tatica jebe sina u šupak

Napunio sam 18 godina kada se to dogodilo. Tek sam otkrivao sebe fizički, mentalno i naravno seksualno. Ali postojalo je još nešto što sam stalno primećivao, što mislim da drugi momci mojih godina nisu iskusili. Sećam se kako sam jednog dana ležao u svom krevetu posle fudbalske utakmice. Bio sam znojav i vruć, a ventilator se vrteo iznad mene. Moja mama je sedela u dnevnoj sobi i gledala vesti kada je tata došao na vrata.

„Uđi“, rekao sam i podigao se da sednem.

Moj tata definitivno nije loše izgledao. Bio je visok, stalno je vežbao i imao je istu boju kose i očiju kao ja, smeđe. Ušao je u moju sobu i pružio mi ruku. „Mama želi da uzmem tu prljavu fudbalsku odeću sa tebe da bi mogla da je opere.“

Klimnuo sam glavom i ustao skidajući majicu, šorc i čarape. Podigao je pogled na mene sa zbunjenim izrazom na svom izoštrenom licu – „Donji veš takođe, imaš utakmicu sutra.“

„Da se skinem pred tobom?“

„Okrenuću se, ali skini ih, moraju na pranje.“

Skinuo sam gaće na brzinu, obukao trenerku i pružio mu prljav veš.

„Hvala.“ Nasmejao se i izašao iz moje sobe.

Dok sam išao da zatvorim vrata, gledao sam svog tatu kako hoda niz hodnik i staje ispred kupatila. Bacio je svu moju znojavu odeću na pod pločica osim jedne od mojih dugih štucni. Čarape su bile tamnocrvene, ali se i dalje videlo koliko su se oznojile. Gledao sam radoznalo u svog tatu dok je zavlačio ruku u pantalone, a drugom rukom je pritiskao znojavu čarapu na nos.

Koliko god ovo bilo tabu, bio sam veoma zaintrigiran. Lagano je zastenjao i izgledao je kao da gleda prema meni, pa sam zatvorio vrata i naslonio se leđima na zid. Nisam primetio da mi je ruka takođe bila zakopana duboko u trenerku, hvatajući kurac. Čudno me je uzbudilo ono što sam upravo video.

Te noći ležim budan, prevrćući se. Nisam mogao da izbacim iz glave ono što sam video. Zar je moj tata gej?

***

Sledećeg jutra smo mama, tata i ja otišli ​​u crkvu. Nisam do tada mnogo razmišljao o tome, ali tata me je mnogo dodirivao, kao da je tražio svaki izgovor da mi dodirne rame ili ruku, šta god. Ne seksualno, ali je voleo da se druži sa mnom i stavi ruku oko mog ramena. Pre nego što sam to shvatio, zatekao sam sebe kako sam se digaio u sred crkve.

Pročitajte i ...  Da li moj tata zna? 1. Deo

Pokrio sam erekciju sa rukama sklopljenim u krilu. Roditelji su me pitali da li želim da ručam pre utakmice, ali sam odbio, imao sam utakmicu za manje od sat vremena. Tako da su me ostavili kod kuće da se spremim. Kada sam stigao kući otišao sam pravo u svoju sobu da skinem svoju odeću. Onda sam otišao u vešeraj da uzmem fudbalsku opremu.

Kada sam ušao video sam gomilu stvari, svoju odeću, maminu i tatinu. Konačno sam našao svoje presavijene fudbalske stvari kako sede na sušilici. Dok sam odlazio, slučajno sam nogom udario u korpu za veš. Pogledao sam dole i video gomilu tatinih prljavih bokserica i čarapa. Ne znam zašto ali podigao sam jednu od tatinih čarapa. Bila je to crno-zlatna čarapa koju sam prepoznao. Nosio ih je nekoliko dana zaredom, jer moja mama nije prala veš.

Sećam se da mi je ovo rekao, i dao do znanja da su prljave. Podigao sam čarapu do nosa, kao što je moj tata sinoć uradio sa mojom čarapom, i imitirao sam ga dok mi je ruka klizila na kurac. Bio sam tvrd kada mi je prvi dašak tatinog stopala poleteo kroz nos. Počeo sam da drkam dok sam sve jače i duže njušio njegov miris. drka kurac na tatine čarape

Zamišljao sam tatinu znojavu nogu unutar njih, zatvorio sam oči i počeo da pumpam brže, sve dok se nisam nasmejao na bizarnosti cele situacije. I dalje sam drkao kurac kada sam otvorio oči i zatekao mog tatu kako stoji na vratima. Imao je prekrižene ruke, i bilo je jasno da je imao erekciju.

„T-tata ja.. nisam znao da ćeš doći kući tako rano, samo sam…”

Presekao me je stavljajući prst na moja usta. Jebote kako je to bilo napaljivo.

„Šššš sine… Ne brini… ne moraš se pravdati.“ Počeo je da me mazi po ruci i nasmešio mi se. „Uvek sam želeo da budem u ovakvoj situaciji sa tobom, da te gledam kako drkaš svoj prelepi mladi kurac.“

„Tata, ovo je pogrešno“, rekao sam odmičući se od njega.

„Hej… ja sam tvoj tata. Nikada ne bih učinio ništa da te povredim… Veruj mi sine,“ Govorio je tako glatko i njegov topli glas me je napalio. „A sad, zašto ne obuješ svoje prljave čarape i dođeš u moju sobu“, namignuo je i otišao u svoju sobu.

Prljave čarape? Moja mama ih je ipak oprala… Čekaj. Podigao sam svoju crvenu čarapu do nosa i odmah osetio smrad. Definitivno nisu oprane. Obuo sam ih i otišao do tatine sobe. Sedeo je na krevetu sa crnim čarapama na sebi. Imao je crne bokserice koje su ocrtavale njegovu veliku izbočinu. Nasmejao mi se i potapšao krevet pored sebe pokazujući da želi da sednem pored njega.

Pročitajte i ...  Šokantni Saveti Psihijatra

Seo sam gde me je on hteo i zagledao se u zid ispred sebe. Nisam mogao da ga pogledam. Ovo je bilo tako jebeno čudno.

„Ako želiš da prekinem, sve što trebaš da kažeš je stani. U redu?“ Klimnuo sam glavom: „Dobar dečko. Sada će tvoj tata da se pobrine o tebi.“ Nagnuo se i poljubio me u vrat. Lice mu je bilo obrijano, ali je i dalje imao one sitne bockave dlačice. Svidelo mi se kako su njegove usne bile meke na mom vratu. Ispružio sam vrat nalevo da bi me ljubio po vratu gore-dole.

„Čekaj… gde je mama?“

„Ne brini. U kupovini je. Neće je biti kod kuće neko vreme“, rekao je, vraćajući se da me ljubi u vrat.

Zastenjao sam i on se nasmešio. Mogao sam rto osetiti po načinu na koji su mu usne bile oblikovane na mom vratu. Njegova desna ruka lagano je ležala na mojoj desnoj butini, a zatim je krenuo do moje izbočine.

Nisam mogao više da izdržim. „Daj mi svoj kurac tata“, rekao sam skliznuvši s kreveta na kolena. „Želim da ga popušum.“ tata mu svršio u usta

Dohvatio sam njegov penis i uzeo ga u usta. Sisao sam sve brže i brže, gore-dole. Stenjao sam sa njegovim kurcem u ustima, i duboko sam zagrlio celu stvar. Nije bilo lako, ali je osećaj bio neverovatan. Mogao sam da primetim da je blizu, pa sam postao grublji i njegova topla sperma je ubrzo pucala u moja usta.

Njegova ruka je držala moju kosu dok sam ustima i jezikom čistio njegov kurac. „Jebi me tata. Jebi me jako“, rekao sam povlačeći donji veš i ležeći na leđima. Podigao sam noge u vazduh i ostavio svoju devičansku rupu otvorenu da je moj tata uzme. Nasmejao se i došao na mene. Polako je gurnuo svoj kurac u moje dupe.

„Ah-Ah- Ohh tata… boli!“

Nasmejao se i krenuo sporije „Izvini dušo. Ovako je bolje?“ Rekao je dok mi je ugurao zadnji centimetar u moje dupe.

„Da mnogo“ Počeo je da se zabija u mene, i sa svakim ulazom bivalo je manje bolno, a mnogo prijatnije. Moj tata me je jebao. Ovo je bilo nadrealno, ali tako neverovatno. Podigao se sa mog stomaka, uhvatio me za stopala i gurnuo svoje lice u moje smrdljive čarape. Lizao ih je i grickao moje nožne prste kroz tkaninu.

Pročitajte i ...  Swing sa Roditeljima

Sisao je znoj iz mojih čarapa i stenjao dok je jebao rupu svog sina. „Jebi me tata. Jebi me jače“ Voleo sam da pričam prljavo i komandujem ocu.

„Da? Sviđa ti se to? Mmm dušo volim tvoju rupu. Želim da te jebem jače.“ tatica jebe sina u šupak

Posegnuo sam i počeo da drkam. Moj kurac je pulsirao od zadovoljstva, kao i tatin. Znao sam da ću svršiti. „Tata, uskoro ću da svršim.“

„U redu dušo.“ Rekao je izvlačeći svoj kurac iz mog dupeta.

„Ne. Nastavi da me jebeš tata. Želim da mi svršiš u dupe.“

Povukao sam njegove kukove nazad ka svom telu. Nasmejao se i nastavio da me jebe dok sam pucao spermom na svoja prsa. Ubrzo je i on jecao svojim dubokim glasom i punio mi čmarić. Vrisnuo sam od zadovoljstva. Osetio sam kako topla sperma klizi iz moje rupe dok je moj tata izlazio.

„Mmm dušo. To mi se mnogo dopalo. Nisam imao tako dobar seks godinama“, rekao je dahćući.

Pogledao sam na sat. Sranje, zakasnio sam na utakmicu. Ali kada sam podigao telefon, trener mi je poslao poruku da ne možemo da igramo danas jer je oluja. Ha, ko bi rekao, bio sam previše napaljen kada me tata uhvatio kako drkam i potom me izjebao da nisam shvatio da je napolju počinjala oluja.

Pogledao sam tatu i rekao mu da je moja utakmica otkazana. Otišao je u kupatilo da se opere, a ja sam stajao zbunjen. Ostatak tog dana me je ignorisao. Nisam razgovarao s njim sve do sledećeg jutra kada sam pronašao njegov dnevnik kako stoji na njegovom krevetu. Otvorio sam ga da bih našao vrlo slikovit opis našeg seksa.

Nisam znao šta da mislim o tome što je sve zabeležio… ali znam da mi se kurac ponovo dizao dok sam čitao.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Tatine Prljave Čarape”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)