jebe svog sina u čmar

Sećam se kada sam imao 18 godina i tad sam prvi put osetio seksualnu privlačnost prema ocu. Nije bio najzgodniji muškarac, ali vas je njegov izgled onako uvek pogodio. Bio je u građevinarstvu i uvek je imao taj muški miris zbog kojeg bi moj kurac stajao uspravno kad god bih ga osetio. Uvek je imao urednu bradu što ga je činilo još muževnijim.

Bože, voleo sam sve u vezi ovog čoveka. Često sam maštao da vidim tatu golog ili da vidim njegovu izbočinu u gaćama. Za mene je postojao jedan problem, uvek sam mislio da je on veliki homofob, da mrzi sve što ima veze sa gejevima.

Da se razumemo – nisam ja bio gej, ali sam žudeo za njim. Jedina stvar koju sam jako želeo je da ga imam u sebi i da me voli.

Dakle kada sam imao 18 godina, krao sam mu odeću, bilo šta što je mirisalo na njega. Ukrao bih čarape, gaće i njegovu radnu odeću i nosio ih da se zezam ali i da drkam sa njima. Nekada sam imao najintenzivnije orgazme noseći njegovu odeću. Kada bih završio s njima, vratio bih ih i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

Jednog dana nisam išao u školu i mislio sam da ću neko vreme biti sam kod kuće. Tako sam otišao u njegovu sobu i uzeo omiljeni par njegovih gaća, par njegovih belih čarapa i njegovu nošenu radnu košulju. Vratio sam se u svoju sobu da drkam. Obukao sam se i legao u krevet i samo se igrao sam sa sobom.

Drkanje se ubrzalo i bio sam veoma blizu orgazma. Mora da nisam čuo mog oca kako ulazi u kuću i penje se stepenicama do moje sobe. Pošto sam mislio da ću biti sam kod kuće, nisam se trudio da zaključam vrata svoje spavaće sobe. Tada sam čuo dubok muški glas. „Šta to radiš?“

Pročitajte i ...  Gej mastarije sa ocem

Smrznuo sam se, nisam mogao da se pomerim. Odmah sam izgubio erekciju, ali kurac mi je ostao u ruci i samo sam ga šokirano pogledao. Nisam mogao da pomerim usta.

„Pitao sam šta to radiš??“

„Izvini, nisam mislio da ćeš tako rano doći kući.” rekoh tiho.

„Pa došao sam kući na ručak. Šta radiš to u mojoj odeći?“

Samo pogled na njega me je palio a kamoli još i zvuk njegovog glasa. „Izvini tata… to me prosto… pali.”

Ne mogu da verujem da sam to rekao. Pogledao me je zbunjeno, a onda prišao bliže, besan, makar je tako izgleda. „Slušaj sine… u redu… ako te to pali, trebaš da se olakšaš.“

Stao je nasred moje sobe i počeo da se svlači. Odvezao je svoje radne čizme i izuo ih i otkopčao farmerke i skinuo ih. Stajao je u mojoj sobi u svojim belim čarapama, gaćama i nošenoj radnoj košulji. Moj kurac je odmah ponovo postao tvrd.

„Izvoli pa gledaj.“

Stajao sam tamo u čudu. Penis mu se počeo dizati… video sam kako mu raste izbočinau gaćama. Njegov penis nije izgledao tako veliki, verovatno oko 15cm, ali toliko sam ga želeo. Rizikovao sam i kleknuo ispred njega i čekao njegovo odobrenje.

„Jesi li siguran da želiš ovo?“ Upitao je tata tihim tonom.

Klimnuo sam glavom i krenuo. Pomerio sam gaće da otkrijem njegov goli penis i uzeo ga u ruku. Bio je tako mekan i gladak, sa izraženim žilama. Bože koliko me je napalio. Stavio sam ga u usta i samo ga sisao. Posle nekih 5 minuta ustao sam i pomerio ga u krevet, namestio ga da mu bude udobno i vratio se na sisanje. sin sisa kurac svom tati

Zastenjao je.

„Uhhhhh, ovo je tako dobar osećaj!“

Pročitajte i ...  Brat je Samo Radoznao

Bio sam više nego nervozan i uzbuđen, ali ono što sam radio ga je činilo srećnim. Uživao sam i bilo je sjajno gutati ćaletov kurac, ali trebalo mi je više. Ustao sam i pogledao ga u oči. „Treba mi ovo.“ Rekao sam.

„Samo ako si siguran da je to ono što želiš.“

To sam želeo, želeo sam to već neko vreme. Seo sam na njega i poljubio ga i ljuljao se napred-nazad pre nego što sam uzeo njegovo meso u ruku i poravnao ga sa svojom rupom. Gurnuo sam i njegov glavić je krenuo unutra. Bolelo je na minut, ali kada je sporije klizio bol se pretvorio u zadovoljstvo. jebe svog sina u čmar

Poskakivao sam gore-dole na kurcu koji me je napravio, i to mi se dopalo. Naši jauci su se uskladili i zvuk našeg seksa ispunio je sobu. Prevrnuo me je na leđa i pogledao me u oči. Bio je to trenutak koji sam čekao. Držao sam ga uza se dok je gurao svoj kurac u mene. Osećao sam da sam blizu orgazma i znao sam da je i on na ivici.

Počeo je brže da me tuca, a moji nokti su se jače zabijali u njegova leđa. Pogledao me je pravo u oči dok me je mazio i počeo je da svršava zajedno sa mnom. Voleo sam to, trebao mi je. Osećao sam ljubav između nas. je na meni neko vreme dok je njegov penis koji se smanjivao još uvek bio u meni.

Posle nekih 10 minuta izvukao je penis i prevrnuo se. Ušuškao sam se pored njega i položio glavu na njegove grudi. Zagrlio me je i poljubio me u glavu. Tako smo ležali neko vreme dok nije morao da se vrati na posao. Preobukao se i poljubio sam ga pre nego što je otišao. Dok je izlazio kroz vrata, namignuo mi je. Znao sam da ćemo se kasnije zabavljati, želeo sam da isprobam mnoge zanimljive stvari sa mojim tatom.

Pročitajte i ...  Uzimam Šta Želim za 18. Rođendan

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Prvi Put sa Tatom”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)