ćerkica ga prima duboko

Svetlo se ugasilo i stajali smo još nekoliko minuta pre nego što sam osetila da se moj otac kreće, vrata ormana su se otvorila i osetila sam očevu ruku na leđima dok me je nežno gurao ispred sebe. Nevoljno sam ga pustila da me izvede iz podruma, oboje trepćući na svetlu u predsoblju, spustio je pogled, a zatim su mu se oči raširile.

Prateći njegov pogled, videla sam da su mi gaćice još uvek oko članka. Otac se sagnuo, uzeo moje gaćice i gurnuo ih u džep neposredno pre nego što smo se pridružili ostalima u dnevnoj sobi, činilo se da niko nije primetio ništa, a ubrzo se zabava vratila u punom jeku, a otac je flertovao sa svakom devojkom na vidiku kao da se ništa nije dogodilo.

Otprilike sat i po ili dva sata kasnije spremao se fajront, bilo je nešto iza ponoći kada su poslednji gosti otišli i čim sam zatvorila vrata za njima, krenula sam u potragu za ocem. Nisam morala da gledam daleko; bio je u dnevnoj sobi i sipao sebi čašu viskija. Pogledao me preko ramena i nasmešio se dok sam ulazila u sobu.

„Pa, mislim da je to prošlo prilično dobro kad se sve uzme u obzir.“ prokomentarisao je dok je dopunjavao čašu, „Proverio sam tvoju majku, ona je komirana, ništa osim Atomske bombe neće je probuditi …“

Nisam mogla da verujem da se ponašao kao da me nije pojebao par sati ranije; valjdao mu je to značilo nešto više od puke zabave, pijuckao je piće, a zatim uzdahnuo pre nego što je nastavio. „Ivana draga moja, o onome što se dogodilo u ormaru …“ započeo je.

„Dopalo mi se.“ Rekla sam brzo, „Nisam mogla poželeti da na bolji način izgubim nevinost“.

„Moram priznati da sam bio malo iznenađen kad si mi se predala bez reči i frke, ali to je bio jedan od najprijatnijih i najuzbudljivijih iskustva koja sam ikada imao i nije mi žao što se to dogodilo “.

„Ni meni.“ Nasmešila sam se, „Samo …“

„Šta dušo?“

Kimnula sam glavom ne mogavši da verujem svom iznenada drhtavom glasu, znala sam šta dalje želim, želela sam da me pojebe ponovo, ali nisam imala hrabrosti da to kažem i stajala sam tamo čekajući sa strepnjom da moj otac progovori. Gledao me gore-dole kao da vizuelno procenjuje ono što osećam; usne su mu se savile u osmeh dok je pijuckao piće i proučavao me.

Pročitajte i ...  Sestričina Ema

Osećala sam se kao primerak pod mikroskopom i odjednom sam postala vrlo svesna činjenice da sam bila potpuno mokra i uzbuđena. Širokim osmehom dohvatila sam gornji deo haljinekoja se otvorila i ubrzo pala oko mog struka otkrivajući moje sise. Otac je iznenađeno klimnuo glavom, a ja sam posegnula za zadnjim delom haljine i otkopčala rajsferšlus.

Dok je materijal moje haljine padao oko mojih članaka, otac je iskapio čašu i odložio je, njegove oči su pratile svaku krivinu mog tela pre susreta sa mojim očima, njegov osmeh je bio srećan i uzbuđen.

„Dakle“, zaključio je tata, „moja devojčica želi još.“

„Da, molim te tata.“ Šapnula sam sramežljivo.

Dahtala sam kad se moj otac počeo svlačiti, a kad je ostao go, jednostavno nisam mogla odvojiti pogled sa njegovog tvrdog kurca, dah mi je zastao u grudima dok sam zurila u njegovu erekciju.

„Dođi ovamo Ivana.“ glas moga oca odzvanjao mi je u ušima.

Poput mesečara prišla sam mu, njegove ruke su se približile mojim sisama i počelo ih je trljati, svako malo stežući bradavice prstima, ali kad sam pružila ruku da dodirnem njegov penis, otac mi je rekao ja da ostanem miran.

Sa brzo rastućim uzbuđenjem učinila sam kako je naredio moj otac, dahtajući i uzdišući dok me je njegov stručni dodir vodio prema vrhuncu, a kad je iznenada kleknuo ispred mene, stavio usta na moju picu i lizao me, dosegla sam vrhunac. Nasmešivši se i ližući sokove sa mojih usmina, otac je ustao i pogledao me.

Dok se uspravljao, pala sam na kolena pred njim, a njegov je penis lebdeo je preda mnom poput neke ogromne kobasice. Nikad pre nisam videla kurac izbliza i bio je to prizor za koji sam znala da ga se nikada neću moći zasititi. Nagnuvši se prema napred, poljubila sam mu vrh penisa, nikada pre nisam učinila ništa slično i zaista nisam znala kako bih trebala početi, ali večeras je bila noć za nova iskustva i bila sam odlučna da pokušam sve.

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 2. Deo

„Prvo ga poliži“, rekao je otac nežno dok sam oklevala, „većina muškaraca voli da ih ližu od vrha do dna pre nego što ga uzmeš u usta“.

sisanje tatinog tvrdog kurcaSledila sam njegova uputstva, oblizala sam mu meso od vrha do korena, pa opet natrag, osećaj njegovog kurca na mom jeziku bio je fantastičan i kad sam ga napokon uzela između usana i zatvorila usta, osetila sam ushićenje i uzbuđenje. U početku me otac vodio rukama sa obe strane moje glave, ali nakon kratkog vremena pomaknuo je ruke i pustio me da se krećem sama.

Čula sam tatu kako uzdiše i stenje dok sam pomicala usta gore-dole po njegovoj osovini, njegovo meso mi je erotično klizilo po usnama dok sam povlačila glavu unazad i sve to vreme jezik koji je kružio na donjoj strani njegove erekcije obletao me je divnim aromama.

Odjednom se moj otac napnuo, čula sam kako je dahtao, a zatim osetila kako mu ruke hvataju i stežu moju glavu sa penisom duboko u mojim ustima.

„Aaahhhhh“, zacvili moj otac, „da li želiš da ti svršim… u usta?“

Klimala sam glavom bez reči dok sam čeznula da osetim kako mi njegovo seme puni usta. Kao odgovor na to, moj otac je odmaknuo ruke i još snažnije sam sisala njegov penis. Odjednom mu se penis trznuo, začula sam oca kako stenje kad mi je mlaz tople, slane, lepljive tečnosti napunio usta, očajnički i željno progutavši. tatina sperma na licu

Bila sam zapanjena koliko je tečnosti bilo s obzirom na raniji vrhunac mog oca u mojoj pici, stalno sam dodatno sisala voleći zvuke zadovoljstva koje sam izazivala kod njega. Na moju radost, njegov je penis ostao čvrsto u mojim ustima, nakon još nekoliko minuta moj otac mi je odmaknuo glavu, podigla sam pogled prema njemu i nasmešila se pomislivši na to šta sledi.

„Uhhhh… jebeno si savršen početnik u sisanju kurca!“ Tata se nasmešio, „Pa šta ćemo sada?“

Kao odgovor legla sam na tepih, raširila noge, savila kolena i sa očekivanjem ga pogledala, tata se nasmejao i kleknuo između mojih nogu, ali umesto da me jebe, nagnuo se napred i počeo da mi liže pičku. Orgazam me probio gotovo odmah, pogodivši me kao snažan udarac dok mi je zabijao jezik u picu i lizao sokove.

Pročitajte i ...  Nevaljala kcerka

Njegove ruke su se podigle na moje sise i počele da me maze, a ja sam ušla u još veći orgazam. Hvala Bogu da je moja majka bila tako komirana jer zbog mojih vapaja ekstatičnog blaženstva koji su se uzdigli u vazduh bez ustezanja, sigurno bi se odma probudila.

Međutim, ti moji uzdasi postali su još glasniji kada je moj otac kliznuo i prekrio me svojim telom, dok mu je penis tonuo u moju macu jednim polaganim potiskom i poslao eksplozije ushićenja koje su se probile kroz mene. ćerkica ga prima duboko

Tada se kretao u meni, njegov je penis klizio po zidovima moje vagine i slao poruke takvog zadovoljstva da sam mislila da ću umreti! Njegovi pokreti su bili polagani i čvrsti dok me je bez pauze vozio s jedne na drugu visinu i taman kad sam pomislila da ne mogu više podneti, duboko se zabio u mene i osetila sam kako me naglo vrelina njegovog semena ispunjava.

Telo mi je eksplodiralo u naletu orgazmičkih podrhtavanja koje su nas zamalo odbacile po sobi, otac se ponovo počeo kretati, jebajući me dok sam prolazila kroz snažni orgazam nakon podjednako moćnog orgazma. Moja su se čula okretala pod silinom užitka koji sam osećala i kad sam napokon osetila kako je povukao penis iz moje pice i otkotrljao se sa mog tela, i dalje sam osećala kako te senzacije prolaze kroz mene.

Kad smo se napokon uputili u krevet, nevoljko sam mu rekla “laku noć” ispred vrata moje spavaće sobe, on me poljubio, a zatim ušao u svoju sobu, dok sam ja uzdahnula i zaspala.

Na moju radost, otac je nastavio moje ‘obrazovanje’ nakon te noći, imao bi me kad god je mogao, uvek pažljiv da mama nikada ne sazna šta radimo, uvek zahvalan na klubovima i društvenim događajima koji su nam dali toliko vremena zajedno da možemo da se mazimo.

 

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Žmurke sa Tatom 3. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)