jebe ćerku stojeći u ormanu

To se činilo neobično jer smo prerasli takve igrice ali na tatino insistiranje ubrzo je igra počela; i on se pridružio nakon što je upozorio nas ostale da se klonimo sobe u kojoj je spavala moja majka. Izabran je tragač i počeo je da broji dok smo mi ostali išli i skrivali se.

Znala sam sjajno mesto – skriveni orman koji je otac stavio dole u podrum za koji, osim ako niste znali da je tu, stvar je bila neprimetna i znala sam da me tamo neće naći. Pustivši da se drugi raziđu, sačekala sam dok nisam ostala sama, pre nego što sam se spustila u podrum, ugasila sam svetlo i u mraku napipavala put do ormana, otvorila ga, ušla unutra i zatvorila vrata.

Tada sam se sledila od zvuka disanja, neko drugi je već bio u ormanu i u mraku nisam imala pojma ko bi to mogao biti. Dotična ruka me dodirnula, a zatim povukla. Moje iznenađeno tiho protestvovanje odjednom su mi prekinule tople usne, ruke su mi prelazile gore-dole po leđima i odašiljale iznenadne drhtaje rastućeg uzbuđenja dok sam se opuštala i uzvraćala poljubac koji sam primala.

Ruke oko mene bile su jake i samouverene i odjednom sam shvatila da osoba koja mi to radi jeste moj rođeni otac! Umesto da se osećam šokirano ili uznemireno, osetila sam iznenadnu divlju želju da mu dopustim da radi šta god mi je hteo, jecajući u njegova usta, pustila sam sebi da se rastopim u njegovom naručju.

Osetivši moju predaju, otac je počeo rukama da istražuje moje telo, uvlačeći ih u moju haljinu da se igra mojim sisama, a zatim do donjeg dela haljine da mi mazi pičku kroz gaćice. Osećala sam kako mi sokovi šikljaju i vlažne pice, nisam sumnjala da i moj otac to oseća, čeznula sam za njim da pređe prstima po mom golom intimnom mestu i izvijala se oko njegove milujuće ruke, pritiskajući je još čvršće na svoju picu.

Pročitajte i ...  Tucaj mi Pičkicu Tatice!

Njegovo telo pritisnulo je moje, odgurnuvši me uza zid, dok je njegovo milovanje postajalo čvršće na mojim sisama i pički. Dahtala sam kad sam osetila kako se njegovi prsti zatvaraju oko moje bradavice, nežno je stisnuo i osećala sam se frustrirano što se nije maknuo da mi skine gaćice.

Gurajući moju ruku između nas, osećala sam njegove pantalone, prisiljavajući rajsferšlus da se otvori i krenula sam sa izvlačenjem njegove kite na slobodu. Kurac mu je bio tvr i potpuno uspravan kad sam napokon zatvorila ruku oko njega, ispustio je tiho režanje čim sam počela da trljam ruku gore-dole po njegovoj dužini, lagano ga stežući, a on i dalje nije krenuo da mi skida gaćice.

Mogla sam da vrištim na njega s frustracijom, ali znala sam da moramo da ćutimo da ne bismo bili pronađeni. Posegnuvši drugom rukom ispod haljine počela sam da svlačim gaćice, prisiljavajući ih koliko sam mogla. Ubrzo su mokre gaćice završile oko članaka. Očeva ruka vratila se na moju picu, zadrhtala sam od oduševljenja osetivši kako njegovi prsti prelaze preko mog golog mesa, lebdeći neko vreme preko mog klita pre nego što su njegovi prsti polako klizili u mene.

tata je jebe prstimaIspustivši vapaje zadovoljstva, telo mi je podrhtavalo dok su njegovi prsti sada čvršće ulazili i jebali moju usku pičkicu. Stenjajući u njegova usta, pustila sam da me užitak obuzme. Otac je držao prste duboko u meni dok sam prolazila kroz orgazam, pomerajući ih ponovo tek kad je osetio da sam se malo smirila.

Nastavili smo međusobno da drkamo jedno drugom u moru strasti i požude. Nekoliko trenutaka kasnije osetila sam kako se u meni podiže još jedan orgazam, ovog puta intenzivniji, nasilniji, otac je sigurno osetio da sam blizu vrhunca jer su se njegovi prsti još brže kretali u meni.

Pročitajte i ...  Božićna Čarolija 1. Deo

Kad mi je palcem protrljao klitoris, osetlao sam kako eksplodiram od oduševljenja. Bog zna kako, ali uspela sam da potisnem vrisak svog uzbuđenja, pretvarajući ga u tihe jauke i uzdahe, dok sam dosezala vrhunac broj dva, ali znala sam da samo jedna stvar može biti bolja od prstiju mog oca u meni, a to je naravno bio njegov kurac i žudela sam za tim da me izjebe kao ljubavnicu.

Kao da je imao saznanje o mojim željama, otac je izvukao prste iz moje mace, njegove snažne ruke su me obgrlile, osetila sam kako me podiže i noge sam momentalno zatvorila oko njegovog struka. Morao sam ispšustiti krik ekstaze dok se njegov dugi, tvrdi penis zabijao u mene, utonuo je u jednom ekstatičkom pokretu.

Njegove su usne bile spojene sa mojima dok sam izazivala male pokrete na njegovom kurcu, a kada me je sve još više obuzelo praktično me je nabijao na kurčinu dok sam bila obgrljena oko njegovog tela. jebe ćerku stojeći u ormanu

Tada je zastenjao u moja usta, njegov penis se toliko duboko ugurao u mene da sam pomislila da će mi izaći iz grla, osetila sam kako drhti, a onda me provalila toplina. Htedoh vrištati kad sam osetila kako me njegovo seme ispunjava svojom vrućinom, ali njegove usne gušile su moje vapaje dok sam izbijala u orgazam toliko intenzivan da sam mogla da vidim crvene tačke pred očima.

Otac je stenjao od zadovoljstva dok me čvrsto držao za svoje drhtavo telo, a onda se odjednom ponovo zabio u mene i skoro sam se onesvestila u njegovom naručju.

Nekoliko minuta kasnije otac je povukao opušteni kurac iz mene i postavio me na noge. Kolena su mi pretila da će popustiti svakog trenutka i da nije bilo očevih ruku, sigurna sam da bih pala dupetom na pod ormana. Niko od nas nije progovorio ni reč tokom celog vremena, ćutali smo dok smo se oporavljali, osećaj njegovih ruku oko mene čineći me da se osećam sigurno dok mi je srce usporavalo do ravnomernog, smirenog otkucaja i disanja se normalizovalo.

Pročitajte i ...  Otac koji Klizi u Ludilo

Svetlost se odjednom pojavila kroz pukotine vrata ormana, otac me je pustio i odstupio korak unazad, u polu mraku u ormaru mogla sam razaznati oblik tate dok je prilagođavao odeću i tek tada sam se setila da mi gaćice vise oko jednog članka.

„Prokletstvo“, začu se glas tik pred vratima ormana, „nisu ovde.“

„Pa oni jedini nisu pronađeni“, odgovorio je drugi glas, „svakako su pobedili kad god da se pojave“.

 

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)