Bili smo na makadamskom putu posve sami okruženi šumom . Lijevo od nas se protezala livada. Mama se nervozno osvrtala oko sebe plašeći se da bi netko mogao naići ili biti tu negdje u blizini. Uvjeravao sam je kako nema nikoga i kako nema potrebe da se brine. Stavila je ruke na moja prsa govoreći kako sam izrastao u pravog i zgodnog muškarca.

No, zastanimo na trenutak pa krenimo s pričom iz početka. Do ovog dijela i nastavka onoga što je slijedilo stići ćemo nešto kasnije.

Ova priča može izgledati pomalo komična, možda čudna ali u svakom slučaju jest bizarna. Zovu me Švabo a zašto saznat ćete kada pročitate priču, odnosno jedan njen dio. Moj djed je kao mlad otišao na rad u Njemačku. Prethodno se oženio i iz tog braka rodila mu se kćer i dva sina. Jedan od tih sinova jest i moj otac Darko a drugi je moj stric Veljko. Razlika u godinama između njih dvojice iznosi tek nešto više od godine dana. Nakon što su odslužili vojni rok oba su se zaputili kod djeda u Njemačku. Obojica su inače radišni i svestrani kada je posao u pitanju pa su se bez problema zaposlili u građevinskoj firmi gdje je radio i djed. Šef im je bio Bosanac Radovan koji je bio oženjen za Njemicu. S tom Njemicom Radovan je imao kćer Helgu. Moj djed i Radovan bili su vrlo bliski. Sprijateljili su se pa su se često družili i izvan radnog vremena. Radovan je u nekoliko navrata dolazio s djedom u naše selo koje mu se jako svidjelo kao i okolica. Stoga je odlučio kupiti građevinsko zemljište i započeo je gradnju kuće u susjednom selu. Naše selo ali i čitava okolica svidjela se i Radovanovoj ženi. Planirali sa da jednog dana kada odu u mirovinu dođu živjeti ovdje, baviti se pčelarstvom i vrtlarenjem. Njihova kćer Helga bila je mlada vrckava kurvica, kako je to moj djed govorio pa je zbog toga baš nije impatizirao, a slučaj je htio da ta vrckava kurvica postane moja mama.

Helga je zavrtjela pamet mom ocu i on se napalio preko svake mjere. Otac nije bio neki tip koji je osvajao ženska srca. Mnogo je radio i kada mu je Helga raširila noge bio je gotov. Mlada Helga je zatrudnjela i moj tata odlučio ju je oženiti na užas moga djeda. Zbog djedovog negodovanja i stalnih verbalnih sukoba tata je s Helgom odlučio napustiti Njemačku i došli su živjeti u tatino rodno selo. Otac je izgradio vlastitu kuću i pokrenuo obrt. Nakon nekoliko mjeseci rodio sam se ja. Otac je puno radio. Često je izbivao iz kuće i putovao na relaciji naše selo, Zagreb. Helga, moja mama, nije radila. Brinula se za mene i kuću ali usput je tati nabijala rogove. Helgi, kao vrlo mladoj ženi, život u malom provincijskom mjestu nije odgovarao. Počele su trzavice i bilo je izgledno da brak između Helge i mog oca nema neku perspektivu. Jednog dana mama je pokupila svoje stvari i jednostavno nestala iz mog i očevog života. Tata je ubrzo saznao da se vratila u Njemačku.

Ja se mame uopće nisam sjećao. Odrastao sam bez nje ali uz baku i tetu, tj. očevu sestru, i njezinu obitelj. Sve u svemu imao sam lijepo djetinstvo i nisam imao nikakvih trauma ili kompleksa zbog toga što nisam imao mamu. Ništa mi nije nedostajalo a iz Njemačke je uredno svakog mjeseca stizao novac za mene. Mislim da je taj novac slao Helgin tata Radovan ali to sad nije ni važno. Eto, sad vam je jasno zašto sam dobio nadimak Švabo.

Godine su prolazile i ja sam, kako je moja mama rekla, izrastao u zgodnog muškarca. Svo to vrijeme mog odrastanja o mami Helgi sam malo toga znao. Prema toj ženi koja mi je bila mama nisam osjećao baš ništa. Iz razgovora koje sam načuo, a koje je moj tata ponekad vodio sa svojom sestrom, saznao sam da mama Helga dobar dio godine provodi negdje u okolici Zadra gdje je Radovan kupio kuću i uredio tri apartmana za iznajmljivanje. To je vjerojatno bilo točno ali mama se nije javljala niti meni a ni ocu.

A onda jednog dana za vrijeme ručka tata me iznenadio rekavši mi kako se čuo s Helgom. Nazvala ga je telefonom. Izrazila je želju da dođe u naše selo i posjeti nas. Tata nije imao ništa protiv a meni je tog trenutka bilo sasvim svejedno. Možda sam trebao biti uzbuđen zbog skorašnjeg susreta s mamom koju tolike godine nisam vidio ali ja uistinu nisam osjećao baš ništa. Nakon nekih desetak dana vozeći se autom prema kući na cesti sam s leđa ugledao ženu koja je hodala nogostupom noseći vrećice u ruci zavodnički vrteći guzom. Malo je nedostajalo pa da joj zatrubim ali kako nisam bio siguran tko bi to mogao biti suzdržao sam se. Pretekavši je pogledao sam u retrovizor i pomislio kako žena uopće ne izgleda loše. Trenutak kasnije do svijesti mi je doprla misao kako bi to mogla biti moja mama ali zatresao sam glavom misleći kako to zasigurno nije ona.

Ali prevario sam se… Bila je to moja mama. Doputovala je dan ranije i smjestila se u kući koju je njen otac izgradio. Kuća nije bila dovršena ali jedna soba, kuhinja i kupaonica bili su uređeni u dovoljnoj mjeri da se unutra moglo boraviti. Tata se s njom našao istog dana kada je stigla. Kasnije mi je tek rekao da su se sreli i dugo razgovarali. Kada sam dan kasnije ugledao oca kako ulazi u kuću u pratnji zgodne plavuše koju sam vidio iz auta shvatio sam od prve, bez da mi je tata išta rekao, da je to moja draga mama koju uopće nisam poznavao.

Moj tata definitivno nije bio zlopamtilo kao ni ja. Mama i on su došli do zaključka da su bili premladi za brak i obitelj pa je to vrlo brzo rezultiralo majčinim odlaskom i razvodom. Mama Helga izrazila je želju da sa mnom otvoreno i o svemu porazgovara. Kako ne bi izazivali znatiželju i pozornost mještana odlučili smo se sutradan naći dalje od sela, tj. u gradu. Tako je i bilo.

Našli smo se u jednom restoranu u centru Zagreba. Mama me častila ručkom tijekom kojeg smo vodili jedan dugački i otvoren razgovor. Bilo joj je izuzetno drago što se ne ljutim na nju i ništa joj ne zamjeram. Prešutio sam činjenicu da prema njoj ne osjećam ništa. Niti ljubav a niti mržnju. Iako to nisam glasno rekao mislim da je ona to shvaćala. U stvari, moram biti iskren i kazati kako sam već prilikom tog našeg susreta prema njoj osjetio neke sasvim drugačije osjećaje no ni to joj nisam rekao, barem ne tada. Njene iskričave oči i zavodljiv smiješak koji joj je stalno titrao na usnama, kao i čitav njezin izgled, kod mene su pobudili osjećaje koji su mi potaknuli neke pervezne misli. Zračila je nekim seksipilom i doista ju je krasio neki kurvanjski štih. Mislio sam tada:-Eh, da mi to nije mama vrlo rado bi je nataknuo na kurac.-

Jedna druga stvar me iznenadila a pomalo i nasmijala. Naime, moja mama sada je živjela s mojim stricem, tj. tatinim bratom Veljkom. Stric Veljko ostao je u Njemačkoj onda kada je moj otac s trudnom Helgom došao kući. Stric se ženio dva puta i oba puta razveo. Jedna žena mu je bila Njemica a druga Slovenka s kojom je imao kćer Mojcu koja je nakon razvoda ostala živjeti s majkom. Kako su se na kraju spetljali moja mama i stric ne znam a nije me previše ni zanimalo. Uglavnom, stric Veljko i moja mama odlučili su se napustiti Njemačku i doći živjeti u susjedno selo. Morate priznati da je to na prvi pogled postala pomalo delikatna i čudna situacija.

Tata je već ranije znao da su Helga i njegov brat u vezi i da su se vjenčali. Nije mi to spominjao. Nakon povratka iz grada razgovarao sam s njim. Rekao mi je kako je smatrao da nema potrebe zamarati me tim pričama. On je Helgu davno prežalio i prema njoj nije osjećao apsolutno ništa. Osim toga tata se oženio drugi put s jednom ženom iz susjednog sela. Očeva žena koju sam zvao po imenu, Željka, bila je posve ok. Imao sam već trinaest godina kada ju je tata doveo u kuću. Brinula se za mene i tatu i ja sam je poštivao. Ocu nije smetalo to što je Helga sad u braku s njegovim bratom. Vjerovao je kako se Helga nakon toliko godina promijenila i čak mu je bilo drago što mu se brat skrasio, smirio i odlučio vratiti doma. Nakon nekoliko mjeseci mama i stric doputovali su iz Njemačke bez namjere da se tamo više vraćaju. Stric je odmah prionuo poslu i sredio je Radovanovu kuću koju im je ovaj ustupio i kojoj su Helga i on odlučili živjeti.

Pročitajte i ...  Moja debela mama postala mi je seksualna robinja

A što reći o mojoj mami Helgi? Ukratko rečeno, to je žena kojoj kurac iz očiju viri, tako kaže jedna izreka koja eto baš za nju itekako vrijedi. Mom stricu to je sad već bio treći a mami drugi brak. Iskreno, ja mislim da je mama imala više od dva braka. No, bilo kako bilo pričalo se da joj je brak s mojim stricem drugi brak. Inače moj stric radio je sve i svašta. Po struci je bio auto mehaničar mada je u Njemačkoj dugo radio u građevini, no on je uistinu jedan svestran tip. Imam dojam da ne postoji nešto u što se on ne razumije. Radio je kao konobar, krovopokrivač, bravar… Zna popravljati veš mašine, postavlja keramičke pločice… Vrativši se s mamom u Hrvatsku zaposlio se i izvjesno vrijeme radio u poduzeću koje je grcalo u dugovima i plaća je redovito kasnila a ionako je bila minimalna. Stoga je dao otkaz i započeo vlastiti biznis.

Nije prošlo mnogo vremena a započele su priče uokolo da mu Helga nabija rogove i da ga vara sve u šesnaest. Nisu to bile tek puste glasine. Čak sam i ja dosta priča na tu temu čuo. Muškarci iz našeg sela, ali i iz okolnih sela, opasno su se palili na kurvanjski izgled moje mame Helge. Kako oni stariji tako i oni mlađi. Mnogi pubertetlije su opasno drkali na nju. Pa i ja sam prema mami, još od onog razgovora u restoranu, osjećao kako me seksualno privlači. Nisam znao da li su te glasine o maminoj nevjeri spram strica istinite ili ne. Bio sam sklon vjerovati da ljudi izmišljaju i pretjeruju. Spomenuo sam već da mama Helga i stric Veljko žive u susjednom selu. To je od mog sela razdaljina od nekih 2-3 kilometara. Tu je stric dovršio uređenje kuće a uz to je napravio lijepu radionicu gdje su on i moj tata povremeno radili, popravljali aute, kako bi zaradili koju paru više. Inače stric Veljko je desetak kilometara dalje zakupio jednu poveću salu, odnosno dvoranu, koju je solidno uredio i sad ju je iznajmljivao za svadbe, krštenja, krizme i razne druge svečanosti.

Jedne subotnje večeri s društvom sam se zadržao u lokalu „Šansa“ koji je negdje na pola puta između mog i stričevog sela. „Šansa“ je bila poznata po tome što je gazda uredno zapošljavao zgodne konobarice u minicama pa smo tu bili redoviti i česti gosti. Inače lokalu je radno vrijeme do 23 sata ali nerijetko, pogotovo vikendom, radno vrijeme se zna produljiti i do dva-tri sata ujutro. Okupili smo se u „Šansi“ i raspravljali kamo krenuti i gdje se dalje zabaviti te subotnje večeri. Vrijeme je prolazilo i na kraju smo tu dočekali jedan sat iza ponoći. Gazda lokala zamolio je sve prisutne da popiju piće i napuste lokal jer je želio zatvoriti. Gosti su se pomalo razišli a nas četvorica još smo bili na parkiralištu i dogovarali se kamo sada krenuti. Domagoj i Luka krenuli su u klub „Point“ ali nama četvorici tamo se nije išlo jer su tamo, u „Pointu“, prašili narodnjake a mi nismo baš neki ljubitelji te vrste muzike.

Zazvonio mi je mobitel. Pogledao sam i vidio da je poziv upućen od strica Veljka. Začudio sam se jer znao sam da je stric u svojoj svadbenoj sali. Bila je u tijeku velika svadba i on je imao pune ruke posla. Javio sam se a stric me pitao gdje sam trenutno, a kada sam mu objasnio zamolio me da odem po njegovu ženu, tj. mamu Helgu. Ona je otišla s nekim prijateljicama, koje je poznavala jer su ljetovale kod nje na moru u apartmanima, na neku feštu koju je jedna od njih organizirala povodom svog rođendana. Pitao sam gdje je to mjesto, tj. lokal, gdje je Helga s prijateljicama tulumarila. Lokal se nalazio gotovo na pola puta do Zagreba. Pokušao sam objasniti stricu da sam već dosta popio i da bi me vrlo lako mogla zaustaviti policija. Pitao sam ga zašto mama jednostavno ne pozove taksi i doveze se kući. Objasnio mi je da ju je već zvao sedam-osam puta ali ona se raspojasala i prilično popila te uopće ne pomišlja krenuti doma. Sad mu se više uopće ne javlja na mobitel pa se zabrinuo.

A što sad? Nisam strica mogao odbiti i obećao sam mu da ću se pobrinuti za mamu koja mi je sad bila ujedno i strina. Prijateljima sam objasnio kako stvari stoje. Kratko su razmislili i odlučili poći sa mnom, odnosno za mnom, jer bili smo s tri auta. Ja sam bio sam, Vlatko također u svom starom golfu, a s Nevenom u autu je bio Mislav. Nije im se žurilo kući pa su odlučili poći sa mnom. Osim toga Neven nije pio pa je on vozio prvi u slučaju da se na cesti pojavi policijska patrola. Stigli smo nakon gotovo pola sata oprezne vožnje do lokala gdje se trebala nalaziti mama Helga. I uistinu je tamo i bila. Odmah mi je bilo jasno da je prilično pijana ali ona je inače, kako sam već ranije shvatio, voljela popiti koju čašicu više pa to nije bila neka novost. Jedva sam je nagovorio da krenemo. Posrtala je jer, osim što je dosta popila, na nogama je imala cipele s malo višom petom, pa sam je uhvatio oko struka i doveo do auta. Neven je autom odmah krenuo prvi, za njima Vlatko a ja iza njih. Mama je bila vidno raspoložena. Pronašla je u autu na radiju postaju „Banovina“ i pojačala ton. Pjevala je narodnjake i cerekala se. Haljina joj se povukla prema gore i sad su se joj se lijepo vidjela gola bedra pa sam svako malo pogledavao njene lijepe noge. Primijetila je moje poglede pa mi je priprijetila prstom i poravnala haljinu.

U jednom trenutku tražila je da zaustavim auto. Pitao sam je zašto? Kazala je kako joj se piški i neće moći izdržati do kuće. Zaustavio sam auto sa strane. Mama je poravnavala neposlušne naramenice svoje elegantne haljine a ja sam opet spustio pogled na njene noge. -Opet zuriš u moje noge!- Prekorila me. Nasmijao sam se rekavši kako ne zurim. -A zašto ti se onda kuronja digao, a?- Pitala je. Uistinu sam teško mogao prikriti izbočinu na mojim hlačama i osjetio sam nelagodu. Dok se ona cerekala shvativši da sam se zacrvenio u licu ja sam se vrpoljio na sjedalu čekajući da izađe i ode na pišanje. -Sviđam li se ja tebi?- Iznenadila me svojim pitanjem. A što sad da joj kažem? Što odgovoriti kada vam vlastita mama postavi takvo pitanje? Odlučio sam biti iskren a opet suzdržan rekavši kako je lijepa i seksipilna žena pa je onda logično da mi se sviđa. Na tom dijelu cesta je bila izuzetno dobro osvijetljena pa sam joj predložio da produžimo još malo naprijed no ona je inzistirala da ostanemo baš tu. Igrala se naramenicama svoje haljine gledajući me ispod oka pijanim pogledom. U jednom trenutku povukla je naramenice i kako nije nosila grudnjak sise su joj istrčale napolje. Blenuo sam u mamine gole sise a ona je jezikom oblizivala usne. Gledajući svoje gole sise opsovala je haljinu i naramenice koje je čitavu večer živciraju.

Podigla je obrve i pitala me što mislim o njenim sisama. S jedne strane razum mi je nalagao da joj kažem kako bi najbolje bilo da podigne naramenice a s druge strane uživao sam u pogledu na njene sise i poput telca sam ih gutao očima. -Mama, ovo baš i nije pametno.-Pokušao sam joj objasniti nadajući se kako je to neće odvratiti od nauma da još malo ostavi sise golima i izložene mome pogledu. Opet je lascivno oblizala usne bacivši pogled prema mom kurcu. -Mama, daj podigni naramenice dok netko nije naišao.- Rekao sam joj. -Ma nemoj!- rekla je i već idućeg trenutka uhvatila me za kurac preko hlača. Trgnuo sam se kao oparen. Ni u ludilu nisam mogao očekivati da će stvari otići u tom smjeru. Opet je ponovila pitanje:-Reci mi iskreno, ali stvarno iskreno, sviđam li se ja tebi?- Ponovio sam i rekao da mi se sviđa ali ipak je ona moja mama. -Ma zajebi to. -Rekla je i idućeg trenutka spustila se prema meni otkapčajući mi dugmad na hlačama. Uopće nisam imao želje opirati se mada je ovo bila luda i bizarna situacija. Izvukla je moj kurac iz gaćica i uzela ga u usta. Nisam mogao vjerovati da mi mama puši kurac. Zazvonio je mobitel jednom pa drugi put ali nisam pomišljao na to da se javim. Tek što sam svršio a lijepa količina sperme se iz maminih usta cijedila po mojim hlačama mobitel je opet zazvonio. Bio je to stric Veljko. Dok je mama otvorila vrata i iz usta izbacivala ostatke moje sperme ja sam stricu Veljku pričao kako je sve u redu i kako se vozimo prema kući.

Pročitajte i ...  Putovanje sa mamom 9

Mama je dlanom ruke brisala usne. -Uh, stvarno ću se upišati.-Rekla je i nastojala se iskobeljati iz auta. Pitao sam je trebam li joj pomoći. Odgovorila je kako nema potrebe. Držala se za vrata auta i opasno njihala tako da sam se uplašio jer činilo se kao da će svakog trenutka pasti. Nedaleko od auta uz cestu nalazila se nekakva drvena ograda koja je nekada, barem tako mislim, imala funkciju da priječi izlazak stoke na prometnicu. Nekako se doteturala do te ograde i primila se rukama za nju. Pitao sam se što će sada? Naime ona nije bila u stanju ogradu prekoračiti ili se provući između gredi pa doći do grmlja koje se vidjelo s druge strane. Stajala je nekoliko trenutaka kao da razmišlja. Onda se okrenula prema meni i doviknula mi da ne gledam. Okrenuo sam glavu u stranu ali naravno da sam svako malo pogledavao u njenom smjeru. Spustila je gaćice jednom rukom, jer se drugom držala za ogradu, pa ih potom skroz skinula i ostavila na tlu uz cestu. Potom je zadigla haljinu i onda raširila noge ali jednu nogu je stavila na prečku drvene ograde. Mlaz guste mokraće šiknuo je iz njene obrijane pičke. Pišala je smijući se i dovikujući mi zašto je gledam. Sva sreća cesta je bila pusta i nije bilo drugih auta.
Poravnala je i popravila haljinu. Držeći se jednom rukom za ogradu sagnula se i podigla gaćice s poda. Gaćice je uzela u ruku i zavukla je ispod haljine pa njima obrisala pičku.

Opet posrćući došla je nazad do auta. Nagnula se prema meni i rekla mi da sam prostak jer sam je gledao dok je pišala. Pokušao sam slagati kako nisam ali ona je, glumeći da je ljuta, bacila svoje gaćice prema meni i opet me nazvala prostakom. Uzeo sam njene gaćice i bacio ih na stražnje sjedalo. Krenuli smo. Nismo prošli ni stotinjak metara kada se iz suprotnog smjera pojavio auto i zablendao nam svjetlima. Bio je to Vlatko koji se vidjevši da nas nema iza njega odlučio okrenuti i vidjeti gdje smo i nije li nam se možda štogod dogodilo jer nisam se javljao ni na mobitel. Opet sam skrenuo u stranu na travnati dio i stao. Vlatko je izašao iz auta i došao do mene. Otvorio sam prozor rekavši Vlatku kako je sve u redu a stali smo radi više sile, tj. pišanja. Mama je papiranatom maramicom brisala usne a ja sam rukom pokušavao skriti napola raskopčane hlače i mrlje od sperme. Po Vlatkovom pogledu shvatio sam da nešto sumnja ali šutio je.

Krenuli smo dalje. Neven i Mislav čekali su nas na ulazu u selo gdje je mama sa stricem živjela. Parkirali smo ispred stričeve kuće. Mama je izašla i popravljajući haljinu zahvalila se na vožnji. Pijana i s naramenicama koje samo što nisu pale izgledala je jebeno droljasto. Sva četvorica izašli smo napolje i pitao sam mamu trebam li je otpratiti do kuće. Odgovorila je uz smiješak kako nema potrebe pa potom nesigurnim korakom krenula prema kući. Naravno da su Neven i Mislav željeli znati gdje smo se i zašto zadržali a osim toga Vlatku s lica nije silazio zagonetni smiješak.

Spavao sam gotovo do ručka kada je tatina druga žena, Željka, ušla u sobu i natjerala me da ustanem. Otac je već sjedio za stolom i smješkao se zagonetno. Nisam shvaćao razlog njegovom smijuljenju. Još sam bio pod dojmom događanja protekle noći no bio sam siguran da se otac ne smijulji zbog toga. Uostalom sumnjam da bi se smiješio zato što mi je njegova bivša žena, moja mama a sad žena njegova brata popušila kurac. Kada smo završili s ručkom otac je prvi ustao i pozvao me da dođem u garažu. Izašao je iz blagavaonice a ja sam upitno gledao za njim. Sad mi je u glavi pomalo zvonilo na uzbunu.

Sjedio sam još nekoliko minuta pa polako ustao i krenuo u garažu. Otac je u ruci držao metlu i meo pod garaže. Auto je bio parkiran vani i sva četvora vrata su bila otvorena. Bilo je očito da je čistio unutrašnjost auta. Ugledavši me razvukao je usta u široki osmijeh i glavom pokazao prema kutu garaže gdje se nalazio stol. –Tamo ti je trofej koji si zaboravio izvaditi iz auta.- Rekao je otac. Pogledao sam prema stolu i zbog polumraka u garaži nisam odmah shvatio o čemu priča. Prišao sam bliže i tog trena kroz čitavo tijelo kao da mi je prošlo nešto poput struje. Na stolu su se nalazile gaćice moje mame. One koje sam nehajno bacio na zadnje sjedište tatinog starog ali očuvanog Mercedesa.

Stari na svu sreću nije pojma imao čije su to gaćice. Mislio je kako sam u autu obradio neku djevojku koja je zaboravila pokupiti svoje gaćice. Po izrazu njegova lica shvatio sam da je zbog toga čak i ponosan na mene. Rukama sam zgužvao gaćice gurnuvši ih u džep hlača. Krenuo sam prema kući a tata mi je uz smijeh dobacio:-Vrati curi gaćice… Možda niti ne zna da su ostale u autu.- Odnio sam gaćice u svoju sobu i stavio ih na svoj radni stol pored monitora kompjutera. Gledao sam gaćice i prisjećao se maminog pušenja mog kurca. Ma koliko god bio svjestan činjenice da je to ludo, bizarno i nastrano nisam mogao a ne osjetiti kako mi se kurac diže. Zaključao sam vrata sobe i stao iznad gaćica. Izvadio sam kurac i izdrkao se prosipavši spermu po gaćicama na stolu.

Tek što sam pospremio kurac nazad u hlače začuo sam Željku kako me doziva imenom. Mamine gaćice pune moje sperme gurnuo sam u ladicu stola te izašao iz sobe. Željka mi je rekla neka se javim na telefon. Prolazeći pored nje prema telefonu dodala je kako me mama zove. Osjetio sam slične trnce koji su mi prošli kroz tijelo kao i u garaži. Željka se vratila u kuhinju a ja sam se javio na telefon. Začuo sam mamin glas:

-Možeš li razgovarati?- Pitala je… Pogledao sam preko ramena. Željka je u kuhinji bila zabavljena pranjem suđa.
-Mogu, reci.-
-Jesam li jučer onako pijana napravila veliku glupost?-
-Pa… Kako bilo da bilo meni se svidjelo.- Iskreno sam odgovorio.
Nastao je kratki tajac…- Svidjelo ti se?-
-Jako mi se svidjelo… Toliko da bi to volio ponoviti.-
-Ti si lud! Jesi li ti svjestan što pričaš?
-Jesam, svjestan sam a ako sam lud, kako ti kažeš, onda je to valjda na tebe.-
Glasno se nasmijala prije nego je rekla:-Mislim da je pametnije da to što prije zaboravimo, ako je moguće.-
-Da zaboravim? Teško… Kako zaboraviti nešto takvo i k tome još jako dobro.-
-Budalice jedna… Što misliš da za to sazna Veljko ili tvoj stari? Bila bi to potpuna katastrofa.-
-A kako će saznati? Ako sam lud, kako ti kažeš, nisam toliko lud da im kažem a mislim da ni ti nisi toliko luda.-
-Budalice jedna pervezna i nastrana.- Rekla je kroz smijeh
-Pa rekoh ti već da sam na tebe.-
-Nego, reci mi gdje su završile moje gaćice?- Pitala je.
Za trenutak sam krenuo reći joj da su u mojoj sobi ali suzdržao sam se jer mi je nešto palo na pamet.
-Mislim da su ostale negdje tamo gdje si pišala.-
-Pa nije valjda?!-
-Čini mi se… Možda su još tamo. Hoćeš da ih odemo potražiti?-
-Mogli bi, ako nemaš pametnijeg posla.-
-Nemam. Doći ću kod tebe za nekih pola sata a možda i prije.-
Tata je završio s čišćenjem auta i garaže. Sjedio je u fotelji i listao novine. Došao sam do njega rekavši mu kako ću posuditi njegov Mercedes. Podigao je glavu i nasmijao se. Nešto tišim glasom pitao me da li idem vratiti vlasnici njene gaćice. Klimuno sam glavom i namignuo mu. Zatresao je glavom a osmijeh mu nije silazio s lica dok se vraćao čitanju novina. A da je samo znao čije su to gaćice.

Kroz nekih desetak minuta parkirao sam tatin Mercedes ispred stričeve kuće. Stric Veljko tvrdo je spavao nakon noći provedene na svadbi. Treba do jutra odraditi svadbu, pa nakon odlaska gostiju spremiti i počistiti dvoranu, pospremiti i oprati suđe, isplatiti osoblje… Kasno je došao kući a bio je preumoran da mami postavlja pitanja vezana za njen sinoćnji izlazak. Mama je sjela u auto i krenuli smo u potragu za njenim izgubljenim gaćicama. Pojma nije imala da sam se izdrkao na gaćice i da se sad nalaze u ladici moga stola.
Bilo joj je neugodno zbog protekle noći i to se na njoj jasno vidjelo. Nikako nije imala snage pogledati me u oči. Vozili smo se šutke neko vrijeme a kako bi prekinuo neugodnu tišinu pitao sam je što ako se stric probudi i zapita se gdje je ona? Odgovorila je kako kod sebe ima mobitel a reći će mu da smo otišli negdje na kavu. -Zašto mama i sin ne bi zajedno mogli popiti kavu?- Dodala je napokon me pogledavši s osmijehom na licu. Bila je u pravu. Stricu ništa neće biti neobično u tome da mama provodi vrijeme sa svojim sinom.

Pročitajte i ...  Putovanje sa mamom 4

Naravno, ni na kraj pameti mi nije bilo tražiti gaćice za koje sam ionako znao gdje se nalaze. Skrenuo sam na sporednu cestu koja uopće nije išla u smjeru iz kojeg smo sinoć vozili prema selu. Upitno me pogledala pitavši kamo to vozim. Na sreću njoj naše seoske sporedne ceste nisu baš bile poznate pa sam joj slagao kako smo izbjegavali glavnu cestu zbog policije. No kada sam skrenuo na makadamsku cestu bilo joj je jasno da to nema veze s traženjem njenih gaćica. Gledala je oko sebe i konstatirala kako je, bez obzira na njeno pijanstvo, sigurna da se ovuda nismo vozili. Šutio sam i vozio dalje. Makadamska cesta vodila je kroz šumovit dio da bi naposlijetku izbili na jednu livadu okruženu šumom i šipražjem. Parkirao sam auto te smo oboje izašli napolje. Mama se osvrtala oko sebe da bi me napokon upitala zašto sam je dovezao na ovo mjesto?

Objasnio sam joj kako želim u miru i dalje od radoznalih očiju i ušiju porazgovarati o onom što se između nas dogodilo. Gledala je u pod a lice joj se zarumenjelo. Zagrlio sam je i nije pružala nikakav otpor. Bez suvišnih riječi ili uvijanja otvoreno sam joj rekao kako bi volio da to ponovimo.

-Ne znam… Ne znam koliko je to pametno. U stvari mislim da to uopće nije pametno.-Rekla je.
Privio sam je k sebi i poljubio u usta. Uzvratila mi je poljubac i vlažni jezici su nam se nemirno ispreplitali. Osjetio sam uzbuđenje koje mi je uzdrmalo utrobu a po njenom ponašanju shvatio sam da i mama slično osjeća. Odmaknula je glavu i rukama mi prelazila preko prsiju.
-Uistinu si izrastao u pravog i zgodnog muškarca.-
Raskopčao sam šlic na hlačama i počeo izvlačiti svoj kurac koji je iz sekunde u sekundu postajao veći. Uzeo sam je za ruku i stavio je na svoj kurac. Primila je rukom moju sad već nabreklu batinu. Gledala me u oči. Njene oči su se sjajile i bilo je očito da se napalila.
-Što ako netko sazna? A osim toga ovdje na otvorenom netko nas može vidjeti.-
-Ma nema šanse da nas ovdje netko vidi. Osim toga ovom cestom u ovo doba dana rijeko tko da prolazi a ako bi netko došao onda bi došao autom ili traktorom a nema šanse da ga ne čujemo prije nego on nas ugleda.- Odgovorio sam joj.

Zadigao sam joj haljinu i pomogao joj svući gaćice. Mrmljala je nešto u stilu jesam li svjestan što joj činim? Osvrtala se oko sebe i uvjerivši se da smo posve sami čučnula je. Držeći jednom rukom moj kurac drugom je gladila svoju pičku… Usnama je obujmila glavić moga kurca. Dudlala ga je poput prave profesionalke gladeći moja jaja puna sperme. Lizala ga je čitavom dužinom ne zaboravljajući jezikom pomaziti i jaja. Želio sam je jebati i gorio sam od želje da joj zabijem kurac u pičku. Kao da mi je čitala misli. Zadigla je haljinu iznad bokova i prišla jednom starom odvaljenom drvetu. Stavila je jednu nogu na to drvo i naguzila se.

Rukom sam joj pomazio pičku koja je već lijepo vlažila… Namjestio sam glavić kurca na vlažan otvor njene pičke. Glavićem sam nekoliko puta protrljao njene usmine i zabio joj ga. Zajecala je glasno kao da plače. Praskao sam je držeći je za bokove dok je ona svo vrijeme glasno jecala. Kroz jecaje je isprekidano govorila kako bi bilo dobro da se maknemo s ceste. Izvukao sam kurac i odveo je malo dalje do ruba livade. Ponovo se naguzila. Prašio sam je toliko žestoko kao da joj uz kurac u pičku želim ugurati i jaja. U jednom trenutku kleknula je s obje noge na srušeno deblo drveta. Bujica sperme krenula je iz nabreklh jaja i mlazovi guste tekućine punili su njenu utrobu. Izvukao sam slinavi kurac iz mamine pičke osječajući se sjajno. Spustila je haljinu i okrenula se prema meni. Lice joj se crvenjelo od uzbuđenja. Opet se osvrnula oko sebe nastojeći se uvjeriti da smo posve sami. Podigao sam hlače i zagrlio je te joj gurnuo jezik u usta. Bili smo na samom ruba livade i sjeli smo na srušeno stablo na kojem je do maloprije mama nagužena klečala . Pitala me hoćemo li krenuti nazad. Nasmijao sam se rekavši kako još nismo gotovi. Čemu žurba.

Pomogao sam joj svući haljinu i sad je ostala posve gola. Uzela je gaćice i njima obrisala pičku. Ja sam svukao hlače i gaće te od nje uzeo gaćice i njima obrisao svoj kurac. Mazili smo se tu na otvorenom posve goli i uskoro sam opet bio spreman za akciju. Sjeo sam na drvo i mamu prema sebi okrenuo leđima. Držeći je rukama za bokove nataknuo sam je na svoj kurac. Sad je igra trajala nešto dulje… Preuzela je inicijativu… Skinula se s mog kurca i okrenula mi se licem prema licu. Opkoračila me i nasadila se na moju batinu. Vrtjela je bokovima i dupetom nataknuta na moj kurac i glasno uzdisala. Mišići njene pičke stezali su moj kurac a glasni uzdasi pretvorili su se u vrištanje… Vrištala je i svršavala poput zadnje kuje. Još jedna runda moje sperme ispunila je njenu pohotnu pičku koja je poput usisivača usisavala moj kurac iz kojeg je rigala sperma. Ostali smo u toj pozi neko vrijeme nježno se ljubeći.

-Ti nisi normalan a ni ja nisam normalna… Oboje smo totalno ludi.- Napokon je izustila. Pomogao sam joj odjenuti se. Ušla je u auto i gledajući se u retrovizor popravila frizuru. Odjenuo sam se i krenuli smo nazad. Onda se sjetila da smo krenuli tražiti njene gaćice. Sada sam joj konačno mogao priznati da su gaćice kod mene u ladici stola. Prešutio sam to da sam ih zalio spermom. Bili smo blizu njene i stričeve kuće kada sam je pitao kada želi da joj vratim gaćice. Nasmijala se i kratko razmislila.
-Pa sutra idem s Veljkom u grad. Ja idem na frizuru i kod kozmetičarke a on ima svog posla. Njega neće biti do navečer a ja se vraćam doma. Navrati negdje između četiri i pet sati popodne ako ti to nije problem.-

Nasmijao sam se misleći u sebi:-Ma kakav problem?- Bili smo ispred kuće i mama me pozvala da uđem na kavu. Prljave gaćice zgužvala je ispod haljine pridržavajući ih rukom s vanjske strane. Čim smo ušli odjurila je u kupaonicu a ja sam sjeo za stol u kuhinji. Dok je mama još bila u kupaonici ušao je tek netom razbuđeni stric Veljko. Srdačno me pozdravio pitajući me što ću popiti. Rekoh mu kako sam došao samo na kavu. Pojavila se i mama. Na sebi je sad imala drugu suknju. Pozdravila je strica i poljubila ga. Skuhala je kavu a stric mi je zahvaljivao na tome što sam išao po mamu. Kritizirao ju je zbog toga što se toliko opustila i zadala mu brige. Mama ga je zagrlila ispričavajući mu se. Obećala je kako se to više neće ponoviti. Stric me ispratio do auta još jednom mi zahvalivši na svemu. A da je samo znao svu istinu tko zna kako bi reagirao.
Sutradan sam nešto prije četiri sata nazvao mamu. Javila se na mobitel rekavši kako je upravo tog trenutka stigla kući.
-Stižem kroz desetak minuta.- Rekao sam joj.
-Jedva čekam.-Odgovorila je.

Ušao sam u auto i sjetio se da su njene gaćice i dalje u ladici stola. Uostalom, jebeš gaćice. Reći ću da sam zaboravio na njih pa ću joj ih odnjeti neki drugi dan. Osim toga kako ću joj objasniti da na njima ima tragova moje sperme mada mi to više nije bilo ni važno. Parkirao sam ispred njene kuće. Vrata kuće bila su odškrinuta. Gurnuo sam ih rukom i ušao. Pozvao sam je imenom. Čuo sam kako mi iz sobe dovikuje da uđem i zaključam vrata. Zaključao sam vrata i krenuo hodnikom… na podu u hodniku nalazile su se mamine cipele a na njima njene gaćice koje je valjda svukla onda kada se i izula. Naravno, čekala me u kratkoj prozirnoj spavaćici s čašom u ruci i bez gaćica.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Moja nastrana i perverzna mama Helga”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)