mama mu ga sisa

Zdravo. Želeo bih da vam ispričam nešto što se dogodilo prošlog leta. Moje ime je Martin i preselio sam se u Sjedinjene Američke Države iz Srbije sa tri godine sa majkom, nakon što je moj otac poginuo u saobraćajnoj nesreći. Moja majka je tada bila prilično mlada, udala se sa devetnaest godina i rodila mene godinu dana kasnije.

Nakon nesreće, osetila je da joj je potrebna promena okoline i bila je zainteresovana da traži bolje mogućnosti za posao u SAD sa obzirom da je veoma dobro govorila engleski jezik. Brzo smo se nastanili u Čikagu i integrisali se u zajednicu naše dijaspore. Moja majka je lepa žena, ona nije visoka, ali ima prelepu tamno smeđu kosu. Njene grudi nisu ogromne, ali su okrugle i čvrste. Ima prelepe noge i finu guzu.

Uvek ima svoje nožne prste i nokte lakirane u jarko crveno kako bi se slagala sa karminom koji je volela da nosi svuda. Izgleda prelepo sa spuštenom ili podignutom kosom. Voli velike minđuše i mnogo nakita. Uprkos lepom izgledu moje majke, ne sećam se da je ikada izlazila sa nekim. Tokom godina, uvek bi odgovorila: „Za sada si mi ti jedini prioritet.“

Mama je radila niz sitnih poslova, napredujući do menadžerke jedne robne kuće. Činilo se da je novca uvek malo, ali uspeli smo nekako da se snađemo. Kada sam konačno završio srednju školu, nije mogla biti više oduševljena. Prošlog leta, sa 40 godina, bila je slika zrele lepote. Tokom jednog vrelog vikenda prošlog jula, bili smo pozvani sa prijateljima da provedemo dan na jezeru.

Želeli smo da pobegnemo gradske gužve i rano smo krenuli na put. Stigli smo i proveli prijatno popodne u klopi, piću i druženju. Pošto sam bio i dalje napaljeni klinac u glavi, nisam mogao da skrenem pogled sa devojaka koje su trčale okolo, a posebno kada su izlazile iz vode u bikiniju potpuno mokre. seksi mamica u bikiniju

Više puta sam razmišljao o tome da se iskradam u toalet da izdrkam kurac, ali sam nekako voleo da se osećam napaljeno ceo dan. Moja mama je nosila jednostavan crveni bikini. Kad god je išla u vodu, primetio sam mnoge muškarce kako je gledaju. Ceo dan je bila druželjubiva, ali nije previše flertovala. Nisam mogao biti ponosniji na nju.

Kako je popodne odmicalo, ljudi su počeli da odlaze. Oko šest, moja majka je rekla da je vreme da se i mi vratimo ka našem iznajmljenom stanu. Tek što sam izašao iz vode, pokupili smo stvari i krenuli, ali pre toga morali smo u male svlačionice da se presvučemo. Kada sam ušao, shvatio sam da sam zaboravio da ponesem čiste bokserice. Nema veze, pomislio sam, i ranije sam išao bez. Nekako mi se dopala ideja da budem „slobodan“ u povratku u grad.

Pročitajte i ...  Moja Mama i Ja

Dok sam skidao sve sa sebe, opet sam razmišljao o drkanju. Dok sam razmišljao o tim stvarima, čuo sam mamu: „Martine!“ Zgrabio sam bermude i navukao ih jednim pokretom. „Samo minut…“ odgovorio sam pre nego što me je presekao neopisivi bol. „Aaaaghh…“ viknuo sam. U žurbi sam prošao pored svog smežuranog penisa, ali mi se rajsferšlus zaglavio u stidnim dlakama.

Nažalost, majka je čula moj plač i nežno kucnula na vrata. „Da li je sve u redu?“ upitala je tiho.

„Uh, da… ne…Uh .. ne znam!“

„Martine, šta nije u redu?“ upitala je kroz panel.

„Ja… imao sam malu… nesreću“, uspeo sam da odgovorim.

„Da li ti treba pomoć?“ upitala je.

Iako posramljen i crven od stida, nisam imao drugi izbor. „Da, možeš da uđeš“, odgovorio sam, na kraju krajeva, ništa se nije videlo jer mi je kita bila skrivena ispod.

Nežno je otvorila vrata i zavirila unutra. U trenutku je procenilai moje stanje. „Martin, jesi li zakačio svoj pen…“, počela je ali sam je zaustavio.

„Ne mama. Dobro sam. Zaboravio sam da ponesem donji veš pa sam žurio, a sada sam napravio zamršen… nered.“ Šlic se nije pomerao ni gore ni dole, i svaki put kada bih se pomerio, bol je probijao moje telo.

„Da li ti treba pomoć? Misliš li da možeš tako da stigneš kući?“ upitala je.

„Sumnjam“, odgovorio sam. „Neprijatno boli.“

„Martine, sedi“, zapovedila je.

Poslušno sam nežno seo na klupu dok se majka smeštala ispred mene. „Imam makazice za nokte negde u torbici“, rekla je dok je tražila. „Evo ih“, rekla je dok je izvlačila male makaze. „Sad, da li misliš da ti to možeš sam, ili želiš da ja to uradim?“

U bolu i pomalo frustriran, pitao sam „Možeš li ti?“

„Naravno da mogu“, odgovorila je. „Sada sedi mirno.“ N

a kolenima, moja majka je klečala preda mnom. Levom rukom je uhvatila struk mojih bermuda i polako povukla otkrivajući početke mojih stidnih dlačica. Sa makazama u desnoj ruci, pažljivo je počela da secka. U ovom položaju, deo njenog levog dlana je ležao direktno na mom penisu. Uprkos mojoj nevolji, penis je počeo da raste. Da li je primetila ili ne, nemam pojma.

Pročitajte i ...  Pokorna Drolja - Moja Bratanica

Osetio sam njen dah na stomaku, a penis je nastavio da raste. Kako je napredovala, njena leva dojka, unutar žute majice, prošla je niz moju levu butinu. Nežno, polako, probijala se do poslednjeg reda dlaka. Kada je poslednji red presečen, ona je pala malo unazad i moj šorts je pao na pod.

„Konačno slobodan“, nasmejala se, a ja sam uzdahnuo s olakšanjem.

Moj polu tvrdi penis se ljuljao iznad onoga što je ostalo od stidnih dlačica. „Sada, dozvoli mi da se uverim da nisam napravila nikakvu štetu, daleko bilo“, rekla je ona. Ja sam sedeo a ona je, na moje iznenađenje, palcem, kažiprstom i srednjim prstom njene leve ruke, pažljivo podigla moj penis i držala ga sa strane. Desnim kažiprstom prošla je kroz moje stidne dlake, pregledavajući svoj rad. Kada je završila, podigla je pogled prema meni i dobacila mi osmeh: „Dobro si.“

Moj penis je do sada bio skoro potpuno uspravan i pulsirao je u njenoj ruci. Odsutno je pogledala kako mi se kita trza i, bez ikakvog oklevanja, podmetnula je poljubac pravo na glavić! Nisam mogao da verujem, a očigledno, nije mogla ni ona! Srećni, oduševljeni izraz njenog lica skoro se odmah promenio u izraz zabrinutosti. Polako se okrenula nalevo i zavirila preko ramena u delimično otvorena vrata, kao da gleda da li je neko tu.

Kada je shvatila da nema nikoga, okrenula se nazad, kao u usporenom snimku, oči su joj počele da se zatvaraju, a usta da se otvaraju. Uvela je moj penis pravo u svoja usta. Ljuljajući se napred-nazad u savršenom tempu počela je da mi ga puši! Oči su joj bile zatvorene, a jarko crvene usne omotane oko mog penisa. Radila je nešto čudesno sa svojim jezikom. Nije rekla ni reč, ali je tiho stenjala.

Mogao sam da čujem i osetim njen dah kako joj izlazi iz nozdrva. Video sam kako njena desna ruka počinje da hvata desnu sisu. U ovom trenutku svog života nisam imao baš veliko seksualno iskustvo. Mislio sam da će to doći kasnije. Drkao sam nebrojeno puta, zamišljajući ovakvu scenu, ali ne sa svojom majkom! Ipak, nisam mogao da verujem koliko je dobar taj osećaj! mama mu ga sisa

Moja mama možda nije imala muškarca mnogo godina, ali očigledno nije zaboravila da puši kurac! Želeo sam da to traje zauvek, ali, prerano, taj poznati osećaj je počeo da buja u meni. Nisam znao šta da radim. Nisam želeo, ali zbog mame, mislio sam da je bolje da je upozorim.

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 2. Deo

„Mama… ja ću da svršim…“

Odmah su joj se otvorile oči i čarolija je prekinuta. Sela je i ispustila moj penis iz usta. Položila ga je ravno na moj stomak i drkala ga pre nego sam počeo da jecam i svršavam. Nisam drkao nekoliko dana, pa sam svršio u velikim količinama. Majka je nastavila da mi drka penis sve dok nisam prestao da šikljam spermu. Na zaprepašćenje mojih nevinih očiju mama je počela da liže vrelo seme i da ga guta! Zatim se naslonila, polako je obrisala nadlakticu preko usta i pokušala da ustane, lagano se teturajući, a oči joj nisu napuštale moj penis.

„Moramo da idemo“, rekla je tiho dok je skupljala svoje stvari i izlazila ne osvrćući se. Sedeo sam zapanjen, minut ili dva. Šta se upravo dogodilo? Da li se to desilo? Onda sam pogledao dole u spermu koja mi je prekrivala stomak i shvatio da se to dogodilo. Nisam imao načina da se očistim, pa sam obrisao spermu kupaćim gaćama, presavio je i strpao u torbu.

Dok sam izlazio video sam mamu ispred sebe na suncu. Njena torba je bila preko ramena, ruke su joj bile prekrštene, a vilica postavljena. Stavila je naočare za sunce i izgledala je apsolutno prelepo. „Mama…“ počeo sam, pre nego što me je zaustavila.

„Ne ovde… u kolima.“

Čim smo seli mama je počela: „Martine, sine, volim te. Ne, obožavam te! Od kada si rođen, posvetila sam svoj život da ti pružim sve što sam mogla. Znam da je ono što se desilo pogrešno. Znaš da bih uradila sve za tebe. Naravno, nisam planirala da se to desi, izvini. Ovo mora da ostane naša tajna. Obećaj mi da nikada nikome nećeš reći šta se dogodilo.“

Obećao sam. Do dan danas niko nije znao… sada vi znate ali to neće ništa promeniti. Hvala što ste čitali.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)