tetka mu jaše kurac

Boris je zastenjao i otkotrljao se da vidi ko mu je poremetio san. „Tetka Vesna!“ – uzviknuo je Boris, pošto je prizor njegove gole tetke brzo sve doveo u fokus.

„Dobro jutro, Borise“, zahihotala se Vesna.

„Khm … zašto si gola?“ Upitao je Boris pitajući se da li je ovo neki čudan san.

„Tvoja tetka je čula neke zanimljive glasine o tome kako … si popularni među devojčicama u školi.“ Vesna je pogledala polu tvrdu izbočinu u međunožju bokserica; mogla je da vidi vrh njegovog penisa kako viri iz jedne od nogavica njegovih bokserica. „Želim da vidim o čemu se tačno radi i da li su glasine istinite.“

„Ja … ja ne … ti to ozbiljno?“

„Šššš, u redu je“, rekla je Vesna dok se penjala na krevet još više zbunjujući zatečenog Borisa. „Tvoja majka neće bit kućii narednih par sati … hajde da se igramo.“

Boris je to mrzeo da prizna, ali bilo je mnogo noći u kojima se mazio dok je razmišljao o svojoj tetki Vesni. Ona je bila na njegovoj listi, zajedno sa pre svega Monikom Beluči i Lisom Ann. Činjenica da je bila ovde, gola i očigledno napaljena, činila je njegov svet dobrano uzdrmanim.

„Zaključaj vrata“, promrmljao je.

„Već jesam.“

Seo je i brzo skinuo majicu. Kad ju je odbacio u stranu, Vesna ga je uhvatila za bokserice i počela ih trzati prema dole. Borisovo srce je ubrzalo dok je tetki dopuštao da mu skine donji veš. Kad je i on bio go kao ona, uhvatila ga je za kurac i počela ljubiti u usne. Nežno joj je prigrlio potiljak i privukao je bliže sebi.

Vesna je pratila svoje poljupce od njegovih usta, niz njegov vrat, pa do njegovih grudi. Boris je stenjao dok je tetka obožavala njegove isklesane grudii, grickajući mu malene bradavice, pa čak i ližući ih. Prešla je na ljubljenje njegovog definisanog stomaka.

„Ohhh, ne mogu da verujem kakav si muškarac postao“, prošaputala je. „Posebno sa ovom kurčinom koju skrivaš od svoje tetke.“

Boris je zastenjao kad je počela psovati i milovati njegov pulsirajući kurac. Vesnino telo je osetilo nalet toplote videći požudu na njegovom licu. Brzo se spustila, kliznula nadole i uzela ga u usta.

„OHHHHHH!“ Zaurlao je Boris.

Vesna se nasmejala u sebi dok je sisala Borisov ogroman kurac. Mnogo je volela svog muža, ali nije bio ni blizu obdaren kao Boris. Volela je ukus njegovog mladog neopranog kurca u ustima. Dok je rukama osećala njegove napete butine, borila se da se seti kada je poslednji put bila sa tako mladim muškarcem. tetka mu sisa kurčinu

Pročitajte i ...  Sine, Mogu li da Gledam 2. Deo

Uzela je Borisov penis iz usta i počela ga milovati dok mu je lizala dlakave testise.

„Pogodi šta Borise?“ Upitala ga je Vesna. „Tvoja tetka želi da je izjebeš poput kučke!“

Boris je tada zgrabio tetkinu glavu i povukao je gore. Nakon što joj je dao još jedan poljubac, grubo ju je gurnuo na leđa i skočio na nju. Vesna je brzo raširila noge i sa zadihanim pogledom gledala kako je Boris zgrabio svoje čudovište i zabio ga u nju.

„Uuuuuhhh! DA!“ Vesna je zapevala.

Osećala je kako joj se usmine razvlače dok su se borile da dozvole prolaz za Borisov debeli penis. Borisove usne prilepile su se za jednu od uspravnih ružičastih bradavica i počele je besno sisati. Vesna nije učinila ništa da pokuša da uguši vriske; kuća je bila njihova i želela je da Boris čuje koliko uživa u njihovom seksu.

„DA! Oh, Borise! Želim da svršim!“ Borisov jedini odgovor na njenu izjavu bio je da počne sisati drugu dojku. Vesna je glasno doživela orgazam, osećajući se kao da joj je eksplozija eksplodirala u mozgu. Boris kao da nije mario; neprestano je razvaljivao tetkinu natopljenu vaginu sa bezobzirnom žestinom.

„Borise, molim te!“ Vesna je vrisnula, pokušavajući se izvući ispod njega. „Hajde da napravimo pauzu!“

„Ne, ne još!“ Boris je preklinjao.

Uz velike poteškoće, Vesna je konačno uspela da izvuče Borisa iz sebe. Ispuzala je ispod njega i otkotrljala se sa kreveta na pod. Nažalost, njen nećak uspeo je da je uhvati dok je bila na četiri noge. Uzjahao se na nju i počeo ludački da je jebe s guza. Boris je zgrabio šaku tetine kose dok ju je jebao. razvaljuje tetku od pozadi

Vesna je dahtala odvaljena od kurca. Kakvo je to čudovište probudila u njemu? Duboko u sebi, bilo joj je drago, jer zapravo nije želela da vodi ljubav ili se zeza; htela je da se TUCA. I Boris je upravo to radio. Drhtaj požude prošao joj je kičmom dok joj je pustio stisak na kosi i posegnuo ispod nje kako bi joj pomilovao klimave grudi.

„Ohhhhh, da“, progunđala je. „Jebi me! Pokaži mi šta taj tvoj veliki, snažni kurac može!“

„Pokazaću ti šta može!“ – uzviknuo je Boris.

Pročitajte i ...  Pronašao sam mamu na Internetu

Izvukao se iz tetke, uhvatio je za butine i podigao u vazduh. Vesna je obgrlila Borisov snažan vrat, dok ju je on držao za bedra. Boris je jednom rukom posegnuo i zavukao svoj penis u nju. Oči su joj zatreperile kad je nastavio parenje sa njom u stojećoj poziciji kaubojke.

„Oh, da! Oh, Borise. Daj mi taj kurac!“ Vesna je stenjala dok ga je ljubila. „Oh, taj slatki, mladi kurac! Obožavam ga! Obožavam ga!“

Boris je pumpao jače. „Kad tako pričaš, to me čini tako jebeno napaljenim! Uf… Ja … mislim da ću svršiti!“

„Šta si upravo rekao?“ pitala je Vesna gledajući ga ljutito.

„Ja … svršiću, tetka Vesna“, rekao je Boris dok se trzao.

„Izneverio si me!“

Boris je spustio tetku na zemlju kad je to čuo. Okrenula se, pokazala prstom na krevet i rekla: „Idi na krevet i legni na svoja jebena leđa. Ako ćeš da svršiš, jahaću te dok to radiš!“

Boris je požurio da posluša svoju tetku, koja je skočila na njega čim je legao na krevetu. Vesna se ugrizla za usnu dok se ponovo nabijala na ukočeni kurac svog nećaka. Borisovi prsti su se uvijali dok mu se tetka grčila i jahala ga. Prizor njenog zadihanog lica i poskakujućih sisa bio je više nego što je mogao podneti. tetka mu jaše kurac

Vesna se uhvatila za njegovu glavu dok ju je ljubio i lizao joj vrat i uho. Unutar svoje glave, nagovarala ga je da svrši, očajnički želeći roditi njegovo dete. Htela je to jako da mu kaže, ali nije htela da ga uplaši. Morala je da se uveri da je svršio u nju.

„Oh, ja ću svršiti! Ja ću jebeno eksplodirati! Ohhhhh! Ohhhh!“ Boris je progunđao pre nego što je izbacio svoje seme u rođenu tetku.

Vesna je zaplakala dok su delili orgazam. Suze radosnice potekle su joj niz oči kad je osetila kako joj je unutrašnjost poprskana sa nekoliko eksplozija Borisove vrele sperme. Tetka i nećak su se grčevito držali, teško dišući kad se zasitila njihova požuda.

„Prokletstvo Borise!“ Vesna je zastenjala. „Oh, boli me pička od tebe, bukvalno!“

„Žao mi je tetka Vesna… Ja samo … nisam mogao da se kontrolišem.“

„Ne, veruj mi dušo. To je dobra vrsta bola.“

Boris se vratio na krevet, povevši tetku sa sobom. Vesna je osetila kako mu je umorni penis iskliznuo iz trzaja, a par kapi njegove sperme iscurile su iz nje. Njihova oznojena i bolna tela bila su isprepletena dok su se još oporavljali od strasti.

Pročitajte i ...  Tetka kao Majčinska Figura

„Tetka Vesna?“

„Molim dušo?“

„Kad napravimo pauzu, možemo li da idemo ponovo?“

„Naravno dušo moja“, uzdahnula je. „Ali sada umukni i dozvoli mi da ti opet sisam kurac.“

***
Par nedelja kasnije, Vesna je dobila pozitivan test na trudnoću. Kosta je bio u ekstazi. Promenili su jednu od gostinjskih soba u svojoj velikoj kući u dečiju sobu, a devet meseci kasnije dočekali su zdravog dečaka.

Svi njihovi prijatelji i porodica bili su srećni zbog njih. Tog Božića, Vesna i Kosta su ugostili svoju porodicu na velikoj večeri. Bilo je lepo što je mogla da pokaže svoju bebu svim svojim rođacima. Iako je bila srećna što vidi članove svoje porodice, želela je da vidi jednu osobu. Zaustavila je Borisa dok je izlazio iz kupatila na drugom spratu. U naručju je držala bebu, slatko se smejući nervoznom izrazu na Borisovom licu.

„Tako je lepo što si kući sa fakulteta “, rekla je Vesna.

„Hvala tetka Vesna.“

„Jesi li već pozdravio svog brata?“ Boris je samo klimnuo glavom, pokušavajući da ignoriše njegovu snažnu sličnost sa svojim rođakom.

„Dobro, jer želim da me posetiš na prolećnom raspustu“, rekla je Vesna. „Kosta stalno priča o tome da ovaj sladak momak treba mlađeg brata ili sestru, ali nisam sigurna kako to planira učiniti dok je na poslovnom putu. Možda ćeš morati doći i pomoći mi u tome. Kako to zvuči?“

„Ja … voleo bih da te posetim“, promuca Boris.

„To je sjajno! Sada ćeš me morati izviniti; bebi je potrebno hranjenje; on je veoma žedan mali dečak.“ Nagnula se blizu i šapnula: „Jedva čekam da okusiš moje toplo mleko.“

Dok je odlazila od njega, Boris se vratio u kupatilo, u nameri da se pozabavi besnom erekcijom koju je izazvala njegova tetka. On je sada bio njen i definitivno će provesti prolećni raspust sa tetkom. Ako bi to tražila od njega – dao bi joj još sedmoro dece.

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Tetka Želi Bebu 2. Deo”
  1. Opasno napaljiva prica. Ja imam tetku o kojoj mastam od malena ali sumnjam da je ovako perverzna. Ipak, to ne smeta da na taj nacin mastam o njoj i drkam. Poz

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)