ćerka poljubila tatu

„Samo nemoj da te uhvatim kako se muvaš sa bilo kojim od tih momaka“, govorila je moja majka, „znaš na šta mislim!“

„O mama pobogu!“ Odgovorila sam smorenim tonom.

„Nemoj ti meni o mama, mlada damo „, rekla je strogo,“ sada si već odrasla i dečaci će od sada tražiti samo jednu stvar od tebe. Moram da te kao majka upozorim da budeš pametna. “

Uzdahnula sam dok je majka nastavila sa predavanjem kako sam tek napunila osamnaest godina i kako sam napredno razvijena za svoje godine… ali do sada sam se držala ipak izvan svih tih momaka.

Ali to je bila moja majka – promišljena i dosadna. Tata je bio upravo suprotno i poželela sam da je tada bio sa nama jer on bi pronašao način da zaustavi predavanje i spasi mi maminih lekcija, ali proći će još sat vremena dok se ne vrati kući.

To veče je trebalo da bude moja rođendanska zabava broj 18, ali po mojom majci to će biti rimska orgija, znala sam da će sve pokvariti stojeći tamo i mrzeći moje prijatelje.

„Zdravo dušo“, tatin glas iznenada se začuo sa vrata kuhinje, „Stigao sam kući, skinite gaćice i uputite mi odgovarajući pozdrav.“

„ĐORĐE!“ mama je ukočeno odgovorila uz crvenilo koje joj se dizalo u obrazima.

„Zdravo tata“, rekla sam nasmejano, „poranio si.“

„Ne govori to mom direktoru“, nasmešio se prišavši i čvrsto me zagrlivši, „iskrao sam se iz škole.“

Otac me je uvijek nasmejavao, ‘škola’ u koju je išao bila je pravna kancelarija i nisam sumnjala da je još ranije dogovorio svoj raniji odlazak naravno zbog moje zabave. Oslobađajući me iz naručja, otac je prišao mojoj majci i stao ispred nje nasmešen. Pokušala je da izgleda strogo i besno, ali tata je mogao da nasmeje i leš, mama ga je poljubila i vratila se pripremi hrane i pića za žurke.

Bilo je čudno, ali moja majka je bila druga osoba kad je tata bio u blizini, i dalje je bila “pametnica”, ali bar nije gubila vreme na predavanja.

„Bolje idi u sobu i spremi se za žurku.“ moj otac se nasmešio izvlačeći kolut kobasica sa poslužavnika.

seksi utegnuta ćerkicaPopela sam se u svoju sobu i presvukla se u ono što ću obući za zabavu, kratku crnu haljinu koja je pokazala puno dekoltea i noge, obukla sam seksi par gaćica, nisam nosila grudnjak i nadala sam se da će to izbeći pažnju moje majke; Trebala sam znati bolje.

Pročitajte i ...  Teta me Naučila

Nakon šminkanja, vratila sam se u kuhinju, tata se naslonio na radnu površinu, dok je mama dovršavala švedski sto.

Odmah je podigla pogled i obrve su joj se namrštile. „Nemoguće da misliš to da nosiš večeras?“ pukla je.

„Što da ne?“ Odgovorila sam odbrambeno.

„Hajde Marina“, rekao je tata, „izgleda baš lepo u tome.“

„Za Boga miloga“, reče mama oštro, „teško da išta i nosi. Da li nosiš grudnjak mlada dama?“

„Marina“, rekao je tata krećući se da stane uz nju i namigujući mi, „pusti devojku, ako je to ono što želi da obuče, neka je. Šta uopšte može da se dogodi, oboje ćemo biti tamo i obećavam ti da je neću ispuštati iz vida “.

Mama je dugo oklevala, ali na kraju je moj otac uspeo da je nagovori da me pusti da ostanem obučena onakva kakva sam bila i sa puno olakšanja počela sam da grabim poslužavnike i nosim ih do trpezarijskog stola pre nego što se majka predomisli.

Dok smo tata i ja šetali ka sobi, on se nasmešio, njegove oči su me pogledale, a zatim mi namignuo. „Majka je u pravu da znaš“, nasmešio se, „ta odeća je provokativna, ali ti super stoji i odgovara“.

„O tata“, nasmejala sam se, „to je samo predstava za momke, ne brini, neću dozvoliti nikome od njih da me pipne.“

Tata se nasmejao i nastavio svojim putem dok sam ja išla svojim, a svaki put kad bismo se mimoišli, nakon toga bi se moj otac smeškao i namigivao. Kada su moji gosti počeli da pristižu, mama se pojavila iz kuhinje i stajala u uglu dnevne sobe, posmatrajući nas kao neki pandur jer ako se dogodi nešto što prelazi njene stroge granice, brzo će stupiti na scenu da to završi.

Tata je pak uživao, sretno je kružio po sobi, čavrljajući sa mojim drugaricama i onim malobrojnim momcima koje sam pozvala. Zanimljivo, mami kao da nikada nije smetalo očevo flertovanje, što je bilo čudno sa obzirom koliki je namćor bila.

Pročitajte i ...  Jebao sam Svoju Zagorelu Majku 1. Deo

Kako je veče teklo, prijatelji su počeli da igraju u ritmu muzike koja je dopirala sa stereo uređaja, mama je sela i izgledala mi prilično mutno, pogledala sam tatu i podigla obrve u majčinom maniru.

Otac se nasmešio i prišao mi, zastajući na putu da flertuje sa tri moje rugarice

„Pa zdravo slavljenice.“ tata se nasmešio kad je stigao do mene.

Pre nego što sam uspela da govorim, podigao me je i položio mi poljubac na usne, bilo je to kratko i na blic, vrlo očinski i sasvim pravilno, ali ipak je učinilo nešto u mom telu što nikada nisam očekivala; da, to me je uzbudilo. ćerka poljubila tatu

„Tata“, disala sam ubrzano dok me je spuštao, „je li mama dobro?“

„Nadam se“, nasmešio se tata, „sasula je malo vodke“.

„Šta? Mama?“ – uzviknuh iznenađeno.

„O, ona to ne zna“, nasmejao se tata, „malko sam joj začinio piće. Uskoro će pa ću je odvedem u krevet, onda tek žurka može početi “.

Istina je da je moja majka veoma brzo zaspala, bez ikakve frke tata ju je odneo gore i vratio se petnaestak minuta kasnije nasmešivši se, namignuvši mi, i odmah je krenuo u akciju zamolivši jednu od devojaka da pleše sa njim i za nekoliko minuta zabava je zaista krenula.

Iako moj otac nije dozvolio da popijemo nešto jače od malo vina, njegov stav je oživeo ceo događaj, neko je prigušio svetla i nekoliko momaka je počelo da se vaćari sa devojkama u uglovima sobe.

Malo kasnije došao je tata iznenada i poveo me na ples, muzika je i dalje bila brza i dok smo skakutali i odskakivali, otac mi se nasmešio.

„Bolje?“ pitao je osvrćući se po sobi.

„Mnogo, ali osećam se malo krivim zbog mame.“

„Ma jok, opusti se“, nasmejao se, „nisi znala ništa o tome dok ti nisam rekao šta smeram, tako da ja snosim svu krivicu. Uživaj Ivana, samo si jednom mlada. Što se tiče mene, razgovaraću s onom tvojom sisatom prijateljicom čim se ova pesma završi. “

Znala sam, ne pitajući na koga misli – Vesna, bila je istih godina kao i ja, ali njen razvoj u delu poprsja bio je, u najmanju ruku, fenomenalan. Smejući se, pogledala sam tamo gde su Vesnu okružili momci i poželela tati sreću.

Pročitajte i ...  I Mama Voli Porniće 3. Deo

Veran svojim rečima čim je pesma završila, napustio me i uputio se prema gomili oko Vesna, s lakoćom iskustva odbacio je dečake sa „gospođici je potreban pravi muškarac“ i odneo je na sredinu soba za ples.

Gledajući Vesnu sa njenim odskočnim sisama kako plešu sa mojim ocem, koji nije krio u šta gleda, osetila sam se pomalo ljubomorno. Bio je to neobičan osećaj i osećala sam se zbunjeno jer ako neko treba da oseća ljubomoru prema njemu, to bi po svemu trebala biti moja majka, a ne ja – njegova kći.

Malo kasnije, tata je promenio partnerku za ples i još uvek sam se osećala ljubomornom, ali slegnula sam ramenima i nastavila sa svojim plesom. Tada mi je otac ponovo prišao i osećala sam se uzbuđeno i klinački, nisam bila sasvim sigurna zašto se odjednom tako osećam prema ocu, ali dala sam sve od sebe da to sakrijem dok se pribijao uz mene za najlepši ples večeri.

Lebdeći u očevom naručju osećala sam se srećno, sigurno, osećala sam se i pomalo napaljeno dok se njegovo telo trljalo o moje, šta god da je bilo iza mojih iznenadnih čudnih osećanja, rado bih celu noć ostala u očevim jakim rukama.

Sa nasmejanim tatom koji je ponovo udomio Vesnu i ubrzo je mazio dok su lagano plesali po sobi, ponovo sam osetila kako se u meni uzdiže ljubomora. Lik sa kojim sam plesala izgledao je kao puko dete naspram toga kako je to bilo biti u naručju mog oca.

Neko vreme kasnije žurka kao da je malo opala u ritmu pa je tata stupio na scenu – predložilo je da se igramo žmurke…

 

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)