Mama drolja voli kurac

Mama drolja voli kurac

Kad sam se vratio kasno popodne tog dana, Marija je otvorila vrata u onoj haljini sa poda i nasmijana. Pustila me je da uđem i rekla da treba da pričamo. O čemu da pričamo – mislio sam se – kurvo razjebana, ali sam samo klimnuo glavom. Ušao sam u dnevnu za njom, ona je vrckala ispred mene, tim guzovima koje je ona životinja od njenog sestrića zakucavao tog popodneva u njen bračni krevet.

Sjela je naspram mene, kao slučajno zadižući haljinu da se vide halteri sa strane, a rukom prolazila duž dekoltea, mazila tu liniju spajanja njenih fantastično čvrstih sisa, sve kao slučajno, žaleći se usput na vrućinu. Onda zažmuri, zabaci glavu, izgvori jedno dugo „mmmm” otvori oči i namigujući mi reče:
– Mario je morao kući, sami smo, drkadžijo. – Škrgutao sam zubima, ali ništa nijesam rekao, samo je rastao moj tihi bijes, kao što je rastao i moj kurac. A pošto sam ja bio pasivan, ona je odlučila da bude aktivna, da igra svoju igru.

Ustala je, prišla mi i opkoračivđi me, sjela mi u krilo. Nije imala gaćice, bila je gola ispod te dekoltirane haljine. Nabila mi je svoje silikone pod nos, a onda mi šapnula na uvo:

– Nemam gaćice, neko mi izdrkao na njih – a onda opet zabacila glavu i zasmijala se jako, trijumfalno.

Mama drolja voli kuracNjena pička je bila raširena, vlažna, moguće ne samo od njenih sokova već i od Mariove sperme, jer čisto sumnjam da je uspio u onakvom ritmu da svrši po njoj. Pomjerala se svojom pičkom duž mog kurca, nastavljajući da provocira:

– Nijesam znala da drkaš na mene? Zar na svoju mamu? Strašno. Hahahaha… Ja znam da sam riba i po, ali zar ti, moj sin? I sad moram da te kaznim, ne samo za drkanje već i za uništavanje mojih omiljenih gaćica. Hahahaha… Drkanje bih ti i oprostila, ali gaćice ne mogu. I zato, stiže kazna, drkadžijo.

Pročitajte i ...  Mama

Ubrzala je kretanje, ubrzala je disanje, kubici njenih sisa su poskakivali. Pružio sam ruku, stisnuo jednu sisu, drugu ruku zavukao pod haljinu i stisnuo dupe, a ona je otvorila oči, rekla „oooh”, a onda mi udarila šamar i šapnula:

– Bez ruku, ovo je kazna, ne nagrada, drkice mamin.
– Sklonio sam ruke, a ona je nastavila sa trenjem, ispuštajući:
– Ooooh daaaaa, taaaaakoooo ooooh – a meni se kurac ukrutio kao nikad do tad, srce lupalo kao ludo, i usne su same poletjele ka njenim izazovno čvrstim sisama, ruke same poletjele ispod haljine, jedna za struk, druga između guzova, kažiprst na njen najuži otvor, a ona nastavlja i dalje gore-dolje po mom zarobljenom kurcu, stenje:
– Aaaah uuuh – moja trenerka je mokra od njenih sokova, mojih sokova, Mariovih sokova.

Mama je mene kažnjavala, nije mi dala da ga vadim…

A onda me opet ošamari, i još više ubrzava, viče:

– Hajdeeee svršiii… napuni svoje gaćiceeee drkadžijooo, drkadžijoooooooo. – I ja ludim od nje, od ove tako nehumane kazne, i izdirem se na nju:

– Svršiću kurvooo, ali ću te jebatiiii aaaah. Kad-tad ću se zariti u tebe… aaaah… Razbiću teeeee… Razvalitiiiii. – Ona još jače ubrzava, dvosjed škripi pod nama, provocira:

– Nemaaš me čime razbitiiii, aaaah… kurčić mamiiiin… uuuuuh, drkadžija mamiiiin aaaah. – Ludim skroz, ujedam je za sisu, a ona me čupa za kosu, urliče: – Drkadžijooooo, drkadžijooooo!

Svršili smo zajedno, ona na mojoj trenerci, a ja u svoje gaćice. Zadihani, gledamo se u oči ćutke, a onda me ona poljubi. Ukus je slankast, i sad znam da Mario nije svršio u nju, gdje sam mislio.

Kurva me poljubila sa ustima koja su se još uvijek osjećala na Mariovu spermu.

Ustala je sa mene, pogledala u moje međunožje sa podsmijehom, sjela opet naspram mene popravljajući dekolte na haljini, a zatim i čarape, pa otišla do toaleta. Vratila se ubrzo, opet sjela naspram mene koji sam još bio u šoku od njenog poljupca, i sva nasmijana rekla:

Pročitajte i ...  Tajna Njenog Sina 3. Deo

– Eto, sad se Mario i u tebe zario, hahahaha… – Njen podsmijeh mi je ponovo pokrenuo adrenalin, kurac je krenuo da se kruti na tu crnku zanosnih oblina, na to drsko i fino oblikovano meso, na tu mašinu za jebanje. Ali ona to nije primijetila, već je prolazila prstima krzo gustu crnu kosu, nastavljala je da provocira, da dira listove nogu u crnim čarapama, da mazi dekolte, govoreći: – E sad bi valjalo šta popušiti i popiti, jer eto i loš kurac može pružiti dobar orgazam.

Tad sam skočio sa dvosjeda, za tren se stvorio pred njom i gotovo riknuo:

– Pušićeš i pićeš, kurvo! Pušićeš moj kurac, a pićeš moju spermu. – Iznenađena obrtom situacije, nije stigla da odreaguje, samo je u čudu otvorila usta, što mi je i bilo sasvim dovoljno, jer sam skinuo trenerku i gaćice najbrže što sam mogao i u sekundi joj pola svog opet ukrućenog kurca zabio u silikonska usta.

Onda sam krenuo da kaznim mamu ja…kurcem

Zamumlala je, ali sam je rukom ščepao za kosu i nabio joj cio kurac u usta, osjećajuci kako joj ulazim u grlo. Pljuvačka joj se slivala sa oba kraja punih usana po sisetinama, bila je to sjajna slika u kojoj je trebalo uživati, ali ja nijesam imao vremena za klasičan oralni seks, već sam je jebao u ta napumpana usta. Tako sam kaznio mamu, uzvraćajući na kaznu kaznom. Neprestano je mumlala, pokušavajući da nešto kaže, ali uzalud, jer sam se nabijao u nju bez milosti, čvrsto je držeći za kosu, drkajući njenim ustima, penetrirajući što je dublje moguće kroz te mesnate usne u njeno grlo.

Jebući je tako u usta, lijevom rukom zađem ispod haljine, a ona vlaži, uživa. E nećemo tako kurvo – pomislim – ovo je kazna, a ne nagrada, kao što i ona reče. Onda joj glavu ščepam sa obje ruke i krenem da se nabijam svom snagom u njena usta, vičući:

Pročitajte i ...  Pohotna keva

– Taaaako pušačiceeee tooo… spermušoooo… napuniću teeee… uuuuh napušićeš se i napitiii droljoooo droljooooooo droljooooooooooooooh.

Svršivši prethodno obilno, mogao sam opet dugo da ne svršim, pa sam na žalost moje drage mamice jebao njene usnetine pravu malu vječnost, koristeći je kao lutku za seks, nazivajući je i i silikonjarom, ne dajući joj da dođe ni do riječi ni do daha. A onda se približio tren koji je ona osjetila i zamumlala dugo „mmmmmm”, pokušavajući dotad pasivnim rukama da me odbije od sebe, a sve uzalud, jer sam se svom snagom zario u njena usta, vičući:

– Svakuuu kaaap kurvoooo, svakuuu kaaap popiiiij spermušooooo sisataaaaaaaa – a iz glavića u njeno grlo je krenula špricati sperma.

Bio sam iscijeđen kao sunđer, svaku kap sam usuo u nju. Bio mi je to već treći orgazam to popodne, bio sam iscrpljen i srećan, jer sam konačno ispraznio kako treba na tu prepičku od moje majke Marije, zapušivši joj konačno ta kurvinjska silikonska usta, i u prenesenom i u bukvalnom značenju.

A čekalo nas je još mnogo toga, već u nastavku tog istog dana.

Mama drolja voli kurac

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)