otac sin inc mastanje sex

otac sin inc mastanje sexPozdrav.
Zovem se Dejan, imam 41 godinu. Inače sam gay. Odlučio sam podeliti ovu priču u nadi da će mi se javiti neko, ko je imao i ovakav kontakt sa ocem, ne samo bujnu maštu. Živeli smo tad na selu, blizu Sombora. Bilo je leto, užasno sparan dan.

Odlucio sam podeliti ovu priču u nadi da će mi se javiti neko, ko je imao i ovakav kontakt sa ocem, ne samo bujnu maštu. Živeli smo tad na selu, blizu Sombora. Bilo je leto, užasno sparan dan. Tad sam imao oko 18 godina. Pubertet drmao, uveliko. Sedeo sam na stolici i gledao TV. Otac mi je spavao na kauču, iza mojih leđa. Inače, bio je lep, jako zgodan i maljav po grudima. Žene su ludile za njim. Mlad je i umro, sa svojih 42 godine. Pošto je bilo jako vruće, spavao je bez majice, prekriven samo ćebetom. Tako da nisam mogao videti šta ima i na sebi dole.

Mada nisam nikad ni išao za tim, niti me se to ticalo.

U jednom momentu je nešto promrmljao. Da li kroz san ili od te užasne vrućine, ne znam. Ali mislim da su obe stvari bile u pitanju.

Ja misleći da meni nešto govori, okrećem se prema njemu, a on kako je bio okrenut ka zidu, kreće da se okreće prema meni. Spava i dalje, ne otvara oči. Kad je podigao ćebe u toku tog okretanja, ukaže se njegov kurac, koji se ocrtavao kroz materijal slip kupaćeg. Kupaći bio neke braon zlatne boje.

Toliko je bio sapet na njemu, da mu se jasno i glavić ocrtavao. Sećam se da mu je tad stajao kurac sa strane. Da sam imao hrabrosti, prišao bih mu i popušo bih mu kurac. Ali mi je bilo glupo i rekao sam sebi: “Ej, pa to ti je otac”. Kurac mu je skoro ispao iz kupaćeg. Prelep prizor. Šteta što sam kratko imao uvid u taj prizor. Odmah sam otišao da se samozadovoljim. Često sam maštao seks sa ocem…

Pročitajte i ...  Tatine Prljave Čarape

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)