poljubac brata i sestre

Zovem se Aleksandar, a ova priča se desila kada sam imao devetnaest godina. Moja starija sestra, Dijana, uvek je bila tako jebeno prelepa i seksi. Znam da je razmišljanje o sopstvenoj sestri na taj način pomalo uvrnuto, ali nisam mogao a da je ne zamišljam u perverznim pozama. Ali najviše što sam radio bilo je da je špjubiram. Pre par dana sam je posmatrao, kao i svako veče. Skidala je odeću sa sebe.

Dok sam je posmatrao, sa njenom tamnom kosom, raskošnom figurom i slatkim stomakom, srce mi je ubrzalo. Moj kurac je počeo da postaje tvrd čim je Dijana skinula svoj grudnjak, otkrivajući divne sise, sa velikim, smeđim bradavicama i areolom. Postigao sam punu tvrdoću kada je skinula gaćice, pokazavši svoju zgodnu guzu i pičkicu prekrivenu dlakama. Dok sam gledao i drkao svoj pulsirajući kurac, razmišljao sam o stiskanju sestrinih sisa, o lizanju i sisanju njenih tvrdih bradavica, i milovanju tih ogromnih guzova.

Onda je uradila nešto što nikada ranije nisam video. Uglavnom bi se samo presvukla, ali ovaj put je sela na svoj krevet i raširila noge. Nisam mogao da verujem svojim očima! Dobio sam savršen pogled na pičku svoje sestre! Onda je iz ladice izvadila nešto poput vate ili vlažnih maramica, očigledno nešto vezano za žensku higijenu, i počela je da briše svoju pizdu. uhvatio sestru dok se mazi

U početku sam bio previše šokiran da bih reagovao, ali nakon nekog trenutka moj mozak se ponovo uključio i počeo sam da zamišljam da je vatu koju je koristila – moj jezik. Zamišljao sam da je jedem, zarivajući jezik u njenu pičku, dok je ona zahvalno stenjala. Bio sam u svom svetu i zaboravio sam na svet oko sebe. Postao sam glasan i pomerao sam se toliko da je delovalo kao da kucam na vrata.

„Aleks! Prestani da buljiš u moje sise!“

Otvorio sam oči i shvatio da me je provalila kako je špjuniram. Otrčao sam nazad u svoju sobu i zaključao se! Koliko god bio uplašen i posramljen, moj kurac se nije spuštao. Žestoko sam ga izdrkao razmišljajući o onome što sam upravo video.

Pročitajte i ...  Incest sa ujnom i sestrom

**

Sutradan je bilo pakleno vruće. Klima je u prizemlju pa smo oboje bili dole i gledali TV dok su nam roditelji bili na poslu. Moja sestra je sedela na kauču, obučena u teksas šorc i tanku majicu, bez brusa. Nadao sam se da neće pominjati scenu od sinoć, ali moje nade su se srušile posle samo par minuta. Odjednom me je pogledala i upitala: „Aleks?“

„Da?“

„Želim da razgovaram sa tobom o nečemu.“

„O čemu?“

„Znaš ti vrlo dobro o čemu. Želim da pričamo o tome što me konstantno špjuniraš.“

„Ali, ja…?“ – zamucao sam.

„Vidi, znam zašto voliš da me gledaš, i u redu je. Mlad si, hormoni rade, verovatno ni nemaš iskustva, a uspeh kod devojaka ti i nije neki. Mislim, totalno je pogrešno što me tako gledaš, ali nemam ništa protiv. Jedino me brinu matorci, oni ne bi to razumeli kao ja.“

Zatim me je uhvatila za ruke i prišla mi: „Aleksandre, shvatam koliko je ovo pogrešno, ali lagala bih da kažem da mi nije slatko… i da mi ne imponuje.“

„S-Stvarno?“

„Da, stvarno.“ Uzdahnula je i stavila ruku na moje koleno. „Znaš, mama i tata će biti odsutni ceo dan.“

„Čekaj… šta to govoriš?“

„Hajde, priđi mi bato.“ prošaputala je. poljubac brata i sestre

Nagnuo sam se a ona me je prvo zagrlila a potom naslonila ruke na moje grudi. Zatim se nagnula i pritisnula usne na moje. Moja sestra i ja smo počeli da se ljubimo, njena ruka mi je milovala potiljak, moja ruka je trljala njeno rame, a jezici su nam igrali zajedno. Ona je bila u pravu, moje iskustvo je bilo jedva postojeće, ali uz nju u tom trenutku nisam imao veliku trebu, sve je bilo nekako prirodno.

Pročitajte i ...  Boginja

Moja ruka se pomerila dole i počela da pipa Dijaninu dojku. Kroz majicu sam mogao da osetim koliko joj je bradavica tvrda. Moj penis je bio toliko tvrd da sam mislio da će iskidati šorc. Spustio sam se i počeo da ljubim sestrin vrat, a ona je počela da stenje. „Ohh Bože, Aleksandre.“ Uhvatila je gornji deo i skinula ga. Odmah sam joj zgrabio sise obema rukama, i stisnuo ih, zbog čega je nagnula glavu unazad i zastenjala, ovoga puta malo glasnije.

Zatim sam se nagnuo i uzeo jednu od njih u usta, i počeo da ližem i sisam njenu uspravnu bradavicu, pre nego što sam prešao na drugu sisu. „Znaš… pratila sam te sinoć i čula sam te nakon što sam te oterala. Znam šta si radio unutra. Drkao si svoj kurac razmišljajući o meni. To me je tako jebeno napalilo!“

Jednom rukom mi je otkopčala rajsferšlus dok sam skidao majicu. Sa otvorenim pantalonama, povukla je moje bokserice i moj penis je poskočio. „Imaš predivan kurac.“ Zatim se nagnula i omotala usne oko mog tvrdog kurca. Počela je da vodi slatku ljubav sa mojom kitom i svojim jezikom. Nekoliko puta sam osetio da se orgazam približava, ali ona bi se iskusno povukla pre nego što bi se to dogodilo. sisa brata i guta kitu

Moja sestra je izgledala neverovatno seksi, dajući mi najneverovatnije pušenje ikada. Gledala me je u oči dok se pljuvačka slivala niz njenu bradu. Stenjala je dok je gutala kurac i pravila divne zvukove sisanja. Posle par minuta je ustala, skinula gaćice i povukla me na kauč. Nastavio sam da ljubim njene prelepe sise i spuštao se niže do njenog pupka.

Čim je raširila noge osetio sam divnu aromu njene vrele pičkice. Moja sestra je bila tako mokra, bukvalno je kapala. Spustio sam se i počeo da ližem sokove sa njene pice. Stiskala je svoje sise, i grickala usnu, dok sam se sladio njenom ribicom. Zatim sam zabio prst u njenu rupu, i počeo polako da ližem oko njenog sada tvrdog klitorisa, a ona je počela da trza kukovima.

Pročitajte i ...  Moj brat

Noge su joj se skupile i stezala je moju glavu dok je glasno svršavala na moj jezik. „Nabij svoj kurac u mene bato. Jebeno te želim u sebi.“ doggy karanje taboo

Okrenula se i namestila preko kauča. Imao sam divan pogled na njenu guzu šupak i pičkicu. Ustao sam i pritisnuo kurac uz njenu picu. Moja sestra je stenjala dok sam ga gurao unutra, njena vrela, mokra pička me je čvrsto zgrabila. Hvatao sam ritam i sve brže je tucao od pozadi. „Oh, jebote!“ Njeno lice je pravilo napaljive grimase dok sam išao sve brže.

Zgrabio sam njene sočne guzove i tucao je naizmenično – polako, pa brzo. Dok sam ubrzavao, moja sestra je praktično vrištala i zabijala nokte u nameštaj tako snažno da sam mislio da bi mogla da iscepa tu kožu. Umalo sam izgubio kontrolu ali sam ga izvukao baš na vreme da ne svršim u nju. Njeni guzovi postali su prekriveni spermom.

Kada je sve utihnulo, ponovo smo se ljubili, još strastvenije nego ranije. „Verovatno bi trebalo da se obučemo pre nego što mama i tata dođu kući.“ Poljubili smo se ponovo i obukli se. Mama i tata nikada nisu saznali, i još uvek ne znaju da smo Dijana i ja do danas, skoro 5 godina kasnije, redovni seksualni partneri.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)