svršava na mamu

Neko zvoni na vratima mog stana. Čudno, ne očekujem nikoga. Izlazim iz svoje sobe i ulazim u malu dnevnu sobu. Idem prema vratima, još uvek razmišljajući ko je. Otključavam gornju bravu i otvaram vrata. Vidim moju mamu. „Hej, mama. Skoro je deset uveče, je li sve u redu?“ pitam, otvarajući vrata i pomeram se u stranu da može da uđe.

„Da, sve je u redu dušo.“ Ona odgovara i ulazi u dnevnu sobu.

Posmatram je. Obukla je plave farmerke, a njene crne sandale zveckaju dok ulazi. Njena ljubičasta majica se talasa dok je promaja udara pre nego zatvorim vrata. Njena svetla kosa je skupljena u rep. Kao i obično, izgleda lepo. Nismo se videli od sinoć kada je svratila da mi čestita rođendan.

Sedim na levoj strani kauča dok je ona u fotelji. „Samo sam… htela da kažem koliko sam ponosna na tebe sine.“ Ona kaže tiho. Dok to izgovara osećam dašak alkohola u njenom dahu, što me je iznenadilo, jer ona veoma retko pije. Izgleda iznenađujuće dobro sa 39 godina. Moj tata nas je prerano napustio, jedva ga se i sećam, nekako smo zajedno mama i ja prošli kroz sve to. Ona radi kao menadžerka u ogromnom tržnom centru koji je udaljen samo par kilometara od mene.

„Hvala mama.“ mamica seksi

Naginje se bliže meni i stavlja desnu ruku na moje koleno. Njena torbica pada sa naslona stolice. „Ti si jedini dobar čovek koga sam poznavala u životu.“

„Hvala još jednom.“ Ona je definitivno pijana. „Mama, jesi li pila?“

„Ma jok… mislim, popila sam nekoliko pića sa par mojih prijateljica.“

Sedimo u tišini nekoliko minuta. Nežno mi stiska koleno. „Tako sam ponosna na tebe.“ Ona mi opet kaže.

„Znam mama, hvala.“

Njeni prsti zagrevaju crni teksas na mom kolenu. Gledam njeno lice, njene zelenkasto-plave oči. U svojoj pijanoj omamljenosti, brzo klizi rukom do mog međunožja, na šta ja kao odgovor brzo odmaknem njenu ruku.

„Mama, jesi li sigurna da si dobro?“ pitam, a lice mi postaje crveno.

Ona ne odgovara, samo klizi ispred mene, između mojih otvorenih nogu. Na licu joj se ocrtava mali osmeh. Neprijatno se pomeram na sedištu, ne znajući šta drugo da radim. Da se ne lažemo, ona je i dalje neverovatno seksi i zgodna. Njene oči gledaju u moje dok mi otkopčava pantalone.

Pročitajte i ...  Mamica Đavolica 4

„Kada je moja beba poslednji put svršila?“ Pita ona majčinskim tonom, povlačeći mi pantalone niz noge.

„Mama pobogu! Ne znam, ne znam…“ kažem i pokušavam da se oslobodim ali ona hvata moj kurac kroz moje bokserice.

„Sine, šta ti je? Slobodno mi odgovori. Veruješ svojoj majci, zar ne?“ Ona izgovara nežno stiskajući moj kurac koji postaje sve veći.

„Uh … ne znam… pre nedelju dana?“

„Nedelju dana?! U tvojim godinama?? Pa moja beba će da eksplodira, a?“ Mamine reči i nagla promena ličnosti su me zaprepastile. Nikada je nisam video u takvom ponašanju! A ne treba ni pominjati da nikada nije pokazala nikakvu privlačnost prema meni. Delovalo je kao da ta žena na kolenima nije moja majka već neka kučka koja je ukrala njeno telo.

Ona povuče moje bokserice, i moj je kurac je praktično ošamari po licu. Nisam prevelik dole, jedva dopirem do 15cm, ali moj obim je impresivan. Ne hvalim se, to su mi rekle brojne devojke. Oči joj se rašire, a usta širom otvaraju u pijanom osmehu. „Jaooo. Moj sin je tako… VELIK!“ Ona uzvikuje. Nežno obavija desnu ruku oko mog obima. Ona polako drka moj kurac, smešeći se dok to radi.

„Mama je tako jebeno napaljena.“ Ona šapuće tako da jedva mogu da je čujem. „Možeš li pomoći mamici?“ Ona pita još tišim tonom. Još uvek sam zapanjen i nemam reči. Ona ustaje, puštajući moj sada potpuno uspravan kurac. „Idemo u spavaću sobu.“ Ona me usmerava, oslanjajući se rukama na bokove. Polako ustajem, ne skidajući pogled s nje, i dalje čekajući da se trgne iz svog promenjenog stanja.

Dolazim do spavaće sobe i skinem bokserice. Skinem majicu preko glave i bacim je. Predaleko smo stigli da bih sada mogao da se samo okrenem i odem. Priznajem, radujem se ovome. Nisam uzbuđen zbog koncepta ‘seksa sa mamom’, ali nešto u vezi s tim je jednostavno moćno.

Čim legnem na svoj veliki krevet, moja mama se pojavljuje na vratima, gola. Njene grudi me pozdravljaju. Njene grudi su predivne a njene bradavice su skoro uspravne kao i ja. Gledam u uredno podšišanu pičkicu sa divnim tamnim dlačicama. Ona priđe i skoči na krevet, a onda se brzo smešta između mojih nogu. Bez upozorenja, ona smešta moj kurac u svoja mokra usta.

Pročitajte i ...  Moja mama Katarina

„Mama… jebote mama.“ mamica mu sisa kurac

Njena leva ruka nežno stiska i igra se mojim jajima. Ona klizi najvećim delom dole, zapuši se, a zatim se vrati, ostavljajući niz pljuvačke da joj visi između usta i mog kurca. Ona se penje na mene i lebdi iznad mog kurca, koristeći desnu ruku da drži vrh u ulazu njene usijane pičke. Zurim u nju, a onda ponovo pogledam njenu picu, baš na vreme da vidim da mala kap njenog soka kaplje niz stranu mog penisa.

Ona se spušta i osećam kako mi kurac polako klizi u nju. Njena pica me čvrsto grli dok klizi dole. Ona stane na pola puta, udahne, a onda njena pička pojede ceo moj kurac. Ona sedi bez pomeranja na trenutak, a zatim menja položaj. Njena kolena se zabijaju u krevet sa obe strane mojih kukova. Zgrabim je za struk i povučem je gore. Moj kurac klizi napolje a onda se ona nabija na njega… mi razvijamo neku vrstu sistema i ritma.

Spuštam se desnom rukom i počinjem da pritiskam njen klitoris. Njene oči se ukrštaju, a jauk odjekuje iz njenog grla. „Oh dete moje… sin moj…“ Ona šapuće. Mokri zidovi njene pice čvrsto stiskaju moj kurac. Imao sam seks ranije, ali ovo je bilo bolje od sve jedne pičke u kojoj sam bio. Topli mlaz nečega iznanada prska na moj stomak i grudi, prekidajući mi misli. Iskočim iz misli i gledam kako moja mama svršava na meni.

To me toliko raspameti da počinjem da izdižem kukove i da je tucam žestoko odozdo. Držim je čvrsto za dupe, ali ona kao da ne može da izdrži, otkotrlja se sa mene na levu stranu. Leži na krevetu, gleda u plafon i diše, a onda se prevrne na stomak. Ona postavlja ruke ispod brade. „Nabij mi kurac u dupe.“ Ona šapuće.

Guzi mi se a ja gledam na trenutak u njeno dupe. Nikad nisam primetio da moja mama ima tako slatko dupe kao nektarina. Ja ga tresem na sekundu, a ona se kikoće. Ona pljune na prste, a zatim dohvati iza i podmazuje svoj šupak. Mamica je očigledno analno veoma iskusna. Razdvajam njene tople guzove i pozdravlja me njen sićušni šupak.

Naginjem se bliže i usmeravam svoj tvrdi kurac ka ulazu u njenu guzu. Zabijam vrh u njeno dupe i osećam kako joj se mišići stežu. Oči su joj se čvrsto zatvorile. Ne mogu se kontrolisati i ostatak kurčine zabijam u njen sočni šupak. mama jebana u čmar

Pročitajte i ...  Sinek Puni Mamicu

Osećam kako joj se mišići skupljaju, opuštaju i grče. Ona kreće životinjskom silinom da trlja klitoris. Osećaj njenog dupeta kako mi guta kurac je prosto neverovatan. Veoma polako pomeram kukove unazad, a ona dahće. Polako klizim nazad unutra, pa napolje, hvatam ritam i upijam novi osećaj za mene nepoznat. Čini se da joj je sve udobnije pa povećavam brzinu.

Spuštam ruku dole i hvatam njenu pičku. Njeni kukovi se pomeraju da bi zadovoljili njenu nezasitu rupu. Njeni jauci počinju da me izluđuju. Jebem je tako jako da se noćni ormarić trese, lampa snažno zvecka. „Sisaj mi čmarić. Molim te. Mama to obožava.“ Obavezujem se i zabijam jezik u njen zjapeći čmar. Pljujem i sisam njen anus a potom žestoko ponovo nabijam kitu u njenu pizdu. Mnogo je mokrija nego ranije.

Njene sokove koristim kao mazivo pa počinjem naizmenično da idem iz guze u pičku i nazad. Kada je sledeći put svršila i ja sam izgubio kontrolu. „Svršiću.“ izgovaram. Moj kurac počinje da postaje osetljiv. Oboje skačemo sa kreveta, a mama brzo pada na kolena. Stajem iznad nje i počinjem energično da drkam kurac koji je mokar od sokova. Naježim se, a onda utrnem. svršava na mamu

Prskam debelim belim mlazovima svuda po maminom licu i sisama. Ona se široko osmehuje otvorenih usta, a ja nastavljam da joj pokrivam lice spermom. Moj orgazam je toliko intenzivan da skoro gubim vid na trenutak. Vidim kako moja sperma puni njena pohlepna usta. Moj orgazam se usporava i gledam kako ona guta spermu, a zatim počinje da briše spermu sa svog lica.

Ona liže prste. Smeškam se i guram joj kurac u zadnji deo grla. Guta poslednje male kapljice i osmehuje mi se. „Hvala sine. Učinio si mamu, maminu pičku i guzu veoma sretnima.“ Ona šapuće, polako stiskajući moj kurac rukom.

„Bilo mi je zadovoljstvo!“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Mama je ponosna… i pijana”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)