sela MU PIČKOM NA LICE

Moje ime je Jovan. Imam 21 godinu i radim kao specijalista za rukovanje materijalima za građevinsku kompaniju. Plaća se veoma dobro, i iako nije uvek najuzbudljiviji posao na svetu, ima svojih trenutaka. Ali ovo nije priča o mom dosadnom poslu. Ova priča se desila par dana pre maturske večeri kad sam imao 18 godina i izlazio sa prelepom devojkom po imenu Sara. Plava, plavih očiju sa sisama i velikim dupetom. Ona je bila predmet mojih tinejdžerskih fantazija. Muvao sam je kroz celu srednju školu.

Iako je bez sumnje bila najlepša devojka koju sam ikada video, takođe je bila pobožna i devica. Najviše što smo ikada uradili je poljubac i maženje, ali moram da vam kažem, ona je uložila mnogo sebe u te poljupce. Uvek sam dostizao erekciju samo od njenih poljubaca. Obmotala bi ruku oko mog ukrućenog penisa preko odeće i stezala ga.

Govorila je kako ćemo jednog dana moći da idemo do kraja kada se konačno venčamo. Onda bi me ostavila u stanju koje mogu opisati samo kao bombu koja čeka da eksplodira. Nekada sam toliko masturbirao da bi moja mama prečesto naletela na mene. Jebiga, bio sam neobazriv i prepaljen tih godina. Prvi put kada me je uhvatila, bio sam užasnut. Baš sam počeo da doživljavam orgazam kada su se vrata moje sobe otvorila i tamo je stajala mama, sa korpom oprane odeće ispod ruke.

Počeo sam da prskam na svoj stomak i veš joj je ispao iz ruku. Ležao sam bespomoćno a mama je mogla da vidi moj mokar tvrdi kurac. Zabezeknula se i izašla bez ijedne reči. Brzo sam pronašao peškir i obrisao lepljivi nered sa stomaka. Obukao sam se i pokupio korpu za veš. Držeći ga ispred sebe kao štit, otišao sam niz hodnik do trpezarije gde je stajala, zureći kroz prozor. Nije se okrenula kada sam ušao u sobu.

„Mama…“ pozvao sam je, pokušavajući da ne gledam u njenom pravcu. „Doneo sam ti veš.“ Kada nije ništa rekla, nastavio sam. „Izvini ali sledeći put kucaj. Nemoj da se ljutiš na mene.“

Ovo je dospelo do nje. „Nisam ljuta na tebe“, rekla je mama, okrenuvši se da me pogleda. „Nije da si radio nešto loše. Masturbacija je normalna i svi to rade. Čak i ja povremeno.“ Brzo sam podigao pogled da je pogledam u oči. Nasmejala se i blago klimnula glavom. „Šta je bilo? Pa istina je. Čak i žene mojih godina i dalje traže olakšanje. Ako nema momka koji bi se pobrinuo za njene potrebe, žena to mora sama da uradi. Ali ja… jednostavno nisam bila spremna da vidim tvoj… tvoj penis. Mislim… baš sam naišla kad je…“

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 4. Deo

E tada sam hteo da propadnem u zemlju! „Tako mi je neprijatno sada.“ promucao sam.

„Sine, u redu je. Normalno je da drkaš s vremena na vreme, iako sam pretpostavila da ste ti i Sara seksualno aktivni. Mislila sam da se ona brine o tvojim potrebama.“ Zakolutao sam očima i ponovo pogledao u pod. Ranije sam se osećao kao slabić a sada sam se osećao kao totalni luzer. Došao sam do krajnje niske tačke u svom mladom životu. Mora da je mama nešto osetila jer je polako prišla do mene, nežno podigla moju glavu dok nam se pogledi nisu sreli. Nagnula se napred i mogao sam da osetim njen parfem.

„Jesi li nevin?“ upitala je, njene oči ne napuštaju moje. Pokušao sam da skrenem pogled, ali me je držala. „Pogledaj me, slobodno…“ Nagnula se bliže i sada su nam usne bilena centimetar udaljenosti. Moj jadni kurac je počeo da se meša. Počeo sam da se znojim jer sam znao da će uskoro osetiti pritisak mog penisa koji se brzo ukrućuje. Nisam mogao da razmišljam. Nisam mogao da dišem. Moje oči su se uklopile u njene i polako sam klimnuo glavom.

Ona se slatko nasmešila. „Nema čega da se stidiš dušo.“ Prešla je punim usnama preko mojih. Bio sam izgubljen u neodoljivim osećajima. Osetio sam kako se moja muškost pritiska u meko meso njenog stomaka. „Mislim da je to za divljenje…“ Glas joj je zamro kad je shvatila šta se dogodilo. Odmaknula se malo i pogledala dole u šator u mojim pantalonama. Oči su joj bile zaista velike i video sam kako joj je vrh jezika navlažio usne. Njena mala, delikatna ruka ispružila se i nežno stisnula vrh moje kite. mama mu ga sisa

Ispustio sam nehotičan jauk. Nisam siguran šta me je navelo na sledeći korak, ali sam je pitao koliko često masturbira. Ne podižući pogled sa moje ogromne erekcije, promrmljala je nešto nepovezano. Njeni prsti su spretno otkopčali dugmad i rajsferšlus na mojim pantalonama. Dok ih je spuštala niz moje bokove, polako je pala na kolena. Izašao sam iz njih na njeno insistiranje. A potom i iz bokserica.

Mama me je pogledala u oči dok je prstom prelazila preko njega, a zatim ga ugurala u usta. Moja erekcija je sada snažno pulsirala. Mama je brzo gutala moj ukočeni kurac. Njen jezik se vrteo okolo. Držala je moja jaja u ruci. Tresao sam se, nestao mi je um. Bio sam izgubljen u senzacijama koje je stvarala u meni. Kada je njen prst pronašao moj anus i krenuo unutra, glasno sam zastenjao i pustio svoje seme u njena usta. Osećao sam se kao da nikada neću prestati da svršavam.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 3. Deo

Mama je sve to progutala, usta zalepljena za moj kurac. Pogledao sam je u oči dok me je grlila oko struka. Mama se polako digla na noge. Primetio sam da joj bradavice izgledaju tvrdo dok su joj probijale haljinu. Lice joj je bilo rumeno. Nagnula se napred i poljubila me. Dok su se naši jezici borili, pustila je mali deo sperme u moja usta. Činilo se da poljubac traje zauvek. Onda je bilo gotovo i mama me je vodila do kauča. Sela je na ivicu i povukla me tako da sam kleknuo ispred nje.

Naš poljubac se nastavio i ovog puta sam pustio ruke da lutaju po njenom telu. Nisam bio siguran koliko će ovo trajati, pa sam hteo da osetim koliko sam mogao pre nego što završimo. Moja desna ruka trljala joj je guzu dok je leva hvatala njenu dojku. Ljubio sam njen vrat i odmah iza njenog uha. Zastenjala je i nastavio sam ovo dok me nije zaustavila.

„Moraš da uradiš nešto za mene. Treba da poljubiš maminu pičku dušo.“ Čak i dok je to govorila, stavljala je ruku iza moje glave i nežno mi spuštala glavu niže. Zaustavila se dovoljno dugo da skupi donji deo haljine i podigne je iznad kukova. Kada je krenula napred i otvorila bedra, imao sam sjajan pogled na njeno međunožje prekriveno gaćama. Deo koji je pokrivao njenu picu bio je natopljen i delimično zakopan između njenih usmina.

Mama je povukla moje lice napred dok moje usne nisu dodirnule njene donje usne kroz njene gaćice. Zastenjala je još glasnije i počela da mi šapuće. „Poljubi maminu pičku dušo. Liži me. Pojedi me. Nateraj me da svršim. Toliko mi trebaš.“ Njeni kukovi su se zabili i moje lice je bilo duboko pritisnuto u njenu pičku. Miris! O Bože kako je jako mirisalo na njenu pičku. Bio je to mošusan, duboko seksualni miris. Dodirnuo sam jezikom tkaninu i okusio njen sok filtriran kroz gaćice. Mora da se to mami dopalo jer je cvilila.

Zagrevajući se za svoj zadatak, jače sam je lizao i bio nagrađen toplim prskanjem. Bilo je odlično. Prstom sam povukao materijal njenih gaćica u stranu da bih mogao poljubiti njenu mesnatu pičku. Navukla je haljinu preko glave i bacila je. „Lezi na leđa ovde.“ rekla je mama. Pogledao sam je i osetio takvu ljubav. Možda je tada imala 42 godine, ali je izgledala savršeno. Njeni široki, ženski bokovi… njen meki, blago zaobljeni stomak, njene lepe grudi. Malo su se spustile i bradavice su bile više okrenute prema dole nego prema spolja, ali su bile lepe. Areola je bila velika i smeđe boje. sela MU PIČKOM NA LICE

Pročitajte i ...  Svrši mi u dupe sine *INCEST*

Mama se tada okrenula, zabacivši nogu preko moje glave. Podigao sam pogled da vidim najmirisniju pičku koju sam ikada video. Debele usmine bile su blago razdvojene. Područje oko njenog anusa bilo je naborano. Onda mi se spustila na lice, a ja sam se ponovo naslađivao njenim sokom. Njena pica kao da mi je progutala lice.

Koristio sam dva prsta da odvojim njene spoljne usne i usisao sam njene labijalne nabore u svoja usta. Glasno je zastenjala i počela da se trlja o moje lice. Morao sam da nagnem glavu unazad samo da bih brzo udahnuo. Osetio sam da me nešto tvrdo bockalo u bradu. Malo sam je podigao i prvi put video njen klitoris. Bio je tvrd i debeo, natečen od njene želje. Bio je izbačen iz svoje mesnate kapuljače i izgledao je kao mali penis. Odlučio sam da ga nežno usisam u usta.

Mama je podivljala, lomila kukovima i prljavo pričala. Odjednom se ukočila i snažno zadrhtala. Postao sam svestan da svršava. Mama je i dalje izgovarala prljave reči. „Sisaj mi pičku. Jedi maminu pičku. Oh ti prljavo kopile. Liži mi dupe. Nateraj me da svršim. Treba mi tvoj tvrdi kurac u mojoj pički!“ mama mu jaše kurac

Nisam imao nikakvu kontrolu. Ona je sa mog lica prešla na moj tvrdi kurac. Sela je na mene i počela da se nabija kao da joj život zavisi od toga. Njene sise su mlatarale okolo kod me je jahala vrhunskom tehnikom koju sam viđao samo na pornićima. „Da, da, da… napuni maminu jebenu pičku!“ Vulgarno je stenjala i dražila mi kitu svojim vaginalnim zidovima. Bio sam ubrzo na ivici.

Čak i kada sam krenuo da svršavam i da je punim, ona nije prestajala da me jaše i poskakuje. Trljala je klit i svršavala sa mnom dok je sperma šikljala iz nje. Bio je to najprljaviji i najerotičniji momenat u mom životu. Skliznula je sa mene posle par minuta i okrenula se da se mazi sa mnom. Strastveno smo se ljubili dok oboje nismo zaspali.

Danas sam oženjen sa Sarom i imamo sjajan seks, ali istina je ono što kažu – prvi seks zaborava nema.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

3 thoughts on “Poljubi maminu pičku dušo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)