Brat sestra pusenje kurca svrsavanje sperma

Brat sestra pusenje kurca svrsavanje sperma

Ja imam 40 godina a sestra 45. Ona je udata, ima dvoje djece, a ja sam još uvjek neoženjen.
Moje incestne primisli počele su još kad sam imao 13 godina, a sestra 18. U to vrijeme, pošto je otac bio vrlo strog, sestra nije mogla do nekih doba biti vani. Tako me je jednom, pošto je već počela raditi, a voljela me je jako kao malog bracu, posjela preko puta sebe i objasnila mi neke stvari. Tako sam doznao da ona ima momka i da joj ja budem ta veza kad on dođe da idu na “sudar”, zato jer nije smjela gubiti ni sekunde.

Rekla je ako ikome kažem da mi nikad više neće ništa kupiti, a ako budem dobar, biće i ona prema meni. Tako sam ja bio kurir između nje i tadašnjeg njenog momka, koji je bio 7-8 godina stariji i imao je “tristaća”. To je sve izvrsno funkcioniralo tako da me je Miro, naime tako se zvao, zavolio kao partnera i čak je obožavao ljubiti i fatati moju seku preda mnom, govoreći mi da ću i ja kad odrastem imati takvoga komada. Ja bih se crvenio i okretao oči , ali kad bi se oni zanijeli i zaboravili da sam i ja tu, bez srama bih gledao šta rade, a naročito šta rade njegovi prsti.

 

Naime šarali su od dugih plavih uvojaka moje seke, preko nježnih, ali velikih i čvrstih grudi, do njenog međunožja.

Koje bi ona neko vrijeme uporno držala čvrsto stisnuto, ali bi noge svaki put, to sam primijetio vrlo brzo, širila, trzajući se u grčevima. Prvi put kad sam to vidio i doživio, toliko sam se prepao da sam počeo vikati. I Miro i seka su se trznuli ne znajući o čemu se radi, a ja sam sav prepadnut i skoro na rubu suza objasnio da sam mislio da seka ima srčani napad. Oboje su se počeli smijati, a meni nije bilo ništa jasnije.

Kasnije, kada smo pošli kući (jer sam ja seki bio isprika i opravdanje pred roditeljima), seka mi je rekla da nikome ništa ne govorim i da ono nije bilo ništa. Kako sam ja navaljivao, jer sam bio jako znatiželjan seka je morala obećati da će mi objasniti o čemu se radi. . .

Pročitajte i ...  Moja Seksi Kćerka *INCEST*

A to se desilo uskoro. Ja sam već pomalo kontao očemu se radi pošto sam već imao noćne polucije i trenutke sladostrašća kojih bi se rado prisjećao kada bih se probudio. Međutim problem su bile gaćice, koje bi bile mokre i ljepljive. Mene je bilo sram od mame da ona to ne vidi, iako sam ih prvi put uspio ubaciti u mašinu za veš umotavši ih u ručnik.

Međutim sve viće sam se ložio na seku, gledajuši njene sise, guzu i u njeno međunožje, zbog kojeg se i nalazila sa Mirom.

Brat sestra pusenje kurca svrsavanje spermaPočeo sam i da drkam kao sumanut po pet-šest puta na dan zamišljajući seku kako se u autu ljubi i hvata sa momkom. Ulazio bih u njenu sobu, mirisao njen jastuk, preturao po njenim stvarima i vešu, i od svega toga dobivao nenormalno uzbuđenje. Školu sam gotovo zanemario, samo čekajući dan i sat kada ćemo seka i ja ići na njen ljubavni sastanak.

Grozničavo sam smišljao plan kako da i ja osjetim šta znači ženski dodir i piljubac. Već sam imao četrnaest godina, a kurčić iako ne baš tako velik, stalno je stršio nebu, pogotovo ako bi seka bila u blizini. Jednu večer sam odlučio da krenem u akciju pa šta bude. Sestra je nešto bila zahladila odnose sa starcima, a kako je stari čvrsto držao stvari pod kontrolom, barem što se tiče izlazaka i njihove duljine, ja sam smislio plan.

Kad smo se vraćali sa “ljubavne”seanse, a upravo smo izlazili iz parka, sav drhteći upitao sam je:-Kad ćeš prestati da mene vodiš na ove izlete? ? Ona mi je odgovorila da ću uvijek ići sa njom, pa da znam da joj je to jedini način da izađe u grad i tako to. Ja sam rekao da ovo ne može više ovako, da ja glumim majmuna na spoju i da ja više ne mogu gledati šta joj Miro radi, a biti miran. Oooooo, pa moj braco već postaje veliki- nasmijala se i pogladila me po kosi.

Pročitajte i ...  Jebajuci kevu

Da, postajem veliki, i ne mogu ovo mirno gledati a ništa ne raditi- ljutito sam odgovorio, ne vjerujući u ove svoje riječi.

Hajde braco ne ljuti se, ti znaš koliko te seka voli i da će sve učiniti za tebe, pa zašto i ti ne bi nešto za mene- rekla mi je. Ti ne znaš kako je meni, ja sam popustio u školi, stalno mislim na tebe, a i kad sanjam, sanjam tebe. Mirko, šta ti je ti se šališ – rekla mi je u nevjerici. Ne šalim se, i ako hoćeš da ti nastavim pomagati, odsad ćeš mi ti ubacivati veš u mašinu da mama ne vidi jer po noći izdrkam i dvaput na tebe, a i sada mi kurac puca kako je tvrd, a ti si u blizini.

Mirko- rekla mi je, nemoj tako govoriti, ja sam ti ipak sestra. Da, sestra koja se žvali i hvata sa momkom pred svojim rođenim bratom. Pa stotinu sam puta gledao kako ti uvlači ruke u gaćice i prstari te, došlo mi je da ga ubijem i zauzmem njegovo mjesto, toliko sam ljubomoran na njega. Seko, ti si najbolja pička na svijetu, svi moji u školi sline na tebe i govore mi kako si dobra, a ja to moram trpiti.

Oooo, maleni moj bratek. Pa pojma nisam imala da si u takvim problemima. Moraš hitno naći neku curu da se olakšaš. Hajde da te ja spojim sa Andrijanom, koliko znam, ima iskustva i može ti pomoći, jeste da je starija od tebe, ali i teba da bude iskusnija, zar ne? Nemoj da se praviš luda rekao sam ti da maštam samo o tebi i da hoću tebe.

Sestra je ostala zabezeknuta i otvorenih usta i vidjevši da je vrag odnio šalu, zaustavila se i rekla da se vratimo do jedne klupe na osami.

Sjeo sam pored nje i ona je ozbiljnim glasom rekla- Mirko to što ti govoriš je incest, i zabranjeno je ako znaš šta ti govorim. Rekao sam da me nije briga, da sam joj otvorio srce i očekujem da mi pomogne kao i ja njoj. Ali to ne smijemo, to je bogohuljenje Mirko- rekla mi je ozbiljnim glasom valjda shvativši u kakvoj smo se situaciji našli.

Pročitajte i ...  MEMOARI JEDNE BABE (Incest)

Smijemo, smijemo-počeo sam govoriti hrapavim glasom, a kurac mi se napinjao u hlačama. Izdrkaćeš mi ga, svakako hoće da pukne koliko je tvrd, ako želiš da i ti i dalje pomažem- igrao sam na kartu ucjene dobro znajući koliko sestri značim kao izgovor za izlaske. Zaboga, pa bio sam joj jedini prozor u svijet, ako je htjela ostati pod našim krovom. Stajala je zureći u mene par trenutaka, valjda misleći da ću se ja predomisliti, a ja sam nagonski osjetivši da je ovo biti ili ne biti krenuo kao sivonja.

Uhvatio sam je za ruku i prislonio na moj kurac, a drugom sam već počeo otkopčavati hlače. Počela je nešto nerazgovijetno mrmljati, ne znam šta jer mi se već mutilo, i izvadivši ga stavio joj ga u ruku govoreći- požuri jer može neko naići. Seka je vidjevši da je vrag odnio šalu brzo povukla rukom nekoliko puta gore dolje i vodopad sladostrašća ju ju pogodio ravno u lice. Počeo sam se grčiti i izbacivati nenormalne količine sperme.
Međutim bilo je tu još nešto važnije. Duboko u podsvijesti znao sam da smo pršli crtu nakon koje više nema povratka… .

Brat sestra pusenje kurca svrsavanje sperma

Related Posts
Kako sam karao tetku

kako sam zestoko pojebao tetku incest Ja sam jedan 33 godisnjak koji solidno izgleda ali sam i malo usamljen. Imam Procitaj celu pricu

Moja najdraza sestra

rodjena sestra ljubavnica trljanje pice svrsavanje Rastala sam se kad mi je sin imao samo godinu dana. Nakon puno svađa Procitaj celu pricu

Vrela majka

Kako sam pojebao majku zalio spermom Dugo sam ovo čuvao kao svoju tajnu. Ipak, odlučio sam da malo olakšam dušu, Procitaj celu pricu

Moja mama, moja sekretarica

sin kara mamu seskretaricu anal oral seks Jos za vreme studija pricao sam sa drugom oko otvaranje sopstvene firme. Ubrzo Procitaj celu pricu

Aaaaaaaa nemoj :)