ćerka pumpa mleko iz sisa

Pre šest meseci rodila sam svog sina, ljubav mog života koji je potpuno osvojio moje srce i dušu. Međutim, svaki drugi vikend mi je falio jer su te subote (po dogovoru) bile rezervisane za njegovog oca. Nemojte misliti da smo se njegov tata i ja posvađali ili nešto slično. Bili smo prijatelji, i dalje jesmo, samo smo podigli naše prijateljstvo na novi nivo. Ispunjavali smo seksualne nagone bez brige o vezi, ali eto desilo se da sam zatrudnela.

I dalje smo bili slobodni ljudi koji su uživali u zajedničkom druženju i kao prijatelji i kao partneri u krevetu. Jednostavno nam nije suđeno da budemo nešto vipše od toga, emotivno nismo bili povezani.

Kao majka koja doji, znala sam da uvek moram imati mleko na raspolaganju kako bi moj sin imao dovoljno tečnosti dok je sa ocem, redovno sam pumpala mleko da bih povećala zalihe. Zahvaljujući tome proizvodila sam više mleka nego obično, tako da su moje grudi bile ogromne i prepune! Toliko ogromne da su svi imali problema da gledaju u moje lice dok razgovaraju sa mnom.

Na to nisu bili imuni čak ni ostali članovi moje porodice. Često sam hvatala poglede svog tate kako bulje u moje dojke. Da, vratila sam se kući par meseci pre porođaja. Trebala mi je pomoć oko cele trudnoće i eto, 6 meseci posle porođaja ja sam i dalje živela u našoj velikoj porodičnoj kući. Što se tiče pogleda, u početku me je zbunjivalo kada mi je tata tako ponosno ali neprikladno gledao u sise, ali kako je vreme odmicalo, nisam se više obazirala. Čak i kada sam hranila sina više se nisam skrivala.

Jednog dana kada sam dojila sina, krajičkom oka sam posmatrala svog tatu i videla kako se nespretno migolji i povremeno duboko udiše. To mi je čak bilo i slatko ali moram da priznam da sam se zbog toga malo i postidela… sve dok ga te subote uveče nisam uhvatila kako drži malu bočicu mleka koju sam ranije stavila u frižider.

Zaprepastilo me je kada sam videla kako mu telo drhti dok je prinosio mleko nosu da pomiriše. Odmaknula sam se da me ne vidi a srce mi je ubrzano udaralo u grudima. Ne moram ni da pominjem da nisam mesecima imala seks, a kada sam ugledala tatu moje grudi su počele da trnu a mleko je počelo da curi preko pamučnog materijala moje spavaćice. mlečne sise

Tek što sam izašla iz kupatila nisam nosila grudnjak, tako da je tečnost natapala materijal i bradavice su mi bile jasno vidljive. A onda sam osetila trnce i među nogama. Još jedan osećaj koji mesecima nissam osetila. Šta bi moj tata uradio da uđem u kuhinju sa grudima i spavaćicom mokrom od mleka? Đavolak u meni, deo za koji je malo ko znao da postoji, pobedio je.

Udahnula sam duboko, sklonila kosu sa lica i viknula iz dnevne sobe koja je bila spojena sa kuhinjom: „Hej tata? Jesi li za neki film?“

Pročitajte i ...  Tatino Usko Rešenje

Čula sam otvaranje a potom zatvaranje frižidera dok sam prilazila bliže, moj tata je pročistio grlo i nervozno odgovorio: „Khm. Naravno dušo. Mamu su ponovo zadržali na polsu, neće doći kući do kasno … mogli bismo da pogledamo…“ glas mu je iznenada zastao kada me je video kako stojim nad improvizovanom šanku.

Njegove oči na mojim grudima i nešto što je izgledalo kao veoma nervozno gutanje pljuvačke bilo je prožeto izvesnom požudom koja je vrištala iz tog pogleda. „Hoćeš da nam napraviš kokice dok ja izaberem neki krimić?“

Polako je klimnuo glavom pre nego što je tiho rekao: „Naravno. Idi izaberi nešto zanimljivo. Ja ću odmah doći čim iskokam. Putera?“

„Što više!“ – rekla sam i okrenula se.

Nakon par koraka okrenula sam se diskretno i brzo bacila pogled na mog tatu koji je sada nameštao rukom izbočinu među nogama. Zvuči suludo ali kako me ne bi napalila činjenica da je moje telo izazvalo erekciju mog oca? Sela sam na kauč i vrtela filmove u ponudi ali nisam mogla da se smirim. Oh, razne ideje su mi u tom trenutku prolazile kroz glavu. A sve su bile neprimerene i zločeste… baš onakve kakve me lože!

**

Moj tata je došao nekoliko minuta kasnije i oči su mu se raširile, lice mu je pocrvenelo, a jezik mu je prešao preko usne. „Nadam se da ti ne smeta tata, ali od tolikog pumpanja mleka svuda sam procurela i… morala sam da se raskomotim da ne bih svu odeću umrljala. Imam toliko viška da moram još malo da ispumpam.“

„Ne. Ne, u redu je. Savršeno prirodno i normalno… posebno za vas moderne mame, tako da…“ zastao je i progutao pljuvačku: „mleko ako se ne ispumpa može da dođe i do upale.“

„Vidi ti mog taju, sve zna.“

„Pa naučio sam sa tvojom mamom. Ona je isto kao ti uvek bila puna mleka.“

Njegove oči nisu silazile sa mojih grudi, njegov pogled bio je uperen u mesto gde se mleko ispuštalo u posudu u snažnom mlečnom mlazu. „Današnji muškarci pojma nemaju o tome. Neće još dugo trajati tata. Još ispumpam drugu i gotova sam.“

„Drugu?“ — upita promuklo.

„Pa da. Ja imam dve dojke, znaš.“ Nisam mogla a da ga malo ne zadirkujem.

„Mogu li nekako da ti pomognem?“ćerka pumpa mleko iz sisa

„Da mi pomogneš? Pa ne znam kako bi mogao?“ – pitala sam sa nervoznim iščekivanjem.

Krenuo je prema meni sa novom odlučnošću, ostavio je kokice i piće na sto pre nego što je pao na kolena ispred mene. Ruka mu se spustila na pumpu za grudi i očekivala sam da će me pomusti ali iznenada usis koji sam osećala na sebi – je nestao.

Pročitajte i ...  Bucmasta

„Tata? Nisam završila.“

Osmehnuo mi se, prineo posudu do usta i popio svaku kap pre nego što je bočicu stavio iza sebe na sto i oblizao musave usne. Njegove oči su ponovo srele moje. „Dušo moja, nemoj se ljutiti ali… i dalje sam žedan.“

Bila sam zapanjena! Jedno je bilo zadirkivati, flertovati… ali zapravo preći tu incest granicu? Moje telo je u tom trenutku gorelo. Bila sam tako mokra… kunem se da sam bila na ivici orgazma samo pri pomisli da podojim svog oca. Njegove ruke počivale su na mojim kolenima i polako klizile naviše dok je gledao da li ima naznaka da ovo ne želim.

„Dušo?“

„Da tata…“ šapnula sam, „posluži se.“

Uzdahnuo je sa olakšanjem i pomerio ruke ispod moje spavaćice sve do gaćica da ih povuče.

„Tata? Rekao si …“

„U redu je dušo, ne brini. Samo želim da osetim kako se grčiš dok sisam. Želim da ti pružim nešto što nikada nisi osetila… znam šta radim, u sigurnim si rukama.“

„Ali tata mi smo… ja sam tvoja…“ – jedva sam dolazila do daha dok su njegove ruke spuštale moje totalno natopljene gaćice.

„To je čin čiste ljubavi. Uostalom, zar ne želiš da svršiš za svog tatu?“

Da li se ovo zaista dešavalo? Da li je moj tata zaista hteo da popije moje mleko i pojebe mi pičku prstima? Svim bićem sam se nadala da nije san! Odgovor sam dobila kada mu se glava spustila i kada je njegov grubi jezik olizao kap mleka sa bradavice, a njegova dva prsta sa lakoćom ušla duboko u moju pičku.

Isceđivao je mleko iz mojih grudi dok su mu njegovi prsti istraživali spretno i oštro. Grcala sam i zatvorila oči sve dok nisam osetila toplinu i tvrdoću na mojoj butini. Oči su mi se otvorile. Pogledala sam u lice svog oca, ali on je sisao zatvorenih očiju. Njegovi mali jecaji su vibrirali kroz moju bradavicu dok su njegovi prsti masirali moju G-tačku. A na mojoj butini bila je gola oslobođena tatina kita!

Pomerio se tako iznenada da sam vrisnula u čistom zanosu na usisavanje koje je mahnito dao drugoj bradavici. Usta su mu se čvrsto stezala dok je tata pio iz mene i odveo me do visina za koje nisam ni zamišljala da postoje. Želela sam da osetim njegov kurac u sebi, ali nisam mogla da nađem svoj glas da mu kažem jer sam stenjala i grčila se pod njegovom pažnjom. jebanje ćerke i dojenje

Ali on je znao, on je sve znao! Tata je sisao bez prestanka, čak i kada se nameštao i ulazioo kitom u moju zapostavljenu mokru pičku. Imao je moje mleko u ustima, imao je moju pičku oko kurca, morala bih da kažem da je moj tata imao MENE! Raširila sam noge maksimalno i mazila ga po kosi dok je on sada grickao moje bradavice i silovito se zabijao u mojju ribicu.

Pročitajte i ...  Kuća iz Snova za Brata i Mene 1/2

Kada je podigao lice odmah sam se bacila na njegovu bradu i usne i počela da ga ližem upijajući mleko koje se tu našlo nakon dojenja. Bilo je žestoko lizati svoje mleko sa očevog lica, toliko da sam svršila na njegov kurac.

„Nisi svesna koliko si jebeno mokra dušo. Tako topla… trebao ti je kurac zar ne?“

„Uh uh uh…. Da da…. Jako mi je trebao kurac tata…“ – stenjala sam, grebala ga po leđima i ramenima i stezala pičkom njegovu muškost.

„Tvoja mama je obožavala da se tuca nakon trudnoće, posebno kada je otkrila da volim mleko. Imao sam osećaj da si i ti na nju.“

„Nisam ni ja znala aaahhhh… jebi me tata, jebi me…“ – privukla sam ga i ljubila ga dok se silovito nabijao.

Grčili smo se, znojili smo se, urlali. Nismo ni razmišljali o tome što smo sve vreme u istoj pozi, koga boli kurac za to. Ovo je bila žestoka jebačina koja nam je oboma bila potrebna, i bez obzira što je zabranje i tabu, bila je jebeno najbolja jebačina ikada!

„Želim i ja tvoje mleko… podoji me tata…“ – rekla sam kad sam osetila da usporava.

„Uhhhh… dugo nisam svršio dušo…“ – izvukao se iz mene, podigao i drkao mi kurac pred licem, „…nadam se da voliš spermu, imam je jako puno za tebe.“ jebanje ćerke u usta

„Obožavam je!“ – rekla sam i obuhvatila njegov kurac ustima.

Tata je bio na samoj ivici ali je uspevao da izdrži još minut dva, očigledno je želeo da uživa u mom grlu. Bila sam vešta pušačica i znam da ga nisam razočarala. Moje duboko žedno grlo bilo je omiljena stvar kod svih mojih bivših jebača. A onda je tata izašao iz mojih usta i jebao me malo u sise tako da je sada mleka bilo i na njegovoj kiti.

Kada je krenuo da svršava bilo mi je jasno da se nije šalio – nekoliko debelih mlazova sperme završili su na mojim sisama i u mom grlu. Gutala sam i gutala osećajući još jedan orgazam kako probija moje telo. Oboje smo bili iscrpljeni, siti, zadovoljni. Znala sam da će ovo promeniti naše živote zauvek… ali nisam brinula. Čak štaviše, jedva sam čekala sledeće dojenje.

KRAJ Prvog Dela.

Pročitajte Drugi Deo klikom OVDE!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Tata je bio Žedan – Prvi Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)