tata je jebe u kupatilu Naslovna

Sledećih nekoliko nedelja tata i ja nismo imali kontakta, jednostavno nije bilo prilike da ostanemo sami, ali pogledi… O moj Bože… pogledi! Nekoliko puta svakog dana on bi me pogledao na takav način da sam osećala kao da me jebe pogledom!

Kako su dani prolazili, njegov izgled je prelazio od željnog do spremnog da me napadne i proždere prvom prilikom koja mu se pruži. Kao rezultat toga, bila sam hodajuća slavina koja je non stop curela. Moja pička je bila toliko mokra da sam morala da koristim deblje pamučne gaćice kad god je on bio u blizini kako bi upile više mojih sokova!

Majka je pravila veliki problem, uzela je slobodne dane i kada god bih pomislila da imamo vremena, ona bi se iznenada od nekuda pojavila. Čak je počela da koristi tatinu omiljenu fotelju, misleći da ga time nervira i zeza, ali bio je izuzetno srećan što je mogao uvek da bude pored mene na kauču.

Ruka mu je uglavnom ležala između nas, a prsti su stvarali nežne dodire preko moje noge. Držeći na oku moju majku, pomerio je ruku da je nasloni na moju guzu i lagano me stiskao sa glavom nagnutom prema meni. Znala sam da je osetio slatki miris moje ribice ali i mleka jer mi bi dojke u tim situacijama curkale.

„Bolje da odem da nahranim bebu, sva curim“, rekla sam i ustala. Tada sam primetila da moj tata povlači ćebe da pokrije svoje očigledno nabreklo međunožje. Pogledala sam ga a on je imao drski osmeh na svom licu.

Mama me je pogledala i klimnula glavom. „Ljubavi, to je dobra ideja, pogledaj se, uništićeš tu lepu majicu. Sva curiš.“ – njen pogled se vratio na televiziju dok sam išla prema vratima moje sobe i osetila sam da su tatine oči zalepljene na moju guzu. Zastala sam i okrenula glavu na trenutak, uhvativši donji deo moje dugačke majice.

Oči mog oca su se raširile i nakon što je kratko pogledao moju majku, pogledao je u mene i blago klimnuo glavom. „Podigni je“, govorila sam sebi u čistoj požudi. Ruke su mu bile stisnute oko ivice majice koja mi je pokrivala guzu. Naglo sam udahnula kada sam videla tatu da polako povlači ćebe preko sve veće izbočine. nagužena ćerka

Polako sam podizala majicu i gledala u njega koji se trudio da me gleda diskretno kako ga mama ne bi uhvatila. Ugrizla sam se za usnu i zauzela jebozovan stav pre nego sam mu otkrila totalno natopljene gaćice. Njegove oči su me molile da nastavim… da otkrijem moje grudi nabrekle od mleka.

Pročitajte i ...  Moja Bratanica Studentkinja

Podigla sam majicu preko glave tako brzo da se materijal okrznuo o moje nežne bradavice i uz dahtanje osetila sam kako mlazovi mleka prskaju iz njih. Moj tata je zastenjao, a majka ga je oštro pogledala. „Imam neki grč u donjim leđima, baš je neprijatan…“ – rekao je tata da se izvuče.

Moja majka mu je zaista poverovala i nastavila da gleda televiziju. Moj otac je ustao, okrenut leđima majci pre nego što je krenuo u mom pravcu. „Moram do kupatila“ – rekao je tiho i pokazao mi da krenem. Ispunjena uzbuđenjem, krenula sam do kupatila, a moj tata je bio korak iza. Morala sam da ugušim kikot koji je bujao i pretio da će nas razotkriti.

Čim smo ušli u kupatilo tata me je grubo prilepio uz pločice. Ledeno hladna keramika na mojim bradavicama učinilo je da se stvrdnu čak i više nego što sam ikad mislila da je moguće i nateralo me da se vrpoljim. Mleko je počelo da curi u malim belim potočićima prema dole.

Moj tata je bio toliko gurnut uz moja leđa da sam lako mogla da osetim kako se njegova erekcija pribija uz mene. Njegovo trljanje i njegova usta uz moj vrat nisu ostavljali sumnju da je žestoko jebeno napaljen. „Kada trebaš ponovo da hraniš bebu?“ promuklo mi je šaputao o vrat.

„Za nekoliko sati“, dahtala sam dok me je tata tiho grizao.

„Hoćeš li imati dovoljno do tada?“ – njegove ruke su se pomerile i stisnuo je moje grudi tako čvrsto da je još kremasto belog mleka poteklo niz plave pločice. Glava mi je pala unazad uz njegovo rame, a ruke raširene u na hladnu površinu. „Hoćeš li?“ upitao je ponovo.

„Da jebote, da…“ šapnula sam.

„To sam želeo čuti!“ tako me je brzo zavrteo da su mi noge ostale prekrštene. „Ne bi trebalo da me zadirkuješ na taj način dušo. Previše je vremena prošlo i nemam više strpljenja da čekam!“ Njegove reči izgovorene su glasom koji je bio jedva šapat, ali pun emocija koje žude za mnom.

Pročitajte i ...  Tata me jebo u guzu

Oštro me je poljubio pre nego što se pomerio i stisnuo moje grudi, mleko se prelilo preko njegovih prstiju i ruke. Drugu je ščepao još jače i okupirao je svojim žednim ustima.

„Uhhh jebote… tata…“ uzdahnula sam. Oči su mi se zatvorile od prvog povlačenja mleka koje je poteklo u njegova usta. Tako vruće. Tako mokro. „Molim te sisaj jače!“ Zastenjala sam. Usta su mu se raširila kako bi uhvatila još mog mesa pre nego što je podigao glavu i počeo da deli moje mleko sa mnom! Zajedno smo dahtali i gutali prelepu toplu tečnost.

Opet se spustio i počeo da sisa. Nije bio nežan. Odlučnim pokretima izvodio je svako usisavanje oštro i duboko. Obrazi su mu se skupljali pri svakom grubom sisanju. „Trebaš mi tata. Trebaš mi.. da me jebeš.“

Tata je ostavio dojku, oči su mu zaiskrile dok sam ga gledala kako guta. Brzi trzaj njegovog jezika skupio je mleko koje je pokušalo da pobegne iz ugla njegovih usana. „Ne možemo dušo. Ne sa tvojom majkom kod kuće.“ lizanje čerkine pičke

„Ne mogu da izdržim tata. Ovo je jebeno mučenje.“ – trljala sam se o njegovo koleno.

Poljubio me je ponovo. Ovaj put je njegov poljubac počeo grubo pre nego što je postao mekan i pun ljubavi. Njegove usne su uhvatile moje dok je njegov jezik širio toplinu u mojim ustima. Odvojio se od mene, mislila sam to je to… ali onda se desilo nešto predivno. Tata je usisao mnogo mleka u svoja usta, kleknuo ispod mene i spustio mi gaćice. Pogledao me je u oči i ispljunuo mleko preko moje vrele pičke! Tako okupanu mlekom počeo je da je liže!

Omdah sam ga počupala za kosu i počela da mu trljam pičku preko lica. Odmah sam osetila potrebu da eksplodiram. Ali i tata je to znao. Nabio mi je prste u pičku i napao mi klit usnama. Znala sam da ne smem, a tako sam jebeno želela da vrištim! Svršavala sam tati u usta i čupala ga za kosu, tresući se.

A onda kada se podigao on me je grubo spustio na kolena i tiho naredio – „Prskaj mi po kurcu dušo.“ Kurac mu je bio slobodan, napet i tvrd, čekao je moje mleko. Uperila sam bradavicu i počela da se muzem, tanki jaki mlazovi počeli su da prskaju po tatinom kurcu. Bio je to prelep prizor i morala sam da ga posisam pre nego sam nastavila da prskam.

Pročitajte i ...  Igrale smo se Drolje sa Taticom

Obložila sam mu celu kurčinu mlekom, od vrha glavića do jaja. Izgledao je još lepše tako da sam nastavila sa sisanjem i prskanjem, osećajući tatu kako stenje i trese se pod mojim dodirima i polivanjem. Čak sam u naletu strasti i pljunula na njegovu kitu čineći kombinaciju sokova još većom.

„Sada je spreman.“ – rekao je tata i podigao me.

Njegova mlekom prekrivena kita uletela je u moju pičku klizavo i duboko, oči su mi se raširile a zvuk mog glasa je nestao iako su mi usta bila širom otvorena! I opet nije bio nežan. Nije bilo ni logično, ne bi ni imalo smisla… posle svega jedini logičan splet bio je grub seks koji smo oboje želeli!

Držao me je grubo, tucao me je žestoko, gnječio me je nasilno – i u svemu sam jebeno uživala! Toliko sam se napalila da sam počela i da ga grizem po usnama i ramenima, želela sam da poludim na kurcu svoga oca. Poskakivala sam dok je on zaranjao tako duboko da je delovalo kao da mi masira celu unutrašnjost.

Celu me je koristio, sve erogene zone su mi gorele, bila sam u raju! A onda se sve spojilo! Sve je prilepilo kao cement u jednom ogromnom zajedničkom orgazmu. Tu je kontrola nestala… vrisnuli smo. Zapravo, drali smo se! Onako kako ljubavnici i trebaju da se čuju – glasno i pohotno.

„Šta koji kur…“ – čuli smo mamu koja je krenula da trči ka kupatilu.

Tata me je pogledao, i dalje cedeći spermu u moju pičku, i tiho rekao: „Šta god da bude, znaj da te volim… i da je vredelo.“

Osmehnula sam se, i dalje stežući njegov kurac u sebi: „Volim i ja tebe tata… izvini… jebiga.“

KRAJ!

Pročitajte Prvi Deo klikom OVDE!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Tata je bio Žedan – Drugi Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)