jebanje sa mamom

Po povratku u hotel naizmenično idemo u kupatilo. Puštam Gorana da ide prvi dok ja palim laptop da proverim poslovne mejlove. Kada je konačno izašao, bio je u boksericama kao i obično, ušao je ispod pokrivača i ugasio svetlo na njegovoj strani kreveta. Ja sam ustala i ponela laptop sa sobom u kupatilo. Stavljam ga na lavabo i skidam gaćice koje su natopljene. Zatim ih šutnem u stranu, sednem na šolju i pronalazim erotsku priču.

Dok čitam počinjem da se mazim ali nikako ne uspevam da uđem u potpuno raspoloženje. Na kraju završim priču i osetim da sam vlažnija nego ranije. Koristim priliku da se istuširam i nastavim da se trljam ali ni to ne radi. Ne razumem, većinu puta mogu lagano i brzo da svršim… Onda kažem sebi: „Dildo! Goran bi već trebalo da spava, neće on znati.“

Ugasim svetlo u kupatilu i lagano otvorim vrata: „Gorane… jesi li budan?“ On ne odgovara. Uverena da spava, na vrhovima prstiju idem se do torbe i grabim svoj dildo. Jebeno napaljena ležem u veliki bračni krevet u pokrivam se. Nežno guram igračku u vrelu pičku, zatvorim oči i pustim da mi kroz glavu ide fantazija o tucanju u bazenu. Počinjem nežno da stenjem i koristim drugu ruku da trljam klitoris.

Stalno stižem na ivicu vrhunca, ali nikako da stignem do samog vrha. Gledajući Goranovo lice na mesečini, vidim da su mu oči zatvorene dok je na leđima sa glavom okrenutom prema meni. Držeći dildo u sebi, koristim ruku da podignem pokrivače. Njegov divan kurac viri iz bokserica. Bez razmišljanja izvlačim dildo iz sebe i stavljam ga na noćni ormarić. Okrećem se ka sinu i neko vreme samo zurim u njegovo lice.

Ležeći na leđima on se malo promeškolji i okreće glavu na drugu stranu. Nervozna, počinjem da se približavam svojoj meti – sinovom kurcu. Približavajući svoje lice ne mogu da vidim svaki detalj zbog slabog svetla. Ipak, počinjem da spuštam usta na njegov penis. Čim se moje usne spuste na njega, moj jezik refleksno kreće da ga liže. „Bože kako je ukusan“, pomislim u sebi.

Pročitajte i ...  Tajna Njenog Sina 2. Deo

Polako klizeći usnama gore-dole ne želeći da ga probudim, počinjem da ga primam sve dublje i dublje u grlo. Dok to radim, primećujem znake da on reaguje na moje postupke i izvlačim ga iz usta da proverim da li još uvek spava. Samo bacam pogled i gubim kontrolu, osećam se napaljenije nego ikada i spuštam ga u grlo. Hvatam mu čak i jaja i masiram ih dok mu sisam kitu. Dok to radim počinjem da gubim osećaj za ispravno i pogrešno, za san i stvarnost… totalno sam rasejana.

Fokusirajući se na oral, ni ne primećujem da je Goran počeo da se budi. Dok sisam kurac, osećam kako mi njegova ruka dodiruje glavu. „M…m…mama…šta to… radiš?“

U početku nisam znala kako da reagujem. Podigla sam glavu i gledala ga u pospane oči dok je pljuvačka curila niz moju bradu. „Dušo, sve je u redu. Samo se opusti. Mami je ovo baš potrebno. Dozvoli mi da završim.“ pušenje sinove kurčine

Dok me je gledao u oči videla sam požudu. Njegov kurac se nije spuštao već se povremeno trzao dok smo se gledali. Nije ni odgovorio rečima, već ga uzima u ruku i gura moju glavu nadole. Prepuštajući se tome, vraćam se da usisam kurac u grlo. Uopšte nisam iznenađena kada osetim njegove kukove kako počinju da se podižu. Počinjem da ga pušim sve brže i jače dok ne osetim kako mi puca u spermu u zadnji deo grla. Ovo pali iskru koja me pretvara iz napaljenu u potpuno zapaljenu! Gutam glasno i stenjem kao jebena kurva.

„Dušo, sve mogu da objasnim… ja sam…“ – on me prekida tako što me hvata za lice i ljubi me.

Osećajući njegove usne na svojima, počinjem da uzvraćam poljubac. U nekom trenutku se odvaja od mojih usana i počinje da me ljubi u vrat. Spušta poljupce od mog vrata nazad do moje ušne resice ne znajući da je to moje osetljivo mesto, ne mogu a da ne počnem da se igram sa klitorisom. Dok se dodirujem, Goran počinje da se kreće niz moje telo do sisa i počinje da mi sisa bradavice.

Pročitajte i ...  Zavisna od napaljenih muskaraca

„Ooohhhh. Dušo moja… da…. Sisaj ih, da…“

„Mmmmmm…..“, odgovara on dok gricka i sisa moju levu sisu, potom me ljubi između grudi i počinje da se probija do desne sise dok mu prstima prolazim kroz kosu. Savijajući leđa, ne mareći za to koliko je ovo pogrešno, dozvolila sam svom sinu da me zadovolji. Na kraju pušta bradavicu i počinje da me ljubi niz stomak, do pupka i postavlja se između mojih nogu. Šireći ih da mu dam prostora, osećam kako me hvata za noge obema rukama i stiska ih da ih približi svojoj glavi. lizanje mamine pičkice

Počinje da me ljubi po butinama. U nekom trenutku pružim ruku iza sebe i grabim jastuk da stavim ispod glave da mi bude nagnuta kako bih mogla da gledam šta radi. Čak sam i upalila lampu da bolje vidim. Podiže pogled i osmehuje se, a zatim ponovo spušta glavu i polako liže moj mokri ulaz u pičku.

Odgovaram stenjanjem dok ga gledam kako čini svoju magiju jezikom i usnama na mojoj pički. Bukvalno me je jebao toplim jezikom i gutao je moje sokove. „Da, da sine… liži maminu pičku… mamin klitoris.“ On podiže glavu i gleda me, a onda se nasmeje i uradi upravo to. Okružuje klitoris sa svojim jezikom dok se meni vrti u glavi.

Obilazeći iznova i iznova oko mog klitorisa pa zastajkujući s vremena na vreme da ga usisa u usta, a zatim se vraća u kruženje, izluđuje me. Osećam da sam na ivici orgazma: „Dušo dušo…. oh jebote… nateraj svoju mamu da svrši.“ Nesposobna da kontrolišem svoje telo, počinjem da se tresem i vrištim kao nikada ranije. Masturbiranje ne može da se meri sa ovim što sam osećala u tom trenutku. Nakon što sam konačno pustila svoje telo da se opusti, osećam da se moj sin vraća do mog stomaka, do svake bradavice, do vrata, a zatim okreće moju glavu prema njemu i ljubi mi usne.

Pročitajte i ...  Kako sam pojebao mamu

Dok ga ljubim osećam kako podešava svoje telo i njegov kurac ulazi u moju rupu. Nagnem glavu u stranu i kažem: „Da sine… JEBI svoju mamu!“ On odgovara tako što se podiže na kolena ostajući u meni, i hvata me za noge, podiže mi kukove sa kreveta i počinje da me tuca žestoko kako najviše volim. Njegov tempo nije opadao, tela su nam se sudarala, pička mi je gorela. jebanje sa mamom

On menja uglove, on vodi, on kontroliše on dominira! Razvalio me je od kurca i bez imalo stida to priznajem! Nakon što me je tucao najmanje 10 minuta, osećam da dostiže svoj vrhunac. Ovo se potvrđuje čim osetim njegovu vrelu tečnost kako preplavljuje moje tunele. Gledajući u njega vidim kako se trza sa svakim pulsom njegovog penisa.

U nekom trenutku staje i pušta moje telo, klizi iz mene, okreće se na bok i sa mnom pored sebe pokušava da dođe do daha. Ležimo prekriveni znojem i sokovima. Sinhronizovano se pogledamo i on kaže: „Od sada uvek uzimamo jedan veliki bračni krevet.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)