jebanje ćerke u kolima

-Marko, ne odlijepljuješ se od ekrana, fudbal ti je važniji od porodice, prekorijevala me Milena, moja supruga.

-Pusti me ženo, pa Mančester ne igra svaki dan, odgovorih.

-Ne igra svaki dan, ali Maja svaku veče sve kasnije dolazi kući. Sumnjiva mi je. Mobilni joj stalno zvoni, primijetila sam da se zaključava u toalet i odgovara na poruke. Nastavi li ovako neće ni srednju školu završiti. Daj molim te ustani iz fotelje i obrati malo pažnje na dijete.Čini mi se da će zastraniti, da je u vezi sa nekim starijim šarlatanom, bjesnila je žena.

Ustao sam mrzovoljno i krenuo u grad. Rekao sam ženi da se neću brzo vratiti , da ću krišom zaviriti u kafiće i pokušati objasniti enigmu oko Maje.

Maja je upravo završavala gimnaziju. Najmlađa je od troje djece, straija ćerka je apsolvent prava, sin je otišao u Austriju i dobro se snašao. Maja je doduše superodlikaš, stalno nam govori da će upisati medicinu. Ali vragulja je, uspijeva da dobije sve što želi. Da li zato što je najmlađa, što je rođena četiri godine nakon brata i šest nakon starije sestre. Ili zato što smo se zaokupili svako svojim problemima.

Maja je jako inteligentna djevojka. Lako kapira stvari, odlično poznaje kompjutere, strani jezici joj idu kao od šale. A lijepa je i zgodna, mora se priznati. Ima savršeno tijelo. Lijepa glava, prava ljepotica. Struk  tanak, kukovi malo širi, guza za desetku. Grudi su joj, čini mi se možda za broj veće u odnosu na stas. A i zna se obući baš izazovno. Uglavnom tijesne helanke, majicu uz tijelo sa izraženim dekolteom. I ne čudi što muškarci za njom lome noge. jebozovna lepa ćerka

Često sam zavirivao u Majinu sobu, nakon što bi sat-dva iza ponoći doša iz grada. Pogledam je, omirišem vazduh u sobi da li je pila ili ne daj bože pušila kakvu travu. Jedino što sam primijetio je umrljane gaćice u veš mašini, sve češće ulijepljene spermom. Par puta sam je blago otkrio, primijetivši da uglavnom spava u podužoj majici bez gaćica. Ima prelijepu izbrijanu pičkicu sa izraženim usminama u obliku srca. Nekoliko puta sam joj zavirio u mobilni i pročitao provokativne i bezobrazne poruke.

Dopisivala se sa jednom drugaricom i redovno joj javljala kada je čula mamu kako svršava. Hvalila se i da je virila i odlično vidjela starce u akciji. Ali spazio sam i poruke koje šalje Ognjenu, tridesepetogodišnjem vlasniku obližnje prodavnice. To mi je olakšalo posao, jer sam znao da ako pronađem Ognjenov džip, pronaći ću i Maju. Tako je i bilo. Nakon obilaska keja pronašao sam „sumnjivo vozilo“ parkirano iza pomoćnog stadiona.

Ugasio sam svoga „megana“ pedesetak metara iza jednog kamiona i polako pješice pošao ka Ognjenovom džipu. Zamagljena stakla nisu mi pružila šansu da bilo šta vidim, ali jasno sam primijetio da se džip pomjera u ritmu Ognjenovih zakucavanja i majine uzdisaje i krike. Stajao sam petnaestak minuta, ne planirajući da ih prekinem. Navijao sam za moju Maju, želio sam da uživa, da se nauživa, da svršava, da omekša Ognjena.

Osjetio sam strahovito uzbudjenje, kurac mi je pulsirao i izlazio iz gaća. Obazirao sam se da me neće ko vidjeti, stajao sam poput manijaka i slušao ćerku kako vrišti na iskusnom kurcu.Ista je majka, pomislih. I ona je vrela na kurcu, neobuzdana i preglasna. Sasvim sam siguran da nas Maja redovno sluša dok uživamo u krevetu.

Pročitajte i ...  Poklon Roditeljima za Godišnjicu 2. Deo

Čak sam par puta osjetio i njene korake u hodniku, ispred vrata. To mi je davalo dodatnu snagu i novu dozu uzbudjenja. Jebao sam moju Milenu žešće, zadovoljavao je i nastojao da zajedno na kraju svršimo. Prilikom svršavanja i ja sam bio glasan, mumljao sam i govorio – iscijedi ga do kraja drga moja.

-Nemoj još Ognjene svršiti, strpi se da zajedno svršimo, molila je Maja.

-Ostavi ga duboko u meni da uživam, tako te duboko osjećam, glavić  ti je tako vreo. Grči mi se pička, diraj mi sise, navali saddddd. Jao majko kako mi je lijepo, urlala je Maja i svršavala nabijajući se na Ognjenov kurac. Jedva sam se strpio da ne izdrkam, da ne svršim u gaće poput nekog napaljenog klinca. Otišao sam lagano do svog auta, zapalio cigaretu i odlučio da se poslužim malim lukavstvom. Uzeo sam mobilni i otipkao Maji poruku.

-Majo, znam da si u tom džipu. Izađi, čekam te pedeset metara dalje, auto je iza kamiona hladnjače. Tata.

Za dva – tri minuta sva zajapurena dotrčala je Maja, a Ognjen je odvezao svog džipa bez upaljenih svjetala. Valjda da mu ne zapamtim registarski broj.

-Ćeri moja mila, pa zar tako. Pa zar u autu i to sa starijim oženjenim čovjekom. Pa zar sa svojih 18 godina da se tako ludiraš. Majka je veoma ljuta i zabrinuta, bojim se da će biti vatre. Vidiš li samo kakva si, zajapurena, preznojena, raščupana. Kako ćemo joj ovakvi na oči, prekorijevao sam.

Maja je plakala sa dlanovima na licu. Izvinjavala mi se i molila da joj oprostim. Jecala je, bilo mi je jako žao.

-Molim te tata da ne kažeš mami, preklinjem te. Ne znam šta mi je bilo da se nađem sa ovim čovjekom. Obećavam da neću više. Znao sam da laže da će ga ostaviti.

Ne brini mila moja, tata je na tvojoj strani. Ali shvati da se bojimo za tebe. Bojimo se da ti se nešto ne desi, da ne zatrudniš, da ne kreneš lošim putem. Ne boj se neću reći mami, ali moraš se srediti, ne možeš joj takva na oči. Uostalom tek jepola jedanaest.Imaš vremena da se središ, a ja ću mami poslati poruku da sjedimo u kafiću i da smo na piću. Poljubila me je i počela brisati  uplakano lice.

-Majo, jako si znojava. Evo imam vlažne maramice, malo se osvježi, ne možeš takva kući, mama će te pročitati. Uzela je maramicu , obrisala lice i vrat, bacila kroz prozor, a potom  se drugom počela brisati ispod pazuha. Prešla je na stomak i grudi. Pravio sam se da ne gledam, ugasio sam unutrašnje svjetlo u autu.

-Tata, moram izaći vani da presvučem gaćice, nemoj se ljutiti.

-Ma nemoj vani, možda te neko primijeti, ja ću izaći.

Maja je odmakla svoje sjedište, malo zavalila naslonjač, ispružila se, skinula ulijepljene gaćice,  zgužvala ih i stavila u najlon vrećicu. Posmatrao sam je kako se briše po pičkici, koju je Ognjen obilno zalio. Brisala se temeljno, pičkicu,prepone, butine, guzu.

Kurac mi je ponovo strahovito pulsirao. Digao mi se na vlastitu ćerku, tek izjebanu i napunjenu spermom. Bio sam njen saveznik, saučesnik, bio sam potpuno na njenoj strani. Doduše i ja sam jurio mlade mačkice i iživljavao se na tijesnim pičkicama. U jednom trenutku sam malo odškrinuo svoja vrata, svjetlo u kabini se upalilo, vidio sam prelijepu jarko crvenu Majinu pičkicu. Ušao sam u auto, sjeo pored nje i rekao joj, joj joj, pa ti to radiš bez ikakve zaštite. Samo me sikiraš, šta ću s tobom.

Pročitajte i ...  SA BATOM I TATOM

-Ne brini tata imala sam prije dva dana, sigurna sam da su neplodni dani.

-Dobro je izbriši, onaj te baš dobro zalio. Slušao sam vas, znam da vam je bilo prelijepo i nisam imao srca da vas prekinem. Znam da si uživala, čuo sam te i drago mi je, ali moraš biti oprezna. Moraš koristiti kondome, srećice moja. Upalio sam auto i povezao nas prema kući. Zapalio sam cigaretu i ponudio i Maji.Znao sam da je krišom pušila. Rekao sam joj, staćemo negdje da ispušimo i da se ispričamo. Nisi se još povratila. Stao sam pored rijeke, iza ogromnih vrba.

-Majo, ne brini, tata je na tvojoj strani. Znaš svaki matorac ludi za mladim djevojkama, nisam ni ja izuzetak, ali samo se moraš dobro čuvati. Ove gaćice što si skinula baci, nemoj da ih Milena pronađe. Tako i ja uradim kad sam u sličnoj situaciji. Maja se konačno malo nasmijala.

Stavio sam joj ruku na rame,podigao majicu i pomirisao sise.

-Aha sad se ne osjeti ništa.Dodirnuo sam joj bradavicu, pa krenuo dole ka stomaku. Ruka je skliznula u gaćice. Maja je zažmirila i rekla, tata hvala ti na svemu što činiš za mene. Tvoj sam dužnik. Osjetio sam da je blago razmnakla noge, ostavivši prostor za manevar mojim prstima. Skliznuo sam joj do prelijepe vrele pičkice, ušao srednjim prstom u nju i osjetio vlagu pomješanu sa vrelinom. Znao sam da je mokra od sperme, ali i od uzbudjenja. Disala je sve jače i govorila, tatice ne ljuti se na svoju Maju.

liže ćerku u kolimaSvukao sam joj helanke zajedno sa gaćicama. Postavio sam joj ruku pod guzu, osjetivši vrelinu i vlagu na dlanu. Sama je skinula majicu, a onda oborila svoje sjedište. Ljubio sam joj vrat, pa sise, nauzmjenično jednu,pa drugu.Ima poveće grudi sa malim slatkim bradavicama.

Lizao sam joj stomak, pa pupak, pa kukove,butine i napokon moj se jezik skrasio na njenom klitorisu.Maja se okuražila i rukom potražila moj uspaljeni kurac. Iznenadila se kada je primijetila da ispod trenerke nemam gaće. Stavila je dlan na moj glavić, a potom rukom počela navlačiti kožicu.Moj kurac je jako debeo, i kožica mu nikad nije navučena preko velikog glavića. Nije se mogla suzdržati da ne prokomentariše.

-Jao tata kako ti je lijep i debeo. Kako imaš veliki glavić, pa koja to može primiti. Sad mi je jasno zašto je mama onako glasna u krevetu, cvrkutala je Maja.

-Ne brini zlato tatino, po mjeri je za svaku pa i najmanju pičkicu. Poljubila me u glavić, a potom jezikom počela palacati žilu kucavicu.Izvijao sam se i ježio. Dosta je Majo, rekoh odlučno,  pa potom zakoračio među njene noge. Namjestio sam je podigavši joj blago noge oko moga struka i glavićem počeo milovati po vreloj pičkici. Lagano sam joj umetnuo glavić a onda vještim trzajem ušao do pola,pa skroz do jaja. Izvadio sam ga i još dva puta ponovio istu radnju.

-Evo vidiš Majice da je po tvojoj mjeri. Stavio sam ga do jaja. Kako si vrela, kako te osjetim na glaviću. Ovakvu pičkicu nikad nisam osjetio na kurcu, komentarisao sam. Inače uvijek sam partnerki volio prenositi svoja osjećanja.

Pročitajte i ...  Majka U Ulozi Mamice

-Joj tatice, kako te osjetim, kako ti je glavić velik, popunio me svu. Možeš slobodno biti grublji, ne moraš ga tako lagano zabadati, cvkutala je Maja.

A onda sam počeo divlje da je nabijam, da je jebem kao ždrijebicu, kao da mi je to posljednji put. Udarao sam sedam puta jako i osmi put lagano izvlačio pa sve tako. Jebali smo se dugo. Maja je svršavala glasno, kao njena majka. Grebala me je po leđima, grizla uho, stiskala prstima guzu. Zabijao sam je kao kurvicu, najbolje što sam znao. Ponovo je svršila, ovaj put još glasnije uz jake krike.

-Ne prekidaj tatice, hoću još, još, još. Željna sam kurca mogu ga satima držati u sebi. Samo me jebi i ne žali, umirem od ljepote.

Okrenuo sam je na stomak, zatražio da se naguzi i nabio joj žestoko otpozadi. Sise sam joj gnječio, pa onda hvatao za butine i navlačio sve do jaja.

-Joj tatice samo jako, još jače, rasturi mi pičku tim prelijepim kurcem. Napuni me do kraja,ne žali me.

-Ne brini Majice moja, tata je jako izdržljiv i mogu dugo jebati.Nekoliko puta mi je naišlo da svršim ali odgodio sam,želim da te zadovoljim , da cviliš i moliš da prekinem.

Maja je ponovo svršavala, udarajući dlanovima po sjedištu.Držao sam u rukama njene slatke guzove i nabijao je majstorski. Onda sam legao na leđa i zatražio da me jaše, da me osedla.

Začudilo me koliko me snažno jebala, kako se žestoko nabijala, kako ga je upijala do posljednjeg milimetra. Bila je gruba, udarala me je strašno guzom po jajima, kad bi se nabila do zadnjeg milimetra kurca pomjerala ju je uz stomak pet-šest cantimetara pa tako nazad.Počela je potom kružiti pičkicom na mom kurcu i govoriti  joj,joj,joj. jebanje ćerke u kolima

-Joj tatice kako ti je kurac dobar i snažan. Osjetim glavić duboko u sebi, šta bi dala da je cijelu noć u meni. Diraj mi tata sise, nemoj biti nježan, hajde da skupa svršimo. A potom joj se ote dugo tataaaa aaaaaaaaaaaaaaa, tatice, tata moj. Uh, ovako nisam nika dsvršila, ovo je vrhunac. I ja sam se grčio, grizući donju usnu, izvijajući se nagore da je zakucam do kraja.

-Majo, Majice moja, zaliću ti pičkicu , jaja su mi puna, poludjeću.  Nakon svršavanja ležala mi je na grudima desetak minuta. Kurac se lagano spuštao u njoj, osjećao sam njene prelijepe sise na svojim grudima. Ponovo je uslijedilo brisanje vlažnim maramicama i povratak kući. Na ulaznim vratima dočekala nas je Milena.

-Ne brini draga, ostao sam sa Majom i njenom drugaricom na kafi.pričali smo o svemu, bilo nam je ugodno.

-E super, bar sad mogu mirno spavati, sutra treba na posao, reče Milena i produži u spavaću sobu.

-Kako je završio Mančester, upitao sam je, šaleći se naravno.

-Daj lopove stari okani se provociranja i pusti me da spavam. Poljubio sam svoju ženicu i rekao da idem na internet da potražim rezultate. Nakon pola sata ponovo sam bio u Majinoj sobi. Nije spavala.Ležala je gola na leđima. Prišao sa, poljubio je u usne, potom bradavicu i počeo lizati sočnu pičkicu. Podigao sam joj nogice na ramena i zakucao ponovo do jaja. Jebali smo se tiho, pazeći da slučajno ne bismo ispustili glas, da ne probudimo Milenu.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)