svršio ćerki po telu i pički

Od kada je Sofija napunila 18 godina, postala je nečuveno divlja, prkosna i, kako sam se plašio – seksualno promiskuitetna. Iako sam pokušavao da je kontrolišem, malo šta sam mogao da učinim da zaustavim njeno ponašanje.

„Da li je tvoja sestra bila napolju tokom policijskog časa?“ Pitao sam njenog brata.

On me je pogledao velikim očima, ne želeći da druka svoju mlađu sestru, ali i ne želeći da laže. „Uh, nisam siguran, rano sam zaspao.“

„Zašto si toliko zabrinut zbog toga dušo? Ona se samo zabavlja, takvi su tinejdžeri. Svi klinci to rade.“ Moja žena je odgovorila dok je stavljala sudove u mašinu za pranje.

„Ali evo ti trenutno radiš jedan od njenih poslova, ona treba da slaže posuđe u mašinu. To je jedan od razloga da budeš ljuta, a ne da je braniš.“ Odgovorio sam, pritisak mi je rastao. „Takođe, izgleda da svake nedelje izlazi sa drugim momkom. Ne sviđa mi se to.“

„Mislim da je to samo faza.“ odgovorila je.

„Ništa što sam uradio ne pravi veliku razliku. Oduzimanje telefona samo ju je nateralo da se iskrade kroz prozor uz unapred dogovorenim planovima. Ako joj oduzmem auto, ona će se voziti sa svojim prijateljima ili svojim ‘dečkom te nedelje’.“ Objasnio sam. „Previše sam mlad da bih bio deda jer Sofija želi da se „zabavlja.“

„To je samo faza.“ moja žena je ponovo odgovorila.

„Bolje bi joj bilo da se nada da je neću uhvatiti kako radi nešto što ne želim da radi, to je sve što ću reći.“

***

Porodica se raspršila posle doručka. Sin je otišao na predavanja, supruga da se sastane sa klijentima, a ja sam imao kratak dan u kancelariji i želeo sam da iskoristim to vreme da bih mogao da igram golf popodne sa svojim kolegom. Moj dan je dakle bio kraći od planiranog, pa sam došao kući da pokupim svoju opremu i možda ručam pre nego što krenem.

Kuća nije bila potpuno tiha, što je bilo čudno jer su deca bila u školi, a moja žena je radila. Prošao sam kroz hodnik i čuo kikot i jaukanje u spavaćoj sobi. Kad sam prišao vratima sobe, zastao sam. Moja ćerka je bila gola na kolenima dok je milovala i duboko primala neki slučajni kurac u usta. Jedino što je imala na sebi su bile štikle. gleda ćerku kako sisa kurac nekom tipu

Prepoznao sam klinca sa kitom kao momka iz kraja, auto-mehaničara koji je napustio školu godinu dana ranije. Gledao sam Sofiju kako siše kurac kao da je sladoled, dok je momak imao prste duboko u Sofiji. Moja ćerka je pobegla iz škole da bi se jebala sa nekim propalim tipom. Gledao sam kako se Sofija gura na njegovu ruku, dozvoljavajući mu da je jebe prstima, duboko i snažno.

Pročitajte i ...  Verujem ti Mama

Neću da lažem, video sam crno pred očima. Nisam mogao da verujem čemu sam svedok. Moja ćerka je bila toliko uključena u ono što je radila da me nije ni videla na vratima. Gledao sam užasnuto kako se moja devojčica seksa pred mojim očima. Bradavice su joj bile tvrde, od zadovoljstva je zabacila glavu zbog čega je na neverovatno senzualan način izvila svoja bakarno preplanula leđa.

Bio sam ljut. Šta je trebalo da uradim? „Sofija !!!“ Povikao sam, u kom trenutku je momak odvojio ruke od nje i ostavio Sofiju ukočenu od šoka. „Šta dovraga radiš?“ Moj glas je sa svakom rečju postajao sve jači.

Koračao sam prema paru, a klinac je skočio, žurno oblačivši se da pokuša da pobegne. Nije me bilo briga za njega, ali sam ga besno pogledao dok je istrčao kroz vrata i onda sam se okrenuo ka kćerki. Uhvatio sam je za kosu i povukao da ustane. Bacio sam je na kauč i zurio u nju.

„Šta dođavola radiš?“ pitao sam kipteći. „Ti si devojka od 18 jebenih godina, i jebeš nekog gubitnika u MOJOJ kući?“

„Mogu da radim šta hoću tata, nemam više 12 godina. Ja sam odrasla žena.“

Bio sam ljući nego što sam ikada bio u životu. Moja mlada ćerka ne samo da mi je prkosila, već se nije ni izvinila. Sofija je zgrabila ćebe i pokrila svoje telo. „Uostalom, zašto si gledao bolesniče jedan?“ Bacala je odvratne poglede na mene.

„Jel ti mene zajebavaš sada?!“ viknuh glasno. „Trebalo bi da još uvek budeš nevina kozo jedna! Ovo je moja kuća, trebalo bi da si sada u školi. Da li stvarno misliš da možeš da se izvučeš iz ovoga?“

„Pa ti treba da si na poslu!“ Sofija je drsko odgovorila.

„Sofija, dosta mi je ovoga! Kažnjena si dok ne maturiraš! Nema više žurki, nema telefona, nema druženja sa prijateljima i definitivno nema automobila! Kompjuter i internet možeš da zaboraviš!“

„Kako da ne, evo sva sam se usrala od straha.“ Uzvratila je prefrigano.

„E jebeno i treba da se bojiš.“ Odgovorio sam. „Prokleto ću se pobrinuti za to da ti sve bude uskraćeno.“ Okrenuo sam se da odem, ali Sofija je nameravala da me dodatno naljuti.

„Onda bolje stavi rešetke na svaki prozor u ovoj kući ili me zaključaj u podrum sa gomilom mojih vibratora!“ izazivala me je.

Zaustavio sam se i okrenuo se. Kipio sam. Moja ćerka, moja slatka devojčica, pretvarala se u jeftinu kurvu pred mojim očima. Kako sam mogao to da dozvolim? Kako sada da to zaustavim? Koračao sam prema njoj i strgnuo ćebe sa nje.

„Dakle hoćeš kurac? O tome se radi?“

Sofija se borila dok sam je hvatao za noge, povlačeći je na kauč. „Ako želiš da budeš kurva, postaraću se da budeš najbolja droljetina u gradu! Lično ću te preporučujem svim svojim prijateljima, jel to želiš droljo jedna prljava!??“

Pročitajte i ...  Jebao sam Svoju Zagorelu Majku 1. Deo

Otvorio rajsferšlus pantalona i brzo ih spustio.

„Šta radiš?“ Sofija je viknula. „Prestani, tata!“

Kada mi je kurac bio slobodan i tvrd ispred nje usled gledanja kako jebe onog klinca, razdvojio sam joj noge dok se borila protiv mene i pokušavala da me šutne. Pokušala je da sklopi noge, ali ja sam ih razdvojio. Pošto mi je kurac već bio napolju i pulsirao, uhvatio sam je rukama za butine.

„Učiniću te najvećom droljom u gradu!“ zarežao sam.

„Ufff… Tata! Nisam tako mislila, ja…“ Sofija je govorila stidljivim tonom.

Za trenutak Sofija je osetila čvrst kurac uz butinu, a nekoliko sekundi kasnije osetila je da vrh penisa klizi po njenoj mokroj pički.

„Tata! Ja sam ti ćerka! Ovo nije u redu… uhhhh…“ Glumila je zgroženost ali joj je pička curela i odavala je. Glavić je tada polako razdvajao njene sluzave usmine.

Zgrabio sam je za kosu: „Mislio sam da ti se sviđa kurac droljice. Šta je? Ne sviđa ti se tatin kurac?“

Nabio sam se u nju uz obostran uzdah. Nisam imao milosti, nisam bio nit nežan nit milostiv. Gurao sam što sam dublje mogao, i svaki put kada sam gurnuo kurac do kraja u pičku svoje kćeri, osećao sam da imam sve više moći nad njom. U početku sam bio užasnut onim što sam video. Ali kada sam osetio da moja ćerka steže svoju mladz pičkicu oko moje tvrde kite, toliko sam se uzbudio da sam mogao da svršim za nekoliko sekundi.

„Uuhhhhhh, da li ti se sviđa tatin kurac u tebi dušo?“ upitao sam dok sam je tucao. kažnjava i tuca ćerku žestoko

Gurnuo sam joj glavu dole, „Gledaj moj kurac kako ti jebe pičku Sofija. Gledaj kako te tata jebe.“ zahtevao sam.

Gledala je kako je jebem i nabijam se u dubine u koje niko nije kročio pre. Moj veliki penis je bio više nego što je ikada primala.

„Sada me moli da te jebem. Moli za to!“ zahtevao sam.

Sofija je jedva mogla da govori. „Molim te, tucaj me tata… samo ne svršavaj u mene. Molim te! Molim te…“

Ali za to je bilo prekasno. Već sam prskao u njoj, osetio kako se njena čvrsta mala pica prosto prilepila za moj tvrdi kurac. Osmehnuo sam se. Definitivno nisam mislio da će tako proći moj dan, ali u tom trenutku sam uživao u jebanju sopstvene ćerke što mi je dalo najnestašniji osećaj moći i kontrole nad njom. Konačno sam potvrdio dominaciju.

U istom trenu je i njeno telo izgubilo kontrolu i zadrhtalo je dok je svršavala. Sa zadovoljstvom sam gledao kako sam svojoj ćerki priredio orgazam.

Pročitajte i ...  Tata me jebo u guzu

„Da li te je tata naterao da svršiš?“ Smejao sam se. „Kladim se da je ovo najbolja jebačina tvog života. Svršićeš ti ponovo za tatu.“

Jače sam se nabio na nju, grubo stežući njene grudi i terajući ćerku da ponovo primi ceo moj ogromni kurac. Spustio sam ruku između naših tela, klizeći prstima u nju da joj protrljam klitoris. Zastenjala je ispod mene, ponovo zadrhtavši od potresnog orgazma. Već sam dvaput naterao ćerku tinejdžerku da svrši.

„O da!“ zastenjao sam. „Nije ni čudo što si tolika kurva. Imaš lepu malu pičku koja svršava svako malo!“ svršio ćerki po telu i pički

Što sam duže klizio unutra , to sam više želeo da ponovo svršim. Ali ja sam se suzdržao da je nateram da pati. Besno sam je jebao, prelazeći rukama po njenom mladom telu. Kada sam konačno osetio trnce u jajima, taj siguran znak sopstvenog orgazma, izvukao sam kitu i prskao po stomaku i butinama sopstvene ćerke.

Kada sam se konačno potrošio, stao sam i još jednom zgrabio Sofiju za glavu. „Lizi spermu sa tatinog kurca Sofija.“ Koliko god se Sofija osećala uplašeno i poniženo, učinila je kako joj je rečeno. Gledao sam je kako oprezno liže spermu sa mog kurca, a onda, želeći još, naredio sam joj da otvori usta. Sofija je uradila kako je traženo. Držao sam joj glavu dok sam je tucao u usta baš kao što sam njenu slatku pičku.

Sofija je potom otvorila usta i sve što sam mogao da vidim je moja lepljiva sperma. „Progutaj!“ Gledao sam kako moja ćerka guta spermu. Nikada u milion godina nisam pomislio da ću jebati sopstvenu ćerku — i uživati u svakoj sekundi. Upravo sam jebao svoju ćerku, i to jako.

„Ako nekome kažeš da se ovo desilo, biće pakla za tebe. Ako misliš da sam te jebao i kaznio dovoljno, zamisli šta će biti ako budem još ljući.“

„Žao mi je, tata.“ Sofija je imala hrabrosti da kaže. „Nikada te više neću naljutiti. Mada… možda nekada i poželim da te naljutim.“ – rekla je tiho i sramežljivo, kao da nije htela na glas uz osmeh da mi prizna koliko sam je dobro izjebao.

Dok sam izlazio iz sobe, zakopčavajući pantalone, pitao sam se da li je njeno ukusno mlado telo ono koje sam toliko želeo ili je razlog zabranjeno voće jer je bila moja ćerka.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)