ,blagom, držao stopala.

“ Mišo dosta je bilo više…puštaj mi noge“ kaže tetka kroz smeh i ja joj pustim njene gole noge.
Posle toga tetka mi kaže:“Mišo ovo je bilo samo sad i molim te nemoj više. Nadji devojku pa joj diraj noge“.

„Važi, ali moram reći da imaš jako lepe noge i stopala i da mi je bilo mnogo lepo“ kažem tetki.“Mišo…drago mi je zbog tebe, ali nema više.“ zamoli tetka kroz smeh opet.
Moja želja za tetkinim nogama, stopalima i čarapama je bila ispunjena.

Ovo je bila moja ispovest. Za mene je sve ovo bio i incest i fetiš avantura. Želja za mama Snežinim i tetka Cecinim nogama i stopalima i dalje postoji, samo što sada nema nikakve šanse. No biće još ispovesti. Pozdrav od Miše Tabu-a.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)