tata tuca svoju usku kćer

Uz još svež ukus sestrinog orgazma u ustima, Helena je iznenada postala svesna svojih potreba. Uvek bi postala prepaljena kada bi pojela sestrinu picu, ali ovo je bilo drugačije – ovo je jednostavno bila prevelika potreba! Ispružila je ruku koja je bila unutar Sonje i dodirnula očevu butinu. Glasno je uzdahnula, privlačeći pažnju svoje sestre. Sonja se oslonila na laktove i gledala kako njena sestra miluje Dankovu nogu.

„Hela?“ prošaputala je.

Helena je zurila u nju sa bespomoćnim, bolnim izrazom lica. Jednostavno je patila za dodirom; Sonja je to znala. Sonjine oči su se prenele na Dankovo telo. Upravo je skinuo džemper i sada je bio potpuno go sa svojim ćerkama.

„O moj Bože“, prošaputala je kada je videla njegov uspravan penis. Bil je velik i prelep! Da li su to zaista htele da urade? Helena kao da je izgubila kontrolu nad sobom. Stavila je lice na Sonjin stomak i pomerila kukove unazad, otvarajući noge i stenjajući. Sonja je poželela da može da vidi svoju picu – kako bi bila ukusno mokra i otvorena. Heleni je to trebalo; morala je da svrši.

Pomilovala je Heleninu kosu. „Je li u redu seko?“

Helena je zastenjala i stisnula Sonjinu ruku. „Tata“, rekla je Sonja, ne skidajući pogled sa sestre. „Želim da jebeš Helenu. Želimo da to uradiš.“

Danko je mučno zastenjao. Jednostavno nije mogao to da zaustavi. „Jesi li sigurna?“ pitao je grubim šapatom.

„Mmmm“, zastenjala je Helena na Sonjin stomak. Sonja ju je nagovorila da puzi da se nađe licem u lice i nežno je poljubila u usne. „Mislim da će te tata pojebati“, šaputala je.

Helena je protrljala svoju picu o Sonjinu ćelavu, golu pičku u devojačkom misionarskom položaju, zabijajući se u nju, zahtevajući oslobađanje. Nije mogla ni da govori. Prizor je bio skoro previše za Danka, njegove dve devojke vode ljubav, ali im je potrebna njegova pomoć. Okrenuo se kroz lavirint nogu i našao se iza Heleninog savršenog malog dupeta. Osećao je kako se njegovi poslednji otpori ruše.

Pročitajte i ...  Fascinirana Seksom sa Roditeljima

„Oh Helena,“ zastenjao je kad je gurnuo vrh svog penisa u njenu mokru, izloženu pičkicu. „Slatkišu moj…“ pomislio je u sebi dok je nežno gurnuo i razdvojio njene otvorene nabore. Zatvorio je oči dok je polako gurao unutra i utonuo u najzabranjenije zadovoljstvo koje je ikada osetio.

Njegove slatke, sočne devojke. . . nije se mogao suzdržati! Sonja je posmatrala sestrine oči kako se zatvaraju i kako joj se otvaraju usta dok ju je Danko tucao svojim tvrdim kurcem s guza. Pronašla je svoje ruke i čvrsto ih stisnula dok se Danko polako upinjao i gurao do kraja. tata tuca svoju usku kćer

Mogla je da oseti kako se sve to dešava. Kao da ju je jebao u isto vreme. Kada je došao do dna, bokovi su mu se zgnječili o Helenino dupe, Sonja je posegnula i pogladila mu zadnji deo butine nogom. Na trenutak su svi bili uronjeni u novi svet bez iole stida. Tata koji se pridružio nesputanoj seksualnosti tajnog života svojih ćerki bliznakinja sve ih je gurnuo na novi nivo koji čak ni Sonja nije mogla da zamisli.

Dok je Danko polako počeo da jebe Helenu, Sonja je podigla kukove i mogla je da oseti njegovu tvrdu osovinu sa njenim usminama kako klize unutra i iz Helene koja je bila iznad nje. Danko je ulazio i izlazio, gledajući kako njegov penis klizi u Helenu i klizi dalje duž Sonjine raširene pice desno ispod, istovremeno uspostavljajući kontakt sa bliznakinjama.

Sonja je stenjala „Da, da!“ zajedno sa sestrom i ocem.

Danko je jedva mogao da shvati stvarnost scene. Bio je potpuno fokusiran na intenzivno zabijanje svog penisa dok je razdvajao Helenine slatke nabore i gurao. Sve što je mogao da pomisli, bilo je da je razvod zaista bio dobra stvar. O da. . . njena pica je bila tako dobra, tako topla i mokra, bukvalno je sisala i cedila njegov osetljiv kurac, polako i duboko ga uvlačeći. Drhtala je i grčila se oko njegove tvrdoće, i migoljila dupetom da mu pomogne, gurajući se nazad da ga uvuče do kraja.

Helena je stisnula Sonjine ruke i stenjala i dahtala dok je očev penis širio talase neverovatnog zadovoljstva njenim telom. Bilo joj je tako dobro. Osećala je da joj suze naviru na oči. Otvorila ih je i zagledala se u svoju prelepu sestru. Ovo je bez sumnje bio najposebniji trenutak koji su ikada zajedno doživele.

Pročitajte i ...  Plivanje sa Rođakom

Sonja je zagladila sekinu kosu i prošaputala: „Je li dobro? Kako te tatica jebe?“

„Ohhh, da da… savršen je…“, stenjala je Helena i jaukala. „Oh… jače…“

„Tata“, prošaputala je Sonja. „Jebi je jače…“

Danko je poslušao, povećavajući brzinu penetracije. „O devojke!“

Zaista je tucao svoju ćerku. Helenini kukovi su bili široko rašireni na Sonjinim sa svojim zlatnim glatkim butinama isprepletenim, a Helena je držala ruke sa obe strane Sonjinog grudnog koša, držeći se dok je on počeo da je jebe jače i gura je napred.

Devojke su se ljubile slatko i duboko. Gledao ih je kako se ljube i šapuću jedna drugoj dok je pustošio Heleninu pičku. Oh, ovo je bilo. . . loše, jebeno nevaljalo – pomisli Danko. Jebao je svoju Helenu, ali sve o čemu je mogao da razmišlja bila je njena pica, kako je lep osećaj. Vrućina, stezanje i trzaji na njegovom penisu, što je bilo jače nego što je ikada mogao da se seti, zadovoljstvo fokusiranija, oštrije i intenzivnije nego što je osećao godinama.

Njihova prelepa tela, njihove usne vruće stisnute jedna uz drugu. . . morao je da ide sve jače i brže! Helenino stenjanje se pojačalo. Glasno je cičala pri svakom guranju dok je Sonja prigušivala svoj plač usnama.

„Uhhh… hajde seko..“, prošaputala je Sonja, „hoću da jebeno svršiš na tatin kurac!“

Danko je bio toliko prepaljen od duge, zadirkivačke, erotske predigre gledanja da nije mogao da izdrži. Osećao je kako mu kurac otiče i pulsira, sperma je ključala odozdo i pretila da eksplodira.

„Devojke, devojke“, dahtao je, „O Bože, svršiću… Helena, Sonja!“

Sonja je držala Heleninu glavu i gledala u njene bolne oči. „On svršava Hela! Hajde, svrši sa njim!“

„Uh!!!“ Helena je glasno zajecala kada je počeo njen vrhunac.

Pročitajte i ...  Mama Kućepaziteljka 6. Deo

Njeni kukovi i dupe i noge su se snažno tresli, što je odmah izazvalo Dankov orgazam. Stegnulo mu se u podnožju kičme i pucalo napred, nateravši ga da vikne i da se baci na njene drhtave kukove. Osetio je kako ogromna količina sperme putuje iz njegovih jaja i ravno u njenu mokru toplu pičku koja se grčila.

„O Bože! Helena!“ viknuo je. „Dušo! Sonja, Uhhh…“ zadovoljstvo se razbijalo, brišući njegov racionalni um.

Helenina topla pica svršavala je sa njim! Sonja je i sama svršila dok je osećala Helenine snažne grčeve i posmatrala lice njenog oca kako se izobličava od ekstaze. Oh, želela je da i ona dođe na red! Nije mogla da čeka! Poljubila je Helenu i milovala je po rukama dok je Helena orgazmirala, srećna zbog nje u isto vreme. Nasmejala se Danku koji se znojio i izgledao je potpuno iznenađena.

Razmenila je vreo, tajni pogled sa njim dok je nastavljala da umiruje Helenu i miluje je po kosi. Danko ju je jednostavno posmatrao sa sirovim emocijama i željom.

Polako je povukao svoj penis koji je omekšao, i nije mogao a da ne pogleda dole u njega. Kakav sjajan prizor – njegova sperma je curila iz Helenine pice na Sonjinu. Njegov penis utihnuo je i kapao spermu na obe. Najzad je ustao, go, sa vrtoglavicom, da stavi još drva na vatru.

Nekoliko trenutaka kasnije Danko je ležao na leđima na debelim ćebadima, i dalje hvatajući dah, a Helena i Sonja su se gole mazile sa obe njegove strane. Zagrlio je svakog od njih zaštitnički i mazio im leđa. Svi su bili pomalo zaprepašćeni i činilo se da ne mogu ništa da urade ili kažu osim da uživaju u intenzivnoj vrućini vatre.

KRAJ 6. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)