tata gleda svoje ćerke dok se jebu

Način na koji su se lagano držale za struk dok su se tako nevino ljubile izluđivao je Danka. Njihove grudi su odražavale treperave plamenove vatre, osvetljavajući njihove tvrde bradavice i terajući ih da bacaju sitne senke. Belo krzno na njihovim gaćicama postalo je narandžasto na svetlosti vatre.

„Mmmm“ Sonja je stenjala dok je sisala Helin jezik, uvlačeći ga u usta. Danko je mogao samo da se zapita koliko im je to bilo ukusno. Bio je isključen iz njihove slatke požude čak i kada su mu je izlagale. Opustio se, naslonio se na kauč, nežno milujući svoj nabrekli kurac dok je gledao kako sneg nastavlja da pada. O Bože, o ne. . . Danko je u sebi zastenjao dok ih je gledao kako tonu na kolena na mekim ćebadima ispred vatre, a Helena je nežno gurnula Sonju unazad dok se nije nagnula nad nju.

U punom pogledu, Helena ju je jače poljubila, podižući ruku da drži Sonjinu vilicu i drži usta otvorena i dostupna. Gladila je Sonjino lice i kosu dok joj je ljubakala usne i — o Bože! — kliznula je rukom do Sonjinih gaćica. Usput je prešla vrhovima prstiju preko Sonjinih bradavica, zadirkivala je. Danko je odma skontao da su ovo radile i ranije i da su tačno znale šta žele i vole.

Helena – „Slatkiš“ – je očigledno bila dominantna. Sonja je ležala pasivno, posmatrajući svoju sestru, njeno disanje je postajalo ubrzano, a oči ozbiljnije. Prošaputala je: „Posisaj ih, molim te seko!“

„Uhhh!“ Sonja je zastenjala i visoko izvila leđa, gurajući glavu o pod dok je Helena gledala u svoje grudi na svetlosti vatre, samo gledajući i očigledno uživajući u pogledu. Ruke su joj se podigle da uokvire grudi koje je dobro poznavala kao i svoje. Gurnula ih je zajedno dok se Sonja izvijala i dahtala i molila je da ih uzme u usta.

Danko nikada u životu nije video ništa erotičnije. Apsolutno je pulsirao i kapao je pre-spermu u stalnom curenju na njegove butine.

„Tako si zgodna seko“, prošaputala je Helena. „Mmmmmm…“ zastenjala je kad je stisnula jednu dojku i gurnula drhtavu uspravnu bradavicu u usta. Danko je mogao da vidi sve. Opčinjeno je posmatrao, njegova radoznalost ga je nadvladala, primećujući kako je Helena vešto sisala, zadirkivala i mučila Sonjine grudi. Kružila je jezikom oko i Sonjinih areola, malo se smejući dok je Sonja cvilila i molila za još.“Molim te Hela“, dahtala je Sonja. seka sisa sestrine sise

Helena je potom zatvorila cela usta na Sonjinu dojku, uvukla je duboko i snažno u svoje usne i sisala. Danko nije znao da li je to bio trik vatrene svetlosti, ali mu se učinilo da je video Helenu kako podiže oči da ga pogleda dok je to radila, zbog čega mu je kurac samo još jače natekao.

Pročitajte i ...  Incestuozna Tajna Oca i Ćerke

Kad je izvadila Sonjinu dojku iz usta – namestila se drugačije kako bi on dobro video šta njen jezik radi. Njena druga ruka je štipala i stiskala i masirala Sonjinu drugu dojku. Oh, hteo je da se nagne i siše tu zapuštenu bradavicu! Sonja je zatvorila oči i ugrizla se za usnu dok je savijala leđa, gurajući i pritiskajući grudi prema Heleninom jeziku.

Helena je počela da proizvodi glasne zvukove sisanja dok su joj usta putovala između obe dojke, uvlačeći jednu bradavicu duboko u usta, a zatim je puštajući čujno pucajući pre nego što je uživala u drugoj. Danko nikada nije video takav izraz dubokog oralnog zadovoljstva. Iznova i iznova Helena se povlačila da bi pogledala čvrste bradavice svoje sestre, podešavajući ih, klizeći vrhovima prstiju po njima, vrteći svoju pljuvačku okolo pre nego što ih je nestrpljivo uvlačila nazad u svoje gladne usne uz slatki jauk.

„Tako si jebeno ukusna Sonja. Mmmm“, prošaputala je, puna usta Sonjinih grudi.

Sonja je glasno zastenjala, izvila leđa i raširila noge malo šire, otvarajući butine i gurnuvši Heleninu glavu dalje niz telo. Danko je počeo jače da drka, znajući šta sledi; njegov penis je blistao od sopstvene pre-sperme i bio je jebeno klizav. Iz kamina je Helena mogla čuti vlažne zvuke šamaranja dok je tata drkao kurac.

Na trenutak je skinula pogled sa Sonje da bi ga pogledala i zastenjala od tog prizora, osetivši kako joj je vlažna pička među nogama. Ruka mu je polako i sladostrasno klizila preko glave njegovog penisa, koja je bila ogromna i grimizno crvena, i pokazivala pravo prema njima.

Pogledi su im se sreli na samo trenutak pre nego što je ponovo skrenula pažnju na svoju sestru. Helena je skliznula na ćebad i Danko je zastenjao dok je gledao kako odvaja Sonjina bedra. Zabacila je svoju lepu plavu kosu u stranu i pogledala Sonju dok joj je ljubila unutrašnju stranu kolena.

Sonja nije mogla a da ne dozvoli da joj mali osmeh zaškripi dok je gledala kako je sestra ljubi niz unutrašnju stranu butine. Helena nikada nije išla pravo na pičku, već je volela da polako orbitira, dozvoljavajući svojoj sestri da se izbezumi. To joj je bila omilnjena stvar! Helena je dodirnula Sonjino drugo koleno, šireći je dalje i dozvoljavajući njenoj ruci da nežno klizi niz unutrašnju stranu butine, polako puzeći prema njenim lepim mokrim gaćicama.

Danko je mogao samo da zamišlja kako su njegove ćerke izgledale dole, ali je imao osećaj da će mu Helena to uskoro otkriti. Položila je glavu na sestrino koleno dok je nežno milovala njene noge, a ruke su joj lutale sve bliže njenom toplom centru. Sonja se podigla na laktove da gleda tatin izraz lica kada je njena sestra konačno povukla gaćice u stranu.

Pročitajte i ...  Poljubac u Nosić

Danko je prestao da drka dok je gledao rasplinuti trougao koji skriva Sonjin seks kako se sklanja u stranu a potom se spušta niz njenu slatku guzu. Nije bila ni taknuta, a već je njena glatka pica nabujala u klizav cvet, željna tople i poznate primene sestrinog veštog jezika. Helena je zastala kako bi dozvolila svojoj sestri da na trenutak ostane izložena dok su oboje posmatrali Danka zavodljivim očima.

Poljubila je koleno ne skidajući pogled sa oca. Ovo je bilo za njega, i ona se pobrinula da on to zna. Konačno je odvojila pogled od oca i skoncentrisala se na Sonjine svilenkaste noge, polako ljubeći iznutra i pomerajući se u udobniji položaj. Poljubila je stomak, dozvoljavajući bradi da joj dodirne klitoris, odašivši trzaj kroz Sonjino celo telo kada je konačno dodirnuta.

„Bože, prestani da me zadirkuješ“, rekla je Sonja bez daha.

Helena je prekinula neizvesnost tako što je brzo pomerila Sonjine noge visoko i široko, uperivši tabane bosih stopala ka plafonu, dok je jezikom krenula u zjapeću ružičastu vaginu svoje sestre. Bože, nedostajao joj je ukus! Danko je ponovo počeo da drka, ne verujući šta njegove ćerke rade. Kako su se poznavali tako blisko, tako lišene inhibicije, tako u skladu sa potrebama druge!

Sonja je tiho zastenjala na vešto milovanje sestrinog jezika na njenom klitorisu, nestrpljivo iščekujući dva prsta koja će dobiti. Pomeranjem i dizanjem noge, zabolela ju je ne mogavši je zadržati u vazduhu. Sonja je bacila pogled na svog oca, a zatim ponovo na Helenu između njenih nogu, dok joj se licem širio blagi izraz tuge. Helena je znala šta to znači i namrštila se na svoju sestru. To je bio trenutak kada bi ulazio treći ljubavnik. Ali one su se složile da neće dirati svog oca.

Sonja je pogledala svoju sestru – „To je samo zglob jebote“, zaključila je ona. Helena je nakratko razmislila pre nego što je popustila. Nije mogla da se raspravlja u tom trenutku. Helena je vratila pogled na Danka – „Tata… da li bi ti smetalo da…?“

Danko je nestrpljivo povukao svoje telo sa kauča na pod, puzeći do Sonjine strane. Uzeo je njen desni zglob u ruku i držao ga visoko i Sonju otvorenu za Helenu. To je zaista bilo najmanje što je mogao da uradi, pomislio je. Bože, pogled! Njena savršena mala pička je sada zablistala Heleni, koja se vratila u nju sa ambicijom da natera svoju sestru da svrši za njihovog tatu. tata gleda svoje ćerke dok se jebu

Pročitajte i ...  Mamina Motivacija

„Mmm Mmm“, zastenjala je u Sonjinu glatku vaginu.

Podigla je ruku ispod brade i uvukla dva prsta u njene natopljene nabore, zbog čega je Danko skoro zastenjao sa njom. Sonja je stavila ruku na Heleninu glavu, stenjajući da odobrava njene napadne pokrete. Skupila je prste i pritisnula unutrašnju stranu zida vagine, trljajući i pretražujući.

U sobi je postalo tiho osim laganog pucketanja vatre i Sonjinog čujnog disanja.

„Levo“, uputila je Sonja zadihanim glasom.

Helena se prilagodila dok ju je nežno jebala sa svoja dva prsta i pomno posmatrala sestrine oči.

„Moje levo!“ Sonja je ispravila.

„Oh, izvini!“ reče Helena, usmeravajući svoje duboke prste na drugu stranu.

Danko je posmatrao prelepo lice svoje ćerke dok je gledala u oči sestre. Mogao je da vidi ljubav između njih, empatiju, savršenu seksualnu sinergiju koja je devojkama donela mnogo više zadovoljstva zajedno nego odvojeno. Sonjine oči su se zakotrljale dok je naglo udahnula dug i izuzetno šištav uzdah. Htela je da joj kaže da je našla njenu G-tačku, ali nije mogla ni da progovori.

Helena je napala sestrin klitoris jezikom dok su joj prsti pritiskali i trljali magično mesto koje je konačno locirala.

„O Bože! Tamo Hela! Bože da!“ Glas joj je postajao sve viši kako je vrhunac počeo da je obuzima. „Nemoj stati! Nemoj stati! Nemoj stati! Aaaaaaaaaahhhhhh!“

Činilo se da su se Sonjina leđa i vrat neprijatno savijali dok se njena glava izvijala unazad i dodirivala ćebad. Njena ruka se spustila na tatinu koji ju je stisnuo u znak solidarnosti. Helena je počela da guta sestrinu tečnu nagradu za kojom je žudela, nespretno držeći ruku ispod brade, ne pomerajući prste sa blagoslovenog mesta unutra.

Njen jezik je grozničavo milovao klitoris sve dok kontrakcije nisu počele da jenjavaju. Pomerila se sa mokre pičke i nežno poljubila sestrina bedra. Danko je bio toliko oduševljen prelepim vođenjem ljubavi kojem je prisustvovao da je zaboravio da da drka kurac. Njegovo srce je kucalo jednako brzo kao i Sonjino i otkrio je da teško diše iako nije uradio ništa osim da je držao ćerki zglob i ruku.

KRAJ 5. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)