Brat sestra prvi seks zestoko jebanje

Gledao ju je tijekom cijelog ručka. Njene tamne zelene oči, djelomično skrivene iza velikih naočala rijetko su se podizale od tanjura. Jedva da je nešto pojela prije no što je odgurnula gotovo netaknut tanjur. Povremeno bi se osmjehnula kada bi mama i tata rekli nešto smješno. Sestru nije vidio gotovo godinu dana.

Nije se puno promijenila; dugu čokoladnu kosu i dalje je nosila stisnutu u čvrstom konjskom repu, a savršen ten i lijepe oči skrivala iza neatraktivnih cvikera. Nosila je vrečastu majicu, traperice i tenisice, tako da nije mogao zaključiti jesu li joj narasle sise. Prije mjesec dana navršila je 18… mama mu je na telefon spomenula i nekakvog dečka, no činilo se da to nije ništa ozbiljno. Njegova stidljiva seka bila je sušta suprotnost curi s kojom je hodao, Keti.

Brat sestra prvi seks zestoko jebanjeOna je bila popularna, vrlo otvorena pička izvrsnih sisa i feonmenalne guzice s koje ni jedan normalan muškarac nije mogao skinuti oči.

Brbljala je cijelo vrijeme ručka, hvalila kulinaraska umijeća od moje stare, uređenje stola… sva ona spiku koju bacate kada pokušavate ostaviti dobar dojam. Na sreću, bila je i super jebačica. «Šta ima? », pitao je sestru kada je oprala suđe igrajući ulogu cool brata, starijeg 4 godine.

Jednostavno je slegnula ramenima i spuštene glave nastavila brisati tanjure. «Daj molim te, meni možeš reći. Znaš da neću reći starcima…» I dalje je šutila, tako da ju je uštipnu za guzicu. «Au!», viknula je s uvrijeđenim izrazom lica.
«Šta ti je? !» «Jel dečko? On te zajebava? Ako da, gotov je…» «Koji dečko? !», bijesno je viknula, «Sinoć me ostavio. » «Zajebavaš? », pitao je u nevjerici. Više nisu razgovarali jer je u kuhinju ušla Keti. «Ej mali, mislim da me tvoja mama nacugala sa šerijem», smijuljila se grleći me odostraga oko struka i trljajući svojim velikim sisama.

Osjećao sam njene tvrde bradavice kako probijaju kroz tanku majicu. Ruku je plako spuštala prema kari… Bacio je oko na sestru koja namjerno nije obračala pažnju na njih, pa je i sam krenuo rukom ispod curine suknjice, maknuo u stranu svilene gaćice i uvukao joj prst u mokru pičkicu. Obožavao se tako igrati na neprikladnim mjestima, pred drugima… Nasmijao se kada je čuo kako mu tiho uzdiše u uho. Naveče se uvukao u gostinjsku sobu koju su njegovi roditelji pripremili za Keti i životinjski je izjebao.

Roditelji su spavali na doljnjem katu, i iako su sasvim sigurno znali da će im sin večeras ševiti, stavili su ih u razdvojene sobe zbog nekog lažnog morala.

A za sestru, koja je spavala odmah iza zida, bolio ga je kurac hoće li čuti kako mu komad hopše po kiti. Kada je malu izjebao, ostavio ju je da spava, a sam otiša u kupaonu u prizemlju. Kada se vračao po stepenicama čuo je tihi zvuk iz sekine sobe, kao da je nešto palo.

Zaustavio se i prislonio uho na vrata, no nije čuo ništa. Pokucao je, «Silvija? » Tišina, pa nježno, «Šta je? » Stisnu je kvaku i tiho skliznuo u mračnu sobu. Neki instinkt rekao mu je da zaključa vrata za sobom… Napipao je put do kreveta. Sva sreća da sestra nije mjenjala razmještaj namještaja od kad je zadnji put bio doma.
Čuo je kako se brzo pomiće po krevetu. «Šta to radiš? », pitala ga je. «Kaj si pijan? » «Naravno da nisam», lagao je sjetivši se boce šerije koju su on i Keti poljuštili kada su starci otišli spavati. «Samo sam malo zabrinut za tebe.

Pročitajte i ...  Tatica

Nije mi se za ručkom i večerom činilo da si ok. » Niti jedno nije neko vrijeme govorilo. Konačno ga je pitala, «Jesi kad rekao nekoj curi da je u krevetu promašeni slučaj? » «Kaj? », pitao je nespreman na ovako nešto. «Ma nema veze.
Odi natrag Keti!» Čuo je gužvanje plahti tako da je nabrzino spustio ruku kako bi je spriječio da se pomakne. Obadvoje su se ukočili kada su shvatili da ju je onako u mraku primio za golu sisu. «To ti je rekao dečko? », zahtijevao je odgovor. Njegova mala sestrica zaslužila je puno bolje od kretena kakav je taj lik očito bio.

Ruka mu je i dalje mirovala na sisi. Začudio se kako je puna. Lagano ju je stisnuo, a prstom se počeo igrati sa tvrdom bradavicom.

«Kruno», zaskvičala je pokušavajući se riješiti njegove ruke.
«Pssst», rekao je gurajući je drugom rukom natrag prema madracu. Oduševljeno je primijetio da drhti. «Reci mi što ti je točno rekao. » polako je spuštao ruku niz njezin prsni koš, pa preko čvrstog trbuha sve dok prstima nije osjetio rub čipkastih gaćica.
«Kruno, ne smiješ…», slabašno je protestirala. Ignorirao ju je. Uvukao je ruku kroz elastičan rub gaćica primivši je nježno među noge. Ukočila se, a on je osjetio kako mu erekcija nezaustavljivo buja.

Bila je mokra zbog čega se morao ugristi za usnu da se ne nasmije. Sigurno se napalila na zvukove jebačine koje je prije koju minutu u susjednoj sobi proizvodio s Keti! «Znaš», rekao je dok joj je vrhom prsta istraživao mokri procijep, «Ako tip kaže ženskoj da je izgubljen slučaj u krevetu, to obično znači da je ne zna napaliti. »

Prst mu se izgubio u natečenim ružičastim usminama, a seka je u potpunom mraku tiho soptala. Povukao se još više na krevet, povlačeći plahtu za sobom.

Pronašao joj je gležanj i s drugom rukom ga počeo maziti sve do koljena na kome je radio sitne krugove. «On… on… rekao je da sam hladna», shrvano je priznala. «Oh, ribica… nisi ti hladna. Ti si sve samo ne hladna.
» Raširio joj je bedra bez ikakvog otpora. Duboko je udahnuo opojan mošusan vonj mlade pičke, slatki miris uzbuđenja male sestrice. Kurac mu je podivljao na pomisao da bi ga mogao zabiti u njenu vlažnost. Opet je promjenio položaj na krevetu, sada se namjestivši među njenim nogama.

Brat sestra prvi seks zestoko jebanje«Jesi se zbog njega ovdje vlažila? », zacvilila je kada joj je uvukao prst u pičku. Bože, kako je samo bila uska! «Malo da…», mucala je. Izvukao je srednjak i počeo njime kružiti po klitu. «Jel ti ga sisao sve dok nisi vrištala? » Guza joj se odlijepila od kreveta dok ju je lagano kvrcao po tvrdom klitaću.
«N…ne…», lovila je zrak. Čuo je kako duboko udiše dok joj je rukom prelazio po ravnom trbuhu sve do velikih lopti. Nagnuo se i stavio u usta jednu napaljenu bradavicu i počeo je obrađivati među vručim usnama. Trljala se o brata čvrsto ga držeči za nadlakticu.

Pročitajte i ...  Ivana je zavela rođenog brata

Usnama se prebacio na ljubljenje vrata, a sisice je nastavio obrađivati rukama. «Jesi kad svršila s njim? » dahtao joj je u uho dozvoljavajući joj da ga osjeti na gaćicama dok se polako cijelim tijelom spuštao na nju. «Ne», tiho je rekla meškoljeći se pod njim. Reda radi ga je malo odgurivala, a onda se ukočila.

«Gol si? », pitala je osjetivši pod rukom njegova gola leđa. «O Bože, Kruno miči se s mene!», viknula je izgubljeno. «Pssst», stavio joj je prst na usne. I onda ju je poljubio.
U početku se nikako nije mogla smiriti pod njim, no kada ju je priklještio svojom masom, seka se smirila, opustila je usne i prihvatila poljubac. Za koji tren sama ga je pohotno ljubila, a on joj je mazio mlado napeto tijelo od čvrste guze do znojnih, drhtavih ramena. Protestno bi zajecala kada bi odvojio usne od njenih kako bi joj ljubio uši ili lizao brazdu među sisama. «Mala, daj mi da ti pokažam što je orgazam», prošaputao je dok se lagano odmicao od nje.

Cvilila je kada su njegovi prsti primili mokre gaćice sa svake strane i počeli joj ih skidati preko guze. «Kruno, nemoj…» «Pssst. Pokazat ću ti kako je biti s pravim muškarcem. » Podigao joj je jednu pa drugu nogu, dok joj je skidao gaćice, i svaku u zraku detaljno izljubio, a onda joj je pažljivo gurnuo koljena prema prsima.

«Kruno…» Lagano joj je stavio ruku na usta dok joj je jezikom prelazio po ovlaženom procijepu. Jezik mu je upao među nabrekle usnice. Malo joj je sisao sladak nektar, a onda se prebacio na sisanje klita. Sada joj je mogao maknuti ruku s usta; više se nije bunila.

Čak je spustila ruke na njegovu glavu pokazujući mu dodirima koliko joj se sviđa to što joj radi.

Tvrdoča kurca sve mu je više smetala, znao je da ga skoro mora zabiti u nju. Osjetiti je na kari kako svršava, kako joj se pička grči na njemu. Odmaknuo se od njene spremne raširene pičkice ostavivši je s raširenim nogama.
Primio ju je s obje ruke za guzu i podigao onako mokru do svojih usana. Zabijao je jezik u nju ritmom ševe, spremajući je tim zadnjim korakom za jebačinu. Drhtala je, tresla se, nije vladala ni umom ni tijelom, a on je primio kurac u jednu ruku, namjestio ga na sam ulaz u rastopljenu rupu i jednostavno legao na nju. Uspio joj je gurnuti veliki glavić, iako je bila strašno uska.

Jednostavno je gurao, širio je, borio se s njenom nerazrađenom pičkicom koja je pružala otpor prvom pravom muškarcu kojeg će primiti. «Reci mi ako želiš da prestanem», pijano je mumljao skroz ju stisnuvši uz krevet, s pola kurca več usađenog u sestri «Nemoj… molim te, nemoj prestati», molila je nabijajući se na njega svojim uskim bokovima. Na te riječi Kruno ju je primio za guzu i zabio joj se jednim trzajem u pičku do jaja, doslovno je rastežuči oko super tvrde kurčine. «Seko, tako ti je dobra pičkica», buncao je izvlačeči ga iz nje, prije no što će joj ga opet zabiti do samog kraja.

Pročitajte i ...  Put u incest

Iako je bila strašno uska, toliko se ovlažila da ju je bez problema mogao pumpati a da je ne ozlijedi.

Dobro je znao koliko mu je velik, i koliko je malena neiskusna, no nije se mogao suzdržati, počeo ju je ševiti iz sve snage, bez imalo milosti. Taj njen dečko je totalni idiot! Pomislio je zabivši joj ga dubokim, vatrenim trzajem. Seka je jecala i dahtala pod njim, grebla mu je leđa, grizla ga za rame… Nije se mogla nositi sa tako intenzivnim jebanjem pičkice.
«Pičku materinu!», vikao je dok se krevet tresao pod njegovim snažnim zamasima, a jaja mu uz glasne praskove lamatala po njenoj napetoj maloj guzi. Nije se mogao sjetiti kada je zadnji put trošio tako usku pičkicu, i nije mogao vjerovati da je njegovu seku tako doooobro jebati. Stavio je ruku među njihova znojna tijela i pritisnuo njene vlažne kovrče. «OOOHHHHH!», zaurlala je jer sada joj je s glavićem derao točno po g – točki.

Ne planiravši to, spustio joj je na otvorene usne brzi poljubac, pa joj dignuo lijevu nogu i stavio na rame. Sada će je malo jebati pod drugim kutem; no pritom joj se ni na sekundu nije prestao zabijati u pizdu. Čim je odvojio usne od njenih, cviljenje se pretvorilo u bolni uzdah. I on je počeo vikati kada je osjetio da joj se tijelo grči oko njega, da ga grčevi u pički uvlače sve dublje i dublje u tu usku, mokru picu.

Zabila mu je nokte u guzu dok mu je njena pička doslovno muzla kurac. «Bože», vrisnuo je. Više se nije mogao kontrolirati i eksplodirao je u nju šibajući joj spermu duboko zabijen u pičku, oštrim, gustim mlazovima. Spuznuo je s nje, bacio se na leđa duboko dišući.

Ruke je držao preko lica. «Definitivno nisi hladna», nježno je prošaptao vrativši ruku na guste dlake među njenim nogama iz kojih je kuljala sperma. «Nismo to smjeli raditi», tiho mu je odgovorila, iako je stavila dlan preko njegovog dok ju je lagano prstario s dva prsta. «Tvoj dečko je šupak», samo je to uspio reći, jer oboje su znali da će se ovo itekako još ponavljati.

«Ima i mali kurac», rekla je kroz zloban smijeh koji se pretvorio u ponovno jecanje kada ju je braco počeo opet dovoditi do drugog orgazma u životu. Bio je iznenađen kada je osjetio njenu malu šaku na svom trbuhu kako se spušta prema kari, nježno ga prima, i kao s bebom u ruci, seka tako tone u san. Definitivno nije hladna!

Brat sestra prvi seks zestoko jebanje

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Da li zelis da lizes

Aaaaaaaa nemoj :)