jebe svoju razvedenu sestru

Jednog naizgled sasvim običnog dana pozvala me je majka. Rekla je da je moja sestra Ljilja zvala da joj kaže da se njen muž razvodi od nje. Nisam znao da li da se smejem ili sažaljevam sestru. Moja sestra i ja smo bile sušte suprotnosti. Imali smo različite stavove, različite poglede na svet, a posebna je razlika bila u tome što je moja sestra bila veoma religiozna, a ja nisam. Prva prilika koju sam dobio, prestao sam da idem u crkvu. Moja sestra je takođe volela da nameće svoju religiju svima ostalima.

Elem, čim sam spustio slušalicu telefon je ponovo zazvonio. Bila je to Ljilja. „Lik je ladno podneo papire za razvod“, rekla je. Čuo sam kako Ljilja jeca na drugom kraju. Očigledno ju je varao njen sada već bivši muž. Mislim da je Ljilju to potpuno iznenadilo i nije znala šta da radi. „Možeš li doći do mene braco?“

Nisam znao šta bih ja mogao da uradim za svoju sestru a nisam želeo da provedem vikend slušajući njeno plakanje. Osim toga, kao što rekoh nismo bili baš bliski a i ona je živela u drugom gradu. Poslednji put sam video svoju sestru na njenom venčanju pre tri godine. Ljilja me je molila i ja sam pokleknuo.

**

Nekoliko dana kasnije sam joj zvonio na vrata. Moja sestra se promenila otkako sam je poslednji put video. Ljilja je uvek imala slatko lice, ali se ubucila od kada sam je poslednji put video. Ali ne u lošem smislu, naprotiv. Dobila je tamo gde treba da dobije dodatno. Pozvala me je da uđem, a zatim me snažno zagrlila. Osećao sam miris vina u njenom dahu. To je bilo čudno jer moja sestra nikada ranije nije pila alkohol. To je bilo protiv njenog morala. tužna sisata sestra

Ljilja i ja smo seli na kauč i moja sestra mi je otvorila svoju dušu. Bila je tako slepa. Njenom bivšem je konačno dosadilo svo religiozno brbljanje i potražio je drugu ženu. Mogao sam da vidim suze moje sestre dok mi je pričala svoju priču. Nisam baš znao šta da radim pa sam je uhvatio za ruku i počeo da mazim sestrina leđa.

Pročitajte i ...  Sestre u Olujnoj Noći

„Ne znam šta da radim“, rekla je dok je plakala.

Ni ja nisam znao. Ljilja me je tada zagrlila i stvarno počela da jeca. Uvek mrzim kada žene tako plaču. Posle minut ili dva, Ljilja se povukla i pogledala me u lice. Ne znam kako se tačno dogodilo, ali poljubili smo se! Možda je alkohol činio nešto sa njom, nisam mogao da znam ali sam bio zatečen!

Osećao sam i miris sestrinog parfema i koliko god želeo da to poreknem, napalio sam se. Možda je moj kurac radio umesto mozga, ali ja sam stavio ruku na sestrine grudi. Moja sestra je oduvek imala velike sise, i osetio sam njenu bradavicu kako mi se pritiska na dlan. Odatle je sve krenulo nizbrdo.

Skinuo sam sve sa nje i otkopčao joj grudnjak. Ljilja me nije zaustavila niti mi rekla da odustanem. Ustao sam i skinuo se ispred Ljilje. Kada sam završio, bio sam go pred sestrom. Moj kurac je već bio polu tvrd i Ljilja je imala oči zalijepljene za moj kurac. Potpuno me šokiralo kada je moja sestra ispružila ruku i uhvatila moj kurac. Počela je da me mazi a onda se nagnula i uzela ga u usta. sestra mu liže kurac

Jel je ovo san? Šta se kog đavola dešava???

Ali jedno sam znao – to je bilo tako dobro! Verovatno je moja sestra imala totalni nervni slom. Progutala je moj kurac ceo! Znao sam da ću svršiti ako me bude dugo sisala. Povukao sam se i podigao sestru sa kauča. Kada sam joj skinuo gaćice shvatio sam da nije bila osoba koja se sređivala dole, imala je popriličan žbun.

Gurnuo sam je na leđa i raširio joj butine. Ljilja mi je tada uputila divlji pogled. Znao sam da moram da budem lud radeći to što radim. Prišao sam kitom između njenih bucmastih butina i ušao u svoju sestru. Trebalo mi je malo vremena da u potpunosti uđem u pičku moje sestre. Bila je tako jebeno uska!

Pročitajte i ...  Sine, Tvoj Otac Ne Može da me Zadovolji

Pitao sam se koliko su ona i bivši uopšte imali seksa dok su bili zajedno. Polako sam ulazio u sestru. Moja sestra je jaukala i plakala. „O moj Bože, tako si velik!“

To nije bilo baš tačno, smatram sebe prosečnim, ali moguće da nije imala obdarene muškarce u svom životu. Koristio sam svoj kurac da kružim okolo u njenoj pički. Ljilja me je čvrsto stezala. Želela je moj kurac, u to nije bilo sumnje. Konačno sam se navikao na njenu toplu rupu i počeo da je tucam žestoko. jebe svoju razvedenu sestru

I Ljilja je počela da se navikava na mene u sebi. Stavila je noge oko mene i čvrsto se držala. Bio sam ceo u njoj sa svakim snažnim udarcem koji sam joj dao. Ljiljini mišići su se grčili. Mora da smo se jebali oko pola sata pre nego što sam osetio da sam pri kraju. Ljilja nije rekla ništa o povlačenju. Nisam imao pojma da li je na piluli a bila je svesna da je jebem sa svojom golom kitom.

Jednostavno nisam mogao da se zaustavim i počeo sam da svršavam u usku pičkicu svoje tek razvedene sestre. Kada je Ljilja osetila toplotu mog semena, njeno telo se ukočilo. Sada je bilo prekasno da se bilo šta uradi po tom pitanju. Pomuzla je moju tvrdu erekciju i iscedila me.

Moj kurac je konačno postao mekan pa sam ga polako izvukao iz sestre. Brzo je ustala i otrčala u kupatilo. Nisam je video neko vreme. Na kraju je Ljilja izašla i sela pored mene. „Nismo koristili zaštitu braco.“

Bio sam iznenađen da me je sestra pojebala, ali još i bez zaštite? Pa, sada nismo mogli ništa da uradimo. Ljilja me je još jednom poljubila u usne. Kao da me se nije mogla zasititi. Napravili smo grešku, sada to znam, ali nismo tu završili. Vratili smo se u spavaću sobu i ja sam još jednom kresnuo sestru.

Pročitajte i ...  Ložim se na Brata

Ovaj put je bila pod kontrolom i ona je bila ta koja je mene uzjahala. Nisam mislio da ću moći ponovo da jebem tako brzo. Možda je to bilo zbog toga što sam vodio zabranjenu ljubav sa svojom sestrom. Ovaj put je bilo mnogo lakše jebati moju sestru. Moja sperma je još uvek bila u njoj i trajali smo mnogo duže.

Iz ove distance sve deluje kao namera… izgledala je kao da je pohlepna za mojom spermom. To je bio jedini način da se sve to objasni. Kada smo završili, moja sestra je rekla da je imala više orgazama u poslednja dva sata nego za sve tri godine koliko je bila u braku sa svojim mužem.

Šta se desilo ostatak vikenda? Možda ste pogodili. Proveli smo dobar deo našeg vremena zajedno u jebanju. Nikad nisam stavio kondom, sve to vreme. Ljilja nije rekla ništa protiv toga. U vreme kada je trebalo da odem, moj kurac je bio crven i iscrpljen.

Ljilja me je molila da ostanem, ali morao sam da se vratim zbog posla. Planirali smo da se vidimo uskoro. Nisam siguran u šta sam se uvalio. Prilično sam siguran da Ljilja i ja ulazimo u nešto što je iznad svih granica.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)