sisa sina duboko

Zatrudneti sa 18 godina sa svojim prvim dečkom nije bilo u mom životnom planu. Ali postalo je još gore kada su njegovi roditelji saznali za našu situaciju. Brzo su prodali svoj dom i nestali zajedno sa njim, ostavljajući mene samu da sama odgajam dete. U početku sam se naravno plašila, ali sam prihvatila da ni ja nisam bila svetica već sam htela da imam nezaštićeni seks. Bila je ispravna stvar da prođem kroz trudnoću i nisam imala izbora nego da sama odgajam Gorana.

Nazvala sam ga po njegovom ocu jer mi se oduvek sviđalo ime Goran. Bio je dobro dete, nije mi zadavao mnogo problema i dobro je prolazio u školi. U početku nije bio baš zagrejan za sport sve dok nije naučio da pliva. Toliko mu se to svidelo da je vremenom išao i na takmičenja. Ispostavilo se da je bio veliki talenat i osvajao je medalje.

**

Dosta godina kasnije, Goran sada ima 21 godinu, na fakultetu je, i to na veoma prestižnom. Iako je dve godine pauzirao nakon srednje škole, ipak je odlučio da se okuša u jakoj školi. Nakon nekoliko meseci planiranja napokon sam se preselila u grad gde je bio njegov faks da bih bila pored njega, pazeći da ga ne ometaju iskušenja studentskog života. Iako sam bila pomalo zaštitnički nastrojena, nisam se mnogo mešala i pustila sam ga da povremeno prenoći kod neke “drugarice“ ili koleginice. lepa seksi mama

Bila sam ponosna majka sa 39 godina, održavala sam se u formi. Ne tako kao moj sin, ali sam ipak bila u dobrom fizičkom stanju. Uostalom, nije da nisam dobijala poglede među studentima. Volim da se oblačim lagano u prijatne uske trenerke i helanke koje izražavaju moje obline. Laskalo mi je i čak uzbuđivalo kada sam pred njihovim gladnim pogledima. Vidim njihova lica dok sede na klupama u studenstkom gradu.

Pročitajte i ...  Posebna jedinstvena neodoljiva

U svakom slučaju, Goran i ja nastavljamo da imamo odličan odnos do te mere da smo više kao najbolji prijatelji nego roditelj i dete. Radimo stvari zajedno, podržavamose i uvek smo tu jedno za drugo. Pošto imam pristojno plaćen posao i mogu da priuštim lep stan, zaista nemam zbog čega da plačem. Osim toga, moj posao mi omogućava da živim bilo gde i radim bilo gde zahvaljujući divnom svetu interneta. To čini stvari veoma zgodnim, posebno kada boravite u hotelima sa sinom tokom plivačkih takmičenja.

U većini slučajeva u ovim hotelima dobijamo sobe sa 2 kreveta, ali ponekad su one rezervisane i ostanu samo one sa jednim. Nije da mi smeta da spavam sa sinom u krevetu, ali stvar je u tome što internet ne koristim samo za posao, već i za seksualno olakšanje. Da, i žene mojih godina gledaju porniće. Ovo radim samo kada Goran spava ili kada je na predavanjima. Moj izbor je uvek – starija žena i mlad momak.

Čak sam na jednom forumu pronašla i postove o incestu i postala sam zaintrigirana. Mnogi su tamo tvrdili da su to doživeli ali ja sam uvek mislila da je to samo lupetanje i da tako nešto nije realno da se desi. Ali bez obzira na sve, to je ipak postala moja opsesija i imala sam mnogo linkova sa pričama na svom računaru i telefonu. Doduše, neke počnem da čitam i odmah postanu smešne sa penisima od 20+cm i majčinim sisama velikim kao lubenice. Budimo iskreni, penis od 14-17cm odlično radi svoj posao.

Ne verujete mi? Pogledajte moju kolekciju dildoa. Ni jedan ne prelazi 17cm! Ali u poslednje vreme sve više brinem da će Goran saznati za ovaj moj fetiš. Jer iako on ima svoj kompjuter, ponekad se uloguje na moj da proveri mejl ili nešto slično. Tada postanem veoma nervozna u strahu da ne otkrije neke od mojih začuvanih linkova i priča.

Pročitajte i ...  Moja Mama i Ja

***

A sada vam dugujem jedno priznanje. Kada smo u hotelima, posebno kada smo u jednom velikom bračnom krevetu, čekam da čvrsto zaspi i tada postanem veoma znatiželjna. Borim se sa porivima da povučem pokrivač i vidim da li je tvrd. Znam da je ovo pogrešno i incest bi trebalo da bude samo fantazija, ali imam taj nagon koji teško mogu da objasnim. Dakle, ponekada otkrijem da je spušten, nekada blago dignut, a veoma često mu je kurac tvrd, uspravan i viri iz njegovih bokserica. sisa sina duboko

A onda sam jednom nakon nekoliko čaša vina u pijanom stanju dok je on spavao kliznula jezikom preko njegovog kurca. Sećam se kada sam to uradila prvi put. To je bio samo lic. Mokar i dug, ali samo lic. A onda sam ga jedne večeri primila do kraja u grlo! Naravno odmah sam se udačljila da ga ne bi probudila. Ponekad dobijem želju da ga otkotrljam na leđa jer on ima tendenciju da spava na boku, sednem na njega i primim taj divni komad mesa.

Da li bi to bilo toliko loše? Možda mu se čak i dopadne. To me sve dovodi do jedne večeri nakon njegove velike pobede na velikom takmičenju. Izašli smo da slavimo jer ne samo da je pobedio, već je oborio stari i postavio novi rekord. Odvela sam ga u italijanski restoran na pastu i malo vina. Posle večere Goran je želeo da prošetamo ulicama tog mediteranskog grada. Bilo je lepo i Goran me je u nekom trenutku uhvatio za ruku.

U početku sam ga pogledala malo iznenađeno, ali mi se dopalo. Gledajući napred, nedaleko od hotela je bio luna-park koji smo odlučili da posetimo. Tamo su bile tipične stvari od igara kao što je pucanje balona sa pikado strelicama do vožnji. Goran me je čak naterao da kupim karte i zajedno smo otišli na veliku vrtešku. U početku sam bila zabrinuta jer nisam ljubitelj visina i zato uvek uzimam sobe na nižim spratovima. Dakle, sedamo u sedišta jedno pored drugog, Goran još uvek drži moju ruku.

Pročitajte i ...  3. Deo - Ćerka je postala fantazija - Tatina ispovest

Onda dok letimo u krug Goran me je pogledao, a zatim mi je pustio ruku i stavio mi je na nogu rekavši: „Mama, biće sve u redu. Ja te čuvam“ Bilo je više nego u redu, jer kada je stavio tu ruku na moju nogu, moja ribica je bila šokirana i osetila sam kako se grči. Taj mali gest mog sina me je oduševio. Ne samo da je čak počeo da mi miluje nogu, nego je išao sve bliže i bliže mojoj pički. Na kraju smo završili vožnju i rekla sam mu da je to bilo dovoljno zabave za jednu noć. Omotao je ruku oko mog ramena, povukao me u zagrljaj i krenuli smo nazad u hotel.

Kraj 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Veliki bračni krevet 1. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)