uspavani mladi sestrić

„Gubi se iz moje kuće“, rekla je Dijana.

Vesna je duboko uzdahnula. Očekivala je takvu reakciju svoje sestre. Iako je njen prirodni instinkt bio da odgovori sestri sa jednakom žestinom i vikom, morala je da se izbori sa tim porivom i da se povuče.

Otpila je svoj zeleni čaj da se smiri i pokuša da bude diplomatičnija; muva se hvata sa medom, a ne sirćetom.

„Mogu li reći nešto?“ Upitala je Vesna.

„Šta dođavola ima još da se kaže ?!“ Dijana je upitala strašnim tonom. „Ne dam ti da spavaš sa mojim sinom jebote!“
***
Vesna je tog petka ujutru pozvala sestru na doručak. Dijana je taj gest smatrala prilično neočekivanim jer Vesna je mrzela kuvati za bilo koga. Dijana je bila zadivljena što sedi za stolom, jede palačinke, kajganu i domaće kobasice. Vesna je čak donela nekoliko pomorandži da se iscede u sok.

Kada je Dijana pojela dve ogromne porcije Vesninog doručka, počela je da govori svojoj starijoj sestri. Teren ipak nije bio dobro pripremljen.

Sa 41 godinom, Vesna je živela veoma dobro. Posedovala je i upravljala vrhunskim restoranom i bila je udata za Kostu, uspešnog sportskog agenta. Bili su u braku 20 godina, uživajući u raskošnim zabavama, odmorima širom sveta i trošeći neverovatne količine novca. Međutim, pre godinu dana, Vesna je počela da oseća majčinske potrebe.

Nazovite to krizom srednjih godina, ali odjednom, iznenada – poželela je bebu. U početku je Kosta bio protiv toga, umesto toga nudio je da preurede kuću ili kupi jahtu, ali ona nije odustala. Na kraju je popustio i počeli su da rade na bebi. Njihovi napori nisu bili uspešni. Možda je to bilo zato što je Vesna bila na tabletama protiv začeća od svoje 18. godine.

Pročitajte i ...  Moja Bucka Tetka

Uprkos pokušajima, nisu mogli začeti. Nakon konsultacija sa njenim ginekologom i nekoliko specijalista, zaključili su da su njeni reproduktivni organi još uvek funkcionalni. Ali kada su lekari predložili da se Kosta testira na broj spermatozoida, rezultati nisu bili pozitivni.

To je loše uticalo na brak a posebno na Kostu koji je čak počeo da spava u odvojenoj spavaćoj sobi. Vesna je bila toliko slomljena i ljuta da je odlučila da će, ako ne može dobiti dete od Koste, dobiti od nekoga drugog.

„Ali čekaj, stani…“, zaustavila je Dijana neugodnu tišinu nakon vike. „Zašto Boris pobogu, tvoj rođeni nećak … sestrić po krvi? Sigurna sam da postoji gomila drugih momaka koji bi voleli da zatrudniš.“

„Pa“, započela je Vesna. „Puno sam istraživala i naučila sam da deca imaju tendenciju da naslede mnogo svojih ličnosti i fizičkih osobina od svojih roditelja. Mislim, pogledaj Borisa! On je vrhunski učenik, on je u fudbalskom timu, rvačkom… “

„I on ima punu stipendiju za prestižan fakultet! Mislim da ne želi da postane otac pre nego što završi školovanje!“

„Pa, to ga nije sprečilo da neke devojke u svojoj školi umalo napumpa“, uzvratila je Vesna.

Dijana se trgnula od šoka. „Kako dođavola znaš o tome?“

„Mama mi je rekla.“

„Naravno“, gunđala je Dijana.

„Zapravo je pomalo smešno“, rekla je Vesna boreći se sa osmehom. „Iako je, koliko sam upućena, nosio kondome sa svim tim devojkama, ipak je uspeo da ih oplodi!“

„Da, pa, na našu sreću, one su … prekinule trudnoću.“

„E pa ja vala neću ništa prekidati! Sve sam isplanirala seko! Kosta će misliti da je beba njegova, pa ćemo je odgajati. Boris neće imati nikakvu obavezu u odgoju deteta.“

Pročitajte i ...  Bio je to lud i nezaboravan vikend sa tetom Ivonom

Dijana se podrugljivo nasmejala. „Ne mogu da verujem da ovo pokušavam da racionalizujem sa tobom. Odgovor je naravno NE.“

Dok je Dijana skupljala prljavo posuđe i nosila ga, Vesna je odlučila da je vreme da upotrebi svoju poslednju taktiku. Posegnula je u tašnu, uzela mali komad papira i stavila ga na sto. Kada se Dijana vratila u trpezariju primetivši svoju sestru – koja se sada smejala – i papirić, postala je sumnjičava.

„Šta je to“, upitala je Dijana, gledajući papir na stolu.

„Kako ti to izgleda?“ Upitala je Vesna sa zlim osmehom.

„Izgleda kao ček.“

„To je upravo to.“

„Ne možeš me jebeno podmititi da spavaš sa mojim sinom.“

„Zaista? Jer, imati sina na fakultetu nije jeftino. Osim toga, prema onome što si mi rekla, skraćuju sate na poslu tvom dragom. Mora da je teško u ovom trenutku gledati kako se plate smanjuju.“

Dijana se namrštila, ne ceneći Vesnino bezobrazno ponašanje i pominjanje zarade njenog muža. Iako je to mrzela da prizna, pitanje Borisovog odlaska na fakultet otežalo je njihove rasprave o budžetu. Iako su oboje radili, troškovi života nisu bili zanemarljivi.

Iako je Boris imao punu stipendiju, morali su mu kupiti automobil, davati mu novac za benzin, osiguranje automobila i hranu. Nije htela ni da razmišlja o tome šta će se dogoditi ako izgubi stipendiju.

„Zar ne želiš bar da vidiš ček pre nego što kažeš ne?“

Dijana je brzo prišla i zgrabila ček sa stola. Uprkos svim naporima, oči su joj se razrogačile kada je videla šestocifreni iznos ispisan na čeku. Ono što je za nju nekada bila čvrsta odluka brzo je postala unutrašnja borba i Vesna je to mogla videti.

Pročitajte i ...  Mali Brat je Porastao 2. Deo

„Samo izađi iz kuće na dva sata, a ja ću otići kad se vratiš. Ako tvoj muž pita odakle novac, samo mu reci da je to Borisov poklon za diplomu.“

Dijana je poslednji put uputila bolni pogled ka sestri pre nego što je zgrabila ključeve i tašnu. Kada je njen automobil izašao sa prilaza, Vesna je izula štikle i otrčala gore do spavaće sobe svog nećaka. Dva sata bi bilo više nego dovoljno vremena.

Otišla je do Borisove spavaće sobe i tiho otvorila vrata. Nos joj je dočekao mošusni pomalo neprijatni miris tinejdžera; miris bi uvredio bilo koga drugog, ali za nju je to bio snažan afrodizijak.

Tiho na prstima je ušla u spavaću sobu i zaključala vrata za sobom. Prolazeći kroz minsko polje prljavog veša i časopisa, prišla je bliže Borisovom krevetu. Naravno da nije slučajno odabrala taj dan. Ušla je u plodne dane i bila je 200% sigurna da će zatrudneti.

Zastala je kraj ivice kreveta da pregleda svog mladog nećaka koji je spavao. Iako je bio u uspavani mladi sestrićsmešnom položaju, glasno hrčući sa slinom koja mu je curila iz otvorenih usta, ona ga je i dalje želela. Čak i u mraku njegove spavaće sobe, i dalje je mogla da jasno osmotri njegove mišiće i peščano plavu kosu; nadala se da će ih njihovo dete naslediti.

Ne gubeći vreme, brzo se oslobodila haljine i pustila je da padne na pod. Zatim je spustila gaćice, ogolivši već vlažni prorez. Finale je stiglo kad je posegnula iza leđa da otkopča grudnjak, razgolitivši svoje velike i ljupke grudi. Kad je bila potpuno gola, počela je da budi usnulog nećaka.

KRAJ 1. Dela

besplatan sms
One thought on “Tetka Želi Bebu 1. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hot oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)