ćerke bliznakinje se ljube

Tada, iz sanjarenja su ga istrgli ljutiti glasovi koji su dopirali iz devojačke sobe. Ustao je i krenuo u kuhinju. Na povratku nije mogao da odoli da ne svrati da sasluša.

„O Hela“, čuo je Sonju kako govori, „Molim te, molim te, molim te, molim te…“

„Mmmmm…“

„Molim te! Ja ću ti prati veš! Ja ću očistiti! Opraću sudove!“

Čuo je Helenu kako se smeje. „Zaustavi se!“

„Da!“ čuo je Sonju kako govori. „Kaži da!“

„Hmmm… okeeej… ali kao što sam rekla, bez dodirivanja!“

„Da, da… sačekaj malo… o!“ Sonja je vrisnula od oduševljenja. „Koju hoćeš? Ovu? Ili onu?“

Helena se zakikotala i čuo ih je kako se kreću. „Ne znam… tako si nevaljala Sonja!“

Požurio je nazad do vatre i seo. Šta su dođavola nameravale? Izvadio je telefon i probao. . . ne, nema signala. Pitao se šta Bivša radi sa svojim novim jebačom. Nije znao ni ime seronje. Danko je čak lagao bliznakinje — i sebe, morao je da prizna. Razvod je bio malo bolniji nego što je želeo da prizna.

Ustvari, Bivša je to želela, ne on. Želela je da izlazi i „doživi“ više stvari — više muškaraca, pomislio je Danko. Znao je da je to pravi razlog. Rekla mu je da ga je smatrala pomalo mučnim, seksualno. Predvidljivim. Htela je da se iživi dok još ima vremena.

Bio je veoma ljut. Šta je tačno htela? Održavao se u odličnoj formi, uvek je bio tu za nju. Mislio je da imaju odličan seksualni život. Naravno, malo predvidljiv, ali Danko je voleo stabilnost. On je žudeo za tim. Nije imao „divlju stranu“. Bio je savršeno zadovoljan. I evo ga sada, razmišljajući o tome šta ona radi. I šta nameravaju njegove lude ćerke Bliznakinje. . . bila je skoro ponoć, šta jebeno rade?

Morao je da prizna, deo njega je bio čudno razočaran kada su izašle iz sobe obučene u istom izdanju kao i ranije. Da li se nadao nečemu drugačijem? Ali kada su sele, svaka je zauzela mesto sa obe strane, pritiskajući se u njegovo telo.

Pročitajte i ...  Biseksualna Ćerka

„Tata“, rekla je Helena. „Želimo da ti sada damo naš božićni poklon.“

Obe su ga gledale ozbiljnim pogledom. Njihove ruke su bile ogrnute oko njegovog vrata.

„Uh… khm… šta… kakav poklon?“

„Želimo da upoznaš Kolačića i Slatkiša.“

“Kolačića i Slatkiša?'“ Danko je glupo izustio.

Da li su imali hobi za pravljenje deserta za koji on nije bio svestan?

„Da“, rekla je Sonja, skidajući duksericu.

Danko je uzdahnuo kada je ugledao prozirni, čipkasti beli top koji je imala ispod. Imao je mala srebrna zvona i bio je protkan belim krznom. Mogao je tek tek da vidi njene ružičaste bradavice kako se probijaju, i instinktivno se zavalio unazad na kauč.

„Khm, Sonja, dušo… šta je ovo?“

„Ššš, tata. Ja sam kolačić…“

„A ja sam Slatkiš“, rekla je Helena, skidajući duksericu i puštajući kosu.

I ona je bila obučena u veoma oskudan gornji deo koji je zapravo bila neka vrsta spavaćice koja joj je bila uvučena u donji deo. Njen gornji deo je bio izuzetno proziran i isprepleten lepršavim trakama sa sitnim zvončićima. Mogao je jasno da vidi njene savršene, čvrste grudi na svetlosti vatre.

„Devojke! Ovo je… veoma neprikladno, ja…“

„Ššš“, reče Helena, stavljajući mu prst na usne. „Radile smo ovo i ranije.“ Sonja je željno klimnula glavom. „Ti ne moraš ništa da radiš. Sve što treba je…“

„…da gledaš i uživaš“, završi Helena, dok je ustajala i skidala helanke, kao i Sonja.

O Bože. Danko nije mogao da otrgne oči. Gornji delovi zaista jesu bile spavaćice koje su se završavale tačno ispod njihovih kukova. Vezani tačno na grudima i otvarali su se na svaku stranu, pokazujući apsolutno savršeno ravne stomake i zaobljenee bokove. Bliznakinje su imale male gaćice sastavljene od pahuljastih, krznenih malih belih trouglova vezanih malim kanapama – prave Božićne. bliznakinje u seksi donjem vešu

„Ovo ti treba tata“, rekla je Sonja. „Moraš da se opustiš.“

„Proširiti svoje horizonte.“

„Možemo ti pokazati.“

„Ali devojke“, bespomoćno je mucao Danko, pokušavajući da ignoriše njihovu glatku zlatnu kožu i neverovatne bokove. „Ovo nije… u redu… trebate da… o Bože.“

Pročitajte i ...  Moja sestra prava droljica

Helena mu je prišla, sagnuvši se da ga pogleda dok mu je jednu meku ruku položila na međunožje. Nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje od nje. Išla je pravo na to.

„Tata. Volimo te. Znamo da si imao težak period sa razvodom.“

„I mi želimo da te usrećimo.“ Sonja je prišla Heleni iza leđa i zagrlila je za struk.

„Toliko smo naporno radile…“

„A sada želimo da se igramo“, rekla je Helena, skidajući ruke sa Danka da bi čvrsto držala Sonjine ruke na svojim grudima dok se Sonja smejala i povlačila je nazad ka vatri.

„Ne govori ništa.“

„Samo… uživaj“, šapnula je Sonja.

O Bože . . .o Bože . . . Danko je zapravo stenjao. . . njegov penis je toliko natekao u farmerkama da je instinktivno posegnuo da otkopča pantalone i izvukao ga, očiju prikovanih za njihova savršena tela.

Osećao se kao osuđeni čovek koga vode na vešala, nesposoban da uradi ništa povodom toga. „Idem u pakao“, pomislio je… ali šta je mogao? Nije mogao baš da ustane i da im po turu….. zar ne? Uvek je mogao da ode, ali . . . nije bilo govora o tome, pomislio je fatalno dok je mahnito skidao farmerke i spuštao gaće.

Njegov kurac je slinio spermu pri pogledu na njihove slatke, preslatke grudi i o Bože – Sonja je vukla Helin vrh! Bio je izgubljen čovek. Nikada nije video nešto tako neverovatno vruće kao ovo. Vruće nije bila ni dovoljno jaka reč. Lepo. Erotično. Zapanjujuće.

Odmah je zgrabio svoju kurčinu i počeo da drka, polako gore-dole, dok je gledao. Sve misli su mu potisnute iz uma i zastenjao je kada je video da sve više sperme stalno curi iz vrha glavića. Sonja se malo nasmejala od oduševljenja dok je polako vukla mašnu na Heleninim grudima, što je zveckalo. Zurila je u Helenu sa opakim pogledom u očima dok je povlačila i skidala delikatnu ružičastu traku, a Helena se kikotala.

„Oooh!“ Helena je uzdahnula kada joj se spavaćica otvorila.

„Vidiš, tata, Helena i ja smo razmišljale“, rekla je Sonja dok je pružala ruku i držala sestrine glatke, zakrivljene bokove. „Mislimo da je razvod bio dobar za tebe. Samo trebaš malo izaći iz…“

Pročitajte i ...  Tatin Rođendan

“… svog gnezda“, rekla je Helena smejući se.

Helena je otvorila Sonjin gornji deo i oslobodila njene živahne grudi. Bile su to savršene, čvrste sise sa najnežnijim ružičastim bradavicama, baš kao i njene.

„Mama je rekla da treba da nađe nova uzbuđenja, ali u stvari njen novi je kao ti.

„Konzervativan“, rekle su zajedno i zakikotale se.

Bliznakinje su se približile, sada samo u svojim tangicama, držeći jedna drugu za struk. Njihova duga plava kosa milovala je njihovu belu kožu; dva para tvrdih, uspravnih ružičastih bradavica se lagano dodiruju.

„Da li ti se sviđamo tata?“

„Ohhhh… jebeno da“, Danko je zastenjao ne svesan svoje psovke. „Oh, Helena, Sonja…“

„Misliš kolačić“, prošaputala je Helena dok je postavljala jedan dugi nokat na Sonjine ćerke bliznakinje se ljubebradavice.

„A Slatkiš…“ Sonja je privukla Helenu uz sebe i poljubila je, lagano i slatko u usne.

Danko se osećao kao da je u snu. Ni jedne sekunde nije mogao da otrgne oči. Njegov um je pokušavao, ali nije uspeo da shvati stvarnost onoga što je gledao; sve što je mogao da registruje bile su usne, bradavice, roze, bele, vatra, sneg. Helena i Sonja su se držale za struk dok su se naginjale da se ljube, isprva lagano, šapućući nešto jedna drugoj, a zatim su otvorile usta kako bi on mogao da vidi kako im se jezici dodiruju.

Zatvorile su oči i ljubile se polako i oprezno, grizući jedna drugu za usne, a zatim se šire otvarajući kako bi polako okretali jezikom okolo naokolo, međusobno se kušajući.

KRAJ 4. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Božić sa Ćerkama Bliznakinjama 4. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)