jaše tatin kurac u dvorištu

Tatin rođendan je oduvek bio bitan dan u mojoj porodici. Ove godine, tata je odlučio da pravimo roštilj, uživamo u koktelima, a zatim da se igramo u bazenu. Obično mi nije bilo dozvoljeno da pijem iako sam punoletna, ali pošto je to bila posebna prilika, tata mi je ponudio da popijem po koje pivo uz večeru. Prvi gutljaj mi je napravio grimasu, nije bilo baš ukusno, pa su tata i moja dva starija brata počeli da se smeju.

„Možda bi umesto piva trebalo da probaš pina koladu kao tvoja mama.“

Mama je uzela još jednu čašu, sipajući mi malo belog koktela. Prvi gutljaj je bio čudan, ali je bio veoma sladak i hladan što me je osvežilo na vrelini popodneva. Vremenom sam sve više i više uživala u ukusu ovog divnog koktela. Obrok je bio ukusan a mama se pobrinula da obe naše čaše budu pune.

Kada smo završili sa jelom, tata je predložio da uđemo u džakuzi koji je u sklopu našeg velikog bazena. Mama je odbila rekavši da želi da sve počisti, pitajući mog mlađeg brata da li bi joj pomogao. Nas preostalo troje odneli smo piće i opustili se u vodi. Osećala sam se fantastično, verovatno delom i zbog pića. Samo sam jednom ranije pokušala da pijem sa prijateljima, ali mi se vino nije dopalo.

Isključila sam se na neko vreme sedeći pored tate, dok su on i moj brat razgovarali o poslu i sportu, samo uživajući u osećaju vode koja peni preko moje kože. Međutim, moja pažnja se vratila kada sam čula da brat pominje moje ime.

„Šta?“ Pitala sam.

„Pitao sam da li se još uvek šunjaš ovde noću i koristiš mlaz vode za samozadovoljavanje“, rekao je smešeći se.

Usta su mi se otvorila i osetila sam kako mi lice crveni. Otkrila sam mlaznice pre mnogo godina i još uvek sam ih koristila povremeno kada sam bila nervozna da se opustim. Tata se smejao pored mene.

„Kako bi to funkcionisalo zaboga? Uglovi ne izgledaju kao da su usmereni gde treba. Gde bi sedela?“ upitao je tata.

„Tata! Ne mogu da verujem… ne bi trebalo to da me pitaš!“ Htela sam da umrem od sramote.

„Ne stidi se, samo sam radoznao. Odrasla si devojka, to je sasvim prirodno. Samo nam pokaži kako to radiš.“

Ohrabrio me je. On je zaista delovao radoznalo, a tamo su bili samo on i brat, tako da nije delovalo previše loše. „Pa ne bih sedela, klečala bih.“

„Klečala?“ upitao je. „Kako? Zaista želim da nam pokažeš, klečenje mi nekako nema smisla.“

Otpila sam još jedan gutljaj koktela, a zatim polako ustala kako bih mogla da se suočim sa ivicom hidromasažnog džakuzija. Klečeći na sedištu, držala sam kolena skupljena ne želeći da mi mlaz vode zapravo opiči pičku dok su moj otac i brat bili sa mnom.

„Ovako, tata“, kažem mu. Jedna njegova ruka leži na mojoj butini ispod vode, šokirajući me tako da sam skoro prosula ostatak pića. U ovom trenutku njegova ruka je počela da trlja gore-dole po mojoj butini, što nije u redu, ali mi se ipak nekako dopalo.

Pročitajte i ...  U Skrivenoj Kolibici sa Bratom

„Još uvek ne vidim kako bi ovo bio dobar način da doživiš orgazam.“ tata kaže.

„Mislim da se sećam da nije imala donji deo bikinija na sebi kada bih je uhvatio.“ brat se javlja sa svog mesta sa druge strane.

„To bi bilo od velike pomoći, siguran sam.“ Tata odgovara.

Odvezao mi je jednu stranu bikinija pre nego što sam stigla da protestujem. „Ne! Tata, prestani, ne mogu da skinem kupaći kostim sa vama ovde!“ Praktično vrištim na njega. Malo se smeje i gura mi ruke sa puta dok pokušavam da pokrijem kopču na drugoj strani.

„Opusti se, zar ne želiš da se dobro provedem na moj rođendan? Dozvoli svome tati da se zabavi.“ Donji deo bikinija mi spada i on ga uzima, predajući ga mom bratu. Onda me uhvati za ruke i postavi ih na platformu.

„Drži ih tako.“ Stavio je jednu ruku pod vodu da mi povuče kolena da bi mlaz vode konačno pogodio moju picu. Nisam mogla da se suzdržim od uzdaha koji mi je pobegao sa usana.

„Reko sam ti da joj se sviđa“, reče brat našem ocu.

Tata nije odgovorio, samo mi je još više otvorio noge posmatrajući moje lice dok sam se trudila da ga ignorišem. Ipak, bilo je teško. Voda je udarala veoma blizu mog klitorisa i osećala sam se tako dobro. Stisnula sam usne pokušavajući da ostanem tiha, ali su svejedno počeli da izlaze sitni jecaji. Osetila sam kako se pomera, a tatina druga ruka je bila na mojoj guzi i pritiskala me napred, bliže mlazu. mlaz vode na ćerkinoj pičkici

Toliko je bilo uzbudljivo da sam jebeno svršila! Moji kukovi su počeli da se guraju prema mlazu vode i nekoliko oštrih, visokih stenjanja je napustilo moja usta pre nego što sam zadrhtala i svršila.

„U jebote! Stvarno je moguće! Kakva dobra mala drolja. Uradi to ponovo.“ Tata je grubo rekao. Stao je iza mene, raširio mi kolena koliko god mogu, a onda je jednom od svojih ruku raširio moje usmine, ostavljajući moj klitoris potpuno otvoren. Zatim me je gurnuo tako da sam bila samo nekoliko centimetara od mlaza, tako da je voda nemilosrdno napadala moj klitoris koji je već pulsirao.

Ovaj put nisam ni pokušala da se suzdržim, nisam sigurna da li bih uopšte mogla. Za manje od minuta me je pogodio još jedan orgazam.

„O bože, opet svršavam, da, ohhhhh…“ Pre nego što sam imala vremena da obradim svoj drugi orgazam, osetila sam da mi nešto pritiska od pozadi. Bio je predebeo da bi bio prst, pa je morao biti tatin kurac.

„Tata, šta to…“ Hvata me za kukove grubo.

„Mislio sam da smo se složili da želiš da mi ovo bude poseban rođendan. Ne budi sebična. Upravo si dvaput svršila, sad je moj red.“

Sa tim rečima se zabio u mene, jako. Ne mogu da verujem koliko je bio debeo, toliko rasteže zidove moje pičke da jedva mogu da ga primim. Takođe ne mogu da verujem kako je dobar osećaj. Počinjem da osećam kako mi se vraća vrelina u mačkici. Znam da ne bi trebalo, ali uživam u osećaju njegovog penis koji se zabija u mene. Zatvarajući oči, puštam osećanja da preuzmu i ponovo svršavam, ovoga puta jače nego ikada.

Pročitajte i ...  Mamina Masaža 1. Deo

Tata oseća kako mu stiskam kurac i počinje da me jebe sve jače. Osećam da me neko drži za kosu i otvaram oči da vidim brata kako sedi pored mojih ruku na ivici kade, a njegov penis tik uz moje lice. Pre nego što sam uspela da se zapitam šta želi, ruka koja drži moju kosu povlači moje lice u njegovo krilo, a njegov penis nabija mi se u usta. tata je jebe dok bratu sisa kurac

Previše savladana načinom na koji me je tata jebao, nisam planirala da se odupirem. Sa dva kurca koja su me gurala sa oba kraja, bila sam kučka u incest sendviču. Nisam čak ni sigurna koliko sam puta svršila pre nego što je brat konačno gurnuo moje lice skroz dole u ​​svoje krilo i počeo da puca svojom spermom u moje grlo.

Kada je završio, izvukao se iz mojih usta, a zatim seo ponovo u hidromasažnu kadu kao da nije upravo pojebao grlo svoje mlađe sestre. Ubrzo nakon toga i tata je počeo da svršava u mene, ali ovaj put u moju razjebanu pičku. On takođe seda nazad kao da se ništa nije desilo, uzimajući pivo za veliki gutljaj. Pokušavam da se pomerim, ali on me zaustavlja.

„Ostani tu, sviđa mi se pogled“ – ta rečenica nas svo troje tera na smeh.

***

Ostala sam klečati tamo gde me je ostavio, s rukama na ivici džakuzija sa raširenim kolenima i podignutom guzom. Čak i sa mojom picom pod vodom, mogla sam da osetim glatku tatinu spermu kako curi iz moje mene. Nakon nekog vremena povukao me je da sednem pored njega, obgrlivši me i naslonio mi ruku na rebra ispod grudi. Nekako je moj gornji deo bikinija uspeo da ostane na meni kroz sve ovo.

On i moj brat nastavili su razgovor kao da me nisu obojica upravo napunili spermom. Nešto kasnije izašla je moja mama noseći pivo za tatu i brata, kao i bokal koktela. Mislila sam da sam popila dovoljno, ali mama je insistirala da probam i ovaj modifikovani kotel sa dodatkom jagoda, govoreći da će mi se svideti. Napunila je moju čašu do pola „Samo probaj gutljaj.“ ohrabrivala je osmehujući se.

Otpila sam gutljaj i rekla joj da je ukusno, što zaista i jeste bio. Uspela sam samo da otpijem veliki gutljaj pića i dokrajčila sam ga.

„Sviđa ti se, zar ne dušo?“ mama se nasmejala dok je ponovo punila čašu sve dok se skoro nije prelila.

Pričala je o piću naravno, ali sećanje na to koliko sam orgazama nedavno doživela nateralo me da pocrvenim. Svidelo mi se. Otpila sam još jedan gutljaj nadajući se da će hladan koktel pomoći da ohladi rumenilo koje mi je peklo lice.

„Vas dvoje se zabavite, ja idem da gledam svoje emisije.“ mama je potom otišla a brat je odlučio da se pridruži njoj i drugom bratu unutra, što znači da smo ostali samo ja i tata. Izašao je iz džakuzija, ohrabrujući me da ga pratim. U ovom trenutku je svo piće konačno zavladalo i uspela sam da se spotaknem o ivicu hidromasažne kade počevši da se kikoćem sopstvenoj nespretnosti.

Pročitajte i ...  Zabranjena Igra

Kada sam konačno uspela da izađem, tata me je ovaj put zagrlio i čvrsto me uhvatio za sisu. Otišli ​​smo do ležaljke i on me je namestio na nju, pazeći da su mi kolena otvorena. Zatim je seo između mojih nogu i pogledao u mene – „Tvoja pičkica izgleda veoma natečena i crvena dušo. Kao da je upravo doživela mnogo orgazama.“ Kaže mi i krene prstima gore-dole po mojim stidnim usnama. Čak i pijana, osećam trnce, a bokovi mi se klate prema njegovoj ruci što ga nasmeje. „I hoće još, zar ne?“ Uz to je gurnuo je dva svoja prsta u mene navodeći da vrisnem i izvijem leđa.

„Jebi se sa mojim prstima ćerkice droljice. Želim da jašeš tatinu ruku dok opet ne svršiš. A onda ćeš opet dobiti moj kurac.“

Kad ga čujem kako govori te prljave stvari, toliko se napalim da ne mogu a da ne trljam pičku o njegovu ruku. Podigla sam se u kukovima pokušavajući da se pojebem njegovim prstima jednako snažno kao što je on mene ranije jebao. Dodaje još jedan prst i počinjem da ludim. Pička mi se grči oko njegovih prstiju dok vičem „Da, da, tata!“ – svršavala sam i vrištala.

Pre nego što je moja pica prestala da se trza, on izvlači svoje prste i postavlja svoj penis uz moj ulaz. Osećam kako se zabio duboko u moju pičku osvetljavajući svaki nerv u meni. Jedna od njegovih ruku podiže se da povuče moj bikini otkrivajući moje sise pre nego što se njegova usta zakače za snažno sisanje moje bradavice. U ovom trenutku sam na prstima pokušavajući da se vratim na njegovu erekciju dahćući i preklinjem ga da ne stane dok se ponovo raspadnem u orgazmu koji razbija um. jaše tatin kurac u dvorištu

I dalje se zabijajući u moj čvrsti kanal, tata seda i grubo uzima obe moje dojke u svoje ruke držeći ih kako bi me držao mirno dok sam ga ja jahala.

„Napuniću te gomilom sperme do kraja dana … Biće to najbolji poklon za rođendan ikada, i sve što treba da uradiš je da ležiš tako… uffff…. i primaš tatin kurac kao dobra mala kurva. Ako zatrudniš… bićeš imoja ćerka i moja ljubavnica… majka mog deteta!“

Ne mogu da verujem šta mi je rekao, ali nejasnoća od koktela u kombinaciji sa „delikatnom” situacijom u kojoj sam se nalazila značila je da sam mogla samo da stenjem kao odgovor. Nekoliko sekundi kasnije osetila sam kako se ukočio i pritisnuo glavu svog penisa što je jače mogao uz moj grlić materice.

Poplava vruće sperme je buknula, što je učinilo da je to drugi put da je moj otac svršio u moju nezaštićenu pičku za manje od sat vremena. Ispostavilo se da je ovo bio veoma zanimljiv tatin rođendan.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Tatin Rođendan”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)